pocetak foruma
|
|
vladans |
Odgovorio 15.11.2017 22:37
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 19.06.2017 10:53 Lokacija: Banja Luka |
U Banjaluci je otvoren restoran sa zdravom hranom, Restoran se zove HUMUS HOUSE i cijenom je vrlo pristupaÄan. Jela su potpuno veganska,a inaÄe jela su porijeklom iz Izraela. Restoran je predivno ureÄ‘en. Jedino joÅ¡ da napomenem da nema naÅ¡e muzike u restoranu, nego je izvorna izraelska muzika. Restoran se nalazi u centru Banjaluke, kod Hotela Palas. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.11.2017 22:44
|
Super Administrator Odgovori: 22636 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Vojvoda Pavle - poruka glasi: Pozdrav Miroljube, vec duzi vremenski period imam problema sa velikom kolicinom peruti, sve sam preparate probao kao i sampone, jedina opcija koju nisam probao je cedj, e sad, zeleo bih da napravim taj sampon kao sto ste pokazali u vasem snimku, ali negde sam procitao da se to pravi iskljucivo od pepela bukovog drveta, ja mogu lako nabaviti pepeo nekih drugih vrsta drveta, ali ne i bukovog, pa da li moze posluziti i neko drugo drvo ? Moxr od bilo kog drveta. |
|
|
nemanja89 |
Odgovorio 16.11.2017 14:31
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 13.11.2017 20:56 Lokacija: Beograd |
Kakvo je vase misljenje o Gerald Schroederu ako ste upoznati sa njegovim radom. Za one koji nisu ukratko https://www.youtu...QVm8RokoBA |
|
|
sonofGod3 |
Odgovorio 16.11.2017 15:05
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 13.11.2017 01:25 Lokacija: Srbija |
Поштовање Мирољубе, Ñлушајући једно од вашиш поÑледњих гоÑтовања приметио Ñам како Ñте критиковали промену пола Ñа чиме Ñе апÑолутно Ñлажем. Међутим Ñкоро Ñам Ñазнао да Ñе заправо догађа да Ñе на Ñамом рођењу не може дефиниÑати пол такозвани ИнтерÑÐµÐºÑ Ð¿Ð¾Ñ˜Ð°Ð¼ (нпр. оÑоба Ñе роди Ñпоља Ñа мушким полним органом, а изнура поÑедује јајну ћелију. Или Ñе једноÑтавно не може утврдити пол). Моја предпоÑтавка је да Ñе тај проблем као и већина болеÑти појавио уÑлед неморалног начина живота и људÑког греха пошто у прошлоÑти није поÑтојао. Занима ме како би према вашем мишљењу требало да Ñе поÑтупа у таквим Ñлучајевима, одноÑно како би оÑоба Ñа тим проблемима требала да води живот када одраÑте према Библији? Само још једном да напоменем да не миÑлим на транÑекÑуалце који такве болештине раде Ñвојевољно, већ на ИнтерÑÐµÐºÑ Ð¾Ñобе којих јеÑте мало али Ñе рађају недефиниÑаног пола. Унапред хвала, одговор на ово питање ме већ дуже време занима!!! |
|
|
OgnjenVW |
Odgovorio 16.11.2017 15:17
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 11.11.2017 11:28 Lokacija: Prokuplje |
Gospodine Miroljube imam pitanje za vas koje vam niko nije postavio a to je jel ste bili vi na maturi na kraju osmog razreda i na kraju srednje?
|
|
|
Kvarner |
Odgovorio 16.11.2017 15:49
|
Član Odgovori: 15 Pristupio/la: 07.01.2014 15:01 Lokacija: Rijeka |
Pozdrav Miroljube, zamolio bih Vas objaÅ¡njenje ove Isusove misli: „Tko naÄ‘e život svoj, izgubit će ga, a tko izgubi život svoj mene radi, naći će ga.“ Matej 10,39 Koristio sam se tražilicom, ali nisam uspio pronaći da ste već objaÅ¡njavali konkretno taj navod. Interesira me na Å¡to se konkretno u ovom citatu odnosi gubljenje života. Je li to kontekst fiziÄkog života i progonstva za koje je Isus znao da slijede ili se to odnosi na duhovni aspekt života? Ukoliko se odnosi na duhovni aspekt života interesira me Å¡to bi konkretno znaÄilo izgubiti život, odnosi li se iskljuÄivo na novoroÄ‘enje ili na neÅ¡to joÅ¡ konkretnije Å¡to Bog u praktiÄnom životu od nas traži. |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 16.11.2017 16:37
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
http://www.shqipt...jini-serb/ |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.11.2017 19:33
|
Super Administrator Odgovori: 22636 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
nemanja89 - poruka glasi: Kakvo je vase misljenje o Gerald Schroederu ako ste upoznati sa njegovim radom. Za one koji nisu ukratko https://www.youtu...QVm8RokoBA Upoznat sam sa njegovim radom, bio sam na njegovom predavanju u Jerusalimu, covek prica gore gluposti nego najgori evolucionisti. Posle 5 minuta sam hteo da izadjem, a on me molio da ostanem, bukvalno mi nije dao da izadjem iz sale, pa da ne ispadnem siledzija ostao sam jos 5 min, a onda rekao da idem u WC i zbrisao. Tip prica kako Adam i Eva, kao ni Noje, nisu uopste postojali, da su to filozofski koncepti, i jos mnoge druge gluposti. Zavrsio je rabinsku skolu i MIT, i onda se mnogi klanjaju pred njim, a tip bukvalno nema pojma. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.11.2017 19:35
|
sonofGod3 - poruka glasi: Поштовање Мирољубе, Ñлушајући једно од вашиш поÑледњих гоÑтовања приметио Ñам како Ñте критиковали промену пола Ñа чиме Ñе апÑолутно Ñлажем. Међутим Ñкоро Ñам Ñазнао да Ñе заправо догађа да Ñе на Ñамом рођењу не може дефиниÑати пол такозвани ИнтерÑÐµÐºÑ Ð¿Ð¾Ñ˜Ð°Ð¼ (нпр. оÑоба Ñе роди Ñпоља Ñа мушким полним органом, а изнура поÑедује јајну ћелију. Или Ñе једноÑтавно не може утврдити пол). Моја предпоÑтавка је да Ñе тај проблем као и већина болеÑти појавио уÑлед неморалног начина живота и људÑког греха пошто у прошлоÑти није поÑтојао. Занима ме како би према вашем мишљењу требало да Ñе поÑтупа у таквим Ñлучајевима, одноÑно како би оÑоба Ñа тим проблемима требала да води живот када одраÑте према Библији? Само још једном да напоменем да не миÑлим на транÑекÑуалце који такве болештине раде Ñвојевољно, већ на ИнтерÑÐµÐºÑ Ð¾Ñобе којих јеÑте мало али Ñе рађају недефиниÑаног пола. Унапред хвала, одговор на ово питање ме већ дуже време занима!!! Tamo gde se postuju zakoni zdravlja, nema takvih bolesti. U demokratiji se oni pustaju da bauljaju, a trebalo bi da se izoluju i da budu pod necijim nadzorom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.11.2017 19:37
|
OgnjenVW - poruka glasi: Gospodine Miroljube imam pitanje za vas koje vam niko nije postavio a to je jel ste bili vi na maturi na kraju osmog razreda i na kraju srednje? E na to vazno pitanje nikada nisam odgovorio. Evo odgovora: Ne secam se da sam bio, mislim da nisam bio, jer da sam bio verovatno bih se setio. U moje vreme ne secam se da je bilo tih balova vampira. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.11.2017 19:42
|
Kvarner - poruka glasi: Pozdrav Miroljube, zamolio bih Vas objaÅ¡njenje ove Isusove misli: „Tko naÄ‘e život svoj, izgubit će ga, a tko izgubi život svoj mene radi, naći će ga.“ Matej 10,39 Koristio sam se tražilicom, ali nisam uspio pronaći da ste već objaÅ¡njavali konkretno taj navod. Interesira me na Å¡to se konkretno u ovom citatu odnosi gubljenje života. Je li to kontekst fiziÄkog života i progonstva za koje je Isus znao da slijede ili se to odnosi na duhovni aspekt života? Ukoliko se odnosi na duhovni aspekt života interesira me Å¡to bi konkretno znaÄilo izgubiti život, odnosi li se iskljuÄivo na novoroÄ‘enje ili na neÅ¡to joÅ¡ konkretnije Å¡to Bog u praktiÄnom životu od nas traži. To Isus nije rekao. On je rekao: "Ko voli svoj zivot, izgubice ga, a ko izgubi svoj zivot, mene radi, dobice ga." Isus ovde govori o ljudima koji su sebicni i koji bi zbog ovozemaljskih sebicnih zadovoljstava sve lose ucinili, dakle ne zanima ih Bog, vecni zivot, nego samo ovozemaljski sebicni zivot. I onda Isus njih kritukuje i podrzava one koji su spremni da stradaju zbog zivota po Bozjem zakonu, i kaze da ce takvi jednog dana biti vaskrsnuti na vecni zivot. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.11.2017 22:36
|
Upozoravam sve nove clanove foruma da procitaju forum od pocetka pre nego sto krenu da postavljaju pitanja, da ne bi zatrpavali forum pitanjima na koja sam vise puta odgovarao. Oni koji to ne urade, rizikuju da budu banovani. Isto vazi i za postavljanje glupih pitanja, tipa: sta zet da uradi ako ga tast mrko pogleda i sl. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.11.2017 05:49
|
Ovih dana je veliki broj satanista pokusao da se registruje na forum da bi kroz formu pitanja pokusalo da vredja i omalovazava ono sto se ovde pise. Ocigledno da su pokrenuli novu akciju protiv mene i CPS-a, misle da je ovo skupstina neke demokratkse zemlje pa mogu da bleje i vredjaju bez sankcija. Nece moci. |
|
|
Vlatko96 |
Odgovorio 17.11.2017 05:51
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 24.08.2017 12:22 Lokacija: Fojnica |
Pozdrav Miroljube,procitao sam knjigu koji je napisao bivsi jezuitski svestenik Alverto Rivera.Citajuci sam se mnogo iznenandio o tome sta se sve u Vatikanu radi,a ponajvise me iznenadilo gdje govori kako je krst satanski simbol i da ako imamo u kucama da to odma izbacimo.Takodje i slike Gospe itd,e sad da li je to bas tako,jer je Isus razapet na krstu i mnogi ga nose na lancicu u znak vjere u njega...
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.11.2017 07:53
|
Vlatko96 - poruka glasi: Pozdrav Miroljube,procitao sam knjigu koji je napisao bivsi jezuitski svestenik Alverto Rivera.Citajuci sam se mnogo iznenandio o tome sta se sve u Vatikanu radi,a ponajvise me iznenadilo gdje govori kako je krst satanski simbol i da ako imamo u kucama da to odma izbacimo.Takodje i slike Gospe itd,e sad da li je to bas tako,jer je Isus razapet na krstu i mnogi ga nose na lancicu u znak vjere u njega... Znaci, da su Isusa nabili na kolac, trebalo bi da se nose lancici sa malim kocicima? Vera u Boga se pokazuje moralnim zivotom po Njegovim zakonima, a ne izisljanjem razlicitih glupoti. O krstu i drugim okultnim simbolima imas u knjizi sa donjeg linka: http://www.cps.or...imboli.zip i u prvih 8 poglavlja donje knjige: http://www.cps.or...ge/vmr.zip |
|
|
Zoran888 |
Odgovorio 17.11.2017 08:35
|
Član Odgovori: 18 Pristupio/la: 30.01.2017 21:52 Lokacija: Melburn |
Miroljube citao sam da je glavni sponzor Hitlerovog dolaska na vlast bio Satana iz vatikana, za uzvrat trebalo je eliminisati Jevreje i Srbe? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.11.2017 09:11
|
Upravo mi javio kolega da njegov brat ima prevodilacku agenciju i da mu trebaju prevodioci za engleski, nemacki, francuski, spanski, treba da se prevodi i pisu tekstovi na ovim jezicima. Kontakt kolege je: |
|
|
darkoprosev |
Odgovorio 17.11.2017 17:01
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 14.11.2017 13:33 Lokacija: Gevgelija |
Pozdrav Miroljube tebi i svim clanovima foruma.Hteo sam da te pitam za jednu dilemu vezano sa biblijom.Dali Bog podrzava incest?Nije mi jasno kako su se ljudi razmnozavali,postankom Adama i Eve pa i posle velikog potopa a da nije bilo incesta? |
|
|
hrubik miroslav |
Odgovorio 17.11.2017 17:44
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 29.11.2012 21:58 Lokacija: Glozan, Novi Sad |
https://www.youtu...F0fT8gWuZo |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.11.2017 17:56
|
darkoprosev - poruka glasi: Pozdrav Miroljube tebi i svim clanovima foruma.Hteo sam da te pitam za jednu dilemu vezano sa biblijom.Dali Bog podrzava incest?Nije mi jasno kako su se ljudi razmnozavali,postankom Adama i Eve pa i posle velikog potopa a da nije bilo incesta? Treba da procitas forum od pocetka pa da dodjes sa pitanjima, jer o tome sam vec pricao vise puta. Imas objasnjeno na donjem linku: http://www.cps.or...ks702.html |
|
Predji na forum: |