pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.07.2008 15:22
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
zulufar je napisao: Stvarno Miroljube na ove dvije slike nešto si neprirodno uvio prste. U Mojsijevo vrijeme teško da bi izbjegao kamenovanje da te vide Sto jes, jes, takvi kao ti bi samo trazili povod da me kamenuju, pa bi kad se ja nasmejem djetetu vi rekli da sam mu se kezio i plasio ga. Ajde ne avetaj. Da je onaj mason imao kameru pa da snima kakve sam sve pokrete pravio nogama ispod stola, auuuu, pukla bi mi crna pogibija. Pravio sam i masonske pokrete usima, ali onaj mason jos to nije primetio. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 20.07.2008 15:27 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.07.2008 15:25
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
boro je napisao: Miroljube da li si imao vremena da saslusas predavanje kao sto si i obecao.http://www.otacmilic.pozega.org.yu/ Ovo je predoslednje predavanje. http://www.esnips...-18.07.08. Nisam obecao da cu da odslusam to predavanje, vec da cu da ga poslusam kad budem stigao. Jos nisam stigao da ga preslusam. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.07.2008 16:54
|
Youndivian je napisao: Postovani Miroljube, Interesuje me koje od ovih video predavanja koja se mogu skinuti sa ovoga sajta je poslednje snimljeno. Predavanje Darvinizam je veoma korisno i inspitarivno. Sve najbolje u daljem radu! Poslednja serija je "Tajne skrivene u stenama". |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.07.2008 19:20
|
zulufar je napisao: Ne vjerujem da je ovaj lik pravi mason, oni ako bi ti nešto spremali uradili bi to u tajnosti i podmuklo. Biće prije da te neki pravoslavac ekumenista pokušava iskompromitovati. Ja sam jos uvek sitna riba za masoneriju da bi oni na mene obracali paznju. Ovo je neki lik koji nije mnogo upucen sta je masonerija, kao i vecina masona, a usao je medju njih da bi bolje zgrtao pare i da bi ga se neznabosci plasili i cenili ga. Misli da je to postena organizacija, a izgleda da mu se svidja moja prica, pa bi to da nekako pomiri. Kao kad me na jednom predavanju jedan iskreni evolucionista pitao: "Da li je ikako moguce pomiriti evoluciju i Stvaranje?" Ja sam mu odgovorio: "Nije nikako moguce pomiriti te dve stvari." On se samo pokunjio i otisao, nije imao nikakva pitanja na moje predavanje. |
|
|
NESA |
Odgovorio 20.07.2008 20:39
|
Član Odgovori: 52 Pristupio/la: 23.04.2008 23:56 Lokacija: Nepoznata |
Kako je RTS evolouisticka televizija,stalno prikazuju emisije o evoluciji,evo pre par sati je bila jedna.Oni kazu da je na Malti pronadjen skelet evropskog slona,koji se usled tzv.magijskog svojstva ostrva smanjio sa 3 metra visine na velicinu pri kojoj moze da stane lagano u sobu?
nesa
|
|
|
Dorian_Yates |
Odgovorio 20.07.2008 20:59
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 19.06.2008 02:50 Lokacija: Nepoznata |
Anketa zagrebackog "jutarnjeg lista" pokazala je koliko Hrvati mrze Srbe.40 odsto Hrvata opravdava genocid nad Srbima u NDH,20 odsto njih smatra da su ustase ubijale pobunjene Srbe,16 odsto Hrvata smatra da su Srbi ubijani kao strani elemenat.Pomislio bi covjek da je tu u pitanju samo neznanje,da Hrvatima samo treba dati keca iz opste kulture i obrazovanja,ali ne.Slijede jos gori podaci.Medju obrazovanim slojem gradjana u Hrvatskojh svaki cetvrti pojedinac smatra da su ustase borci za slobodu,a jos vise je onih za koje su ustase dobri domoljubi i katolici. Sta kazete na ovo?Gdje je tu bratstvo izmedju nas i njih? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.07.2008 21:04
|
zemuntrio je napisao: Sestra je pocela da se hrani iskljucivo sirovom hranom,imala je u pocetku glavobolje ali je sada sve ok,pa pitam za nju,da li je bolje jesti povrce termicki obradjeno(ako misli da ima pesticida u njemu) ili sirovo... Naravno da je najbolje jesti cisto prirodno,ali... Najbolje je sirovo, ali ako se dobro ne iskombinuje i ako se ne spremi ukusno, onda mogu da budu problemi. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.07.2008 21:06
|
NESA je napisao: Kako je RTS evolouisticka televizija,stalno prikazuju emisije o evoluciji,evo pre par sati je bila jedna.Oni kazu da je na Malti pronadjen skelet evropskog slona,koji se usled tzv.magijskog svojstva ostrva smanjio sa 3 metra visine na velicinu pri kojoj moze da stane lagano u sobu? A ti si mnogo pametan sto gledas evolucionisticke emisije. E blago tebi, nemas sta da radis, dosadno ti, sve znas, pa ajde malo da odblejis i da pogledas sta ima na sotonskom oltaru. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.07.2008 21:12
|
Dorian_Yates je napisao: Anketa zagrebackog "jutarnjeg lista" pokazala je koliko Hrvati mrze Srbe.40 odsto Hrvata opravdava genocid nad Srbima u NDH,20 odsto njih smatra da su ustase ubijale pobunjene Srbe,16 odsto Hrvata smatra da su Srbi ubijani kao strani elemenat.Pomislio bi covjek da je tu u pitanju samo neznanje,da Hrvatima samo treba dati keca iz opste kulture i obrazovanja,ali ne.Slijede jos gori podaci.Medju obrazovanim slojem gradjana u Hrvatskojh svaki cetvrti pojedinac smatra da su ustase borci za slobodu,a jos vise je onih za koje su ustase dobri domoljubi i katolici. Sta kazete na ovo?Gdje je tu bratstvo izmedju nas i njih? To je slika uticaja koji ima papska crkva u Hrvatskoj. Podseticu da dok je papa bio u ropstvu krajem 18. i sve do skoro kraja 19. veka, Srbi i Hrvati su ziveli kao braca. Tada je u Zagrebu bio veliki broj stamparija za stampanje na srpskom jeziku, a Vuk Karadzic je bio proglasen pocasnim stanovnikom grada Zagreba. Srbi i Hrvati su pravili zajednicke planove kako da se oslobode okupacije, a onda je krajem 19. veka papa ojacao, pojavio se onaj mucenik Ante Starcevic sa svojim papskim blejanjem, Musolini je 1929. vratio papi sve privilegije itd, itd, tako da smo sada opet svi pod okupacijom. Ali i pored svega, pravi Srbi i pravi Hrvati i dalje ostaju braca i saradjuju na zajednickim projektima okupljeni oko Boga. |
|
|
nikola |
Odgovorio 21.07.2008 00:24
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Koliki uticaj imaju demonizovani ljudi na one koji dodju da uce od njih. Radi se o jednoj devojci sa kojom sam bio u bliskoj emotivnoj vezi, pocela je da ide kod vestice da joj sredi auru, za tu devojku mi je jako stalo, tesko mi kad slusam emisije "skriveni svet" imam pozitivno misljenje o njenim crtama karaktera ali sad (proslo je tri godine od raskida i neznam dal posecuje ljude povezane sa okultizmom) kao da ne postoji nacin da joj pomognem jer se ponasa mnogo lose prema meni, pomolim se i dajem joj informacije ali vidim da me ignorise kao da ne postojim i da nije dobro, sta bi ste vi preuzeli
Izmenio/la nikola na 21.07.2008 00:50 |
|
|
Dusan |
Odgovorio 21.07.2008 00:48
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 21.07.2008 00:43 Lokacija: Nepoznata |
Sta je aura kod coveka???I da li stvarno postoji magija? pozz za prof.Miroljuba
Slava Bogu
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.07.2008 06:16
|
nikola je napisao: Koliki uticaj imaju demonizovani ljudi na one koji dodju da uce od njih. Radi se o jednoj devojci sa kojom sam bio u bliskoj emotivnoj vezi, pocela je da ide kod vestice da joj sredi auru, za tu devojku mi je jako stalo, tesko mi kad slusam emisije "skriveni svet" imam pozitivno misljenje o njenim crtama karaktera ali sad (proslo je tri godine od raskida i neznam dal posecuje ljude povezane sa okultizmom) kao da ne postoji nacin da joj pomognem jer se ponasa mnogo lose prema meni, pomolim se i dajem joj informacije ali vidim da me ignorise kao da ne postojim i da nije dobro, sta bi ste vi preuzeli Ocigledno je da ste i ti i ona demonizovani, s tim da je ona malo vise demonizovana od tebe. Sta kazes, "stalo ti je do nje"? Zasto ti je stalo? Jel hoces da bude majka tvoje dece, ili ti je stalo da sa njom provodis vreme u romansi i uljuljkivanju u sotonskim ljubavnim pricama sa tuznim zavrsetkom. Sklanjaj se bre od zena i uzmi nesto da radis. Osposobi se da budes muskarac pa stvaraj bratstvo, budi deo tima ozbiljnih i poboznih muskaraca, a Bog ce ti lako poslati poboznu devojku kad se osposobis da budes muz. Sa devojkama bi da se druzis? E blago tebi. Zato ce poceti sise da ti rastu, a demoni da te opsedaju. Najvise sto mozes da ucinis za nju jeste da se sam dovodis u red i da se molis za nju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.07.2008 06:20
|
Dusan je napisao: Sta je aura kod coveka???I da li stvarno postoji magija? pozz za prof.Miroljuba Aura je svetlost koju demoni stvaraju oko coveka, i kada je covek opsednut demonima onda moze da vidi ovu demonsku svetlost. Naravno, Sotona i demoni su izmislili pricu kako je aura "energetsko polje" koje ima svako telo u svemiru (i zivo i nezivo) i onda tela navodno medjusobno komuniciraju putem te aure. Onda kad se covek razboli, onda ode kod nekog okultiste (bioenergeticara, akupunkturiste i dr) i onda mu ovaj "namesta auru", "podesava mu energetsko polje koje je ispalo iz ravnoteze". I ovaj mucenik OSECA trenutno olaksanje jer demoni deluju na njega. Ali on samo OSECA, kao sto oseca trenutno zadovoljstvo sa drogom, a u stvari mu posle bude mnogo gore. |
|
|
nikola |
Odgovorio 21.07.2008 07:33
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Miroljub Petrovic je napisao: Ocigledno je da ste i ti i ona demonizovani, s tim da je ona malo vise demonizovana od tebe. Sta kazes, "stalo ti je do nje"? Zasto ti je stalo? Jel hoces da bude majka tvoje dece, ili ti je stalo da sa njom provodis vreme u romansi i uljuljkivanju u sotonskim ljubavnim pricama sa tuznim zavrsetkom. Sklanjaj se bre od zena i uzmi nesto da radis. Osposobi se da budes muskarac pa stvaraj bratstvo, budi deo tima ozbiljnih i poboznih muskaraca, a Bog ce ti lako poslati poboznu devojku kad se osposobis da budes muz. Sa devojkama bi da se druzis? E blago tebi. Zato ce poceti sise da ti rastu, a demoni da te opsedaju. Najvise sto mozes da ucinis za nju jeste da se sam dovodis u red i da se molis za nju. Za bratstvo su potrebna braca, od kog da pravim bratstvo kada se ljudi prodaju za parce lubenice. Sad mi je jasno da ne trebamo imati devojke vec zene al sta sad kad smo tako dobili od roditelja da ucimo prazne skole i da se unistavamo jos vise. Zato su po meni vredni ljudi oni koji su dosli do provalije (iz neznanja) i izvukli se jer im treba veci napor da povucu. Kad stalno pominjete da treba da se radi, ja sam za ovih devet meseci odmora vise saznao nego za ceo zivot. Kad dodje vreme vi cete pokupiti lap top i otici u prirodu a ljudi koji otplacuju kredit ima da gule asfalt i od njega prave leb sa vasom pricom da se radi, ispravljam svoj karakter i necu imati devojku ni jednu vec zenu ako budem imao, lose se osecam jer sam verovao u Boga da ce se taj preobrazaj desiti i da ce postati od devojke majka kao religiozna jevrejka po cemu sam demonizovan, sa to devojkom ne progovorim par reci godisnje niti se druzim sa njom, vec mi znaci jer su me osecanja prema njoj okrenula da se ispravljam, vidim zlo sto cinim i okrenem se ka Bogu razumom i srcem Izmenio/la nikola na 21.07.2008 07:59 |
|
|
Laki |
Odgovorio 21.07.2008 08:49
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Gdine Miroljube, da li postoje istorijski spisi o tome gde i kako su umrli apostoli Matej, Luka i Marija Magdalena? |
|
|
sigma |
Odgovorio 21.07.2008 10:45
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 21.07.2008 10:44 Lokacija: Nepoznata |
Poštovanje, Hipotetičko pitanje: Ako da Bog da se Šešelj vrati iz zatočeništva i ako da Bog da njegova osveta bude strašna i krvava, koliko bi takav scenario bio u skladu za Božijim Zakonom i ako bi bio u skladu da li bi to možda mogao da bude događaj koji bi bio pokretač preokreta i početak krvavog obračuna sa izdajnicima i ostalim đubretom na ovim prostorima nekadašnje Srbije. Ako ne dao Bog Šešelja ubiju u zatočeništvu, koliko bi taj događaj mogao da bude događaj koji bi bio pokretač preokreta i početak krvavog obračuna sa izdajnicima i ostalim đubretom na ovim prostorima nekadašnje Srbije. Koliko bi to bilo u skladu sa Božijim Zakonom. Poštovanje, |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.07.2008 13:29
|
nikola je napisao: Za bratstvo su potrebna braca, od kog da pravim bratstvo kada se ljudi prodaju za parce lubenice. Hoces da kazes da nema poboznih ljudi? Naravno da ih ima, ali su retki. U stara vremena su ljudi napustali dom koji je bio u leglu neznabozaca i odlazili tamo gde ima jedan ili nekoliko (ili vise) poboznih ljudi da uce od njih i da se osposobljavaju da budu ljudi, pa su onda pokusavali da cupaju one kod kuce koji su zaglibili. Postoje velike mogucnosti ali ljudi su lenji da ucine bilo kakve promene. al sta sad kad smo tako dobili od roditelja da ucimo prazne skole i da se unistavamo jos vise. Kreni odatle gde si sada. Tek si poceo da zivis, imas 20 ili 30 ili 50 godina, sta je to u poredjenju sa vecnoscu. Kroz celu vecnost imacemo priliku da ucimo i razvijamo se, pa nikad nije kasno da krenemo. Kad dodje vreme vi cete pokupiti lap top i otici u prirodu a ljudi koji otplacuju kredit ima da gule asfalt Asfalt ce da gule oni koji nisu brinuli o sebi u vreme dok su mogli, kako pise u Bibliji: "Ako se pokazes slab onda kada ti je dobro, u nevolji ce ti snaga nedostajati." lose se osecam jer sam verovao u Boga da ce se taj preobrazaj desiti i da ce postati od devojke majka kao religiozna jevrejka Ti si verovao, a nisi znao. Treba da znas da ces tesko da napravis pitu od kamenja. Ne kazem da je nemoguce da neka devojka koja je ceo zivot zaglupljivana postane ozbiljna (imamo slucaj Rave kurve iz Jerihona), ali to je tezak posao koji ima male sanse da uspe. Ozbiljan muskarac zna gde zive ozbiljne porodice i gde se vaspitavaju moralne devojke (isto vazi i za devojke, one znaju ko su, i gde zive (okupljaju se) moralni muskraci). Dakle, nemoj da se nadas tamo gde nema nade. Citaj Bibliju i uci se od Boga sta i kako, pa se neces razocarati u Boga sto nije neku kamenjarku preobratio da bude pobozna (jer On ne moze da je preobrati ako ona to nece). po cemu sam demonizovan, sa to devojkom ne progovorim par reci godisnje niti se druzim sa njom, vec mi znaci jer su me osecanja prema njoj okrenula da se ispravljam, vidim zlo sto cinim i okrenem se ka Bogu razumom i srcem Dovoljno je da mislis o njoj i to je znak da te je demon opseo. Kada bi Sveti Duh bio stalno tvoj duh (a ne povremeno) ti ne bi o njoj mislio. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.07.2008 13:29
|
Laki je napisao: Gdine Miroljube, da li postoje istorijski spisi o tome gde i kako su umrli apostoli Matej, Luka i Marija Magdalena? Ne znam, mislim da postoje za neke od njih. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.07.2008 13:34
|
sigma je napisao: Poštovanje, Hipotetičko pitanje: Ako da Bog da se Šešelj vrati iz zatočeništva i ako da Bog da njegova osveta bude strašna i krvava, koliko bi takav scenario bio u skladu za Božijim Zakonom i ako bi bio u skladu da li bi to možda mogao da bude događaj koji bi bio pokretač preokreta i početak krvavog obračuna sa izdajnicima i ostalim đubretom na ovim prostorima nekadašnje Srbije. Ako ne dao Bog Šešelja ubiju u zatočeništvu, koliko bi taj događaj mogao da bude događaj koji bi bio pokretač preokreta i početak krvavog obračuna sa izdajnicima i ostalim đubretom na ovim prostorima nekadašnje Srbije. Koliko bi to bilo u skladu sa Božijim Zakonom. Poštovanje, Bogu ne treba Seselj da napravi red u Srbiji vec obracenje naroda. Seselj ne zna mnogo o Bogu i Bog njega ne moze u ovom trenutku da upotrebi za sredjivanje stvari u Srbiji, jer Seselj ne poziva ljude na pokajanje. Dakle, takav scenario koji si izneo je nemoguc. Seselj bi prvo trebao da se potpuno okrene Bogu i da se u Njega uzda, a ne u koalicije sa ovim i onim, i u dobro organizovanu predizbornu kampanju. Kada bi Seselja ubili u Hagu, da li bi to podstaklo narod na pokajanje i na zivot prema moralnim principima? Naravno da ne bi. Mozda bi izbio ustanak u Srbiji protiv okupacije, pa bi dosao okupator iz inostranstva i popalio Srbiju kao sto su Rimljani popalili Jerusalim 70. godine. Ne mozemo mi da se kacimo sa Sotonom kad nismo na Bozjoj strani. |
|
|
bojsane |
Odgovorio 21.07.2008 14:33
|
Član Odgovori: 64 Pristupio/la: 14.04.2008 14:10 Lokacija: Nepoznata |
Nemojte me pogresno shvatiti,nemam namjeru da vas provociram,ali zar nije malo prestrogo reci da je neko demonizovan ako misli o nekoj djevojci i zeli joj dobro ili eventualno osjeca brigu za njeno stanje?Ili kad kazete da se treba kloniti djevojaka?Znam iz licnog iskustva da stanje zaljubljenosti definitivno nije nesto sto bih zelio opet proci kao i bilo kakve veze prije braka,ali zar nije malo neumjesno reci da je stanje zaljubljenosti opsjednutost demonima? |
|
Predji na forum: |