Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
luckychucky je napisao:
Ako su Tevrat i Indzil tačni (a zaista se nije teško uvjeriti da jesu), kakva je onda bila potreba da pišu drugu knjigu (Kuran) koja negira ili izokreće mnoge bitne stvari?

Isus kaze: "Oko je videlo telu, ako je oko bolesno, svo je telo bolesno." Vi vidite samo zlo u svemu. To sto je za vas bitno samo pokazuje koliko imate poremecen sistem vrednosti. Muslimani su pojam za porodicu i moral u ovom svetu, a do toga nisu dosli citanjem hriscanske miki maus liberalne literature, vec citanjem Biblije i Kurana.

Petar
Nismo mi mogli da bombardujemo te gradove, to je bila pretnja praznom puskom. Mada su se pederi uplasili jer nisu znali koje oruzje imamo. Milosevic je drugacije shvatao brak od vas Miroljube....druga je to skola, levicarska. Mada tacno je da ga je porodica unistila, to ste u pravu. Bio je dobronameran covek, pa vidite koliko ga je Satana mrzeo!
Sto se tice ove forme na kojoj neki insistiraju (pricesce, krstenje) to je stvarno besmisleno, najvaznija su dela, kako zivimo. Neki ljudi ni ne znaju da postoji Biblija....ali zakon je zapisan u srcu (savest).
Evo i jednog pitanja konacno....koju politicku stranku u Srbiji smatrate najblizom koncepciji teokratkse drzave (naravno nijedna se ne zalaze za to, ali neke su blize, a neke dalje od toga)? Da li to moze biti DSS (secate se ministarke prosvete; osudili su i jedan satanisticki koncert u Beogradu, a njihove veze sa crkvom su najjace cini mi se)?

Miroljub Petrovic
Servus Dei je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:
Nazaret je bio mali grad, od desetak kuca, a ateisti mogu da pricaju sta hoce. Postoje istorijski dokazi da je Nazaret postojao. O tome imate u knjizi "The Case for Christ" (u Srbiji je objavljena pod nazivom "Isusov zlocin", to je najbolja apologetska knjiga za odbranu Isusa, mogu da vam je posaljem u elektronskoj formi ako hocete).

Bio bih zahvalan.

Evo linka:

http://www.cps.or...zlocin.pdf

Miroljub Petrovic
Petar je napisao:
koju politicku stranku u Srbiji smatrate najblizom koncepciji teokratkse drzave (naravno nijedna se ne zalaze za to, ali neke su blize, a neke dalje od toga)? Da li to moze biti DSS (secate se ministarke prosvete; osudili su i jedan satanisticki koncert u Beogradu, a njihove veze sa crkvom su najjace cini mi se)?

Nema u Srbiji stranke bliske teokratiji. Svi se kunu u demokratiju. Jedino radikali imaju zdravo tkivo, ali bi i oni trebali radikalno da se menjaju za teokratiju.

Miroljub Petrovic
milos je napisao:
moj "staratelj", koji svedoci Hrista svojim zivotom je otac Dragi Veskovac koga ste, ako se ne varam, pozivali na vasa predavanja kao kriticara

Ne secam se tog coveka, ali kad ga sledeci put sretnem reci cu mu da malo obrati paznju na vas jer ste mnogo "nestasni".

Miroljub Petrovic
Servus Dei je napisao:
1. Nevjernici često potežu pitanje magareta kad debatiram sa njima po forumima. Molim vas da rastumačite to pitanje, odnosno na čemu je Isus jahao kad je ulazo u Jeruzalem, magaretu ili magarici?

E bre o cemu vi raspravljate sa buzdovanima. Pa njih ne interesuje Bog. Oni samo traze povod da se ismejavaju. Sledeci put im recite da je jahao na kamili.

2. Koje je prema vašem mišljenju najstarije evanđelje, većina katoličkih i protestanskih teologa kaže da je Markovo, ja smatram da je Matejevo.

To uopste nije bitno, postoje razna tumacenja.

Miroljub Petrovic
stivstivo je napisao:
Zasto na predavanjima pokazujete rukom uvis sa dva prsta savijena kao na rok koncertu, u kombinaciji sa ovim poslednjim odgovorima moze covek svasta da pomisli.

Aha, provalili ste me da sam mason i da pokazujem tajne signale. A ja mislio da me necete provaliti. Mozete da se prijavite u Haski tribunal, njima trebaju dokazi takve vrste, a vi cete da se obogatite.

Vi covece prezirete skoro celu crkvu.

Preko koga je Bog izvukao najvise sektasa iz sekti u Srbiji? Preko koga je Bog odrzao najvise predavanja u crkvi (ne racunajuci svestenike)? Preko koga je Bog emitovao najvise religijskih emisija na TV-u i radiju kod nas? Jel treba da se hvalim da bi slepci progledali? Zbog svega navedenog me ekumenisti i satanisti pljuju. I vi kazete da ja prezirem crkvu? Treba da odete da skenirate ceoni rezanj mozga.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 05.03.2008 00:25

Miroljub Petrovic
Servus Dei je napisao:Što se tiče kamile, odlična ideja, već sam se umorio od natezanja sa njima, sad ću malo okrenuti ploču, postati ću bezobrazaniji ( ovako kao vi Grin).

Ne treba da budete bezobrazni, nego ozbiljni i principijelni.

Petar
Pa ne moze se niko otvoreno zalagati za teokratiju, bio bi lincovan!! Mislim vi mozete, vi se ne bavite politikom, ali politicari nikako. Medjutim, mi znamo da politicari jedno govore a drugo misle, ja verujem da kod nas ima i takvih, samo sto to ne mogu otvoreno da kazu. Nemojte nikako da se hvalite....ko se hvali taj sam sebe kvari!
Evo ja cu da vas hvalim: vasa predavanja ostavljaju snazan utisak, u pozitivnom smislu naravno.

ALEX
I BI JOJ DANO DA DA DUH IKONI ZVJERINOJ, DA PROGOVORI IKONA ZVJERINA, I DA UCINI DA SE POBIJU KOJI SE GOD NE POKLONE IKONI ZVJERINOJ.

ZVJER JE ZNA SE KO A IKONA JE AMERIKA. OD SLOBE MILOSEVICA JE TRAZENO DA SE POKLONI, ON SE NIJE POKLONIO, NAKON TOGA JE SRBIJA BOMBARDOVANA. KAKO GLEDATE NA SVE TO? JA LICNO SMATRAM DA JE SLOBO U HAGU DOSLOVNO UBIJEN (NEKI SE MOZDA NESLAZU). I DA LI JE TO STO JE ON URADIO DOBRO, STO NIJE DAO AMERIMA DA NAS OKUPIRAJU (FIZICKI, BUKVALNO)?

VIDIM DA SE MALO PRICA O STVARANJU (TO JE SVIMA JASNO), TEME SU UGLAVNOM TEOLOSKE PA I POLITICKE...

MENE ZANIMA STA MISLITE O MILOSEVICU? (NIJE SE POKLONIO ZVJERI, BAR NE TAD KAD JE TREBALO PUSTITI AMERE NA KOSOVO).
I STA MISLITE O DODIKU? IMA LI UZ NJEGA NADE ZA NAS U REPUBLICI SRPSKOJ? (AKO NISTA DRUGO BAR PRKOSI CITAVOM SATANISTICKOM SVIJETU)

ALEX
A STO SE TICE TOG DA SE MIROLJUB HVALI...

NEMA POTREBE DA SE HVALITE, SVE JE JASNO! KO IMALO RAZMISLJA VIDI STA VI RADITE, VAS RAD GOVORI SAM ZA SEBE. A AKO NEKO HOCE DA GLEDA NEKE LIJEVE STVARI (stivstivo), STA ONDA, SVE I DA MU SE HVALITE - DzABA.

VJERUJEM DA NISTE NI SVJESNI KOLIKO STE MOZGOVA OKRENULI NA PRAVU STRANU. PROSLE GODINE MI JE DRUG REKAO ZA VAS I VAS RAD. SAD NAS U RAZREDU IMA 5 RELIGIOZNIH (I SVAKO IMA PO JOS 2-3 PRIJATELJA U DRUGIM SKOLAMA), A SVE TO ZBOG VASIH PREDAVANJA (KONKRETNO NAUKA I PROBLEM SMRTI). I TU NIJE KRAJ - SVAKI DAN NOVI LJUDI POSTAJU ZNATIZELJNI I PRILAZE NAM I PITAJU NAS O BOGU, BIBLIJI, NAUCI... MI NEZNAMO PUNO, ALI ZAHVALJUJUCI VASEM RADU SMO SPOSOBNI DA BILO KOJEG OZBILJNOG COVJEKA OKRENEMO NA PRAVI PUT!

I SVI SU VAM ZAHVALNI I CIJENE TO STO RADITE!
A stivstivo... Grin (STAVIO U PROFIL SLIKU LIKA IZ MATRIXA)
Izmenio/la ALEX na 05.03.2008 01:25

Miroljub Petrovic
Petar je napisao:
Pa ne moze se niko otvoreno zalagati za teokratiju, bio bi lincovan!! Mislim vi mozete, vi se ne bavite politikom, ali politicari nikako.

Ko kaze da ne mozemo otvoreno da se zalazemo za teokratiju? Znaci, to sto ce oni pokusati da nas lincuju mi treba da pustimo da nam ubijaju decu i siluju sestre? Bog zeli da se mi otvoreno zalazemo za teokratiju, a to se radi tako sto moralno zivimo i pozivamo ljude na pokajanje. Onda Bog moze od bezbroj mogucnosti koje ima na raspolaganju da izabere koju zeli. Moze da posalje andjela Gospodnjeg, kao u Egiptu, i samo procitate ujutru na vestima: "Jutros se nisu zivi probudili Lopovko Kradovic, Dilerko Smrdonjic, Silojko Mitovic" i ostala banda. Ili svi odjednom obole od suljeva, kao Izrailjevi neprijatelji kada su otelu Kovceg Zaveta Izrailjcima, pa su ga posle vracali trceci, a "vika je bila do neba" kolike su bolove imali od suljeva. I da ne navodim druge mogucnosti koje su opisane u Bibliji, kako Bog moze da nas oslobodi. To je za Boga najmanji problem. Najveci problem smo mi koji necemo da se dovodimo u red.

A sto se linca tice, pa mene vec odavno lincuju po ekumenskim forumima. To je samo potvrda da sam na pravom putu. Sto ne lincuju Roling Stonse ili dilere droge? Pa oni su im braca, a ja neprijatelj. I dok oni brane "evropske vrednosti", ja zavrsavam knjigu "Ko vlada svetom" i odmah pocinjem pisanje knjige "Osnovi teokratije". Nije stanje u Srbiji gore od onog koje je bilo medju Izrailjcima u Egiptu. Moglo bi ovde svasta da se desi...

Miroljub Petrovic
ALEX je napisao:
I BI JOJ DANO DA DA DUH IKONI ZVJERINOJ, DA PROGOVORI IKONA ZVJERINA, I DA UCINI DA SE POBIJU KOJI SE GOD NE POKLONE IKONI ZVJERINOJ.

ZVJER JE ZNA SE KO A IKONA JE AMERIKA. OD SLOBE MILOSEVICA JE TRAZENO DA SE POKLONI, ON SE NIJE POKLONIO, NAKON TOGA JE SRBIJA BOMBARDOVANA. KAKO GLEDATE NA SVE TO?

Sloba se klanjao zveri itekako, i to onoj svojoj zloj zeni.

JA LICNO SMATRAM DA JE SLOBO U HAGU DOSLOVNO UBIJEN (NEKI SE MOZDA NESLAZU).

Naravno da je ubijen, nije se valjda okliznuo na koru od banane pa nastradao, kako ovi iz Haga hoce da mi verujemo.

I DA LI JE TO STO JE ON URADIO DOBRO, STO NIJE DAO AMERIMA DA NAS OKUPIRAJU (FIZICKI, BUKVALNO)?

On je najodgovorniji za okupaciju. Mogao je da pocisti izdajnike i da uvede zakone koji su ugodni pred Bogom, pa niko ne bi smeo da nas mrko pogleda, a kamoli da nas bombarduje.

VIDIM DA SE MALO PRICA O STVARANJU (TO JE SVIMA JASNO), TEME SU UGLAVNOM TEOLOSKE PA I POLITICKE...

Sve ovo je o Stvaranju, govorimo kako Bog moze od nas da stvori bolje ljude.

MENE ZANIMA STA MISLITE O MILOSEVICU? (NIJE SE POKLONIO ZVJERI, BAR NE TAD KAD JE TREBALO PUSTITI AMERE NA KOSOVO).

Milosevic je u tom trenutku bio najbolji covek koga je Bog imao u Srbiji i preko njega je uradio dosta stvari. U Prvom i Drugom svetskom ratu izginulo je oko 3 miliona Srba od istog neprijatelja - Vatikana, a u ovim ratovima je izginulo mnogo manje. Umesto toga, ljudi su rasejani i dosli su u Srbiji. Tako su sacuvane zive glave, a Srbija je dobila svezu krv. Ti Krajisnici i Kosovari su jedni od najvrednijih i najmoralnijih ljudi u Srbiji. Njihova muzika je melem za dusu (a ne ovi folk satanizmi), tako da su njihovim dolaskom ovi evropeizirani srbijanski gradovi postali malo normalniji.

Dalje, zahvaljujuci Milosevicu Srbija se veoma udaljila od Evrope sto je odlicno, jer ce proces moralne degradacije biti usporen. Najgore su prosli Hrvati i Albanci na Kosovu, jer im je Evropa uvela najstrasnije zakone kojima se dozvoljavaju svi oblici nemorala.

Naravno, i za vreme Milosevica su se radile strasne stvari (kradje, ubustva, silovanja, droga i dr.), ali narod to hoce i Bog postavlja onog ko je najmanje los. To se narocito videlo posle 5. oktobra kad su uzjahali ovi Evropljani.

Koliko smo se odvojili od Boga, dobro smo prosli. "Da nam Gospod nad vojskama nije ostavio malo ostataka bili bismo kao Sodom, izjednacili bismo se sa Gomorom." (Isaija 1,9)

I STA MISLITE O DODIKU? IMA LI UZ NJEGA NADE ZA NAS U REPUBLICI SRPSKOJ? (AKO NISTA DRUGO BAR PRKOSI CITAVOM SATANISTICKOM SVIJETU)

Znate kako, Bog postavlja i skida careve. Meni se nijedan politicar, koji se zalaze za Evropu, ne svidja. Dodik je zapadnjacki covek koji misli da moze da se dogovori sa Rimom i Evropom. Treba da se seti reci mudrog Getea: "Samo zapocnite sa Rimom, vec ste prevareni." To sto on "prkosi", od toga nema nista. Oni mu se smeju i kazu: "Samo ti prkosi dok mi tvojoj deci prodajemo drogu i polako uvodimo nase zakone." Nedostatak svih politicara je sto su teoloski nepismeni.

Miroljub Petrovic
ALEX je napisao:
VJERUJEM DA NISTE NI SVJESNI KOLIKO STE MOZGOVA OKRENULI NA PRAVU STRANU. ... A SVE TO ZBOG VASIH PREDAVANJA (KONKRETNO NAUKA I PROBLEM SMRTI).

Kad je tako, javi mi se na privatnu poruku ili e-mail , pa mi ostavi adresu da ti posaljem i ostala predavanja i emisije.

Nemoj da diras coveka. Ja vidim da je dobronameran, i to je vazno. (Vremenom ce promeniti sliku, mozda prvo stavi Batu Zivojinovica, pa posle Mojsija kako razdvaja Crveno more.)

Miroljub Petrovic
milos je napisao:
Vidim da na svaki odgovor odgovarate direktnim napadom. A znate kako kazu: "napad je najbolja odbrana". Sve u svemu, nema veze, ko je ko videce se, samo da ne bude prekasno. H R I S T O S I Z M E DJ U N A S

Ja se ovde uglavnom branim, a prema vama sam vrlo blag jer vidim da ste dobronamerni, i to mi se svidja.

nikola
Po čistom Biblijskom učenju, živa duša postoji samo u živom telu;
ako se pojavi svetitelj a mošti mu počivaju (nije vaznet), to znači da demon preko svetitelja i pobožnih ljudi hoće da obmane, što su nas svetitelji upozorili svojim životom i delom, upozoravaju nas da ne reagujemo i ne govorimo sa njima (demonima) jer se sotona pretvara u andjela svetlog kako bi nas prevario.

Pomenuli ste da će takvih dogadjaja biti sve više i više i terati ljude da se pobune protiv Boga. Video sam emisiju na RTSu o Kremanskim proročanstvima, svedoče poznanici i bližnji kako su se javljali Tarabići u svilasto odelo - opipljivo i svetlo.

Pošto je naše verovanje često "magijsko"
kažite šta mogu da očekujem ako verujem u ovakve stvari, i kako ću da prođem...
Izmenio/la nikola na 05.03.2008 12:31

electronpn

Nemoj da diras coveka. Ja vidim da je dobronameran, i to je vazno. (Vremenom ce promeniti sliku, mozda prvo stavi Batu Zivojinovica, pa posle Mojsija kako razdvaja Crveno more.)[/quote]

P.S. Koju bi ste Vi sliku stavili ? Grin

Mala Glina
"Umesto toga, ljudi su rasejani i dosli su u Srbiji. Tako su sacuvane zive glave, a Srbija je dobila svezu krv. Ti Krajisnici i Kosovari su jedni od najvrednijih i najmoralnijih ljudi u Srbiji. Njihova muzika je melem za dusu (a ne ovi folk satanizmi), tako da su njihovim dolaskom ovi evropeizirani srbijanski gradovi postali malo normalniji."

Drago mi je da ste spomenuli Srbe iz Hrvatske (ta sam). Hvala Vam za ovo "najvredniji i najmoralniji". Tu se posramih. U petak 29.2.08. u emisiji "Oči u oči" na PTPC gostovao je vladika Grigorije iz Trebinja. Spomenuo je i Srbe iz Hrvatske i razlog zašto im se desilo to što se desilo. Rekao je da je još 1989 kao student bio u Glini i dao intervju jednom časopisu. Već tad je nagovijestio šta će nam se desiti - u stilu - sjedite ispred kavana, sela su vam neasfaltirana, primate boračke penzije i zadovoljni ste. Reče još da je to sve zbog našeg ateizma i što smo se u tom periodu (između ovog i onog rata) odrekli Boga. I bi mi strašno teško jer znam da je to istina... Sjetih se svega što je činjeno u ratu (mislim na ona zla i lopovluke koje su Srbi radili, treba prvo poći od sebe).

stivstivo
Veoma vas postujem, divim vam se, slazem se sa 98% onog sto govorite.
Ali me cudi zasto tako ostro reagujete na pitanja o pricestu i druga pitanja u vezi crkve.

A sto se tice moje slike: meci predstavljaju lazi i ima dublje znacenje od lika iz matriksa.

Jos jednom izvinite ako sam vas uvredio to mi nije bila namera.
Izmenio/la stivstivo na 05.03.2008 12:18

Petar
Molim vas da nas obavestite cim se pojavi vasa knjiga "Ko vlada svetom" jedva cekam to da procitam.
Mislite li da bi prohibicija, zabrana prodaje i proizvodnje duvana i alkohola donela neke rezultate? Ove druge droge su vec zabranjene pa nemamo nekih pozitivnih rezultata.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.31 sekundi!