pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.07.2008 14:31
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
zulufar je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: zulufar je napisao: Kad ćeš doći na Cetinje da održiš neko predavanje? Samo da ne pričamo Cetinjanima šta si rekao za njih Tesko da ce me Cetinje videti u skoroj buducnosti, osim ako Bog ne odluci da napravi ciscenje Cetinja, pa da me pozove da u tome ucestvujem. Cetinjani kad bi culi moju pricu bacili bi me sa Lovcena u provaliju. Njih interesuje usrana Evropa, moda, kurvarstvo, droga, papa... Lakse i normalnije ce biti da ti dodjes u Beograd ili Jerusalim pa da popricamo, kao i drugi sa Cetinja koje to interesuje (ako ima takvih). Kako ćeš znati da te zove Bog ako i bude neke čišćevine? Postoje nacini, citaj u Bibliji. Uzgred, jeli istina da riječ Amfilohije znači "dva voda vojske"?? Ne znam. Inače meni se čini da na Cetinju ima dosta iskrenih ljudi koji bi htjeli slušati o Bogu i moglo bi se održati neko predavanje. Slazem se, ali za mene ljudi znaju da pricam pricu koja nije u skladu sa Evropom, a na Cetinju su evropljani u velikoj vecini, tako da kada bih javno nastupao, to bi bilo kao da dodje jevrejski teolog u Teheran da drzi javno predavanje. Ja mogu da dodjem na Cetinje privatno, da se nadjem sa tobom i ljudima oko tebe koje interesuje ova prica, a da se javno reklamiram tamo gde znam da nisam dobrodosao, to bi bilo suludo. Mogu da distribuiram video materijale preko kioska na Cetinju, sto i radim, ili da emitujem moje emisije na crnogorskim televizijama i radiju, sto takodje radim, ali nisam samoubica da idem papi pod noz. Čudi me od tebe da nasijedaš na te priče o Cetinjanima. Znam da su u vrijeme vojvode Mirka nanijeli nepravdu tvojim Kučima, ali ako bi kopali po prošlosti svi bi se međusobno zakrvili. A nećemo da se koljemo zbog ovih na vlasti koje uvijek nešto mute i sad i onda. Najmanje zbog njih. To sto su radili vojvoda Mirko i drugi Kucima nema veze sa ovim sto ja sada pricam. Danas je Cetinje poznato po Slavku Perovicu, Jevremu Brkovicu i slicnima, po dva ispruzena prsta (palac i kaziprst), po stravicnoj mrznji prema svemu sto je anti-papsko, po najgrubljem falsifikovanju istorije. Za mene je danas bezbednije da dodjem u papski Zagreb, nego u "crnogorsko" Cetinje. Ja se ne bojim da me ubiju ili prebiju, ali nema svrhe, ni smisla da se javno eksponiram tamo gde znam da je vlast i policija u funkciji pape i Evrope, da svesno srljam u pogibiju. Postoje mudriji nacini kako ozbiljnim Cetinjanima moze da se prenese poruka istine. Kako se stvari odvijaju, uskoro ce za mene biti bezbedije na Cetinju i Zagrebu, nego u Beogradu, jer ako ekumenisti i evropljani uzjasu u Srbiji, a uveliko idu ka tome, opasniji za mene ce biti Aleksandar Djakovac i njegovi jurisni ekumenski odredi, nego svi sledbenici Ante Pavelica i Jevrema Brkovica zajedno. Eto ja kad god pričam s ljudima ne kažem ništa lijepo za Evropu ili NATO, naprotiv, ali šta ćeš kad ljudi bulje u televiziju i čitaju jednu istu propagandu svaki dan. Mi treba da se bavimo pozitivnim stvarima, a ne da se bavimo Evropom i djubretom. Ja ovde spominjem tu bedu samo kad odgovaram na pitanja. Ja razumem tvoju zelju da pomognes ljudima oko sebe i da im otvoris oci za neke stvari, ali znas kako je Isus govorio: "Budite mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi." Mi treba da pronadjemo nacin da u ovoj medijskoj i svakoj drugoj blokadi postavimo odredjene informacije dostupne ljudima, a da u isto vreme sto duze trajemo dok nas sve ne pobiju. Znam primer jednog poboznog Jevrejina u Americi koji je ziveo u bogatom gradu i dobro zaradjivao, ali je bio okruzen nemoralnim ljudima. On je odlucio da se preseli u jedan siromasniji grad Amerike, ali gde je bilo vise moralnih ljudi sa kojima je mogao da se druzi. Manje je materijalno zaradjivao, ali je duhovno vise profitirao. Nekada i mi treba da se sklanjamo iz odredjenih sredina da bi mogli nekima u njoj da pomognemo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.07.2008 15:59
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
bokiva je napisao: Izlečio rak u Rakovici DA potraga za pravim lekom ne mari za granice potvrđuje i priča američkog doktora Dana Albu Zarube, koji je spas od opake bolesti potražio u klinici „Nova vita“ u Rakovici. Kako priča za „Novosti“, odluka da dođe ovde na lečenje nije bila jednostavna. - Kada sam oboleo od raka na dojci sa metastazama na jetri i kostima moje lečenje je počelo u Americi - priča dr Albu Zaruba. - A onda sam u Rumuniji čuo za kliniku „Nova vita“. To mi je dalo nadu u izlečenje. Ovo je sada bio samo nastavak moje terapije. Prirodni tretmani koji se rade u SAD su veoma skupi i retko ko može da ih priušti. Ovde sam bio tri nedelje i dobro se osećam. To pokazuju i rezultati posle lečenja. Razlog zašto mnogi stranci dolaze u ovu bolnicu leži u specifičnoj imunoterapiji koja ne obuhvata sintetičke lekove. Ovom metodom jača se organizam i zaustavlja napredovanje malignih ćelija. Za samo 24 sata, tri preparata koja se koriste mogu da ubiju od 60 do 90 odsto malignih ćelija, a pri tom nemaju nikakvo loše dejstvo na zdrave ćelije. - Dobro se osećam i povratio sam svu izgubljenu snagu - objašnjava dr Albu Zaruba. - Lekari su mi preporučili da dođem na kontrolu za tri meseca. Zdravstveno osiguranje u Americi pokriva samo osnovne terapije. Ovaj tretman nije jeftin, ali kao i većini pacijenata koji su se ovde lečili, pomogli su mi prijatelji. Sada ću moći da se vratim normalnom životu. Doktor Albu Zaruba zadovoljno je napustio bolnicu. Njegov apartman popuniće neko od stranaca koji ovde traže lek i spas. VINČA STUDIJA Instituta za nuklearne nauke „Vinča“, urađena za terapiju koju primenjuje „Nova vita“, pokazala je da su rezultati ove bolnice dobri i za pacijente koji su bili izloženi zračenju. Ova studija objavljena je u Švajcarskoj, SAD i Japanu. [url] http://www.novost...2008-07-11 [/url] Kakva je to imunoterapija? "Za 24 sata 3 preparata ubije 60-90% malignih celija." Kakva laz. Maligne celije se ubijaju jacanjem imunog sistema, a imuni sistem se ojaca zdravim nacinom zivota, a ne "sa 3 preparata". Cinjenica je da imuni sistem moze brzo da ojaca, ali za 24 sata da tako ojaca, to je vise nego preterano. I to jos "uz pomoc preparata". Novine treba citati zbog nekih osnovnih informacija vezano za globalne tokove, a kad pocnu dapisu o zdravlju, politici, demokratiji itd, to je da vas muka uhvati. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.07.2008 16:00
|
bokiva je napisao: U siromasnim zemljama se vise koristi meso za ishranu nego u bogatijim,to znaci onaj ko ima novac moze kvalitetnije i da se hrani,tu ne mislim na sirotinju u SAD koja se hrani hamburgerima? Odakle vam ta informacija? Upravo je suprotno tacno. Proizvodnja zdrave hrane je mnogo jeftinija nego proizvodnja mesa. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.07.2008 19:57
|
bokiva je napisao: Ako dodje do rata izmedju Izraela i Irana ko ce od ove dve zemlje voditi odbrambeni rat i koju stranu bi ti podrzavao? To nije moj domen "ratovanja". Rat se vodi na duhovnom planu i to je najvazniji rat. Eventualni rat izmedju Irana i Izraela mogao bi da bude samo u funkciji da se Jevreji okrenu Bogu. Onog trenutka kada se Jevreji okrenu Bogu niko nece smeti da ih dira. To vazi i za sve druge narode. |
|
|
Petar |
Odgovorio 11.07.2008 19:58
|
Član Odgovori: 267 Pristupio/la: 24.02.2008 16:36 Lokacija: Nepoznata |
Zasto ne Njegos umro mlad od teske bolesti kada je bio vrlo pobozan i Bog je preko njega puno uradio u Crnoj Gori? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.07.2008 20:27
|
Petar je napisao: Zasto ne Njegos umro mlad od teske bolesti kada je bio vrlo pobozan i Bog je preko njega puno uradio u Crnoj Gori? Ne znam detalje Njegoseve biografije, pa ne mogu da procenjujem. Cuo sam price da je bio veliki kurvar i da je umro od sifilisa, ali nikada za to nisam video nikakav dokaz. Mnogi masoni ga svojataju, iako ni za to nema dokaza, o cemu jasno govori mason 33. stepena Zoran Nenezic u svojoj knjizi "Masoni Jugoslavije". Saznacemo jednog dana i to, ako nas bude interesovalo. |
|
|
nikola |
Odgovorio 11.07.2008 20:56
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
neki link za muziku mozete da postavite |
|
|
nikola |
Odgovorio 11.07.2008 21:22
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
pesme uz gusle: Bitka na Mojkovcu http://www.svetig...load/3412/ Boj na Cegru http://www.svetig...load/3411/ Pogibija popa Mila Jovovica http://www.svetig...load/3410/ 357-Zans li ko te ljubi silno http://www.svetig...+silno.mp3 Izmenio/la nikola na 11.07.2008 21:45 |
|
|
vukdan80 |
Odgovorio 11.07.2008 22:44
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 09.07.2008 13:44 Lokacija: Nepoznata |
Zašto se kaže za Šćepana Malog da je lažni car?Da li je istina da mu se ne zna porijeklo odnosno iz kojeg je plemena? |
|
|
ALEX |
Odgovorio 11.07.2008 23:02
|
Član Odgovori: 104 Pristupio/la: 24.02.2008 16:24 Lokacija: Republika Srpska, Banja Luka |
Miroljube da li postoji neki grad gdje ste vi dobrodosli? Vidim necete na Cetinje... Sto je i logicno, covjek koji javno prica i radi to sto vi pricate i radite, sigurno da ga vecina ljudi bas i nevoli! A da li postoji neki grad gdje ste vi dobrodosli? Jerusalim naravno! Cacak mozda? Da li u RS postoji neki posten grad gdje bi vi mogli javno da drzite neko predavanje? Vidim da nas na forumu ima iz svih gradova, sto ce reci da ste u sve te gradove dobrodosli, sto se nas tice!!! Ali... Vecina ljudi misli drugacije (sto ne znaci da su u pravu)! |
|
|
NESA |
Odgovorio 11.07.2008 23:27
|
Član Odgovori: 52 Pristupio/la: 23.04.2008 23:56 Lokacija: Nepoznata |
Profesore u najavi emisije na BN televiziji ,,Slucajni partneri'' koja ce se emitovati u ponedeljak u 00.30 govorice se Nikoli Tesli,i sta je sad zanimljivo sto se iznosi podatak koji je zvanican i iznesen od samog Tesle i njegovog poslednjeg asistenta u kome se navodi da je postoji cev koja je nazvana Tesloskop(od strane asistenta)kojom je navodno moguce komunicirati sa civilizacijom koja zivi u unutrasnjosti Venere a koja je zivela na Marsu,TAKODJE postoje mnogi spisi koji govore o zajednickim saradnjama izmedju Amerikanaca,naucnika,Tesle....i bica sa Antaresa....E sad Tesla je verovao u Boga sto je milion puta potvrdio,cak je sanjao majku kao andjela,i kad se probudio pretpostavio da je umrla,sto se i ispostavilo.Moje pitanje da li su ta bica demoni?
Izmenio/la NESA na 11.07.2008 23:28 nesa
|
|
|
vukdan80 |
Odgovorio 11.07.2008 23:31
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 09.07.2008 13:44 Lokacija: Nepoznata |
E,kad bi Miroljub došao u Banjaluku da održi ciklus predavanja.Za mene bi ti dani bili praznični dani.Mislim da ne bi imao problema.Cps je aktivan sa predavanjima(TV i sale),koliko znam do sada nije bilo problema osim sukoma mišljelja.Emisije na Vikomu su gledane i ostavljaju utisak,samo kad bi govorili sa državnih TVizija još više bi ljudi čuli poruke otrežnjenja.Mislim da se Vikom može gledati samo na područiju BL.U BL postoje slična predavanja drugih organizacija(Pokret prosvjetiteljstva,Zdravstvena dopisna škola).Crkva s vremena na vrijeme organizuje neku tribinu(npr.o životu Justina Popovića)ali mislim da trebaju imati više aktivnosti tipa predavanja.Samo naprijedi i neka je Bog sa nama |
|
|
bojsane |
Odgovorio 11.07.2008 23:33
|
Član Odgovori: 64 Pristupio/la: 14.04.2008 14:10 Lokacija: Nepoznata |
Kako tumaciti na pravi nacin knjigu Jestira?Pitam vas ovo iz razloga sto njenim sadrzajem dominiraju iskljucivo svetovne teme.Osim toga ovo je pored Pjesme nad pjesmama jedina biblijska knjiga u kojoj se ne spominje rijec Bog. |
|
|
Boki |
Odgovorio 12.07.2008 07:51
|
Član Odgovori: 60 Pristupio/la: 26.05.2008 22:29 Lokacija: Nepoznata |
Evo nekih informacija vezanih za trenutno stanje planete Zemlje. Naucnici su utvrdili da je na planeti pre par stotina godina bilo 100% sume od kojih sada ima samo 3%. Stopa nestajanja suma je: povrsina kao fudbalski stadion/na svake 2 sekunde. Danas se godisnje iz mora iscrpi 90 miliona tona ribe. Ako se ovaj trend nastavi, prognozira se da za 5 godina nece moci da se iscrpi ni 30 miliona tona, jer nece vise biti ribe. Drugi koban faktor je rapidno povecanje kiselosti svetskog mora sto uopste ne pogoduje za zivot morskim zivotinjama. Buduci da 60% covecanstva se hrani preko ribe (najvise Azijati) ocekuje se velika kriza. Naucnici su utvrdili zasto ima sve manje pcela. Otkrili su da je gotovo svaka pcela bilo gde u svetu zarazena jednim virusom koji stvara probleme u metabolizmu organizma pcele. U kombinaciji sa smogom u vazduhu, dolazi do talozenja katrana u telu pcele, i pcela se polako raspada dok ne ugine. Ovo istrazivanje obavljeno je zbog sve cescih masovnih pomora pcela. Naucnici tvrde, posto se svaka treca biljka razmnozava oprasivanjem preko pcela, da ce nastupiti tezak ekoloski poremecaj, mozda cak nestajanje mogucnosti za bilo kakvu biljnu proizvodnju hrane. Naveli su primer jabuke, koja se ne moze ni zamisliti da rodi plod bez pcela. Kao i sa sumama, stopa porasta pustinja je kriticno visoka. U svakoj sekundi stvori se ar pustinje. Sto bude bilo vise pustinja, na tim mestima stvara se veliki visak silicijuma i na tom mestu ne moze nikakva biljka da prirodno da poraste. Zbog sve veceg zagrevanja, bice sve vise pustinja. Takodje ce dolaziti do velikih temperaturnih razlika, jer ce zbog globalne toplote u nekim predelima biti previse oblaka (vodene pare), a u drugim velike suse, sto ce dovesti do sve vecih vremenskih kataklizmi, tornada, oluja... Da ne pricam o dobro poznatoj prici o topljenju glecara i polova. Meni ovo lici na pocetak kataklizme. Mozda su do sada ateisti mogli da osporavaju nemogucnost proizvodnje hrane (u smislu: vise tehnologije= vise mogucnosti), ali kad ugine pcela koju je Bog stvorio itekako se otkriva problem pred kojim su nemocni. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.07.2008 09:01
|
vukdan80 je napisao: Zašto se kaže za Šćepana Malog da je lažni car?Da li je istina da mu se ne zna porijeklo odnosno iz kojeg je plemena? On se lazno predstavljao kao ruski car Petar III i za to su ga zvali "lazni car". Prof. Rastislav Petrovic je otkrio njegov identitet, u pitanju je Jovan Stefanov Balevic iz Bratonozica. O tome ima vise u knjizi "Scepan Mali - zagonetka je resena" od istog autora, koju cemo uskoro da stavimo na download. Interesantno je da je taj Jovan Balevic doktorirao iz filozofije na univerzitetu Hale na Zali (Nemacka) na temu "O oruzanom propagiranju vere", potaknut progonima u otadzbini i nasilnom nametanju tudje vere, pa je objasnio da vera ne moze nasilno da se namece. Doktorat je odbranjen 1752. godine, ali je i danas vrlo aktuelan. Na donjem linku mozete da procitate prevod disertacije: http://www.cps.or...tacija.pdf |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.07.2008 09:03
|
ALEX je napisao: Miroljube da li postoji neki grad gdje ste vi dobrodosli? Vidim necete na Cetinje... Sto je i logicno, covjek koji javno prica i radi to sto vi pricate i radite, sigurno da ga vecina ljudi bas i nevoli! A da li postoji neki grad gdje ste vi dobrodosli? Jerusalim naravno! Cacak mozda? Da li u RS postoji neki posten grad gdje bi vi mogli javno da drzite neko predavanje? Vidim da nas na forumu ima iz svih gradova, sto ce reci da ste u sve te gradove dobrodosli, sto se nas tice!!! Ali... Vecina ljudi misli drugacije (sto ne znaci da su u pravu)! Ja sam dobrodosao u svim gradovima jer svuda ima dobrih ljudi. Uglavnom nastupam na TV-u, ili kad crkva organizuje neko predavanje, a sa zainteresovanima razgovaram privatno ili preko e-maila. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.07.2008 09:04
|
NESA je napisao: Profesore u najavi emisije na BN televiziji ,,Slucajni partneri'' koja ce se emitovati u ponedeljak u 00.30 govorice se Nikoli Tesli,i sta je sad zanimljivo sto se iznosi podatak koji je zvanican i iznesen od samog Tesle i njegovog poslednjeg asistenta u kome se navodi da je postoji cev koja je nazvana Tesloskop(od strane asistenta)kojom je navodno moguce komunicirati sa civilizacijom koja zivi u unutrasnjosti Venere a koja je zivela na Marsu,TAKODJE postoje mnogi spisi koji govore o zajednickim saradnjama izmedju Amerikanaca,naucnika,Tesle....i bica sa Antaresa....E sad Tesla je verovao u Boga sto je milion puta potvrdio,cak je sanjao majku kao andjela,i kad se probudio pretpostavio da je umrla,sto se i ispostavilo.Moje pitanje da li su ta bica demoni? Veliko je pitanje koliko je tacno sve to sto se prica o Tesli. Mislim da time ne treba da se bavimo. Danasnji najvatreniji obozavaoci Tesle su duboko u okultizmu, to sam imao prilike licno da vidim. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.07.2008 09:06
|
bojsane je napisao: Kako tumaciti na pravi nacin knjigu Jestira?Pitam vas ovo iz razloga sto njenim sadrzajem dominiraju iskljucivo svetovne teme.Osim toga ovo je pored Pjesme nad pjesmama jedina biblijska knjiga u kojoj se ne spominje rijec Bog. Treba je tumaciti onako kako pise. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.07.2008 09:09
|
Boki je napisao: Evo nekih informacija vezanih za trenutno stanje planete Zemlje. Naucnici su utvrdili da je na planeti pre par stotina godina bilo 100% sume od kojih sada ima samo 3%. Stopa nestajanja suma je: povrsina kao fudbalski stadion/na svake 2 sekunde. Bilo bi dobro da stavis link odakle ti ovi podaci. |
|
|
Boki |
Odgovorio 12.07.2008 11:00
|
Član Odgovori: 60 Pristupio/la: 26.05.2008 22:29 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: Boki je napisao: Evo nekih informacija vezanih za trenutno stanje planete Zemlje. Naucnici su utvrdili da je na planeti pre par stotina godina bilo 100% sume od kojih sada ima samo 3%. Stopa nestajanja suma je: povrsina kao fudbalski stadion/na svake 2 sekunde. Bilo bi dobro da stavis link odakle ti ovi podaci. Nisu sa Interneta vec iz jedne emisije koju sam gledao jutros u 6 sati Produkcija je poznati evolucionisticki casopis i kanal "National Geograhpic". Izgleda da je snimljena pre oko mesec dana, tako da su podaci svezi. Probao sam da najdem na internetu konkretnu emisiju, ali nisam uspeo. Evo nekih linkova: pcele: http://www.dailyr...-20313331/ http://www.agf.go...ashmir.htm http://www.msnbc..../20612274/ pustinje: http://www.cbsnew...3276.shtml riba: http://www.time.c...64,00.html sume: http://www.greenp...ng-forests Samo, bilo bi najbolje da pronadjem bas tu emisiju. U kojoj su najveci evolucionisti skoro zavapili za Bogom od nemoci. Mislim da je to dobro sto priznaju, kad i ostali ateisti budu videli sta kazu njihovi autoriteti, shvatice sta se priblizava. Mozda ce to uticati na smanjenje nemorala... Potrudicu se da pronadjem. Emisija se zove "Istraživanje planete Zemlje", ako je neko uspe da pronadje pre mene. |
|
Predji na forum: |