Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Dali postoje slobodne drave u islamskom svetu, procitao sam u novinama da su mladic i devojka u nekoj islamskoj zemlji snimili kamerom orgijanje, kada su saznali roditelji prvo su ubili devojku, posle par dana drugi roditalji su ubili momka. Primer neko drzi moralnu cistotu po cenu ubistva a spreman je na prvu slabost da zarije noz u ledja drugom entitetu, sta je to

Nijedna islamska drzava nije potpuno slobodna. Tamo ima vise morala nego u hriscanskim i drugim zemljama, ali daleko od toga da su slobodne. Neke islamske zemlje su pod uticajem Amerike, gde se liberalno zivi, a neke su pod uticajem Vatikana i EU, pa ih huskaju protiv Izraela.

Koja je to vaspitna mera Srbima na Kosovu i Metohiji, Svetoj zemlji koje nismo dostojni a po sadasnjem trendu duhovnog skrnavlenja najvise nesvesnim obmanjivanjem naroda nece nam svanuti jer smo kao narod sve gori. Iako je vecina gradjana bila protiv izdaje Kosova i Evropske Unije politicari su se dogovorili suprotno volji gradjana, dali je to nacin kojim Bog deluje da se preobratimo

Narod hoce zlo, bez obzira sto vecina glasa protiv nekog koncepta. Sistem je tako postavljen da se zlo promovise i da pobedjuje. Posto narod zeli zlo (Evropu) i modne trendove, narod se ne buni protiv zla. Buni se u nekoj mlakoj meri, ali nema promene nacina zivota. Zato dolaze nevolje i sve teze stanje, pa postoji sansa da se narod probudi. Ja cu to detaljnije objasniti u knjigama koje su u pripremi.

Miroljub Petrovic
Laki je napisao:
Gospodine Miroljube, da li visok pritisak obavezno znaci visok nivo holesterola ili to nije pravilo?

Ne mora da znaci. Stres je cesto direktno povezan sa visokim krvnim pritiskom.

Da li su mladezi posledica mutacija?

Jesu.

Ko je izdao knjigu Judejski rat na nasem jeziku?

"No limit books", koju je preuzela Metafizika. Zovite 011/292-0062.

Mungos
Profesore sta mozete da kazete po nekom vasem misljenju u slucaju da smo bili ispravniji pred Bogom u proteklom vijeku, kako je trebalo da izgleda nasa istorija? to prvenstveno pitam jer se desio taj rat u velikoj Jugoslaviji, dakle jedan opsti haos
Da li smatrate da mozda nikad nismo ni trebali da udjemo u savez sa hrvatima i slovencima, da je to bilo pogresno pred Bogom?
Kako je trebalo da se ponesemo u II svetskom ratu? definitivno je pogresno bilo prihvatiti komunizam ali ni druga opcija nije bila bas sjajna
Sta bi se desilo u tom periodu da smo bili Bogom jaki?

Petar
"Imaju neki medju ovima sto stoje ovdje koji nece okusiti smrti dok ne vide sina covecijega gdje ide u carstvu svojemu" (Matej 16.28)
Kako ovo da shvatimo? Zvuci kao da Isus najavljuje svoj dolazak vrlo brzo onima koji su ga tada slusali?

Petar
"Ovaj narastaj nece proci dok se sve ovo ne zbude" (Matej 24.34)
Ja ne vidim da se ovo odnosi na razorenje Jerusalima i Hrama. Kao da se odnosi na drugi Hristov dolazak? Jel to mozda u originalu drugacije? Prevod nije ok?
Izmenio/la Petar na 01.07.2008 23:14

Petar
U knjizi proroka Zaharije ja ne vidim da se govori o pobuni Lucifera. Mozete li mi reci koji su to stihovi?

Kevin
Odakle potječe to da đavao mrzi tamjan i zašto mrzi miris tamjana.

"Dođe li tko k meni, a ne mrzi svog oca i majku, ženu i djecu, braću i sestre, pa i sam svoj život, ne može biti moj učenik! …….33 "Tako dakle nijedan od vas koji se ne odrekne svega što posjeduje, ne može biti moj učenik."

ovo totalno ne kužim..majke da se odreknem,nema šanse...

On dozove dijete, postavi ga posred njih 3 i reče: "Zaista, kažem vam, ako se ne obratite i ne postanete kao djeca, nećete ući u kraljevstvo nebesko.

postati dijete..hm..
Izmenio/la Kevin na 02.07.2008 00:30

nikola
"Ali govorim vama koji slusate: Ljubite neprijatelje svoje, dobro tvorite onima koji vas mrze; Blagosiljajte one koji vas kunu, i molite se za one koji vas vredjaju".

Odlican dokumentarac o zbivanjima na Kosovu
http://www.ihtus....anija1.rar

Alen P
Da li ste upoznati s teorijom "Zlatnog reza"? To je bio projekat u planu Kenta Hovinda kojeg nije dovršio. Nevjerojatno ali u jednom starom crtanom filmu "Pajo Patak u matemagičnoj zemlji" je odlično opisana potonja teorija! Da li je to takodje Božji otisak prsta?Ja osobno mislim da to nije teorija, već činjenica....

http://www.udrugapostanak.ucoz.com
Miroljub Petrovic
bokiva je napisao:
Jubilej teorije evolucije

Pre tačno 150 godina u Londonu je prvi put pomenuta naučna ideja koja i dan danas izaziva kontroverze, iako je u međuvremenu postala opšteprihvaćena. Reč je o teoriji evolucije britanskog prirodnjaka Čarlsa Darvina....

Da li mozes da das komentar na sve ovo?

Nije pre 150 godina prvi put pomenuta ta ateisticka hipoteza. Ona se nalazi na nastarijim pisanim dokumentima - Sumerskim spisima. Darvin je samo malo modifikovao ideju koju je lepse objasnio Francuz Lamark, i zato u danas, u centralnom parku u Parizu, stoji bista Lamarka sa natpisom: "Lamark - osnivac teorije evolucije".

Opet ponavljam, gubljenje je vremena citati evolucionisticke besmislice. Oni su veoma prisutni u medijima kao i drugi likovi koji promovisu nemoral, sto samo ukazuje da imaju istog mentora.

Miroljub Petrovic
Mungos je napisao:
Profesore sta mozete da kazete po nekom vasem misljenju u slucaju da smo bili ispravniji pred Bogom u proteklom vijeku, kako je trebalo da izgleda nasa istorija? to prvenstveno pitam jer se desio taj rat u velikoj Jugoslaviji, dakle jedan opsti haos
Da li smatrate da mozda nikad nismo ni trebali da udjemo u savez sa hrvatima i slovencima, da je to bilo pogresno pred Bogom?
Kako je trebalo da se ponesemo u II svetskom ratu? definitivno je pogresno bilo prihvatiti komunizam ali ni druga opcija nije bila bas sjajna
Sta bi se desilo u tom periodu da smo bili Bogom jaki?

Ne moze da se vrsi takvo poredjenje medju narodima. Stradanje je adekvatno svetlosti koju jedan narod ima. Mislim da mi imamo najvecu svetlost posle Jevreja i zato najvise stradamo, posle njih.

Mislim da je bilo dobro tada uci u zajednicu sa pravim Hrvatima i Slovencima, ali oko moralnih stvari, a ne oko onoga oko cega se ulazilo. Tako bi se stvorio jaci front protiv satanista. Na zalost, u to vreme je bio toliko veliki otpad da nije imao ko da posavetuje, niti da povede narod. To je bila posledica visedecenijskog trovanja naroda od strane "intelektualaca" skolovanih u Evropi.

Miroljub Petrovic
Petar je napisao:
"Imaju neki medju ovima sto stoje ovdje koji nece okusiti smrti dok ne vide sina covecijega gdje ide u carstvu svojemu" (Matej 16.28)
Kako ovo da shvatimo? Zvuci kao da Isus najavljuje svoj dolazak vrlo brzo onima koji su ga tada slusali?

Isus se vratio u svoje carstvo odmah nakon vaskrsenja.

Miroljub Petrovic
Petar je napisao:
"Ovaj narastaj nece proci dok se sve ovo ne zbude" (Matej 24.34)
Ja ne vidim da se ovo odnosi na razorenje Jerusalima i Hrama. Kao da se odnosi na drugi Hristov dolazak? Jel to mozda u originalu drugacije? Prevod nije ok?

Prevod je u redu. Biblijska prorocanstva imaju najmanje dve projekcije, kao sto je slucaj sa ovim. Isus govori o razorenju Jerusalima, ali u isto vreme i o svom drugom dolasku. Slicno imate i u Isaiji gde Bog govori o Jovanu Krstitelju, ali u isto vreme i o Iliji za svoj drugi dolazak.

Miroljub Petrovic
Petar je napisao:
U knjizi proroka Zaharije ja ne vidim da se govori o pobuni Lucifera. Mozete li mi reci koji su to stihovi?

Nije u Zahariji, nego Isaiji 14. poglavlje.

Miroljub Petrovic
Kevin je napisao:
Odakle potječe to da đavao mrzi tamjan i zašto mrzi miris tamjana.

Djavo ne mrzi tamjan, vec ono sto tamjan predstavlja, a to je molitva - ugodan miris pred Bogom. Covek koji trazi pomoc od Boga i zivi moralno je zasticen od Djavola.

"Dođe li tko k meni, a ne mrzi svog oca i majku, ženu i djecu, braću i sestre, pa i sam svoj život, ne može biti moj učenik! …….33 "Tako dakle nijedan od vas koji se ne odrekne svega što posjeduje, ne može biti moj učenik."

ovo totalno ne kužim..majke da se odreknem,nema šanse...

Ako su roditelji i rodbina satanisti, treba da se odvojimo od njih.

On dozove dijete, postavi ga posred njih 3 i reče: "Zaista, kažem vam, ako se ne obratite i ne postanete kao djeca, nećete ući u kraljevstvo nebesko.

postati dijete..hm..

Treba da budemo dobri, bezazleni, ljubazni itd. kao deca, to su najvaznije osobine Bozjeg oblicja u nama koje treba da cuvamo i razvijamo.

Miroljub Petrovic
Alen P je napisao:
Da li ste upoznati s teorijom "Zlatnog reza"? To je bio projekat u planu Kenta Hovinda kojeg nije dovršio. Nevjerojatno ali u jednom starom crtanom filmu "Pajo Patak u matemagičnoj zemlji" je odlično opisana potonja teorija! Da li je to takodje Božji otisak prsta?Ja osobno mislim da to nije teorija, već činjenica....

Nisam to proucavao.

Sinke
Da li imate neke podatke o tome da mobilni telefoni zrače i da su opasni za upotrebu. Ima puno različitih istraživanja na tu temu neki osporavaju opasnosti a neki kažu da je opasno. Da li imate nešto preciznije. Hvala unapred.

Laki
Gdine Miroljube, posto je Ricard Dokins jedan od vodecih evolucionista, da li je povezan s masonima? Da li masoni kontrolisu fudbalske organizacije UEFA i FIFA?

nikola
Vuk Draskovic dali je upetljan u neko tajno drustvo, ako jeste znata od kada. Tri rasirena prsta u Srbiji postoje na ikonama, od devedesetih koristimo kao pozdrav, ako su nacisti polagali zakletvu sa tri rasirena prsta dali taj pozdrav moze da nas udalji od Boga, znate sta predstavlja

Mungos
SLUČAJEVI GENETSKIH MODIFIKACIJA

Najveća japanska hemijska kompanija Shonja Denko je 1994. godine platila dva biliona dolara odštete američkim građanima od kojih je na desetine umrlo, a nekoliko stotina obolelo zbog genetski primenjene verzije L-tryptophan. Godine 1994. FDA je odobrila kompaniji Monsantos da genetski proizvodi hormon rasta koji je ubrizgavan kravama iako su naučnici upozoravali da će on 400-500 odsto povećati rizik kod ljudi koji su koristili mleko i mlečne proizvode od ovih krava, od raka dojke, prostate i debelog creva
Tvrdnja je kasnije i dokazana eksperimentima na pacovima. Dve godine kasnije kompanija Pioneer Hi-Bred je gen iz brazilskog oraha ugradila u soju. Inače, brazilski orah kod nekih osoba izaziva jaku alergijsku reakciju pa mogu da upadnu u anafilaktički šok koji može da se završi smrću. Na svu sreću testovi izvršeni na životinjama su dokazali da ova soja može da izazove alergijsku reakciju i povučena je sa tržišta pre nego što je došlo do smrtnog slučaja.

izvor:
http://www.pregle...a_strana=4

Dakle, veliko je pitanje koliko je zdravo i bilje koje mozemo kupiti u prodavnicama ili na pijaci?

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.34 sekundi!