pocetak foruma
|
|
Laki |
Odgovorio 25.06.2008 20:43
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Gdine Miroljube, ako moze jedno malo razjasnjenje. Skoro svi naucnici (i evolucionisti) kazu 99% mutacija je stetno ili smrtonosno, a opet se mutacije uzimaju kao navodni pokretac navodne evolucije. Nikada mi nije ovo bilo jasno, kao sto mi nije jasno kako su mutacije sklopile skelet coveka. Hvala unapred |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.06.2008 21:30
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
bokiva je napisao: Letelica Feniks nasla led na marsu,neki naucnici tvrde da u njemu ima znakova zivota? [img]http://img161.imageshack.us/img161/313/phoenixiceil7.th.jpg[/img] is not a valid Image. Vec sam sto puta rekao da ne citate evolucionisticke gluposti. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.06.2008 21:32
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Laki je napisao: Gdine Miroljube, ako moze jedno malo razjasnjenje. Skoro svi naucnici (i evolucionisti) kazu 99% mutacija je stetno ili smrtonosno, a opet se mutacije uzimaju kao navodni pokretac navodne evolucije. Nikada mi nije ovo bilo jasno, kao sto mi nije jasno kako su mutacije sklopile skelet coveka. Hvala unapred Naucnici jos kazu da su nezdrava ishrana, pusenje i pijenje alkohola tri vodeca uzroka bolesti i smrti, pa opet se to reklamira na sve strane. Naucnici rade i pricaju ono sto im kazu oni koji ih placaju, a to su mafija i satanisti. |
|
|
nikola |
Odgovorio 25.06.2008 21:32
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
COCA COLA ZERO 1. FENILALANIN (Phenylalanine) - Utiche na luchenje SEROTONINA (hormon zadovoljstva) koji izaziva zavisnost. 2. FOSFORNA KISELINA (Phosphoric acid) - E338 - Smanjuje gustinu kostiju, jer vezuje kalcijum i magnezijum i stvara soli koje se ne apsobuju. Takodje izaziva bolesti bubrega, kao i stvaranje kamena. 3. NATRIJUM CIKLAMAT (Sodium cyclamate) - E952 - Veshtachki zasladjivach koji je 1969. ZABRANJEN, jer je otkriveno da formira kancerogenu materiju u organizmu. 4. ACESULFAM K (Acesulfame potassium) - E950 - Veshtachki zasladjivach za koji se tvrdi da nije dovoljno testiran pre pushtanja u upotrebu i za koji se sumnja da je kancerogen. 5. ASPARTAM (Aspartame) - E951 - Sumnja se da je shtetan za mozak i da izaziva tumor. Na stranama wikipedije mozete prochitati o ostalim nezeljenim posledicama kao i o sumnjivim okolnostima pod kojim je ovaj zasladjivach prihvacen kao "bezbedan". 6. KOFEIN (Caffeine) - manje-vishe znaNO, izaziva zavisnost... 7. NATRIJUM CITRAT (Sodium citrate/Trisodium citrate) - Ovaj "regulator" ukusa je ustvari anestetik (za jezik) i antikoagulanta. (mogu misliti kakav je ukus kole bez njega) 8. NATRIJUM BENZOAT (Sodium benzoate) - E211 - Konzervans, koji moze da reaguje sa Vitaminom C i formira Benzen, chija su ancerogena svojstva poznata. Takodje utvrdjeno je da ova hemikalija izaziva celijsko oshtecenje, jer utiche na DNK mitohondrija. 2007. je otkriveno da natrijum benzoat (E211) izaziva hiperaktivnost i smanjenje inteligencije kod dece. Prema ovim istrazivanjima IQ opada i do 5.5 poena. U Koka-Koli su izjavili da ce obustaviti upotrebu E211 "chim se pronadje adekvatna zamena". Naravno, nije koka-kola jedina koja ima ove sastojke u sebi, ali "Zero" u sebi nema nishta drugo. |
|
|
nikola |
Odgovorio 25.06.2008 21:43
|
Radmila Vojinovic - Duhovna obnova Rusije http://www.svetig...load/3872/ |
|
|
ilija |
Odgovorio 25.06.2008 22:10
|
Član Odgovori: 9 Pristupio/la: 12.06.2008 22:04 Lokacija: Nepoznata |
Pa, zna se da i koka kola ima shtetno dejstvo na tkivo a i na zube, ali ovo je mozda, kao i sve drugo sto se daje i reklamira narodu, plan da bi se umanjila populacija raznim bolestima, kao sto sam procitao u chlancima na ovom sajtu. Svakako da cemo morati da se okrecemo ka zdravoj ishrani nashih predaka posto je sve manje i manje zdravog sto se reklamira (ako uopste postoji nesto)... Profesore, interesuje me, da li se mana moze napraviti, ili je to dar od Boga, i jedini deo koji je ostao je u kovchegu saveza? Takodje me interesuje, koliko je zdravije integralno brasno, ako se moze tako nazvati? Ako zdravlje na usta ulazi, onda treba povesti racuna o nechemu sto uvek koristimo pri ishrani, a mislim na hleb. Hvala. |
|
|
nikola |
Odgovorio 25.06.2008 23:15
|
Kad ste rekli da su jevreji imali recept za pravljenje soka od grozdja koje se nebi pretvorilo u alkohol, dali je moguce u prirodnim uslovima bez hemikalija i kuvanja napraviti sok od voca koji nebi provreo, ili mozda osusiti pa sa vodom pre upoterebe Konzervansi E>60 zabranjeni (ima ih u prodavnicama, prodaju se kao arome, zasladjivaci) E>120 izazivaju tumor E>220 razgradnju, upale i slicno E<220 su manje setetni, okvirno gledano dok su postojali po brojevima da 300 Izmenio/la nikola na 25.06.2008 23:36 |
|
|
Nemanja Glisic |
Odgovorio 25.06.2008 23:44
|
Član Odgovori: 58 Pristupio/la: 10.04.2008 00:46 Lokacija: Srbija |
Posto znamo da su pre potopa svi organizmi bili dosta krupniji, da li je Noje mogao sve da ih smesti u svoju barku, posto su neki bili izrazito krupni (dimenzija barke je 300X50X30 lakata, cini mi se) ili je od nekih stavljao mladunce i da li je sakupio bas sve zivotinje koje su tad zivele? Posto je u barci bilo, pored biljojeda i, pretpostavljam, mesojeda sta su oni jeli posle iskrcavanja? Nije mi to jasno jer da su jeli biljojede ovi bi uskoro bili istrebljeni pa bi i ovi drugi umrli od gladi. Koje je poreklo zute, bele i crne "rase" ljudi (mislim od kojih Nojevih sinova)? Izmenio/la Nemanja Glisic na 25.06.2008 23:49 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.06.2008 06:43
|
ilija je napisao: Profesore, interesuje me, da li se mana moze napraviti, ili je to dar od Boga, i jedini deo koji je ostao je u kovchegu saveza? U kovcegu zaveta se nalaze ploce za Zapovestima, Aronova procvetala palica i cinija sa manom. Covek ne moze da napravi manu. Takodje me interesuje, koliko je zdravije integralno brasno, ako se moze tako nazvati? Ako zdravlje na usta ulazi, onda treba povesti racuna o nechemu sto uvek koristimo pri ishrani, a mislim na hleb. Hvala. U belom brasnu ima samo 7% hranljivih sastojaka u odnosu na integralno brasno. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.06.2008 06:45
|
nikola je napisao: Kad ste rekli da su jevreji imali recept za pravljenje soka od grozdja koje se nebi pretvorilo u alkohol, dali je moguce u prirodnim uslovima bez hemikalija i kuvanja napraviti sok od voca koji nebi provreo, ili mozda osusiti pa sa vodom pre upoterebe Konzervansi E>60 zabranjeni (ima ih u prodavnicama, prodaju se kao arome, zasladjivaci) E>120 izazivaju tumor E>220 razgradnju, upale i slicno E<220 su manje setetni, okvirno gledano dok su postojali po brojevima da 300 Mozete iscedjen sok da stavite u zamrzivac, ili da ga zagrejete na negde 70 stepeni Celizijusa i zatvorite u flasu, ali to nije 100% prirodno. Najbolje je piti vodu i jesti sveze voce. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.06.2008 06:46
|
Nemanja Glisic je napisao: Posto znamo da su pre potopa svi organizmi bili dosta krupniji, da li je Noje mogao sve da ih smesti u svoju barku, posto su neki bili izrazito krupni (dimenzija barke je 300X50X30 lakata, cini mi se) ili je od nekih stavljao mladunce i da li je sakupio bas sve zivotinje koje su tad zivele? Posto je u barci bilo, pored biljojeda i, pretpostavljam, mesojeda sta su oni jeli posle iskrcavanja? Nije mi to jasno jer da su jeli biljojede ovi bi uskoro bili istrebljeni pa bi i ovi drugi umrli od gladi. Koje je poreklo zute, bele i crne "rase" ljudi (mislim od kojih Nojevih sinova)? O ovome sam govorio detaljnije u predavanjima "Nojeva barka" i "Ljudske rase" koje imate na sajtu i kao tekst i kao video. |
|
|
nikola |
Odgovorio 26.06.2008 13:30
|
Kako gledate na smrtne grehe, dali su detaljno opisani u nekom delu Biblije, primer kao semenju o kom govori Isus, dali mogu da se objasne laicki -gordost-kao duhovno slepilo, gde sve covek zna i samo Bog moze da mu pomogne -srebroljublje-kao manje strasna, covek se poveze sa materijalnim kao da je zivo, ako padne na prosjacki stap a jos je gord pa mu dodje da se ubije, -razvrat, necistota, blud-kad covek zivi kao svinja i bolje mu ne terba, Bog mu ispuni zelju i baci ga u brlog sa svinjama, -zavist-svaka zavist ukida slobodu, a da bi se ostvarila ljubav kao najvisa vrednost i blagodat od Boga covek mora biti slobodan duhovno kako bi primio ljubav na dar -neumerenost u jelu i picu-poznato je kad se covek dobro oseca njemu treba malo hrane, pica, sna i zelje da mu se ostvaruju, a kad je lose onda ili mnogo jede ili nista ne jede -gnev- kad se pretvori u naviku onda se gnevnik vise muci nego neko ko gresi i izaziva gnev u drugima, -ocajanje, lenjost- da se nebismo stapali sa svetom kada smo razocarani trebamo da znamo da nas takva stanja vode u smrt, strah od smrti daje snagu da se izborimo kad klonemo Dali imate nesto o enzimima, kako to da ih organizam apsorbuje jedenjem prezne hrane ako se vec razgradjuju u zelucu |
|
|
filosof |
Odgovorio 26.06.2008 14:21
|
Član Odgovori: 21 Pristupio/la: 03.06.2008 14:04 Lokacija: Nepoznata |
Zasto temperature postaju nenormalno visoke? Je li to pocetak apokalipse, ili samo "efekat staklene baste"? Koliko je zdravo ugraditi klima uredjaj?
Errare humanum est!
|
|
|
Petar |
Odgovorio 26.06.2008 17:36
|
Član Odgovori: 267 Pristupio/la: 24.02.2008 16:36 Lokacija: Nepoznata |
Kakva je to svetootacka literatura? Ko su ti Sveti oci? Vidim da se mnogo o tome govori, a ja nemam pojma ko su ti ljudi. Kako da se borimo sa grehom? To nije lako, greh stvara jaku zavisnost. Da li je to duga i teska borba ili to moze za cas, jednom cvrstom odlukom. Ne moze se osloboditi nikotinske zavisnosti za jedan dan. Kako? Kao Jakov da se rvemo dok ne pobedimo na kraju? |
|
|
Laki |
Odgovorio 26.06.2008 18:30
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Gdine Miroljube, da li ima evolucionistickih naucnika koji su masoni? Da li je pokojni Zoran Djindjic bio mason? I da li Volt Braun i Robert Dzentri medjusobno saradjuju? |
|
|
nikola |
Odgovorio 26.06.2008 19:42
|
Kako vidite politicke prilike u Srbiji, Markovic za sebe govori da nije vrabac, kazu da je dobio 3 miliona, pa od ploce o Kosovu preso na plocu uo Uniji, verovatno su socijalisti jos drcniji, za ovu koaliciju svi se ujedinjuju pod kapom papskom, ljudi i demoni zajedno [img]http://img337.imageshack.us/img337/5569/smrtsrbijeck0.jpg[/img] is not a valid Image. blizimo se onom sto je otac Gavrilo govorio, sta vi mislite http://www.youtub...LdvjJDpdm4 |
|
|
nikola vujosevic |
Odgovorio 26.06.2008 20:52
|
Član Odgovori: 45 Pristupio/la: 20.04.2008 22:22 Lokacija: Nepoznata |
Profesore hoćete li u skorije vreme održati neki serijal predavanja ? |
|
|
nikola |
Odgovorio 26.06.2008 21:25
|
Mitropolit Amfilohije o pustinjacima i Svetom Pricescu http://www.svetig...load/3870/ Izmenio/la nikola na 26.06.2008 21:25 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.06.2008 22:03
|
nikola je napisao: Kako gledate na smrtne grehe, dali su detaljno opisani u nekom delu Biblije, primer kao semenju o kom govori Isus, dali mogu da se objasne laicki Imate o smrtnim gresima u Mojsijevim knjigama. Tamo pise za koje grehe je predvidjena smrtna kazna. Dali imate nesto o enzimima, kako to da ih organizam apsorbuje jedenjem prezne hrane ako se vec razgradjuju u zelucu Imam odlicnu knjigu o enzimima, ali je na engleskom, i nemam je u elektronskoj formi. Mozda je uskoro prevedemo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.06.2008 22:05
|
filosof je napisao: Zasto temperature postaju nenormalno visoke? Je li to pocetak apokalipse, ili samo "efekat staklene baste"? Koliko je zdravo ugraditi klima uredjaj? Klime su visoke zbog globalnog zagrevanja, a to je uvod u nesto mnogo strasnije, o cemu sam vec govorio. Klima je dobra stvar, ako ne zivite u prirodi gde vam ne treba klima. |
|
Predji na forum: |