pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.03.2014 18:22
|
Super Administrator Odgovori: 22639 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
revnitelj - poruka glasi: Odgledao sam vaÅ¡e predavanje o vanzemaljcima. Ako sam dobro zakljuÄio (jedan dio predavanja nema tona) vi tvrdite da na drugim planetama postoje bića sliÄna nama (pri tome ne mislite na anÄ‘ele), koja nisu u pobuni protiv Boga, da na tim planetama postoji drvo poznanja dobra i zla ... Na osnovu Äega ovo tvrdite? Možete li navesti bar nekoliko stihova iz Biblije koji ovo dokazuju? U Bibliji je opisano kako je nas svet stvoren, takodje je receno da postoje i drugi svetovi, prema tome nema potrebe da nam se daju detalji koje ti trazis. Ja znam da ce da se jave neki koji ce da kazu da ako nemamo "takve tekstove" onda mozemo da pomislimo da na tim drugim svetovima postoje stvorenja sa tri glave, jednim oko, i slicno. Dakle, nema potrebe za takvim stihovima koje ti trazis. |
|
|
revnitelj |
Odgovorio 13.03.2014 20:23
|
Član Odgovori: 52 Pristupio/la: 11.04.2011 10:50 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: revnitelj - poruka glasi: Odgledao sam vaÅ¡e predavanje o vanzemaljcima. Ako sam dobro zakljuÄio (jedan dio predavanja nema tona) vi tvrdite da na drugim planetama postoje bića sliÄna nama (pri tome ne mislite na anÄ‘ele), koja nisu u pobuni protiv Boga, da na tim planetama postoji drvo poznanja dobra i zla ... Na osnovu Äega ovo tvrdite? Možete li navesti bar nekoliko stihova iz Biblije koji ovo dokazuju? U Bibliji je opisano kako je nas svet stvoren, takodje je receno da postoje i drugi svetovi, prema tome nema potrebe da nam se daju detalji koje ti trazis. Ja znam da ce da se jave neki koji ce da kazu da ako nemamo "takve tekstove" onda mozemo da pomislimo da na tim drugim svetovima postoje stvorenja sa tri glave, jednim oko, i slicno. Dakle, nema potrebe za takvim stihovima koje ti trazis. Ako bismo posli od pretpostavke da ste u pravu (iako ne postoji nacin da to Biblijski dokazete) i da postoje bica slicna nama i na drugim mjestima u svemiru, da li biste onda mogli da mi objasnite na osnovu cega tvrdite da ta bica nisu u pobuni protiv Boga? Bog je na Zemlji stvorio covjeka po svom oblicju, tako da ako je stvarao bica slicna nama i na drugim mjestima u svemiru, nema razloga da vjerujemo da i ta bica nisu stvorena po Bozijem oblicju. Ako je Adam zgrijesio, logicno je da onda vjerujemo da se grijeh desio i na nekoj od mnogobrojnih planeta... na kojoj zive bica slicna nama. Da li u tom slucaju smatrate da je Isus i na toj planeti morao da bude rodjen u oblicju tih bica, objavi im evandjelje i bude ubijen zbog otkupa njihovog grijeha? Ako, dakle, jedete, ako li pijete, ako li Å¡to drugo Äinite, sve na slavu Božiju Äinite.
|
|
|
MlecniPut |
Odgovorio 13.03.2014 21:32
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 01.01.2014 19:43 Lokacija: Beograd |
Profesore, za par dana ce premijera, vase misljenje- da li gledati ili ne? http://www.youtub...RTlT3DEydU |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.03.2014 23:28
|
Super Administrator Odgovori: 22639 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
revnitelj - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: revnitelj - poruka glasi: Odgledao sam vaÅ¡e predavanje o vanzemaljcima. Ako sam dobro zakljuÄio (jedan dio predavanja nema tona) vi tvrdite da na drugim planetama postoje bića sliÄna nama (pri tome ne mislite na anÄ‘ele), koja nisu u pobuni protiv Boga, da na tim planetama postoji drvo poznanja dobra i zla ... Na osnovu Äega ovo tvrdite? Možete li navesti bar nekoliko stihova iz Biblije koji ovo dokazuju? U Bibliji je opisano kako je nas svet stvoren, takodje je receno da postoje i drugi svetovi, prema tome nema potrebe da nam se daju detalji koje ti trazis. Ja znam da ce da se jave neki koji ce da kazu da ako nemamo "takve tekstove" onda mozemo da pomislimo da na tim drugim svetovima postoje stvorenja sa tri glave, jednim oko, i slicno. Dakle, nema potrebe za takvim stihovima koje ti trazis. Ako bismo posli od pretpostavke da ste u pravu (iako ne postoji nacin da to Biblijski dokazete) Postoje biblijski dokazi, ali ti trazis da ti se crtaju. Tao mozes i da kazes da ne postoje biblijski dokazi da je Kain mogao da se ozeni. i da postoje bica slicna nama i na drugim mjestima u svemiru, da li biste onda mogli da mi objasnite na osnovu cega tvrdite da ta bica nisu u pobuni protiv Boga? Bog je na Zemlji stvorio covjeka po svom oblicju, tako da ako je stvarao bica slicna nama i na drugim mjestima u svemiru, nema razloga da vjerujemo da i ta bica nisu stvorena po Bozijem oblicju. Ako je Adam zgrijesio, logicno je da onda vjerujemo da se grijeh desio i na nekoj od mnogobrojnih planeta... na kojoj zive bica slicna nama. Biti stvoren po Bozjem oblizju ne znaci da ce automatski to stvorenje i da zgresi. I andjeli su stvoreni po Bozjem oblicju pa postoje andjeli koji nisu zgresili. Dakle, zakljucci su ti skroz nelogicni. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.03.2014 23:30
|
MlecniPut - poruka glasi: Profesore, za par dana ce premijera, vase misljenje- da li gledati ili ne? http://www.youtub...RTlT3DEydU Nemam sposobnost da se teleportujem u studio i pogledam film pre nego sto bude prikazan. Kad pogledam film obavesticu te da li je opasan za tebe da ga gledas. |
|
|
revnitelj |
Odgovorio 14.03.2014 07:19
|
Član Odgovori: 52 Pristupio/la: 11.04.2011 10:50 Lokacija: Nepoznata |
VaÅ¡ odgovor shvatiću na naÄin da vam je i samome jasno da ste po ovom pitanju ishitreno dali neke komentare koji nemaju biblijskog utemeljenja i da iz tog razloga niste spremni da uÄ‘ete u ozbiljan teoloÅ¡ki razgovor na ovu temu.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 14.03.2014 08:09 Ako, dakle, jedete, ako li pijete, ako li Å¡to drugo Äinite, sve na slavu Božiju Äinite.
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.03.2014 08:17
|
revnitelj - poruka glasi: VaÅ¡ odgovor shvatiću na naÄin da vam je i samome jasno da ste po ovom pitanju ishitreno dali neke komentare koji nemaju biblijskog utemeljenja i da iz tog razloga niste spremni da uÄ‘ete u ozbiljan teoloÅ¡ki razgovor na ovu temu. Mozes da shvatis da sam tim odgovorom rekao da je papa najmoralnija licnost na svetu. Na tu temu nema "ozbiljnog" teoloskog razgovora jer je u pitanju domen koji nije centralni i o kome mozemo da zakljucujemo samo na osnovnu biblijskog konteksta. U svojoj nameri da pokusas da me diskreditujes (zbog drugih tema o kojima pricam, a koje ti se ne svidjaju) pokusavas da trazis dlaku u jajetu i da se hvatas za teme o kojima nije detaljno govoreno u Bibliji, i o kojima mozemo da pretpostavljamo iz konteksta. Kao sto vidis, vrlo sam tolerantan i prema kriticarima, ali do jedne mere. Ako predjes odredjenu crtu drskosti moracu da reagujem na drugaciji nacin. Dakle, dobio si odgovore na svoja pitanja, uzdrzi se od svojih neumesnih zakljucivanja na ovom mestu. Ako si nezadovoljan, idi po drugim forumima pa pisi tamo kako ja pricam gluposti. |
|
|
tibushik |
Odgovorio 14.03.2014 09:19
|
Član Odgovori: 15 Pristupio/la: 17.10.2010 18:34 Lokacija: Kumane |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: pdarijo - poruka glasi: profesore, moze li komentar na ovo misteriozno nestajanje aviona sa 239 putnika u Maleziji? Po meni je to klasicna kradja. Verovatno ce da pobiju putnike, a avion da prefarbaju i prodaju, i uzmu milione. Scenario koji ste vi predpostavili, vrlo je moguce da bude i ostvaren! http://www.kurir-...ak-1273517 |
|
|
Petar Vlahovic |
Odgovorio 14.03.2014 12:43
|
Član Odgovori: 74 Pristupio/la: 16.08.2011 16:54 Lokacija: Srbija |
Мирољубе, гледао Ñам Ð´Ð°Ð½Ð°Ñ Ñ‚Ð²Ð¾Ñ˜Ðµ предавање "Ко влада Србијом", и видео Ñам да је директор ЦеÑида, Марко Благојевић, један од маÑона. Значи ли то да ће Ñада покушати да направе толику изборну крађу да маÑони ( СÐС ) у потпуноÑти преузму влаÑÑ‚ у Србији и да гурну Двери иÑпод цензуÑа? Или ће Ñе маÑони и језуити ипак "договорити" и поделити влаÑÑ‚ између Ñебе? Izmenio/la Petar Vlahovic na 14.03.2014 13:17 |
|
|
Blackadder |
Odgovorio 14.03.2014 16:04
|
Član Odgovori: 37 Pristupio/la: 03.08.2012 14:51 Lokacija: Beograd |
http://www.presso...esom-.html Papa pozvan da održi govor pred ameriÄkim Kongresom |
|
|
milosdoni |
Odgovorio 14.03.2014 20:03
|
Član Odgovori: 24 Pristupio/la: 28.02.2014 16:32 Lokacija: Osecina |
Postoji li prirodan nacin lecenja urastanja nokta na nozi ili jedino je neophodno ici kod hirurga na operaciju cupanje nokta? Lecio sam nokat raznim travama, mastima, alkoholom i nista ne pomaze a doktor nece da rasece meso sa strane pod anestezijom kao sto rrade u stranim zemljama pa da nokat moze da izraste vec hoce da cupaju nokat. Ako poznajete prirodni nacin lecenja nokta nekom biljkom ili sl odgovorite. Vec tri godine se mucim s tim.
Milos Aleksic
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.03.2014 20:52
|
Petar Vlahovic - poruka glasi: Мирољубе, гледао Ñам Ð´Ð°Ð½Ð°Ñ Ñ‚Ð²Ð¾Ñ˜Ðµ предавање "Ко влада Србијом", и видео Ñам да је директор ЦеÑида, Марко Благојевић, један од маÑона. Значи ли то да ће Ñада покушати да направе толику изборну крађу да маÑони ( СÐС ) у потпуноÑти преузму влаÑÑ‚ у Србији и да гурну Двери иÑпод цензуÑа? Или ће Ñе маÑони и језуити ипак "договорити" и поделити влаÑÑ‚ између Ñебе? Moje je misljenje da se izbori vode izmedju masona i jezuita, ko ce preuzeti koliko vlasti, a Dveri i druge stranke (SRS) koje nisu ni pod kontrolom masona, ni jezuita, ce jednostavno da budu pokradeni. Mislim da se teren za kradju vec uveliko pripremio jer su izreklamirali one izdajnike iz "Trece Srbije" i navodne patriote iz SNP 1389 (otpadnike od 1389, Vuciceve "patriote"). I onda ce da objave kako je "Treca Srbija" dobila 1,2%, Patriotski blok (SNP 1389) 1,3%, a Dveri 4,8% ili nesto u tom stilu. Ja ne vidim scenario po kojem Dveri mogu da udju u skupstinu i da okupator ne pokrade izbore preko svojih ljudi, iako Dveri imaju danas sigurno preko 10% biraca. Mislim da je dobro da pokradu Dveri da bi im se otvorile oci da vide da je demokratija najstrasnija prevara i da se okrenu teokratiji, odnosno stvaranju sistema unutar okupatorskog sistema kao sto su nasi preci radili za vreme turske okupacije, sto znaci odvojen sistem obrazovanja, stvaranje banke organskog semena, itd, itd. Na slican nacin kako to rade ortodoksni Jevreji u Izraelu. Dveri su u medjuvremenu shvatile da nema vajde od SANU i SPC, a sad treba da shvate jos neke vazne stvari. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.03.2014 20:56
|
milosdoni - poruka glasi: Postoji li prirodan nacin lecenja urastanja nokta na nozi ili jedino je neophodno ici kod hirurga na operaciju cupanje nokta? Lecio sam nokat raznim travama, mastima, alkoholom i nista ne pomaze a doktor nece da rasece meso sa strane pod anestezijom kao sto rrade u stranim zemljama pa da nokat moze da izraste vec hoce da cupaju nokat. Ako poznajete prirodni nacin lecenja nokta nekom biljkom ili sl odgovorite. Vec tri godine se mucim s tim. Imas objasnjenje u knjizi dr Milisava Nikolica "Ishrana za sportiste", u zadnjem delu "Prirodno lecenje povreda". http://drmilisavn...rtiste.pdf Potrebno je da turpijom isturpijas srednji deo nokta sve do zivca (prestanes sa turpijanjem kad osetis bol). Sirina isturpijanog dela treba da bude oko 2-3 mm. I onda ce nokat sam da krene da se skuplja i da zauzima pravilan polozaj. |
|
|
Johnny Morgan |
Odgovorio 14.03.2014 23:02
|
Član Odgovori: 125 Pristupio/la: 23.03.2011 15:52 Lokacija: Nepoznata |
http://www.srpska...lovicI.pdf http://www.srpska...icII-1.pdf http://www.srpska...icII-2.pdf http://www.srpska...atstva.pdf http://www.mediaf...rvati.djvu Izmenio/la Johnny Morgan na 15.03.2014 00:46 |
|
|
NemanjaVS |
Odgovorio 15.03.2014 02:04
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 01.03.2014 23:43 Lokacija: Ð’Ñ€Ð±Ð°Ñ |
ПрофеÑоре, видим да имате изразито негативан Ñтав према хеви металу. Молим Ð’Ð°Ñ Ð´Ð° ми одговорите без ироније, заиÑта би ми много значило да одговорите озбиљно. Почео Ñам да Ñлушам ту врÑту музике Ñа неких 11 година, и Ñвидела ми Ñе. Одмах ми Ñу ми упали у очи ти ÑатанÑки Ñимболи који неки бендови промовишу, и то ми Ñе нимало није Ñвидело (иако у том периоду ниÑам био заиÑтереÑован за веру). Одлучио Ñам да пеÑме које Ñадрже оде Сатани или Ñу деÑтруктивне не Ñлушам. Видео Ñам да Ñте напиÑали да је цео хеви метал деÑтруктиван, и да музика не прија ушима, али не бих Ñе Ñложио Ñам вама. МиÑлим да говорите о тзв. Death Metal-у или Black Metal-у, који Ñу заиÑта непријатни за уши и у коме Ñу Ñатанизам и дерњава најзаÑтупљенији. Ðаравно, има и хеви метал пеÑама које Ñу непријатне, али има и оних које ниÑу. Рецимо много пеÑама од The Doors-a Ñу пријатне (Ðим МориÑон Ñе деклариÑао као "шаман", али Ñе око годину дана пред Ñмрт вратио ХришћанÑтву (каквом-таквом) и одбацио је то од раније), па Iron Maiden који, додуше има мало чвршћи звук, (њихов бубњар је изјавио да највише воли да Ñвира, како их он назива, "пеÑме против Сатане" Ñа албума The Number of the Beast, на коме Ñу је у облику пеÑме дато Откровење). ÐаглаÑио бих и њихов албум из 2006. у коме у већини пеÑама промовишу анти-деÑтруктивно понашање, пацифиÑтичко, а у пеÑми For the Greater Good of God кажу и: "He gave His life for us, He fell upon the cross, To die for all of those Who'll never mourn his loss. It wasn't meant for us To feel the pain again, Tell me why, tell me why..." Ово можда и није на прави начин предÑтављено, али битно је да Ñу ХриÑтова жртва за људе и његова упутÑтва за живот промовиÑани од Ñтране Maiden-а. Такође, пеÑме против проÑтитуције Charlotte the Harlot и 22 Acadia Avenue, које на прави поглед промовишу тај блуд, али када прочитате текÑÑ‚ видите да је девојка Шарлот неÑрећна и да прво лице жели да јој помогне да Ñе избави одатле. Има још бендова који ниÑу Ñвирали Сатани, има и оних који јеÑу, и White Metal бендова, који Ñу изразито ХришћанÑки, али ако избегавам пеÑме у којима Ñе тако нешто промовише као Ñатанизам, надам Ñе да значи да ипак не Ñлужим Сатани. Ðа крају, и Ви кажете да Бог не гледа као човек. Да Бог гледа каква је наша унутрашњоÑÑ‚, а да човек гледа Ñпоља. Ðко Ñе трудим да живим по Божијим заповеÑтима, и притом Ñлушам метал и рок, уз избегавањем пеÑама о Сатани и деÑтруктивноÑти, миÑлим да у том Ñлучају немам проблем Ñа демонима. Још једном Ð’Ð°Ñ Ð¼Ð¾Ð»Ð¸Ð¼ за љубазан одговор, јер ни у једном тренутку ниÑам желео да Вам паметујем, већ да Ð’Ð°Ñ Ð¿Ð¸Ñ‚Ð°Ð¼ као родитеља да ли је моје мишљење иÑправно и ако није зашто. Хвала Вам. |
|
|
Laki |
Odgovorio 15.03.2014 06:04
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Intervju sa Francuzom koga je Bris Taton napao nožem http://www.pravda...m/?lng=lat |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.03.2014 07:45
|
NemanjaVS - poruka glasi: ПрофеÑоре, видим да имате изразито негативан Ñтав према хеви металу. Молим Ð’Ð°Ñ Ð´Ð° ми одговорите без ироније, заиÑта би ми много значило да одговорите озбиљно. Почео Ñам да Ñлушам ту врÑту музике Ñа неких 11 година, и Ñвидела ми Ñе. Одмах ми Ñу ми упали у очи ти ÑатанÑки Ñимболи који неки бендови промовишу, и то ми Ñе нимало није Ñвидело (иако у том периоду ниÑам био заиÑтереÑован за веру). Одлучио Ñам да пеÑме које Ñадрже оде Сатани или Ñу деÑтруктивне не Ñлушам. Видео Ñам да Ñте напиÑали да је цео хеви метал деÑтруктиван, и да музика не прија ушима, али не бих Ñе Ñложио Ñам вама. МиÑлим да говорите о тзв. Death Metal-у или Black Metal-у, који Ñу заиÑта непријатни за уши и у коме Ñу Ñатанизам и дерњава најзаÑтупљенији. Ðаравно, има и хеви метал пеÑама које Ñу непријатне, али има и оних које ниÑу. Рецимо много пеÑама од The Doors-a Ñу пријатне (Ðим МориÑон Ñе деклариÑао као "шаман", али Ñе око годину дана пред Ñмрт вратио ХришћанÑтву (каквом-таквом) и одбацио је то од раније), па Iron Maiden који, додуше има мало чвршћи звук, (њихов бубњар је изјавио да највише воли да Ñвира, како их он назива, "пеÑме против Сатане" Ñа албума The Number of the Beast, на коме Ñу је у облику пеÑме дато Откровење). ÐаглаÑио бих и њихов албум из 2006. у коме у већини пеÑама промовишу анти-деÑтруктивно понашање, пацифиÑтичко, а у пеÑми For the Greater Good of God кажу и: "He gave His life for us, He fell upon the cross, To die for all of those Who'll never mourn his loss. It wasn't meant for us To feel the pain again, Tell me why, tell me why..." Ово можда и није на прави начин предÑтављено, али битно је да Ñу ХриÑтова жртва за људе и његова упутÑтва за живот промовиÑани од Ñтране Maiden-а. Такође, пеÑме против проÑтитуције Charlotte the Harlot и 22 Acadia Avenue, које на прави поглед промовишу тај блуд, али када прочитате текÑÑ‚ видите да је девојка Шарлот неÑрећна и да прво лице жели да јој помогне да Ñе избави одатле. Има још бендова који ниÑу Ñвирали Сатани, има и оних који јеÑу, и White Metal бендова, који Ñу изразито ХришћанÑки, али ако избегавам пеÑме у којима Ñе тако нешто промовише као Ñатанизам, надам Ñе да значи да ипак не Ñлужим Сатани. Ðа крају, и Ви кажете да Бог не гледа као човек. Да Бог гледа каква је наша унутрашњоÑÑ‚, а да човек гледа Ñпоља. Ðко Ñе трудим да живим по Божијим заповеÑтима, и притом Ñлушам метал и рок, уз избегавањем пеÑама о Сатани и деÑтруктивноÑти, миÑлим да у том Ñлучају немам проблем Ñа демонима. Још једном Ð’Ð°Ñ Ð¼Ð¾Ð»Ð¸Ð¼ за љубазан одговор, јер ни у једном тренутку ниÑам желео да Вам паметујем, већ да Ð’Ð°Ñ Ð¿Ð¸Ñ‚Ð°Ð¼ као родитеља да ли је моје мишљење иÑправно и ако није зашто. Хвала Вам. Hevi metal i rok razaraju mozak, govorim o muzici, a i tekstu, i predstavljaju sredstvo za prizivanje demona svojim jednolicnim i destruktivnim ritmom. Dakle, imas dva u jedan - 1) razaranje mozga (ceonog reznja) - o tome imas detaljnije u knjizi "Zakoni zdravlja i izlecenja" - poglavlje o ceonom reznju, i 2) prizivanje demona koji ti razaraju duh. Kao i na sve drugo sto je destruktivno covek moze da se navikne i da mu bude "lepo" (duvan, alkohol...), ali u pitanju je bolest. Ti si se navikao na to smece i trazis opravdanje za to sto radis. Ja ti nudim racionalne odgovore, a ti mozes da se pozivas na neke izjave hevi metal i rok bolesnika, ali to je nezobiljno. Skidaj se sa te droge dok nisu poceli demoni da ti se prividjaju i da imas panicne napade. To se jako tesko leci. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.03.2014 15:40
|
Evo i DSS se aktivno ukljucio u izbornu kradju, sto je i ocekivano kad znamo ko ih finansira. Objavili su flajere u vreme predizborne tisine gde pozivaju glasace da SAMO za njih glasaju, da se ne bi "rasipali patriotski glasovi": http://dverisrpsk...letakB.jpg a onda su objavili sramotnu i laznu informaciju o navodnoj opredeljenosti biraca pred izbore po kojoj "Treca Srbija" (otpadnici od Dveri) imaju cak 3,2%, a Dveri samo 2,8%, dok Patriotski blok (SNP 1389) ima 1%, a radikali 3,1%. http://dverisrpsk...letakA.jpg Dveri su reagovale saopstenjem: http://dverisrpsk...dveri.html Ovo je dobro, da se Dverima otvore oci po pitanju DSS. Inace, policija je zabranila skup Dveri ispred Republicke izborne komisije u nedelju u 20 sati: http://dverisrpsk...aviti.html |
|
|
Nikola_RS |
Odgovorio 15.03.2014 17:09
|
Član Odgovori: 11 Pristupio/la: 13.12.2011 22:18 Lokacija: republika srpska |
ПрокоментариÑао бих предходне коментаре око избора. Из знатижеље Ñам погледао квоте и проценте у кладионицама (а ти лопови не би тек тако Ñтављали проценте). Прошле изборе Ñу СРС и Двери покрадене и Ñпуштене иÑпод цензуÑа да би Ñе изнад цензуÑа дигли ЛДП и УРС, тако да у Ñкупштини ниÑмо добили ни једну опозициону Ñтранку (о ДСС-у и млитавом Коштуници не бих трошио Ñлова, имали Ñу ономад прилику да Ñа Радикалима направе већину, али ниÑу, тако да Ñвака прича о њиховом патриотизму не пије воду). Ове изборе УРС не прелази Ñ†ÐµÐ½Ð·ÑƒÑ (дају им 3.2%), тако да ће глаÑове СРС-а и Двери пребацивати ЛДП-у (дају им 5.3%), Тадићевој новој Ñтранци 7.2% (прелиће им глаÑове да пређу цензуÑ, не вјерујем да ће имати баш 7.2%), ДСС-у ће такође навући за Ñ†ÐµÐ½Ð·ÑƒÑ (иако им дају Ñкоро 7%). Радикалима дају око 3% а Дверима 4.4%. Ðазадњацима дају 42%. Све то имплицира да ће отимати црно иÑпод ноката. |
|
|
SMUK |
Odgovorio 15.03.2014 17:17
|
Član Odgovori: 128 Pristupio/la: 30.05.2011 16:41 Lokacija: ÄŒaÄak |
dok Patriotski blok (SNP 1389) VuÄić-jugend (snp1389) ne uÄestvuje na parlamentarnim izborima već samo u Beogradu. Taj "Patriotski blok" vodi Pelević sa nekih milion kombi organizacija koji neće osvojiti ni 15.000 glasova. Ali svima je jasno da euro-nacistiÄka vlast i lažna opozicija spremaju veliku kraÄ‘u. |
|
Predji na forum: |