Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
nm85
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

nm85 - poruka glasi:

Evo jos nekih informacija, zet mi je Jevrejin i zivi s mojom sestrom u Tel Avivu, stan od 80 kvadrata placaju 750 evra. Njega vadi to sto radi za dobru kompaniju pa zaradjuje mesecno 5000 evra. Voda je stvarno skupa, na pijaci posle 17h sve je 50% jeftinije. Velika vecina govori nekoliko jezika. Zulufari koji imaju 10-oro dece ne rade nigde jer im drzava sve placa da bi imali sto vise dece i tako stvaraju socijalne slucajeve. Ovo je za Tel Aviv, ne znam kako je u Jerusalimu i ostalim gradovima. Uglavnom, stil zivota je zapadnjacki kao u Evropi i SAD. Ali uskoro ce to da se promeni...Smile

Tel Aviv je najskuplji grad, ali u njemu se i okrece najvise para za one koji se bave trgovinom i drugim gradskim poslovima koji ce uskoro da propadnu. Sta znaci da je voda skupa? Koliko skupa? Koliki dobijaju racun za vodu? 1000 evra mesecno? 80% struje za zagrevanje vode u Izraelu se dobija od solarnih panela, pa je to jako jeftino. Cinjenica je da Izrael dobija vodu iz Galilejskog jezera i da postoji problem sa vodom, ali je ima i cena nije visoka. Oni koji su razmazeni uvek ce da nacu razlog da kukaju. Troskovi za struju, vodu i grejanje u tom stanu od 80 kvadrata nisu veci od 200 evra. Pitaj sestru koliki su im mesecni troskovi za struju, vodu i grejanje mesecno, pa javi.

Voda je oko 40 evra, ako su restrikcije imaju odredjeno koliko mogu da potrose po clanu, mislim da je oko 2,5 kubika a ako potrose vise mnogo je skuplje. Struja je oko 80 evra, nemaju nikakvo grejanje posto su im zime blage, eventualno dogreju klimom, internet je 20 evra.

Evo poredjenja izmedju Beograda i Tel Aviva

http://www.numbeo...+Aviv-yafo

i cene nekih stvari u dinarima

http://www.numbeo...rrency=RSD

Miroljub Petrovic
Kristijan Horvat - poruka glasi:

Ovo ne stavljam kao provokaciju, jer znam što mislite o ovom čoviku. Samo oću da vidite kako lipo govori o odnosu Boga i naroda (bilo kojeg naroda, ja mislim da je poruka ove pisme univerzalna).

http://www.maxily...-416d.html

Ovo je jos jedan dokaz tvoje intelektualne retardacije. Pesma kaze da je Bog dao Hrvatima zemlju i da su oni bili 500 godina robovi. Gde su dobili zemlju? Na Marsu? Nikada do 1941. nije postojala drzava Hrvatska. I jos kaze da Bog brise suze devici Mariji koja place za Hrvatima. Kako moze da joj brise suze kad je mrtva i ceka vaskrsenje? Stvarno si zreo za stalu, da blejis sa ovcama.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 23.08.2013 21:51

Miroljub Petrovic
krnyo - poruka glasi:

Kristijan Horvat - poruka glasi:

Ovo ne stavljam kao provokaciju, jer znam što mislite o ovom čoviku. Samo oću da vidite kako lipo govori o odnosu Boga i naroda (bilo kojeg naroda, ja mislim da je poruka ove pisme univerzalna).

http://www.maxily...-416d.html

Ja sam Hrvat i prije sam slušao Thompsona, ali od kada sam spoznao Boga ne pada mi napamet da slušam njegove skladbe jer su teške hereze. Njegov život svjedoči dovoljno o tome kakav je u biti čovjek. Milijune troši na stanove, voli se oblokat, puši (tako kažu oni koji ga znaju), zadrti je katolik, ima poneke sramotne nacionalističke pjesme i okuplja oko sebe i na svojim koncertima probisvjete, a sve radi zarade, a ne podizanja domoljublja među narodom, jer je njemu samo do zarade ko i Seki Aleksić. Sutra bi me dao na klanje zato što ne mislim kao on.
Kad već postavljaš pjesme, a ta koju si postavio je totalna debilana i pokazuje da ne znaš ni osnove iz Biblije kad se s njom slažeš, onda bi bilo bolje da si postavio ovu:

http://www.youtub...MSVVGmfoBQ

u njoj nisam zapazio ništa loše, da pače.

Još bi se osvrnio na tvoj nadimak. Christian Horvat je lažno ime Ante Gotovine dok je bio u bjegu i tim pokazuješ da si nacionalistički nastrojen i da ovdje provociraš, a ne želiš otići s foruma jer ipak u tebi ima želje za istinom, ali se ne možeš pomirit da Hrvati nisu baš onakvi za kakve ih držiš nego namećeš na "srpskom" forumu svoju propagandu. Ovdje gledaj ono što Život znači i istražuj, a periferne teme odbacuj dok ne budeš spreman. Puno više možeš dobit ovdje ako se izlječiš od virusa kojim si zaražen nego da to sve prokockaš glupim prepiranjima i mudrovanjima.
Drugo, i sa druge strane ima, za mene osobno, neprimjerenih nadimaka i postavljanja provokatorskih i jednostranih linkova, ali oni su na "svom" forumu i ako se nama (Hrvatima) ne sviđa možemo slobodno ići, nitko nas ne drži.

Kada, i ako, budeš jednog dana shvatio osnovne stvari iz Biblije i kad to počneš praktično primjenjivat onda se nećeš zamarat sa hrvatstvom i ostalim ovosvjestkim tekovinama. Gledaj svoja posla i u "svakom selu kuću gradi" jer nikad ne znaš koga ćeš trebat u nevolji.

Ispričavam se superadministratoru na ovom komentaru, vjerovatno će mi obrisat post, ali već dugo pratim ''Kristijane'' tvoje komentiranje i sada sam ti želio ukazati na neke stvari u bratskoj ljubavi, ako želiš prihvatit kritiku.

Slab ti je komentar. Nije problem sto neko sebe smatra hrvatskim nacionalistom, iako su savremeni Hrvati izmisljena nacija od strane Vatikana. Lepo je da neko radi za dobrobit Hrvata, da se bori protiv nemorala medju Hrvatima i promovise moralne vrednosti. Tomson je bitanga, a ne nacionalista. Hrvatski nacionlosta je Frano Cirko koji radi korisne stvari za hrvatski narod, a ima i drugih koji su dobri. Dalje, ovo nije srpski forum nego jevrejski ili biblijski forum. Srbi sa ovog foruma smatraju da su i fizicki, a ne samo duhovni Jevreji.

Miroljub Petrovic
BP - poruka glasi:

Oko nekakve bolesti se sad opet diže buka, neka "Nilska bolest" ili tako nešto... Meni se čini ko "ptičja gripa II" - šta vi mislite o tome ?

U pitanju je ozbiljan problem jer zbog globalnog zagrevanja komarci koji prenose malariju i druge bolesti se sele iz Afrike u nase regione. Imas o tome u knjizi "Poslednji dani planete Zemlje".

BP

BP - poruka glasi:

Oko nekakve bolesti se sad opet diže buka, neka "Nilska bolest" ili tako nešto... Meni se čini ko "ptičja gripa II" - šta vi mislite o tome ?

U pitanju je ozbiljan problem jer zbog globalnog zagrevanja komarci koji prenose malariju i druge bolesti se sele iz Afrike u nase regione. Imas o tome u knjizi "Poslednji dani planete Zemlje".

Šta se može poduzeti po tom pitanju ? Šta se općenito može poduzeti po pitanju komaraca jer ih je ove godine previše i zbilja su iritantni ?
Grijao si na plamenu svoga dana hladna srca čije sunce davno zađe, pod pepelom tvojim ima starog žara za onoga ko bi znao da ga nađe.

Miroljub Petrovic
BP - poruka glasi:

BP - poruka glasi:

Šta se može poduzeti po tom pitanju ? Šta se općenito može poduzeti po pitanju komaraca jer ih je ove godine previše i zbilja su iritantni ?

Ja preporucujem nabavku biljne formule za osvezenje prostorije i daha, koja je odlicna protiv insekata, buba i komaraca, koja se pravi prema receptu Dr Sulca. Postoje tri verzije, sa mirisom eukaliptusa, lavande i pomorandze.

OSVEŽIVAČ
- Biljna formula za osveženje prostorije i daha
Dejstvo: Ubija mikroorganizme iz usta i prosto­rija, osvežava prostorije i dah, štiti od ujeda komaraca, inseka­ta i buba.
Sastav: Eterično ulje eukaliptusa (lavande ili pomorandže), voda i al­ko­hol.
Cena: 890 din.

http://srbofloraz...kture.html

Mikiz
Price iz Izraela....

http://www.youtub...hBiykQDDKQ
Izmenio/la Mikiz na 24.08.2013 10:44

Miroljub Petrovic
nm85 - poruka glasi:

Voda je oko 40 evra, ako su restrikcije imaju odredjeno koliko mogu da potrose po clanu, mislim da je oko 2,5 kubika a ako potrose vise mnogo je skuplje. Struja je oko 80 evra, nemaju nikakvo grejanje posto su im zime blage, eventualno dogreju klimom, internet je 20 evra.

Ovi podaci za tel Aviv u velikoj meri nisu tacni, mogao bih redom da nabrajam, ali nemam vremena da uveravam neverne Tome po hiljadu puta.

split
Dobitnik nobelove nagrade za mir Obama salje trupe za napad na Siriju kao reakcija za napad kemijskim oruzjem.Nema nikakvih dokaza da je Asad to ucinio moze se reci kao da je iscenirano poput markala.SAD salje trupe da se bore na strani al kaide,da li je ovo dokaz da je al kaida masonski produkt?Hoce li se Rusija umjesat ovdje ili ce sve nijemo promatrat i da li ce u sllucaju da se Kina i Rusija umjesa da bude sukob svjetskih razmjera?Mislim da i Izraelu nije u interesu da dodju extremni islamisti na vlat u Siriji.

Miroljub Petrovic
split - poruka glasi:

Dobitnik nobelove nagrade za mir Obama salje trupe za napad na Siriju kao reakcija za napad kemijskim oruzjem.Nema nikakvih dokaza da je Asad to ucinio moze se reci kao da je iscenirano poput markala.SAD salje trupe da se bore na strani al kaide,da li je ovo dokaz da je al kaida masonski produkt?Hoce li se Rusija umjesat ovdje ili ce sve nijemo promatrat i da li ce u sllucaju da se Kina i Rusija umjesa da bude sukob svjetskih razmjera?Mislim da i Izraelu nije u interesu da dodju extremni islamisti na vlat u Siriji.

Naravno da se se izmisljaju povodi za vojnu intervenciju, ali to je poznati scenario koji se primenjuje u celom svetu na koji mi ne mozemo da uticemo. Treba da gledamo svoja posla dok se satanisti kolju za prevlast u svetu. A ima ko brine o tome i ko ce da ih dovodi u red.

nm85

nm85 - poruka glasi:

Ovi podaci za tel Aviv u velikoj meri nisu tacni, mogao bih redom da nabrajam, ali nemam vremena da uveravam neverne Tome po hiljadu puta.

Dati su generalno podaci, pise na sajtu srednja vrednost a sa desne strane zelenom bojom cene od-do, da bi se imao neki osecaj. Sestra je pre neki dan u Ramatganu (deo Tel Aviva) kupila dva para sandala za 3000 dinara. To nema ni u Beogradu. Zavisi u kom se delu grada trazi, kao sto nije ista cena stana i ostalih stvari na Novom Beogradu i Mladenovcu (deo Beograda). Tel Aviv jeste najskuplji grad u Izraelu ali je daleko jeftiniji od zapadnoevropskih gradova i neuporedivo su bolji uslovi za zivot.

MilanRuma
http://www.novi-s...og-masona/

Vrlo koristan tekst.

Miroljub Petrovic
Igrani film "Osveta Ratka Mladica":

http://www.youtub...PNmLkkhY8E

Srpska_Vojska
Pozdrav, sta mislite dali se sprema Veliki rat?
Чувај се, чуваћу те.

Miroljub Petrovic
Srpska_Vojska - poruka glasi:

Sprema se, a ti si gotov jer zivis od mamine penzije. Dinkic odlazi, nema ko da pozajmljuje pare od stranih banaka, uskoro se ukidaju penzije i ti ostajes bez hleba, a posto ne znas nista da radis, ugasio si.

Srpska_Vojska

Sprema se, a ti si gotov jer zivis od mamine penzije. Dinkic odlazi, nema ko da pozajmljuje pare od stranih banaka, uskoro se ukidaju penzije i ti ostajes bez hleba, a posto ne znas nista da radis, ugasio si.

Molim vas Miroljube ne pricajte napamet, a sad cu vam reci kako stvari stoje. Od kad sam prihvatio vas savjet oko biljne ishrane, preselio sam se kod babe I djeda u selo zajedno sa mamom koja jos nije otisla u penziju, dok je tata ostao sam kod kuce i nastavio da se bavi privatnim biznisom. Ovdje je raj, hranim se iz baste koja presipa plodovima, ujedno pomazem baki oko kuce i djeda koji je parkinsonov bolesnik a vec je zasao u 83 god. i pitanje je koliko ce jos gurati. Ako nekad budete prolazili kroz doboj, rado bih vas ugostili da vidite sta sve krije mali raj bake Gospave.
Чувај се, чуваћу те.

Miroljub Petrovic

Sprema se, a ti si gotov jer zivis od mamine penzije. Dinkic odlazi, nema ko da pozajmljuje pare od stranih banaka, uskoro se ukidaju penzije i. ti ostajes bez hleba, a posto ne znas nista da radis, ugasio si.

Molim vas Miroljube ne pricajte napamet, a sad cu vam reci kako stvari stoje. Od kad sam prihvatio vas savjet oko biljne ishrane, preselio sam se kod babe I djeda u selo zajedno sa mamom koja jos nije otisla u penziju, dok je tata ostao sam kod kuce i nastavio da se bavi privatnim biznisom. Ovdje je raj, hranim se iz baste koja presipa plodovima, ujedno pomazem baki oko kuce i djeda koji je parkinsonov bolesnik a vec je zasao u 83 god. i pitanje je koliko ce jos gurati. Ako nekad budete prolazili kroz doboj, rado bih vas ugostili da vidite sta sve krije mali raj bake Gospave.

Odlicno, sad mozes da pomognes dedi da ozdravi. Predlozi mu da predje na cedjene sokove i sirovu hranu, i da uzima tinkture, pa da cica zivne i da igra kolo sutra kad se budes zenio

krnyo
http://dnevnik.hr...99817.html

zapazite gdje je napisano da su u jugoistočmoj aziji zmajevi, a riječ je o godini starijoj od 1510. godine. možda još jedan dokaz da su dinosauri živjeli u ne tako davnoj prošlosti zajedno s ljudima.

smesko
Ako nemate nista protiv rekao bih nekoliko reci o svom licnom iskustvu sto se tice medicine i izlecenja. mozda nekome posluzi.
ima oko 2 godine kako pratim ovaj forum i Miroljubove aktivnosti. promenio sam ishranu odmah i od tada sam odlicnog zdravlja. jedino sto mi se desilo proslog leta da sam zadobio neki kasalj. svaki dan,ujutru i uvece pogotovo, imao sam nadrazaje kaslja i to je trajalo mesec-dva dok se nisam obratio lekarima. slali su me kod pulmologa da snime pluca i na orl,vadili su bris iz grla. nisu imali pojma sta je,nagadjali su da sam zadobio neku alergiju ili bronhijalnu astmu. pulmolog mi je dao oko 4 recepta,orl 4 i opsti lekar jos dva. ukupno 10 iako nisu znali sta je u pitanju. a ja sam samo cutao i govorio ok vazi. nista im nisam verovao. jedino sam poslusao opsteg lekara da uzmem neke antibiotike,da probam,kao bezopasni su. i zakazali su mi jos kontrola i pregleda. ali cim sam poceo da koristim antibiotike dodatno sam se prehladio. odlucio sam da vise ne idem kod lekara. mislio sam mozda sam postao alergican na ambroziju pa sam cekao. pokusao sam da jedem sto vise voca i belog luka. s vremena na vreme kasalj se smirivao,ali se posle uvek vracao. dosla je zima a meni nista nije bilo bolje. znaci oko 5 meseci sam vukao taj kasalj i onda sam pomislio da je stvar ozbiljna.
tada sam u vecernjoj molitvi bogu (koju praktikujem svako vece vec duze vreme) poceo da se izmedju ostalog molim i trazim pomoc za svoje ozdravljenje. i pre toga sam se ponekad pomolio da to prodje,ali ne tako usrdno kao od tog momenta.
i gle cuda,mozda par nedelja zatim saznao sam,i to na ovom sajtu, za lecenje dr sulca ljutom alevom paprikom. u pocetku me zainteresovalo zbog toga sto je dobro za cirkulaciju sto je mom ocu potrebno,pa sam procitao da je dobro i za druge bolesti pa sam pomislio ajde da probam. poceo sam tako da sipam po 1 nepunu kasicicu aleve paprike u oko pola case vode i to sam pio po 2 - 3 puta dnevno. odmah se osetilo poboljsanje,a za 2 - 3 nedelje kasalj je potpuno nestao.
od tada popijem nekad,mozda 1 ili dvaput nedeljno,ako osetim neko struganje u grlu i cisto iz preventive i evo 6 meseci nisam bio ni prehladjen niti ista.
veliko hvala prvenstveno BOGU,zatim i Miroljubu i njegovom sajtu.
eto nedavno sam saznao da jedna moja prijateljica ima dete od 3 god.koje ima identicne simptome i kasalj koji sam ja imao. doktori su rekli da je dobila bronhijalnu astmu. mama joj svako vece stavlja inhalator... i pokusao sam da je uverim da dete moze da ozdravi za kratko vreme,kao sto sam ja,ali nije htela da cuje...boji se da ce detetu skoditi ljuta aleva paprika,veruje doktorima itd...
ne postoje neizlecive bolesti, postoje samo neizlecivi ljudi.

Gost
Dali znate gde ima da se kupi jako ljuta aleva paprika,i gde ima to seme jako ljute paprike da se nabavi

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.70 sekundi!