Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Gedeon
Evo jos jedne potvrde da masoni stoje iza SNS-a, i da je tacno ono sto je Miroljub pricao u predavanju "Ko vlada Srbijom".

Miroljub je pominjao kako je Goran Knezevic uhapsen kada je otkriveno da je mason, od strane jezuita (DS-a) koji su tada bili na vlasti.

Sada cim su masoni dosli na vlast, on je odmah oslobodjen svih optuzbi.

http://www.srbel....n-optuzbi/

Ko nije gledao predavanje

http://www.youtub...5WWhhtdpo8

O Knezevicu je na 0:36:32

Miroljub Petrovic
Kristina - poruka glasi:

Hvaljen Bog! Možete li mi dati neke poveznice i takstove koji govore o pravom licu feminističkog pokreta i te ideje?

U pitanju je satanski projekat unistenja porodice. Imate o tome u knjizi na donjem linku:

http://www.cps.or...ge/vmr.zip

Pedja_Sombor
Postovanje Miroljube,
Posto je vakcinacija zakonski obavezna, da li postoji nacin da se ona izbegne (necu biti u mogucnosti da pobegnem od sistema, vakcinacija me ceka za godinu dana, sada imam 17), a ako ne - el postoji neki nacin da izbacim to djubre iz sebe?
Hvala unapred Smile

Ranko21
Pedja_Sombor - poruka glasi:

Postovanje Miroljube,
Posto je vakcinacija zakonski obavezna, da li postoji nacin da se ona izbegne (necu biti u mogucnosti da pobegnem od sistema, vakcinacija me ceka za godinu dana, sada imam 17), a ako ne - el postoji neki nacin da izbacim to djubre iz sebe?
Hvala unapred Smile

Pretpostavljam da tu vakcinu treba da primiš u školi.
U mom slučaju, nas nekolicina se dogovorila da ne idemo na vakcinaciju, došli su da nas zovu ali mi nismo išli. Posle par dana dolazio je direktor da nam kaže ko nije vakcinisan da ide u dom zdravlja da se vakciniše, ni tamo nisam išao, a evo je prošlo nekoliko godina. Bolnicu nisam posjećivao jer sam primjenio ovo što Miroljub priča (zdrav način života), pa ne znam kako tamo stoje stvari. Smile
Takvo je stanje ovdje u CG, pretpostavljam da je svuda slično.

Miroljub Petrovic
Pedja_Sombor - poruka glasi:

Postovanje Miroljube,
Hvala unapred Smile

Vakcinacija nije obavezna. Pre neki dan sam razgovarao sa jednim ginekologom koji radi u jednom beogradskom porodilistu i pitao sam ga u vezi vakcinacije. On mi je rekao da su im iz socijalne sluzbe rekli da roditelji imaju pravo da traze da im se dete ne vakcinise nakon porodjaja, ali da takve slucajeve trebaju da prijave socijalnoj sluzbi pa ce oni dalje da vode evidenciju itd. Takodje, pre dva dana je bila vakcinacija dece u jednoj osnovnoj skoli gde poznajem neke roditelje, i njihova deca su rekla da nece da se vakcinisu i sve je proteklo bez problema. Dakle, za sada niko ne moze da te prisiljava na vakcinisanje. Samo neki neupucen medicinski radnik moze da pravi "probleme" jer misli da su vakcine dobre pa da malo galami, ali na takve retke slucajeve ne treba obracati paznju.

vozac
http://www.magaci...-xix-veka/

matko22
Miroljube...evo saznao sam da ste izazvali čitavu pomutnju u nazovimo ih "znanstvenim "krugovima u našem društvu ...tako sto ste bili čest gost u emisiji "na rubu znanosti"(točnije 5 puta koliko ja znam)Zbog vaših učestalih gostovanja i poziva od krešimira miška ,.ako znate pokrenuta je peticija protiv emisije da se totalno zabrani njeno emitiranje na hrt(hrvatskoj televiziji)pre jedno 2 godine ..mnogo ateističkih fakulteta odnosno lobijai su sudjelovali u pokušaju rušenja emisije ...Nisu to postigli ,ali su postigli da je emisija prebačena u kasnom terminu oko 24 sata!!razlog je bio da misija "nije" znanstveno obrazovnog tipa pa da se iz toga razloga nemoze emitirati u znanstvenom terminu!!inače emisija je mogu reći solidna izuzev par loših izabranih tema koje se tu i tamo potrefe!Velik ste vi čovjek kada ste uzburkali sotoniste govoreći istinu!!!hvala Bogu živili!!

probudjen
Palo mi na pamet jedno zanimljivo pitanje u vezi stvaranja sveta. Ako je covek prvo stvoren kao besmrtan i Zemlja stvorena u jednoj nepromenljivoj velicini (konstantnoj), kako bi svi ljudi stali na tu Zemlju uzimajuci u obzir da smrt ne postoji, u jednom T-trenutku vremena ne bi imali mesta. Masa planete Zemlje bi ostajala konstantna, dok bi se zapremina smanjivala, jer su ljudi sacinjeni od praha tj materije zemaljske. Recimo da T tezi beskonacnosti, ne znam kako bi bio resen taj problem?

Miroljub Petrovic
probudjen - poruka glasi:

Palo mi na pamet jedno zanimljivo pitanje u vezi stvaranja sveta. Ako je covek prvo stvoren kao besmrtan i Zemlja stvorena u jednoj nepromenljivoj velicini (konstantnoj), kako bi svi ljudi stali na tu Zemlju uzimajuci u obzir da smrt ne postoji, u jednom T-trenutku vremena ne bi imali mesta. Masa planete Zemlje bi ostajala konstantna, dok bi se zapremina smanjivala, jer su ljudi sacinjeni od praha tj materije zemaljske. Recimo da T tezi beskonacnosti, ne znam kako bi bio resen taj problem?

Vidi se da si mnogo vremena proveo po ateistickim skolama pa malo slajfujes u razmisljanju i logici. To je kao da pitas seljake iz sela Drazanj, sta ce da rade kad im se namnoze deca pa ne bude bilo vise mesta da se zivi u tom selu. Svaki seljak ce da ti kaze da postoji mnogo sela pored njihovog, a i ako napune celu Zemlju, postoji u ovom nasem svemiru bezboj planeta gde Bog moze da stvori uslove za zivot kao na Zemlji. A ako se i ovaj svemir ispuni, Bog moze da stvori (ako vec nije stvorio) i bezbroj drugih svemira, tako da samo se ti ozeni i rodi decu, a ne brini za prostor gde ce deca i unuci da ti zive.

Miroljub Petrovic
Henri Kisindzer i grupa od 16 americkih udruzenja intelektualaca izjavljuje da "Izrael ne treba da postoji" i da ce nestati za 10 godina, negde 2022. Cak su objavili dokument pod nazivom "Priprema Bliskog Istoka nakon nestanka Izraela."

http://www.presst...raels-end/

Miroljub Petrovic
Evo jednog dobrog recepta za pravljenje prirodnog sapuna i sampona. Uzme se oko 300 grama lanenog semena i samelje se, pa se stavi u duplo vise vode da odstoji nekoliko sati. Tako nastaje zelatinozna masa koja izgleda kao tecni sapun i moze da se koristi i kao sampon i kao sapun. Moze da traje par dana.

Nikola06
Pozdrav za vas g. Petroviću i pozdravljam sve članove foruma.
Evo nekako se i ja ubacih na forum...
Možete li mi objasniti kako da otvorim npr. 100-tu stranu ili koju ja hoću a ne da idem iz početka. Vidim da su to ljudi i prije pitali ali neće da mi se otvore brojevi, pa da mogu birati stranicu.

Gedeon
Vatikan finansirao napad na RSK zlatom ubijenih Srba i Jevreja

http://www.srbel..../?lang=lat

Miroljub Petrovic
Nikola06 - poruka glasi:

Pozdrav za vas g. Petroviću i pozdravljam sve članove foruma.
Evo nekako se i ja ubacih na forum...
Možete li mi objasniti kako da otvorim npr. 100-tu stranu ili koju ja hoću a ne da idem iz početka. Vidim da su to ljudi i prije pitali ali neće da mi se otvore brojevi, pa da mogu birati stranicu.

Kliknes gore na karticu "Forum", pa na "Postavite pitanje..." i otvorice ti se sve stranice, pa klikni na koju hoces.

Nikola06
Neće opet. Kliknem na karticu forum-postavi pitanje i ništa, samo početna stranica foruma ili par zadnjih...

goran1
Ako je Car Konstantin bio taj koji je rekao sta ce to da udje u Bibliju,a sta ne,da li je onda ona validna,i da li ima pravu konotaciju?..Hvala!

Miroljub Petrovic
Nikola06 - poruka glasi:

Neće opet. Kliknem na karticu forum-postavi pitanje i ništa, samo početna stranica foruma ili par zadnjih...

Onda nista. Kreni od pocetka pa citaj redom, to ti je najbolje, jer ako ne procitas sta sam pisao od pocetka ne mozes u potpunosti da pratis ono o cemu sada govorimo.

Miroljub Petrovic
goran1 - poruka glasi:

Ako je Car Konstantin bio taj koji je rekao sta ce to da udje u Bibliju,a sta ne,da li je onda ona validna,i da li ima pravu konotaciju?..Hvala!

Nije car Konstantin nista odlucivao oko Biblije. Kanon Starog zaveta su uspostavili jevrejski mudraci, a kanon Novog zaveta hriscanske vodje. Car Konstantin je deklarativno prihvatio hriscanstvo da bi sacuvao vlast jer se hriscanski pokret veoma prosirio po celom carstvu.

Laki
Kumranski spisi 2

http://www.mediaf...2bsxrzzjom

Laki
Sirijski tenkovi na Golanskoj visoravni

http://www.rts.rs...D0%B8.html

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.71 sekundi!