Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
zuzana
Imam hronicnu upalu sinusa na levoj strani.Sekret je uvek prisutan pa otezano disem a cesto moram da pijem antibiotike jer se za taj sekret lako lepe virusi i bakterije i to ne moze da se smiri bez antibiotika.Imala sam dve operacije nosa sad mi je lakse da disem ali sekret je i dalje prisutan.Imate li neki savet za mene?Unapred hvala

grigorije
Govorio sam o tome, treba da procitas postove od pocetka. U Bibliji pise da postoji zivot i na drugim planetama, a sve ih je Bog stvorio (i planete i zivot).
A kako se ta cinjenica uklapa u problem smrti? U Svetom pismu pise da je Adamovim padom usla smrt u svet. Ako postoji zivot na drugim planetama koji je inteligentan kao sto su ljudi na zemlji, da li to znaci da su oni podlozni smrti iako recimo nisu pocinili greh i udaljili se od Boga?

-Tesla-
Mene zanima kako ste se vi snasli u prirodi? Trenutno nisam u mogucnosti, ali planiram cim budem mogao da odem negde u sumu. Postoji li neki sajt gde se mogu videti iskustva onih koji su to vec ucinili i koliko to otprilike kosta(voda,struja,grejanje,proizvodnja hrane...)?
''I rece Bog: Neka bude svetlost... I rastavi Bog svetlost od tame''

Miroljub Petrovic
123ivica - poruka glasi:

Postovanje Miroljube,
ovo je moje prvo javljanje,pa vam na pocetku zelim reci da ste kao Mojsije danasnji dana i mnogi vam mogu pozavideti na ogromnom znanju,
hvala vam i hvala Bogu na tome.
Citam forum nekoliko mjeseci,citam Bibliju unazad oko 2 godine..
Nadjoh se u situaciji da osim Biblije nemam skim progovoriti o istoj, o Bogu..
Sjetim se da samo trebam zamoliti Ga za osobu koja ce mi pojasniti ono sto nerazumijem(a duhovna glad mi je velika)
i iduceg dana kao slucajno na internetu nadjem vas forum i emisije,koje su fenomenalne!

Imam pitanja ali jos citam jer nezelim ponavljati pitanja,a posto mi je sve interesantno,citam i pitanja i odgovore i sad sam tek blizu strane 300, stim da je procitano od 1000 pa do danas,
sad je moj problem sto NEZNAM vise doci na stranu recimo 299
dobijem prvi par strana na pocetku i na kraju a neznam doci na CILJANU stranicu.

Unapred zahvaljujem na odgovoru.

Samo klikni gore na karticu "Forum" i pojavice ti se sve strane.

Miroljub Petrovic
smesko - poruka glasi:

Da li je i koliko stetno jesti konzerviranu ribu? (sardina,tuna...) i da li je opet zdravije od pecene i przene ribe?

Tesko je reci sta je manje lose.

Miroljub Petrovic
Buduci - poruka glasi:

На Алеф Течају од 21-30 и 33-41 видеа не раде...Дали се нешто поправља па су зато недоступни?

Bice postavljeno, malo strpljenja.

Miroljub Petrovic
zuzana - poruka glasi:

Imam hronicnu upalu sinusa na levoj strani.Sekret je uvek prisutan pa otezano disem a cesto moram da pijem antibiotike jer se za taj sekret lako lepe virusi i bakterije i to ne moze da se smiri bez antibiotika.Imala sam dve operacije nosa sad mi je lakse da disem ali sekret je i dalje prisutan.Imate li neki savet za mene?Unapred hvala

Treba da pocnete zdravo da zivite i da se zdravo hranite. Bilo bi dobro da prodjete kroz prces ciscenja organizma, prema programu sa donjem linka:

www.cps.org.rs/le...

Kao i da uzimate tinkture za jacanje imuniteta koje mozete da nabavite na donjem linku:

http://www.knjiza...kture.html

Mozete da koristite i hidroterapiju. Tretirate toplim tusem po licu par minuta, pa onda jedan minut hladnim tusem, i tako dva do tri puta.

Miroljub Petrovic
grigorije - poruka glasi:

Govorio sam o tome, treba da procitas postove od pocetka. U Bibliji pise da postoji zivot i na drugim planetama, a sve ih je Bog stvorio (i planete i zivot).
A kako se ta cinjenica uklapa u problem smrti? U Svetom pismu pise da je Adamovim padom usla smrt u svet. Ako postoji zivot na drugim planetama koji je inteligentan kao sto su ljudi na zemlji, da li to znaci da su oni podlozni smrti iako recimo nisu pocinili greh i udaljili se od Boga?

Ljudi na drugim planetama nisu potomci Adama i Adamova smrt se ne odnosi na njih. Imamo informaciju da su se neki andjeli pobunili, ali ne i ljudi na drugim planetama.

Miroljub Petrovic
-Tesla- - poruka glasi:

Mene zanima kako ste se vi snasli u prirodi? Trenutno nisam u mogucnosti, ali planiram cim budem mogao da odem negde u sumu. Postoji li neki sajt gde se mogu videti iskustva onih koji su to vec ucinili i koliko to otprilike kosta(voda,struja,grejanje,proizvodnja hrane...)?

Svaki seljak moze to da te nauci, a imas i u literaturi i na internetu.

dudekalien1
Poštovanje g.Petroviću;
Zanima me Å¡to mislite o Eckhartu Tooleu
DudekAlien

bero
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

zuzana - poruka glasi:

Treba da pocnete zdravo da zivite i da se zdravo hranite. Bilo bi dobro da prodjete kroz prces ciscenja organizma, prema programu sa donjem linka:

www.cps.org.rs/le...

Kao i da uzimate tinkture za jacanje imuniteta koje mozete da nabavite na donjem linku:

http://www.knjiza...kture.html

Mozete da koristite i hidroterapiju. Tretirate toplim tusem po licu par minuta, pa onda jedan minut hladnim tusem, i tako dva do tri puta.

ja sam cijeli zivot imao upalu sinusa zato sto mi protok zraka kroz nos otezan pa kad disem kroz nos struja zraka je preslaba da bi osusila sinuse pa su uvijek bili vlazni i to je bilo pogodno tlo za rast bakterija, sekret uvijek mi curio u grlo, molio se Bogu da nekako rjesim problem i dosla mi ideja da malo podignem nos sa prstom dok disem i tako da zrak lakse ulazi i omoguci se veci protok koji isuši sinuse i bakterije se vise nemogu razmnozavati, meni je to pomoglo jer moj nos malo iskrivljen i 2 minute dnevno malo podignem nos i to mi dovoljno da vise nikada nemoram imati maramice pored sebe i oslobodjen sam od sekreta koji mi curi u grlo
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 29.10.2012 08:03

Miroljub Petrovic
dudekalien1 - poruka glasi:

Poštovanje g.Petroviću;
Zanima me Å¡to mislite o Eckhartu Tooleu

U pitanju je teski okultista i satanista. Za njega sam cuo jer je jedan momak, koji je gledao moja predavanja, citao njegove knjige i imao je demonske napade, pa me je zvao posle toga. Ja sam ga pitao: "Kojim okultizmom se bavis kada te napadaju demoni?" A on kaze: "Pa samo sam citao knjige od Tula, to je naucna-fantastika." Ja proverim o cemu se radi i vidim da je u pitanju teski okultizam. Ovaj momaj je posle spalio sve njegove knjige, i ne cita vise slicne nebuloze, i od onda nema problema.

Miroljub Petrovic

Ovakvih stvari mogu da se plase samo oni koji zive nemoralno, a nisu u sistemu. Ko hoce da zivi nemoralno, mora da se prijavi i da placa reket sistemu. Ljudi koji zive moralno nemaju problema sto ce neko da ih prisluskuje jer takve smatraju budalama. Prisluskivanje je vazno za one mocnike koji se bore za prevlast u svetu, pa jedni kriminalci prisluskuju druge. Kad dodje trenutak da pocnu da ucenjuju ljude sa nekim nemoralnim zakonima, preko cipovanih dokumenata, oni koji zive u prirodi samo ce da pobacaju dokumente i niko nece moci ni da ih locira ni da ih ucenjuje.

Miroljub Petrovic
bero - poruka glasi:
Ja sam cijeli zivot imao upalu sinusa zato sto mi protok zraka kroz nos otezan pa kad disem kroz nos struja zraka je preslaba da bi osusila sinuse pa su uvijek bili vlazni i to je bilo pogodno tlo za rast bakterija, sekret uvijek mi curio u grlo, molio se Bogu da nekako rjesim problem i dosla mi ideja da malo podignem nos sa prstom dok disem i tako da zrak lakse ulazi i omoguci se veci protok koji isuši sinuse i bakterije se vise nemogu razmnozavati, meni je to pomoglo jer moj nos malo iskrivljen i 2 minute dnevno malo podignem nos i to mi dovoljno da vise nikada nemoram imati maramice pored sebe i oslobodjen sam od sekreta koji mi curi u grlo

U tom slucaju morate da odete na operaciju. To je jedan od onih retkih slucajeva kada je operacija neophodna.

Miroljub Petrovic
Poznati bivsi fudbaler Mitar Mrkela govori o stetnosti profesionalnog sporta:

http://www.youtub...re=related

Miroljub Petrovic
Kako se priblizava Noc vestica, najpoznatiji satanski praznik kada se sirom sveta na tajnim mestima zrtvuju deca i ljudi, i na nasim prostorima se isto cini. Iako su skoro svi mediji pod kontrolom neprijatelja, procuri po neka informacija kao sto je ona o pokusaju otmice dece ispred skola u Srbiji:

http://www.b92.ne..._id=655775

Za vise informacija o Noci vestica pogledati video:

https://www.youtu...plpp_video
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 29.10.2012 18:00

Mikiz
Video klipovi iz serijala "Nauka i problem smrti" nedostupni su za gledanje !

Afgo
Pozdrav svima

Juče se navršilo 1700 godina od Milvijske bitke nakon koje se Konstantin Veliki obratio u hrišćanstvo. Mene bi intresvali detalji o ubistvu njegovog sina i žene nakon tog obraćenja. Ima li nformacija o tome?

Miroljub Petrovic
Mikiz - poruka glasi:

Video klipovi iz serijala "Nauka i problem smrti" nedostupni su za gledanje !

Sredicemo u toku dana.

Miroljub Petrovic
Afgo - poruka glasi:

Pozdrav svima

Juče se navršilo 1700 godina od Milvijske bitke nakon koje se Konstantin Veliki obratio u hrišćanstvo. Mene bi intresvali detalji o ubistvu njegovog sina i žene nakon tog obraćenja. Ima li informacija o tome?

To je nevazna tema jer je pitanje koliko se Konstantin zaista obratio.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.68 sekundi!