pocetak foruma
|
|
Rale |
Odgovorio 10.10.2012 22:20
|
Član Odgovori: 32 Pristupio/la: 08.08.2012 11:45 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube, Å¡ta misliÅ¡ o AmiÅ¡ima... Oni su odvojeni od modernog svijeta, vjer.i previÅ¡e, Äak ne koriste ni elektriÄnu energiju... ÄŒuo sam da proizvode i dosta kvalitetnu organsku hranu. |
|
|
igor-sk |
Odgovorio 10.10.2012 22:47
|
Član Odgovori: 26 Pristupio/la: 29.04.2012 23:37 Lokacija: skopje |
na forumu sam nasao o nekoj deci koje zovu INDIGO DECA mozete li mi ukratko objasniti o cemu se radi. hvala |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.10.2012 22:52
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Rale - poruka glasi: Miroljube, Å¡ta misliÅ¡ o AmiÅ¡ima... Oni su odvojeni od modernog svijeta, vjer.i previÅ¡e, Äak ne koriste ni elektriÄnu energiju... ÄŒuo sam da proizvode i dosta kvalitetnu organsku hranu. Malo su fanaticni, ali dobri su. Imaju teoloskih rupa, ali to je sitno u poredjenju kako odlicno zive u prirodi i kako uspevaju da sacuvaju decu i porodicu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.10.2012 22:53
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
igor-sk - poruka glasi: na forumu sam nasao o nekoj deci koje zovu INDIGO DECA mozete li mi ukratko objasniti o cemu se radi. hvala Okultizam. |
|
|
AD |
Odgovorio 10.10.2012 22:53
|
Član Odgovori: 22 Pristupio/la: 10.11.2010 22:54 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: dunja - poruka glasi: zanima me nekakva pomoc ako postoji u lecenju secera.hvala Mora da se predje na 100% biljnu hranu, najpre sa sokovima od povrca, bar 5 dana, a posle na sirovu biljnu hranu. Takodje, izbegavanje stresa i velika fizicka aktivnost - sto vise setnja, plivanje i dr. Podrazumeva se da se osoba skine sa svih poroka. Moj prijatelj je imao isto secer.. 9.5 tako nesto ( ne znam da li se to svrstava u visok nivo ili ne!?) ali u svakom slucaju drzao je ovu dijetu i spustio je nivo secera na normalu , poboljsalo mu se celokupno zdravstveno stanje. Ja sam takodje bio na toj dijeti, cisto preventivno i mogu reci da nije lako prvih pet dana, ali posle toga sam bio jos dve nedelje na sirovoj hrani, koja je vrlo ukusna. ne znam samo da li je ok da se ova dijeta sa sokovima primenjuje cesce u toku godine. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.10.2012 23:17
|
AD - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: dunja - poruka glasi: zanima me nekakva pomoc ako postoji u lecenju secera.hvala Mora da se predje na 100% biljnu hranu, najpre sa sokovima od povrca, bar 5 dana, a posle na sirovu biljnu hranu. Takodje, izbegavanje stresa i velika fizicka aktivnost - sto vise setnja, plivanje i dr. Podrazumeva se da se osoba skine sa svih poroka. Moj prijatelj je imao isto secer.. 9.5 tako nesto ( ne znam da li se to svrstava u visok nivo ili ne!?) ali u svakom slucaju drzao je ovu dijetu i spustio je nivo secera na normalu , poboljsalo mu se celokupno zdravstveno stanje. Ja sam takodje bio na toj dijeti, cisto preventivno i mogu reci da nije lako prvih pet dana, ali posle toga sam bio jos dve nedelje na sirovoj hrani, koja je vrlo ukusna. ne znam samo da li je ok da se ova dijeta sa sokovima primenjuje cesce u toku godine. To je dobro da primenjuju u zdravi ljudi. |
|
|
nikola |
Odgovorio 11.10.2012 13:39
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
zanimnljive kuce na fb http://www.facebo...tos_albums http://www.facebo...tos_stream |
|
|
zavida |
Odgovorio 12.10.2012 13:18
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 22.03.2009 04:13 Lokacija: Nepoznata |
E tako se to radi: http://www1.serbi...jenih.html |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.10.2012 17:55
|
SinnerCPS wrote: Stize armija masona u BG. Moguce da ce da udari zemljotres tih dana. http://www.vaselj...-beogradu/ Cim nema Amerikanaca i Engleza, to je tanko. |
|
|
Mikiz |
Odgovorio 12.10.2012 19:33
|
Član Odgovori: 139 Pristupio/la: 09.03.2010 12:36 Lokacija: Novi Sad |
Potvrda price Leonarda Horovica o nastanku Aids-a !? Ili skretanje price na jevreje ? http://www.vaselj...rusa-side/ Izmenio/la Mikiz na 12.10.2012 19:39 |
|
|
Gedeon |
Odgovorio 12.10.2012 19:43
|
Član Odgovori: 313 Pristupio/la: 03.02.2012 13:04 Lokacija: Nepoznata |
Čuva li Bog Srbina svog? Zašto Srbi stradaju i kako osloboditi otadžbinu? http://www.youtub...re=g-all-u |
|
|
vozac |
Odgovorio 12.10.2012 23:58
|
Član Odgovori: 94 Pristupio/la: 28.02.2012 16:14 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube da li mozete da navedete neki primjer iz nase istorije kada se Bog direktno umjesao u tok istorije, recimo neke bitke i sta se tom prilikom konkretno desilo? Takodje zanima me vase misljenje o Mati Gluscu proroku iz Gacka, znam da o Kremanskom prorocanstvu nemate pozitivno misljenje? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.10.2012 00:03
|
vozac wrote: Miroljube da li mozete da navedete neki primjer iz nase istorije kada se Bog direktno umjesao u tok istorije, recimo neke bitke i sta se tom prilikom konkretno desilo? Pogledaj slucaj Nikca od Rovina kada je sa 40 ljudi usao u logor Cehaj pase: http://www.mediaf...78y1t188r0 Takodje zanima me vase misljenje o Mati Gluscu proroku iz Gacka, znam da o Kremanskom prorocanstvu nemate pozitivno misljenje? Nisam cuo za njega. |
|
|
_Ivan_ |
Odgovorio 13.10.2012 12:35
|
Član Odgovori: 118 Pristupio/la: 24.05.2009 19:20 Lokacija: pancevo |
http://www.facebo...mp;theater
Љуби ГоÑпода Бога Ñвога Ñвим Ñрцем Ñвојим и Ñвом душом Ñвојом и Ñвим умом Ñвојим и Ñвом Ñнагом Ñвојом.
Љуби ближњега Ñвога као Ñамога Ñебе. |
|
|
Petar237 |
Odgovorio 13.10.2012 13:17
|
Član Odgovori: 20 Pristupio/la: 21.01.2012 13:05 Lokacija: Beograd |
1) Profesore zbog cega muz i zena ne smeju biti intimni 40 dna nakon rodjenja sina i 80 dana nakon rodjenja cerke? 2) da li je moguce sprovesti prvih 5 dana lecenja blendiranim vocem i povrcem (kasastim sokom) ili je nophono da se koristi iskljucivo ceddjen sok iz voca i povrca.Hvala |
|
|
smesko |
Odgovorio 13.10.2012 17:08
|
Član Odgovori: 38 Pristupio/la: 21.07.2012 22:23 Lokacija: Srbija |
Ako su uslovi na zemlji pre potopa bili svuda slicni,bez drasticnih razlika u temperaturi i klimi,kako su onda pingvini,polarni medvedi,lisice,irvasi i slicne zivotinjke zivele u tim uslovima? jer one uglavnom imaju specijalno krzno,kozu i organizam koji je predvidjen da prezivljava u ledenim uslovima,a koje verovatno nisu zaradili evolucijom. |
|
|
bokiva |
Odgovorio 13.10.2012 19:49
|
Član Odgovori: 212 Pristupio/la: 25.09.2008 22:44 Lokacija: Nepoznata |
Seljak koji je pobedio Monsanto Izvor: NaturalNews Pariz -- Francuski sud u Lionu je doneo presudu da je Monsanto Laso formula za uklanjanje korova, koja sadrži aktivnu supstancu alahlora jako Å¡tetna po zdravlje ljudi. Ta supstanca dovela do toga da je Pol Fransoa, francuski poljoprivrednik, zadobio doživotno neuroloÅ¡ko oÅ¡tećenje Äije su posledice stalni gubitak memorije, glavobolje, i mucanje u govoru. U izveÅ¡taju se navodi da je 47-godiÅ¡nji poljoprivrednik tužio Monsanto joÅ¡ 2004. godine, nakon Å¡to je udahnuo Laso proizvod dok je Äistio svoju prskalicu. Ne zadugo nakon toga, Fransoa je poÄeo da oseća stalne simptome koji su ga spreÄavali da radi, za koje tvrdi da su direktna posledica izloženosti ovom hemijskom sredstvu. Budući da Laso pakovanje pesticida nije imalo adekvatno upozorenje o opasnosti od izlaganja, Fransoa je svojevremeno tvrdio da je Monsanto bio nemaran u obezbeÄ‘ivanju adekvatne zaÅ¡tite svojim potroÅ¡aÄima. Na iznenaÄ‘enje mnogih, francuski sud se složio s njegovim navodima i predstavljenim dokazima, objavljujući ranije ove godine da je „Monsanto odgovoran za patnje Pola Fransoa nakon Å¡to je udahnuo Lasso proizvod... i da mora da mu pruži punu nadoknadu za to“. ReÄeno je da sud traži i struÄno miÅ¡ljenje o proceni Frasnoovih tegoba da bi mogao da odredi koliko će Monsanto biti obavezan da mu nadoknadi u ovom sluÄaju. "Ovo je istorijska odluka suda u smislu da je ovo prvi sluÄaj da je jedan proizvoÄ‘aÄ (pesticida) proglaÅ¡en krivim za ovakvu vrstu trovanja“, rekao je Fransoa Laforž, advokat Pola Fransoa, Reuters-u ranije tokom godine. Prema nalazima Agencije za zaÅ¡titu prirodne sredine SAD (EPA), izloženost alahloru može da izazove oÅ¡tećenje jetre, bubrega, slezine i oÄiju, i može da dovede do razvoja anemije i Äak i raka. EPA oÄigledno smatra alahlor toliko opasnim, u stvari, da je agencija postavila maksimalni nivo korišćenja (MCLG) alahlora na nutli nivo da bi „spreÄila potencijalne zdravstvene probleme“. 2007, Francuska je zvaniÄno zabranila Lasso proizvod u zemlji u skladu sa direktivom Evropske unije koja je usvojena 2006, i kojom se zabranjuje dalje korišćenje ove hemikalije na usevima u svim zemljama Älanicama. Ali uprkos svim dokazima koji dokazuju da alahlor doprinosi neuravnoteženosti hormona, i da izaziva reproduktivne ili razvojne probleme, i da Äak izaziva i kancer, ova hemikalija se i dalje koristi na konvencionalnim biljnim kulturama Å¡irom SAD do danaÅ¡njeg dana. "Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".
|
|
|
Gavrilo |
Odgovorio 13.10.2012 20:36
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 30.12.2011 14:43 Lokacija: Београд |
Важан Ð¿Ñ€Ð¾Ð³Ð»Ð°Ñ Ð’Ð°ÑељенÑке Телевизије http://www.vaselj...elevizije/ |
|
|
sused |
Odgovorio 13.10.2012 20:57
|
Član Odgovori: 30 Pristupio/la: 11.11.2011 17:18 Lokacija: Nepoznata |
http://nedodjija....kih-basta/ „1999. je u Rusiji napravljeno otprilike 35 miliona malih porodiÄnih parcela, oko 105 miliona ljudi blizu 70% stanovnika. Tamo se proizvodi otprilike polovina potroÅ¡enog mleka, 60% mesa, 87% voća, 77% povrća i 92% krompira. Drugim reÄima: proseÄan graÄ‘anin prema tome modelu gaji sopstvenu hranu i da snabdeva porodicu i okruženje, a da ga niko ne pritiska porezima i ne zavisi od hemijske, industrije djubriba itd.“ |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.10.2012 22:38
|
Petar237 wrote: 1) Profesore zbog cega muz i zena ne smeju biti intimni 40 dna nakon rodjenja sina i 80 dana nakon rodjenja cerke? Postoje odredjeni medicinski, zdravstveni i moguce teoloski aspekti ove zapovesti, ali nisam to detaljno proucavao. Sigurno da je potrebno odredjeno vreme nakon porodjaja kada organizam zene treba da se adaptira uslove bez bebe u stomaku. Citao sam da neki komentarisu da je 80 dana dato da bi zena imala produzeno vreme izolacije, odnosno sklanjanja od mogucih neprijatnosti jer je rodila cerku (a muskarci obicno vise zele sinove). 2) da li je moguce sprovesti prvih 5 dana lecenja blendiranim vocem i povrcem (kasastim sokom) ili je nophono da se koristi iskljucivo ceddjen sok iz voca i povrca.Hvala Moze i tako, ali to nije to. Poenta je da se unose sokovi jer se oni prakticno ne vare, i tako se stedi energija organizmu koju on koristi za rad imunog sistema i drugih mehanizama samoizlecenja. Blenidirana hrana se vari, a sokovi skoro da se ne vare. |
|
Predji na forum: |