pocetak foruma
|
|
NM |
Odgovorio 29.09.2012 12:01
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 13.11.2011 23:20 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube u 2013godini smatras li da ce doci do rata na bliskom istoku , jer se vec otvoreno najavljuje.I ako bude da li ce to imati kakve posledice za nas ovamo jer nama je ratova preko glave narocito u Bosni.pozz |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.09.2012 13:06
|
Super Administrator Odgovori: 22613 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
NM - poruka glasi: Miroljube u 2013godini smatras li da ce doci do rata na bliskom istoku , jer se vec otvoreno najavljuje.I ako bude da li ce to imati kakve posledice za nas ovamo jer nama je ratova preko glave narocito u Bosni.pozz Pa mora da dodje do ratova kad su ljudi demonizovani. Preseli se u prirodi pa te nece biti briga da li ce biti ratova ili nece. Naravno da ce biti ratova, i to gorih nego svih do sada, jer su ljudi danas gori nego ikad u istoriji posle Potopa. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.09.2012 16:10
|
Super Administrator Odgovori: 22613 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Sinoc sam imao nastup na jednoj guslarskoj veceri: https://vimeo.com... |
|
|
luka |
Odgovorio 29.09.2012 18:24
|
Član Odgovori: 59 Pristupio/la: 25.05.2009 23:38 Lokacija: Crna Gora |
I Srpski Ustanak Bitka na Cegru(1809) Vojvoda Sindjelic http://www.youtub...plpp_video |
|
|
Mihajlo Radojcic |
Odgovorio 29.09.2012 18:29
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 17.08.2011 20:04 Lokacija: Nepoznata |
Odlican nastup Miroljube,nisam do sad imao priliku da te slusam kako guslas al mi ovaj nastup deluje kao da imas dosta iskustva! Imam jedno pitanje: pre neki dan sam slusao jednog istaknutog clana mense koji je pricao u vezi inteligencije kod male dece i kako ona moze odredjenim metodama da se poboljsa, jos je govorio i o sposobnosti da se covek nauci brzom citanju itd. Pa me interesuje dal je ta inteligencija koju oni mere i odredjuju na nekim njihovim testovima bitna za coveka i ako je veca dali moze vise mu pomogne u otkrivanju Boga,posto su oni svi od reda zastupnici teorije evolucije.Pa me interesuje dali su oni placeni da tako pricaju, u korist evolucije, ili stvarno veruju u te gluposti. Ako veruju kakva im je to pamet. |
|
|
brcak0506 |
Odgovorio 29.09.2012 19:10
|
Član Odgovori: 13 Pristupio/la: 05.04.2010 16:31 Lokacija: Nepoznata |
pozdrav domacinu kao i svim clanovima foruma kojeg svakodnevno pratim a povremeno se ukljucujem kad se za to ukaze prilika. Ovaj put imam pitanje koje se odnosi na zdrav nacin zivota ,naime , uvidjam znacaj promjene losih navika u ishrani ,ali samim tim se i gubim u moru informacija i protivrijecnosti. Ako ste vec vidjeli ovu knjigu molim Vas za misljenje ako niste evo link za istu https://www.faceb...mp;theater Uprosteno ,ovde se radi o sirovoj hrani (80 posto voce a 20 posto povrce i orasasti plodovi) po autoru nase tijelo funkcionise na glukozu koju dobijamo iz svjezeg voca i tako ga tijelo koristi sa minimalnom gubitku energije prilikom probave iste (energija dobijena 90 posto uz samo 10 possto gubitka).Tu nemam nikakve nedoumice ,ista nastaje kad se autor "okomi "na zitarice , za njih se tvrdi da su jako stetne ,cak ide i dalje i navodi njihovu stetnost vise od mesne prehrane jer nas zakiseljuje(znate ono - odnos bazicno- kiselo da ne duzim vise . Zaista molio bih ili Vas ili bilo koga clana ovog foruma ako je imao iskustva sa ovakom literaturom da podijelimo iskustvo unaprijed hvala zivim , dakle postojim
|
|
|
brcak0506 |
Odgovorio 29.09.2012 19:17
|
Član Odgovori: 13 Pristupio/la: 05.04.2010 16:31 Lokacija: Nepoznata |
izvinjavam se link se ne otvara " radi se o knjizi Helmuta Wandmaker-a zelis biti zdrav zaboravi kuhanje http://hr.scribd....-Lijecenju nadam se da ce ovaj link raditi a pitanje ostaje isto hvala i oprostite jos jednom na gresci iz gornjeg post-a zivim , dakle postojim
|
|
|
Karadjordje |
Odgovorio 29.09.2012 19:31
|
Član Odgovori: 34 Pristupio/la: 27.05.2011 15:26 Lokacija: Božurnja |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Sinoc sam imao nastup na jednoj guslarskoj veceri: https://vimeo.com... Svaka cast Miroljube! Nego htedoh da vas pitam gde mogu da nadjem tekst ove pesme, posto u nekim delovima snimka mi deluju ne razumljive reci, verovatno je snimak malo losiji. |
|
|
NM |
Odgovorio 29.09.2012 20:52
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 13.11.2011 23:20 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube ja 30 godina zivim u prirodi suma mi u kucu usla .Nego da te pitam mislio sam zemlje jos malo kupiti imam bunar i ono o cemu razmisljam pored voca i povrca kao glavne hrane je da drzim telad kako bih utovio do odredjene kilaze za svoje potrebe i za potrebe prodaje sta mislis o tome pozz |
|
|
freeyourmind91 |
Odgovorio 29.09.2012 21:03
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 20.09.2012 19:56 Lokacija: Nepoznata |
Profesore da imate 21 godinu koji bi fakultet upisali? Malo zvuci glupo pitanje al zanima me koji fakultet ima najmanje satanizma i koji je fakultet najblizi Bogu ? Nadam se da shvatate pitanje.. |
|
|
nikola |
Odgovorio 29.09.2012 21:20
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
http://www.youtub...OpgfTfNhCI |
|
|
Stefan888 |
Odgovorio 29.09.2012 22:43
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 25.07.2011 22:02 Lokacija: Nepoznata |
http://www.youtub...re=g-all-u на 12:30 овај педер Ð²Ð°Ñ Ñпоменуо. Само није рекао ваше име. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.09.2012 23:19
|
Mihajlo Radojcic - poruka glasi: Odlican nastup Miroljube,nisam do sad imao priliku da te slusam kako guslas al mi ovaj nastup deluje kao da imas dosta iskustva! Imam jedno pitanje: pre neki dan sam slusao jednog istaknutog clana mense koji je pricao u vezi inteligencije kod male dece i kako ona moze odredjenim metodama da se poboljsa, jos je govorio i o sposobnosti da se covek nauci brzom citanju itd. Pa me interesuje dal je ta inteligencija koju oni mere i odredjuju na nekim njihovim testovima bitna za coveka i ako je veca dali moze vise mu pomogne u otkrivanju Boga,posto su oni svi od reda zastupnici teorije evolucije.Pa me interesuje dali su oni placeni da tako pricaju, u korist evolucije, ili stvarno veruju u te gluposti. Ako veruju kakva im je to pamet. Oni su i placeni da veruju, a i veruju u te gluposti jer su im ceo zivot ispirali mozak sa time. Tehnike "brzog citanja" su uglavnom okultne tehnike. Kod dece se inteligencija razvija adekvatnim biblijskim vaspitanjem u prirodnom ambijentu od strane poboznih roditelja. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.09.2012 23:19
|
Mihajlo Radojcic - poruka glasi: Odlican nastup Miroljube,nisam do sad imao priliku da te slusam kako guslas al mi ovaj nastup deluje kao da imas dosta iskustva! Imam jedno pitanje: pre neki dan sam slusao jednog istaknutog clana mense koji je pricao u vezi inteligencije kod male dece i kako ona moze odredjenim metodama da se poboljsa, jos je govorio i o sposobnosti da se covek nauci brzom citanju itd. Pa me interesuje dal je ta inteligencija koju oni mere i odredjuju na nekim njihovim testovima bitna za coveka i ako je veca dali moze vise mu pomogne u otkrivanju Boga,posto su oni svi od reda zastupnici teorije evolucije.Pa me interesuje dali su oni placeni da tako pricaju, u korist evolucije, ili stvarno veruju u te gluposti. Ako veruju kakva im je to pamet. Oni su i placeni da veruju, a i veruju u te gluposti jer su im ceo zivot ispirali mozak sa time. Tehnike "brzog citanja" su uglavnom okultne tehnike. Kod dece se inteligencija razvija adekvatnim biblijskim vaspitanjem u prirodnom ambijentu od strane poboznih roditelja. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.09.2012 23:22
|
brcak0506 - poruka glasi: pozdrav domacinu kao i svim clanovima foruma kojeg svakodnevno pratim a povremeno se ukljucujem kad se za to ukaze prilika. Ovaj put imam pitanje koje se odnosi na zdrav nacin zivota ,naime , uvidjam znacaj promjene losih navika u ishrani ,ali samim tim se i gubim u moru informacija i protivrijecnosti. Ako ste vec vidjeli ovu knjigu molim Vas za misljenje ako niste evo link za istu https://www.faceb...mp;theater Uprosteno ,ovde se radi o sirovoj hrani (80 posto voce a 20 posto povrce i orasasti plodovi) po autoru nase tijelo funkcionise na glukozu koju dobijamo iz svjezeg voca i tako ga tijelo koristi sa minimalnom gubitku energije prilikom probave iste (energija dobijena 90 posto uz samo 10 possto gubitka).Tu nemam nikakve nedoumice ,ista nastaje kad se autor "okomi "na zitarice , za njih se tvrdi da su jako stetne ,cak ide i dalje i navodi njihovu stetnost vise od mesne prehrane jer nas zakiseljuje(znate ono - odnos bazicno- kiselo da ne duzim vise . Zaista molio bih ili Vas ili bilo koga clana ovog foruma ako je imao iskustva sa ovakom literaturom da podijelimo iskustvo unaprijed hvala Na trzistu postoji veliki broj kvazi naucne literature, narocito u domenu zdravlja. Moj savet ti je da se iskljucivo drzis zdravstvenih knjiga sa ovog sajta, a ima ih vise nego dovoljno. Ostale knjige na trzistu su uglavnom manje ili vise kontaminirane sa raznim okultizmima i glupostima svakakve vrste. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.09.2012 23:23
|
Karadjordje - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Sinoc sam imao nastup na jednoj guslarskoj veceri: https://vimeo.com... Svaka cast Miroljube! Nego htedoh da vas pitam gde mogu da nadjem tekst ove pesme, posto u nekim delovima snimka mi deluju ne razumljive reci, verovatno je snimak malo losiji. http://guslarskep...,99999999/ |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.09.2012 23:26
|
NM - poruka glasi: Miroljube ja 30 godina zivim u prirodi suma mi u kucu usla .Nego da te pitam mislio sam zemlje jos malo kupiti imam bunar i ono o cemu razmisljam pored voca i povrca kao glavne hrane je da drzim telad kako bih utovio do odredjene kilaze za svoje potrebe i za potrebe prodaje sta mislis o tome pozz Моze, ako imas kome da ih prodas. Ja bih pre napravio objekat sa par soba, pa da dolaze ljudi u prirodu da se lece. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.09.2012 23:29
|
freeyourmind91 - poruka glasi: Profesore da imate 21 godinu koji bi fakultet upisali? Malo zvuci glupo pitanje al zanima me koji fakultet ima najmanje satanizma i koji je fakultet najblizi Bogu ? Nadam se da shvatate pitanje.. Upisao bih bez razmisljanja Fakultet za prirodnu medicinu, kao sto sam i uradio kada sam imao 40 godina jer sam tek tada saznao za njega. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.09.2012 23:38
|
Stefan888 - poruka glasi: http://www.youtub...re=g-all-u на 12:30 овај педер Ð²Ð°Ñ Ñпоменуо. Само није рекао ваше име. Lepo od njega sto me reklamira. |
|
|
Srboljub |
Odgovorio 30.09.2012 02:22
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 01.08.2011 04:15 Lokacija: Крушевац |
Мирољубе где је онај Ñајт за лечење од педеризма интереÑујеме онај ÑпиÑак Ñа њиховим девијантноÑтима да ли можеш да поÑтавиш линк |
|
Predji na forum: |