pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.07.2012 13:17
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
zenidino - poruka glasi: PoÅ¡tovani profesore Petroviću, Ne mogu ostati miran dok ne reagujem sad ja na jednu neistinu koju ste istakli u jednom VaÅ¡em predavanju, a to ću ovaj put potkrijepiti Äinjenicama iz Biblije. U jednom VaÅ¡em predavanju pomenuli ste tvrdnju da je Isus Krist utjelovljeni Bog (Tvorac), Å¡to je po Bibliji jedna neistina. (Ivan 17:3) A da bi dobili vjeÄni život, trebaju dobro upoznati tebe, jedinog pravog Boga, i onoga koga si poslao, Isusa Krista. – Ko je taj kojeg trebaju upoznati i ko je taj ko je poslao Isusa??? (Ivan 20:17) A Isus joj je rekao: “Nemoj me viÅ¡e držati, jer joÅ¡ nisam uzaÅ¡ao k Ocu, nego poÄ‘i mojoj braći i reci im: ‘Uzlazim k Ocu svojemu i Ocu vaÅ¡emu, Bogu svojemu i Bogu vaÅ¡emu.’†– Isus govori o svom Ocu... Nakon ovih biblijskih redaka bespredmetno je govoriti o trojstvu i Mariji kao bogorodici, slažeÅ¡ se. Veliki pozdrav Tvoje stanje je stanje u kojem se nalaze mnogi dobronamerni, ali naopako nauceni ljudi. Uzrok takvog stanja je sto ste u teologiji uceni da prvo treba postati doktor teologije, pa onda magistar, pa onda inzenjer, pa tek na kraju ici u srednju i osnovnu skolu. Drugim recima, ucen si da su najvaznije knjige u Bibliji poredjane po ovoj hijerarhiji: - poslanice apostola Pavla - Isusova ucenja u Jevandjeljima - ucenja Isusovih ucenika - Stari zavet - Mojsijev zakon Dakle, po tome kako si naucen, najvaznije je sta kaze apostol Pavle, i njegovi tekstovi se koriste za opravdavanje svojih verovanja. Posle toga moze da se citira Isus, a onda i Isusovi ucenici. Stari zavet i Mojsijeve knjige su "zastarele" i "ukinute". Biblijska nauka jasno kaze da hijerarhija biblijskih knjiga ide suprotnim redom: - Mojsijev zakon (prvih 5 knjiga Biblija ili "Tora" - osnovna skola - Prorocke knjige (Isus Navin, Sudije, Samuilove i knjige o carevima) - srednja skola - Knjige mudrosti ili Spisi (ostale knjige Starog zaveta) - fakultet - Isusova ucenja - magistarske studije - Ucenja Jovana i Petra (Isusovih ucenika), i ucenje Jakova (Isusovog brata) - Pavlova ucenja - doktorske studije Dakle, onaj ko ne poznaje Mojsijeve knjige (Bozji zakon) taj ne moze nista u Bibliji da razume jer nije zavrsio "teolosku osnovnu skolu", pa je teoloski nepismen (ne zna da "cita i pise". Isusova ucenja mogu da se razumeju samo ako se razumeju knjige Tanaha (Starog zaveta). A Pavlova ucenja mogu da se razumeju ako se razume sve sto je pre toga bilo zapisano u Bibliji, plus sto je korisno znati sta su rabini ucili ljude da bi se bolje razumela Pavlova kritika rabinskog ucenja. U sucaju koji si naveo, ti citiras Isusove reci, potpuno van konteksta, kao neko ko nikada nije citao Stari zavet (ili kao neko ko nikada nije isao u osnovnu skolu). Tako rade neupuceni i oni koji su lose nauceni. Nema svrhe da se to komentarise, iako sam o tome dosta govorio na ovom forumu. Na zalost, danas ima mnogo doktora nauka u mnogim naucnim disciplinama, koji su doslovno nepismeni. U medicini se pismenost definise poznavanjem higijene i preventive, a o tome savremeni lekari ne znaju nista. Slicno je i u teologiji. Savremeni teolozi nemaju pojma o Mojsijevom petoknjizju, a to je centralni i najvazniji deo Bozje reci. |
|
|
NAPOLEON |
Odgovorio 21.07.2012 14:57
|
Član Odgovori: 51 Pristupio/la: 06.02.2012 20:36 Lokacija: EU |
Kako da se borimo protiv oholosti? Cak i dobra dela cine me oholim pa ne znam sta da radim. |
|
|
DM87 |
Odgovorio 21.07.2012 15:20
|
Član Odgovori: 177 Pristupio/la: 11.04.2009 23:42 Lokacija: Nepoznata |
Zanimljive vesti (magazin-tabloid.com/Pljacka stranacka): ''Sa druge strane, Dejanovićeva je svoj vek provela u zdravstvu i zna kakve mraÄne sile tim resorom vladaju, pa ne Äudi njena odluka da pristupi malteÅ¡kim vitezovima kao javnoj-tajnoj organizaciji koja bi mogla da je zaÅ¡titi. SliÄna je situacija i u ostalim partijama koje će vladati srpskim zdravstvom u narednom periodu. Sve vrvi od sekti i tajnih i polutajnih drÅ¡tava...Tako je Zorana Mihajlović iz SNS koja je prethodno bila Älan G 17 (ali, istovremeno i lokalne masonerije) uÅ¡la u sukob sa sajentolozima kojima je veran i MlaÄ‘an Dinkić, te munovcima Äiji je verni službenik i izvrÅ¡ilac Tomica Milosavljević, koga je u "aferi vakcine" direktno zaÅ¡titilo munovsko tvrdo jezgro unutar svetske zdravstvene organizacije. Masonerija je Zorani i sugerisala prelazak u SNS. '' |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.07.2012 15:30
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
NAPOLEON - poruka glasi: Kako da se borimo protiv oholosti? Cak i dobra dela cine me oholim pa ne znam sta da radim. Verovatno si naisao na nekog demonizovanog hriscanskog fanatika koji nipodastava sve dobro sto radis pa ti zamera sto si navodno "ohol" i kako sve dobro sto radis ne vredi nista jer si navodno "ohol". U Bibliji pise: "Ko se hvali, neka se hvali time sto mene poznaje." Dakle, mi treba da budemo ponosni na sve ono sto je dobro, a sto Bog preko nas radi. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.07.2012 15:33
|
Izuzetna knjiga: Pacovski kanali - Kako je Vatikan spasavao naciste iz Evrope http://www.mediaf...kpx5p3ijde |
|
|
Ana |
Odgovorio 21.07.2012 16:32
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 31.07.2011 23:36 Lokacija: Nepoznata |
http://www.vervit...;Itemid=26 |
|
|
mire |
Odgovorio 21.07.2012 18:57
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 02.08.2011 22:24 Lokacija: Nepoznata |
Nadovezao bih se na ovu pricu o danima stvaranja, pa dovoljno ti je da otvoris bibliju i procitas (1.mojsijevu 1:5) - ''I svetlost nazva bog dan, a tamu nazva noc. I bi vece i bi jutro, dan prvi.'' , cemu odrednice dan i noc, vece i jutro, ako to nije bio doslovan dan. Dakle prosta logika ti je dovoljna da zakljucis...
Izmenio/la mire na 21.07.2012 20:35 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.07.2012 21:44
|
mire - poruka glasi: Nadovezao bih se na ovu pricu o danima stvaranja, pa dovoljno ti je da otvoris bibliju i procitas (1.mojsijevu 1:5) - ''I svetlost nazva bog dan, a tamu nazva noc. I bi vece i bi jutro, dan prvi.'' , cemu odrednice dan i noc, vece i jutro, ako to nije bio doslovan dan. Dakle prosta logika ti je dovoljna da zakljucis... Logika ne funkcionise kod onih koji su naopako nauceni. Ne mozes malom detetu da objasnis da je cokolada stetna, niti narkomanu da je droga put u smrt. |
|
|
Shogun |
Odgovorio 22.07.2012 00:50
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 22.07.2012 00:04 Lokacija: Nepoznata |
Помаже Бог гоÑподине Петровићу, Пишем вам из Мркоњић Града и хтио бих да ми одговорите на Ñледеће, какво је ваше мишљење о визијама? Ðаиме, прије деÑетак година упознао Ñам жену у новом комшилуку која ми Ñе учинила много побожна, ниÑам Ñе преварио, она је била и више од тога. Као дјевојчици указала Ñу јој Ñе три монаха и иÑпричали Ñу јој Ñвоју причу, како Ñу убијени и гдје Ñу Ñахрањени, обавезујући је да обавијеÑти људе о томе. Она је живјела Ñа тим много година и не могу ни замиÑлити колико јој је било тешко, јер је покушавајући иÑпричати Ñве то Ñхваћена као пÑихички болеÑник. Колико је њена вјера била јака говори и детаљ да је приликом прокопавања пута, који је требао да прође преко њихових гробова, она легла на пут и није дозволила багерима да прођу. Једном приликом је и мени иÑпричала ту причу, међутим ја је ниÑам разумио, Ñјећам Ñе Ñамо дјелова реченице у којој ми каже "...тамо гдје је потонула црква" и на моје питање "Како миÑли потонула црква?" она ми је одговорила "Схватићеш једнога дана." ÐиÑам знао ништа о њеном животу... Ðакон пар година, тачније 11. октобра 2006. године Ñазнао Ñам од пријатеља да Ñу у Ñелу Медна, надомак Мркоњић Града, пронађене мошти монаха и да је Ñве то предвидјела нека жена. У првом тренутку ниÑам Ñхватио о чему прича, док ме као гром из ведра неба ниÑу погодиле ријечи "Схватићеш једнога дана..". Схватио Ñам о чему Ñе ради и цијело небо ми Ñе у том тренутку Ñрушило на главу, оÑјетио Ñам невјероватан Ñтрах и необјашњив оÑјећај...Ñазнао Ñам да поÑтоје Ñтвари које не можемо да видимо и да иÑте могу комуницирати Ñа нама, рецимо да Ñам Ñазнао да поÑтоји БОГ. Ово је неко моје иÑкуÑтво Ñа натприродним, божанÑким...није ми лако да живим Ñа тим, али ми улијева огромну радоÑÑ‚ чињеница да ће поÑлије Ñмрти ипак бити ÐЕШТО... У прилогу вам шаљем текÑÑ‚ http://pravoslavl...-u-mednoj/ ОÑтајте Ñ'Богом. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 22.07.2012 06:58 |
|
|
VeXx |
Odgovorio 22.07.2012 04:37
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 22.07.2012 04:20 Lokacija: Nepoznata |
Postovani, Od nedavno pratim vasa video predavanja,i mogu samo reci da sam fasciniran vasom spoznajom o ovom svetu,kako fizickog tako i duhovnog.Cenim vas rad,i mogu ga samo pohvaliti,i pozeleti vam jos vecu srecu,u nadi da sto vise istrajete u svom poslu,jer takvih kao vi ima jako malo,a jako puno je ovom svetu potrebno,pogotovo u ovim zadnjim danima.Zeleo bih da vam postavim par pitanja,pa ako bi ste bili u mogucnosti da mi sto pre odgovorite: 1.Da li je istina da slavljenje svetaca,kako nasih tako i drugih,spada u paganske rituale koji poticu iz nekadasnjeg Vavilona,i da mi ustvari ne bi trebalo slaviti nase svece,vec da se molimo nasem Bogu,i samo njemu,a ne kroz svece ? 2.Kako objasnjavate,dakle ako se ne bi trebali slaviti sveci,netruleznost njihovih tela,i to kako se cuda desavaju preko njihovih tela nekim ljudima ? (posto ste rekli u jednom od izalganja da se i devica Marija javlja mnogim ljudima,e sad,ako se ona javlja,a znamo da to nije ona..zasto se onda ne bi cuda desavala i preko svetaca ?) 3.Ako postoje,a postoje okultisti,vracevi,gatare i tome slicno,a rade na strani okultizma i negativne sile..da li isti tako postoje ljudi koji imaju Bozji dar,npr da kroz taj svoj dar pomazu ljudima u dobrom tj pozitivnom smislu? Sve najbolje u vasem buducem radu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.07.2012 07:16
|
Shoga - poruka glasi: Помаже Бог гоÑподине Петровићу, Пишем вам из Мркоњић Града и хтио бих да ми одговорите на Ñледеће, какво је ваше мишљење о визијама? Ðаиме, прије деÑетак година упознао Ñам жену у новом комшилуку која ми Ñе учинила много побожна, ниÑам Ñе преварио, она је била и више од тога. Као дјевојчици указала Ñу јој Ñе три монаха и иÑпричали Ñу јој Ñвоју причу, како Ñу убијени и гдје Ñу Ñахрањени, обавезујући је да обавијеÑти људе о томе. Она је живјела Ñа тим много година и не могу ни замиÑлити колико јој је било тешко, јер је покушавајући иÑпричати Ñве то Ñхваћена као пÑихички болеÑник. Колико је њена вјера била јака говори и детаљ да је приликом прокопавања пута, који је требао да прође преко њихових гробова, она легла на пут и није дозволила багерима да прођу. Једном приликом је и мени иÑпричала ту причу, међутим ја је ниÑам разумио, Ñјећам Ñе Ñамо дјелова реченице у којој ми каже "...тамо гдје је потонула црква" и на моје питање "Како миÑли потонула црква?" она ми је одговорила "Схватићеш једнога дана." ÐиÑам знао ништа о њеном животу... Ðакон пар година, тачније 11. октобра 2006. године Ñазнао Ñам од пријатеља да Ñу у Ñелу Медна, надомак Мркоњић Града, пронађене мошти монаха и да је Ñве то предвидјела нека жена. У првом тренутку ниÑам Ñхватио о чему прича, док ме као гром из ведра неба ниÑу погодиле ријечи "Схватићеш једнога дана..". Схватио Ñам о чему Ñе ради и цијело небо ми Ñе у том тренутку Ñрушило на главу, оÑјетио Ñам невјероватан Ñтрах и необјашњив оÑјећај...Ñазнао Ñам да поÑтоје Ñтвари које не можемо да видимо и да иÑте могу комуницирати Ñа нама, рецимо да Ñам Ñазнао да поÑтоји БОГ. Ово је неко моје иÑкуÑтво Ñа натприродним, божанÑким...није ми лако да живим Ñа тим, али ми улијева огромну радоÑÑ‚ чињеница да ће поÑлије Ñмрти ипак бити ÐЕШТО... У прилогу вам шаљем текÑÑ‚ http://pravoslavl...-u-mednoj/ ОÑтајте Ñ'Богом. "Budem li se ženio ikada, biće mlada iz Mrkonjić grada!" - kaže poznata pesma. Pozdrav za junaÄki Mrkonjić grad, gnezdo junaka! Vidi prijatelju, lepo je to Å¡to voliÅ¡ Boga, ali treba da znaÅ¡ da Äuda mogu da Äine i demoni, a ne samo Bog (demoni su anÄ‘eli koji su u pobuni protiv Boga, a koje mi ne možemo da vidimo, osim u izuzetnim sluÄajevima). Svrha Božjih Äuda je da ljudi postanu bolji, a svrha demonskih Äuda je da se ljudi fasciniraju sa natprirodnim dogaÄ‘ajima. Najveće Božje Äudo je kada loÅ¡ Äovek postane dobar, a najveće demonsko Äudo je kada demon simulira umrlog Äoveka koji je mrtav i Äeka vaskrsenje, i u stanju je "spavanja", kako Biblija kaže, i nije svestan, tako da sa njim nije moguće da se komunicira. Dakle, ta jadna devojÄica je imala viziju u kojoj su joj se prikazali demoni i rekli joj informaciju koju demoni znaju, a ljudi ne znaju, pa su svi mnogi ostali fascinirani. Demoni postoje na Zemlji od stvaranja sveta i znaju svaki detalj iz ljudske istorije, prisustvovali su svim dogaÄ‘ajima, i mogu da kažu taÄne informacije o Äemu god hoćeÅ¡ iz istorije, pa da neupućen Äovek bude fasciniran. Naravno da demoni neće da daju informacije važne za Äovekovo spasenje i unapreÄ‘enje života, već neke nebitne informacije. Kao Å¡to tekst koji si postavio kaže, mnogi ljudi se javljaju vladici i tvrde da su imali vizije. Na žalost, to je taÄno. U ovo naÅ¡e jadno pravoslavlje se uvuklo toliko mnogo paganskih elemenata da ljudi iz neznanja, upražnjavajući paganske rituale i obiÄaje, nesvesno prizivaju demone i onda im se demoni prikazuju na razne naÄine, a naivni ljudi misle da je to "Božje Äudo". Dakle, sklanjaj se od takvih "Äuda" da se ne bi i tebi demon javio, a veruj mi, to je mnogo neprijatno iskustvo od kojeg može da se poludi. ProÄitaj knjigu sa donjeg linka (prva 23 poglavlja) da se upoznaÅ¡ sa osnovnim stvarima iz teologije: http://www.cps.or...iblije.zip Kad to proÄitaÅ¡, onda proÄitaj knjigu sa donjeg linka da vidiÅ¡ kako se paganstvo preko katolicizma uvuklo u ovo naÅ¡e jadne pravoslavlje. http://www.cps.or...ge/vmr.zip Pozdrav |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.07.2012 07:33
|
VeXx - poruka glasi: 1.Da li je istina da slavljenje svetaca,kako nasih tako i drugih,spada u paganske rituale koji poticu iz nekadasnjeg Vavilona,i da mi ustvari ne bi trebalo slaviti nase svece,vec da se molimo nasem Bogu,i samo njemu,a ne kroz svece ? Govorio sam o tome u prethodnim postovima, tako da treba da procitas od pocetka sta sam pisao. U najkracem, slavljenje svetaca na nacin kako se to danas radi, jeste deo paganstva koji je usao u nasu religiju. Lepo je da se podsecamo nasih slavnih predaka i junaka, ali je jako opasno da im upucujemo molitve (jer su mrtvi), da im palimo sveće i sliÄno, jer to predstavlja prizivanje demona. Na sreću, na naÅ¡im slavama se takve stvari uglavnom ne rade, već se ljudi druže i razgovaraju, tako da su slave lep obiÄaj, koji zaista vuÄe poreklo iz paganstva, ali je zadržao jako malo paganskih elemenata, osim u nekim kućama gde se insistira na svim paganskim detaljima koji se objaÅ¡njavaju kao da su hrišćanski. 2.Kako objasnjavate,dakle ako se ne bi trebali slaviti sveci,netruleznost njihovih tela,i to kako se cuda desavaju preko njihovih tela nekim ljudima ? (posto ste rekli u jednom od izalganja da se i devica Marija javlja mnogim ljudima,e sad,ako se ona javlja,a znamo da to nije ona..zasto se onda ne bi cuda desavala i preko svetaca ?) Nije uraÄ‘eno nijedno istraživanje koje bi potvrdilo da posmrtni ostaci nekih ljudi ne propadaju, a drugih propadaju. ÄŒovek kad umre, njega sahrane, i u zemlji doÄ‘e do procesa raspadanja leÅ¡a pod dejstvom raznih agenasa. Kada se leÅ¡ samo umota u platno i ne zatrpa u zemlju, deÅ¡avaju se drugaÄiji procesi nego oni u zemlji. Imao sam prilike da vidim leÅ¡eve drevnih Egipćana u nekim muzejima u Americi, koji su bili umotani u platno, i to je otprilike ono Å¡to sam video kod leÅ¡eva koji se prikazuju kao leÅ¡evi svetaca koji se "ne raspadaju". Obožavanje mrtvih je klasiÄan "kult mrtvih" koji je deo paganske religije i nema veze sa pravoslavljem. 3.Ako postoje,a postoje okultisti,vracevi,gatare i tome slicno,a rade na strani okultizma i negativne sile..da li isti tako postoje ljudi koji imaju Bozji dar,npr da kroz taj svoj dar pomazu ljudima u dobrom tj pozitivnom smislu? Svi ljudi imaju Božje darove, i ti darovi su karakterne osobine koje Bog koristi da bi delovao na druge ljude da budu bolji. Neki ljudi razvijaju svoje darove da bi postali bolji i moralniji, i da bi na viÅ¡em nivou uÄestvovali u Božjem projektu stvaranja dobrih ljudi. Najveće Äudo koje Bog Äini je Äudo promene karaktera - kada loÅ¡ Äovek postane dobar. Retki su oni koji se toliko izgrade da Bog može preko njih da deluje i da stvara dobre ljude, i zato imamo ovakvu veliku moralnu dekadenciju. ÄŒuda koja Äine vraÄare su demonska Äuda, a mnogi bi hteli da i oni budu kao vraÄare, a da takva Äuda pripiÅ¡u Bogu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.07.2012 21:17
|
Ovde sam pre nekoliko meseci postavio dva ili tri fajla delova prevoda Enciklopedije prirodnih lekova, ali ne mogu da ih nadjem na forumu. Ako ih je neko skinuo, neka postavi linkove za preuzimanje. |
|
|
nikola |
Odgovorio 22.07.2012 22:03
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
...deo prevoda Enciklopedija prirodnih lekova http://www.mediaf...jqcq5qqje2 |
|
|
Gost |
Odgovorio 22.07.2012 22:12
|
Član Odgovori: 86 Pristupio/la: 05.01.2012 15:33 Lokacija: Nepoznata |
Dali su prevedi ostali delovi enciklopedije i kad ce biti postavljena cela enciklopedija.Svaka pohvala za trud. |
|
|
Ranko21 |
Odgovorio 22.07.2012 23:08
|
Član Odgovori: 192 Pristupio/la: 03.03.2010 17:15 Lokacija: Crna Gora |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Ovde sam pre nekoliko meseci postavio dva ili tri fajla delova prevoda Enciklopedije prirodnih lekova, ali ne mogu da ih nadjem na forumu. Ako ih je neko skinuo, neka postavi linkove za preuzimanje. http://www.creati...post_32514 http://www.creati...post_34077 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.07.2012 23:10
|
Gost - poruka glasi: Dali su prevedi ostali delovi enciklopedije i kad ce biti postavljena cela enciklopedija.Svaka pohvala za trud. Evo i treceg dela prevoda, uskoro ce biti i ostatak: http://www.mediaf...fvr6evu0ad |
|
|
optikon |
Odgovorio 24.07.2012 13:52
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 24.07.2012 13:41 Lokacija: Nepoznata |
miroljube od 2010. pratim tvoj sajt i forum, prijatelj me je uputio na isti, do sada sam bio nemi posmatraÄ pa reko da se prdružim jer imam par pitanja...srednjoskolac sam kao izborni predmet sam izabrao veronauku, Ä‘akon koji mi drži predavanja(Äasove) je vrlo prijatan mladić i stvarno dobro komunicira sa nama, dosta stvari koje ti ovde propovedas i predlažeÅ¡ i on isto govori, e sada mene zanima nekoliko stvari, on kaže da su dinosaurusi postojali i da su verovatno nastali tako Å¡to su pali anÄ‘eli imali odnose sa ženama koje su bile na zemlji, da sama biblija kaže da su u vrmenu pre potopa zemljom hodali divovi i džinovi i da su ti isti divovi i nakaze ustvari meÅ¡avina ljudi i anÄ‘ela/demona, da li je ovo taÄno? i imam joÅ¡ jedno pitanje vezano za zdravlje, moja majka ima problem sa desnima, zubar je dijagnostifikovao paradontopatiju, da li postoji neki prirodni lek za to, zubi su jj zdravi ali je desni bole i prave joj problem, Äitam na forumu da se sve leÄi pravilnom ishranom i Å¡to se toga tiÄe majka se pridržava naÄela zdrave ishrane jer joj je pre 4 godine naÄ‘en rak na materici koji je hvala bogu odstranjen i izleÄen...hvala unapred na odgovorima pozdrav |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.07.2012 13:57
|
optikon - poruka glasi: miroljube od 2010. pratim tvoj sajt i forum, prijatelj me je uputio na isti, do sada sam bio nemi posmatraÄ pa reko da se prdružim jer imam par pitanja...srednjoskolac sam kao izborni predmet sam izabrao veronauku, Ä‘akon koji mi drži predavanja(Äasove) je vrlo prijatan mladić i stvarno dobro komunicira sa nama, dosta stvari koje ti ovde propovedas i predlažeÅ¡ i on isto govori, e sada mene zanima nekoliko stvari, on kaže da su dinosaurusi postojali i da su verovatno nastali tako Å¡to su pali anÄ‘eli imali odnose sa ženama koje su bile na zemlji, da sama biblija kaže da su u vrmenu pre potopa zemljom hodali divovi i džinovi i da su ti isti divovi i nakaze ustvari meÅ¡avina ljudi i anÄ‘ela/demona, da li je ovo taÄno? Skroz netacno. i imam joÅ¡ jedno pitanje vezano za zdravlje, moja majka ima problem sa desnima, zubar je dijagnostifikovao paradontopatiju, da li postoji neki prirodni lek za to, zubi su jj zdravi ali je desni bole i prave joj problem, Äitam na forumu da se sve leÄi pravilnom ishranom i Å¡to se toga tiÄe majka se pridržava naÄela zdrave ishrane jer joj je pre 4 godine naÄ‘en rak na materici koji je hvala bogu odstranjen i izleÄen...hvala unapred na odgovorima pozdrav Nije samo zdrava ishrana, nego i druge stvari. Pogledaj na donjem linku: www.cps.org.rs/le... A mozes i u Enciklopediji prirodnih lekova. |
|
|
revnitelj |
Odgovorio 24.07.2012 14:51
|
Član Odgovori: 52 Pristupio/la: 11.04.2011 10:50 Lokacija: Nepoznata |
Pratim forum gotovo od poÄetka, ali ne mogu da se sjetim da li si već ranije pojaÅ¡njavao Jovana 20:17? Ako ti nije problem, volio bih da Äujem tvoj komentar na sledeće: zaÅ¡to u pomenutom stihu Isus kaže Mariji da ga ne dodiruje, i zaÅ¡to joj kaže da se vraća svojemu Bogu kad je zapravo i On sam Bog?
Ako, dakle, jedete, ako li pijete, ako li Å¡to drugo Äinite, sve na slavu Božiju Äinite.
|
|
Predji na forum: |