pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.06.2012 07:54
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
legends - poruka glasi: Vezano za onaj post gore, i za rat. Znaci li da taj rat ako bude, treba apsolutno izbegnuti jer ce to biti rat izmedju dva zla vatikana i masonerije i da nece biti rat izmedju zla i Boga. Tako je. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.06.2012 07:56
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
revnitelj - poruka glasi: Na osnovu vaÅ¡ih ranijih postova nije mi baÅ¡ najasnije ko je zapravo osnivaÄ komunizma - jezuiti ili masoni? Imas sve objasnjeno u knjizi na donjem linku: http://www.cps.or..._ubice.zip |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.06.2012 12:36
|
Preporucujem odlicnu skolu jahanja, sa vrhunskim instruktorima: http://www.cps.or...hanje.html |
|
|
bokiva |
Odgovorio 13.06.2012 13:02
|
Član Odgovori: 212 Pristupio/la: 25.09.2008 22:44 Lokacija: Nepoznata |
Viminacijum: Otkriveno joÅ¡ 5 mamuta Izvor: Tanjug U blizini skeleta mamuta pronaÄ‘enog pre nekoliko dana u Viminacijumu, pronaÄ‘ene su nove kosti, a direktor arheoloÅ¡kog projekta Viminacijum Miomir Korać kaže da je reÄ verovatno o pet ili Å¡est mamuta. Miomir Korać je u izjavi Tanjugu rekao da je u nastavku istraživanja nakon otkrića dela skeleta mamuta pre nekoliko dana, na svakih trideset metara pronaÄ‘ena po joÅ¡ jedna kost, Å¡to je, dodao je, potpuno neverovatno, jer to znaÄi da je tu zakopano pet možda Äak i Å¡est mamuta. On je kazao da se razliÄite kosti nalaze na prostoru lokaliteta Nosak povrÅ¡ine izmedju jednog i dva hektara, i da je to zaista fenomen. "Ja prosto ne znam Å¡ta da kažem, u Å¡ta sve to može da se izrodi, prosto je neverovatno, sada je poÄelo pažljivije istraživanje celog tog dela. Iako upotrebljavamo svu moguću tehniku u razotkrivanju, nismo vidoviti i ne znamo Å¡ta da oÄekujemo", uzbuÄ‘eno je ispriÄao Korać. On je najavio da će uraditi infracrvene snimke, kako bi dobili Å¡to bolju sliku tog prostora, probaće da raÅ¡Äiste teren i da geofiziÄkim metodama, koje mogu da detektuju kosti na većim dubinama, vide dokle one sežu. "ViÅ¡e nije u pitanju samo jedan mamut i jedna kost. Ovo je svetska poslastica jer takvih mesta nema u svetu", istakao je Korać, podsetivÅ¡i da svi mamuti do sada pronaÄ‘eni Å¡irom sveta nalaze se u muzejima. On je kazao da će nažalost morati da izmeste skelet mamuta Vike, otkriven 2009. godine, koji je takodje svetski raritet, jer je to jedini mamut na licu mesta, u prirodnom ambijentu gde je i pronaÄ‘en. Korać je rekao da su nove kosti pronaÄ‘ene na 10 metara udaljenosti od Vike, na mestu gde je bilo Panonsko more koje se povlaÄilo, te da je moguće da je na samom lokalitetu nekada bilo malo ostrvo gde su se mamuti zatekli. "Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".
|
|
|
marinkons25 |
Odgovorio 13.06.2012 14:55
|
Član Odgovori: 24 Pristupio/la: 13.04.2012 12:36 Lokacija: Novi Sad |
Мирољубе шта миÑлиш о иконама? У библији пише "не гради Ñеби лика ни цртана ни резана" да Ñе таквим идолима не треба клањати,међутим у већини званичних религија људи им Ñе клањају. |
|
|
12345 |
Odgovorio 13.06.2012 16:06
|
Član Odgovori: 35 Pristupio/la: 03.04.2010 19:12 Lokacija: Nepoznata |
Prijateljicu koja ima problema sa viÅ¡kom kg i jede mnogo i masno, preusmerio sam priÄom da jede iskljuÄivo sirovu hranu (treÅ¡nje, jabuke, povrćne salate...) kako bi se brzo istopila. MeÄ‘utim, za prvu nedelju smrÅ¡ala je samo 600g. U Äemu je problem? |
|
|
12345 |
Odgovorio 13.06.2012 16:11
|
Član Odgovori: 35 Pristupio/la: 03.04.2010 19:12 Lokacija: Nepoznata |
http://www.b92.ne..._id=617802 MožeÅ¡ priÄati Å¡ta hoćeÅ¡ ali Äinjenica je da je sadaÅ¡nji Izrael posrnuo u nemoralu. PljujeÅ¡ Ruse, ali uporedi Rusiju i Izrael, u Moskvi nema parada, u Tel Avivu glavna žurka u tom delu sveta, kad bi Rusija izabrala za (nebitnu) Evroviziju da je predstavlja transvestit itd. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.06.2012 20:09
|
12345 - poruka glasi: http://www.b92.ne..._id=617802 MožeÅ¡ priÄati Å¡ta hoćeÅ¡ ali Äinjenica je da je sadaÅ¡nji Izrael posrnuo u nemoralu. PljujeÅ¡ Ruse, ali uporedi Rusiju i Izrael, u Moskvi nema parada, u Tel Avivu glavna žurka u tom delu sveta, kad bi Rusija izabrala za (nebitnu) Evroviziju da je predstavlja transvestit itd. Izrael predstavlja tranvestit na Evroviziji, a Rusiju izdajnici u svim institucijama. U izraelskoj vojsci nema pedera, a ako neki zaluta, on je u misjoj rupi zbog vojnika zulufara koji ih ne podnose. B92 koristi svaku priliku da lazno promovise nemoral. Na gej paradi u Tel Avivu bude vise policajaca nego na doceku pape u Hrvarskoj, pa ti vidi kakva je to zurka. Ja ne pljujem Ruse, oni su nasa braca, ja govorim o njihovim nemoralnim vodjama. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 13.06.2012 20:55 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.06.2012 20:54
|
NM - poruka glasi: Miroljube crnci su mnogo dominantniji od bjelaca po fizickoj konstituciji ,imaju vrhunske sportiste u svim oblastima sporta pocev od boksa do fudbala u cemu je tajna da cak i oni koji nisu uradili skleka i trbusnjaka od kako su se rodili imaju konstituciju tijela kao svarcneger .hvala Ljudi su ziveli u prirodi, do pre jednu generaciju, i mnogo su zdraviji i vitalniji. |
|
|
Gavrilo |
Odgovorio 13.06.2012 21:05
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 30.12.2011 14:43 Lokacija: Београд |
УÑпешна органÑка пољопривреда – Лекције из амишких заједница http://www.vaselj...zajednica/ |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.06.2012 23:12
|
Nas kolega sa Instituta za prirodnu medicinu, dr Milisav Nikolic, jedan od vodecih svetskih strucnjaka na polju tretmana sportskih povreda, povreda kicme, kostiju i misica, dostavio nam je deo svedocanstava ljudi kojima je resio zdravstvene probleme na prirodan nacin. Zaista impozantno: http://www.drmili....vacau.com Svedocanstva njegovih pacijenata: http://www.drmili...kustva.htm |
|
|
paracelsus |
Odgovorio 13.06.2012 23:43
|
Član Odgovori: 47 Pristupio/la: 11.08.2011 18:39 Lokacija: RS |
Citajuci knjigu Vatikanske ubice naisao sam da Vatikan mrzi Jevreje i da je bio glavni i odgovorni za holokaust i pogrom Jevreje u II s.r. Ali ako Vatikan drma svijetom i Amerikom zasto Amerika najvise podrzava Izrael vise nego iko i njegov je najveci saveznik , ili bar tako izgleda?? I ako je Vatikan najmocnija organizacija na planeti, ako sam dobro razumio, i ako je on orkestrirao II s.r. kako to da su ga izgubili? |
|
|
Andreja902 |
Odgovorio 14.06.2012 00:09
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 12.03.2012 21:49 Lokacija: Nepoznata |
Doktore,zanima me da li je moguce leciti kondilome na prirodan nacin,uz pomoc neke biljke,ili slicno???Unapred hvala |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.06.2012 08:27
|
paracelsus - poruka glasi: Citajuci knjigu Vatikanske ubice naisao sam da Vatikan mrzi Jevreje i da je bio glavni i odgovorni za holokaust i pogrom Jevreje u II s.r. Ali ako Vatikan drma svijetom i Amerikom zasto Amerika najvise podrzava Izrael vise nego iko i njegov je najveci saveznik , ili bar tako izgleda?? I ako je Vatikan najmocnija organizacija na planeti, ako sam dobro razumio, i ako je on orkestrirao II s.r. kako to da su ga izgubili? Vatikan i masonerija su najmocniji i bore se za prevlast. Govorio sam o tomeu donjem tekstu: http://www.vaselj...i-jezuita/ |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.06.2012 08:34
|
Andreja902 - poruka glasi: Doktore,zanima me da li je moguce leciti kondilome na prirodan nacin,uz pomoc neke biljke,ili slicno???Unapred hvala U pitanju je vrsta tumora i leci se jacanjem imuniteta. Predlazem program sa donjeg linka: www.cps.org.rs/le... |
|
|
paracelsus |
Odgovorio 14.06.2012 11:27
|
Član Odgovori: 47 Pristupio/la: 11.08.2011 18:39 Lokacija: RS |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: paracelsus - poruka glasi: Citajuci knjigu Vatikanske ubice naisao sam da Vatikan mrzi Jevreje i da je bio glavni i odgovorni za holokaust i pogrom Jevreje u II s.r. Ali ako Vatikan drma svijetom i Amerikom zasto Amerika najvise podrzava Izrael vise nego iko i njegov je najveci saveznik , ili bar tako izgleda?? I ako je Vatikan najmocnija organizacija na planeti, ako sam dobro razumio, i ako je on orkestrirao II s.r. kako to da su ga izgubili? Vatikan i masonerija su najmocniji i bore se za prevlast. Govorio sam o tomeu donjem tekstu: http://www.vaselj...i-jezuita/ Citajuci na ovom linku u glavi mi iskacu sljedeca pitanja: - Koje je vece "zlo" jezuiti ili masoni? -Pod cijim su uticajem onda Protestanti, s obzirom da su otpali od Rimokatolika? - Ako su i jezuiti i masoni na Sotoninoj strani, zasto se bore izmedju sebe, zasto se ne udruze protiv "zdravog tkiva", bili bi jaci. Nema mi puno logike?! |
|
|
emanuel |
Odgovorio 14.06.2012 11:36
|
Član Odgovori: 28 Pristupio/la: 27.01.2010 15:28 Lokacija: Nepoznata |
Hvala na izvrsnom tekstu Miroljube. Imam jedno pitanje, mozda vise razmisljanje...da li je mozda i slucaj Stepinac bio kao zrtveno janje, jer su ga "njegovi" svakog trenutka mogli dogovorom izvuci?Znaci li to da je on toga bio svestan i poslusan svojim nadredjenima do kraja zbog visih ciljeva svojih gospodara.Tada je takva prica o pranju odgovornosti, pravednom konfliktu itd..bila neophodno propagandno potrebna i jos dugo je bila koristena kao i danas.Posle naravno dobije pocasno mesto. Mozda gresim, ali kao sto rekoh samo delim jedno razmisljanje. puno pozdrava |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.06.2012 13:19
|
paracelsus - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: paracelsus - poruka glasi: Citajuci knjigu Vatikanske ubice naisao sam da Vatikan mrzi Jevreje i da je bio glavni i odgovorni za holokaust i pogrom Jevreje u II s.r. Ali ako Vatikan drma svijetom i Amerikom zasto Amerika najvise podrzava Izrael vise nego iko i njegov je najveci saveznik , ili bar tako izgleda?? I ako je Vatikan najmocnija organizacija na planeti, ako sam dobro razumio, i ako je on orkestrirao II s.r. kako to da su ga izgubili? Vatikan i masonerija su najmocniji i bore se za prevlast. Govorio sam o tomeu donjem tekstu: http://www.vaselj...i-jezuita/ Citajuci na ovom linku u glavi mi iskacu sljedeca pitanja: - Koje je vece "zlo" jezuiti ili masoni? Tesko je reci. Ipak, kada bih morao da biram, pre bih ziveo u masonskoj drzavi, nego u jezuitskoj. -Pod cijim su uticajem onda Protestanti, s obzirom da su otpali od Rimokatolika? Uglavnom pod kontrolom jezuita. - Ako su i jezuiti i masoni na Sotoninoj strani, zasto se bore izmedju sebe, zasto se ne udruze protiv "zdravog tkiva", bili bi jaci. Nema mi puno logike?! To je kao da pitas: "Zasto se dve ulicne bande dilera droge ne udruze da truju ljude, nego se bore izmedju sebe?" Svaki satanista zeli da vlada svetom, to je u sustini karaktera Sotone - nece da bude stvorenje, nego hoce da bude Stvoritelj, da "vlada" drugima - ali ne da sluzi drugima kao sto to Bog sluzi (vlada), nego da gazi druge, da ih potcinjava. |
|
|
Leviatan |
Odgovorio 14.06.2012 15:41
|
Član Odgovori: 48 Pristupio/la: 16.09.2008 19:16 Lokacija: Nepoznata |
http://www.zdrava...janci.html Rimski gladijatori su bili vegetarijanci! |
|
|
gemini |
Odgovorio 14.06.2012 21:22
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 20.01.2012 23:27 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: electronpn - poruka glasi: Ne bih ovde da izmisljam toplu vodu al bih izneo moje iskustvo. Klinac je dobio uvece "proliv" i punio je pelenu svakih 3 sata. Imao je i povisenu temperaturu, do 38.7. Ujutru mu je majka napravila caj od lista dunje. Do uvece mu se stolica popravila i vec sledeceg jutra nije imao ni "proliv"a ni povisenu temperaturu. Cio sam da je i caj od kore nara mnogo dobar al se nisam licno uverio. Ovo sa listom dunje je prava stvar jer znam da neka deca i pored lekarske terapije (linex, posebna ishrana itd.) znaju da odleze i par dana u bolnici. Hvala Bogu da je sve proslo. P.S. Da dodam da drvo NE sme biti prskano. Nisam siguran da je to zbog "lekovitog dejstva" lista dunje. Uglavnom je svaki biljni caj dobar za resavanje problema sa crevima. Ne znam zaÅ¡to Miroljub sumnja u ljekovita dejstva Äajeva, ali svaka trava ili kako ih mi zovemo Äaj ima odreÄ‘ene sastojke koji povoljno utiÄu na odreÄ‘ene organe. Evo ti jedan savjet ako već imaÅ¡ malu djecu. Ako imaju poviÅ¡enu temperaturu koju ne možeÅ¡ da skineÅ¡ mjeÅ¡avina Äaja zova, lipa i list breze. Može i sama zova ali ova mjeÅ¡avina ima veće dejstvo. ÄŒim popije ovaj Äaj (sa malo meda) dijete se preznoji u bude mu lakÅ¡e. (Moja supruga je ovo davala naÅ¡oj djeci i uvijek je djelovalo). |
|
Predji na forum: |