Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
legends - poruka glasi:
Vezano za onaj post gore, i za rat. Znaci li da taj rat ako bude, treba apsolutno izbegnuti jer ce to biti rat izmedju dva zla vatikana i masonerije i da nece biti rat izmedju zla i Boga.

Tako je.

Miroljub Petrovic
revnitelj - poruka glasi:
Na osnovu vaših ranijih postova nije mi baš najasnije ko je zapravo osnivač komunizma - jezuiti ili masoni?

Imas sve objasnjeno u knjizi na donjem linku:

http://www.cps.or..._ubice.zip

Miroljub Petrovic
Preporucujem odlicnu skolu jahanja, sa vrhunskim instruktorima:

http://www.cps.or...hanje.html

bokiva
Viminacijum: Otkriveno još 5 mamuta
Izvor: Tanjug

U blizini skeleta mamuta pronađenog pre nekoliko dana u Viminacijumu, pronađene su nove kosti, a direktor arheološkog projekta Viminacijum Miomir Korać kaže da je reč verovatno o pet ili šest mamuta.

Miomir Korać je u izjavi Tanjugu rekao da je u nastavku istraživanja nakon otkrića dela skeleta mamuta pre nekoliko dana, na svakih trideset metara pronađena po još jedna kost, što je, dodao je, potpuno neverovatno, jer to znači da je tu zakopano pet možda čak i šest mamuta.

On je kazao da se različite kosti nalaze na prostoru lokaliteta Nosak površine izmedju jednog i dva hektara, i da je to zaista fenomen.

"Ja prosto ne znam šta da kažem, u šta sve to može da se izrodi, prosto je neverovatno, sada je počelo pažljivije istraživanje celog tog dela. Iako upotrebljavamo svu moguću tehniku u razotkrivanju, nismo vidoviti i ne znamo šta da očekujemo", uzbuđeno je ispričao Korać.

On je najavio da će uraditi infracrvene snimke, kako bi dobili što bolju sliku tog prostora, probaće da raščiste teren i da geofizičkim metodama, koje mogu da detektuju kosti na većim dubinama, vide dokle one sežu.

"Više nije u pitanju samo jedan mamut i jedna kost. Ovo je svetska poslastica jer takvih mesta nema u svetu", istakao je Korać, podsetivši da svi mamuti do sada pronađeni širom sveta nalaze se u muzejima.

On je kazao da će nažalost morati da izmeste skelet mamuta Vike, otkriven 2009. godine, koji je takodje svetski raritet, jer je to jedini mamut na licu mesta, u prirodnom ambijentu gde je i pronađen.

Korać je rekao da su nove kosti pronađene na 10 metara udaljenosti od Vike, na mestu gde je bilo Panonsko more koje se povlačilo, te da je moguće da je na samom lokalitetu nekada bilo malo ostrvo gde su se mamuti zatekli.

"Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".

marinkons25
Мирољубе шта мислиш о иконама? У библији пише "не гради себи лика ни цртана ни резана" да се таквим идолима не треба клањати,међутим у већини званичних религија људи им се клањају.

12345
Prijateljicu koja ima problema sa viškom kg i jede mnogo i masno, preusmerio sam pričom da jede isključivo sirovu hranu (trešnje, jabuke, povrćne salate...) kako bi se brzo istopila. Međutim, za prvu nedelju smršala je samo 600g. U čemu je problem?

12345
http://www.b92.ne..._id=617802
Možeš pričati šta hoćeš ali činjenica je da je sadašnji Izrael posrnuo u nemoralu.
Pljuješ Ruse, ali uporedi Rusiju i Izrael,
u Moskvi nema parada, u Tel Avivu glavna žurka u tom delu sveta, kad bi Rusija izabrala za (nebitnu) Evroviziju da je predstavlja transvestit itd.

Miroljub Petrovic
12345 - poruka glasi:
http://www.b92.ne..._id=617802
Možeš pričati šta hoćeš ali činjenica je da je sadašnji Izrael posrnuo u nemoralu.
Pljuješ Ruse, ali uporedi Rusiju i Izrael,
u Moskvi nema parada, u Tel Avivu glavna žurka u tom delu sveta, kad bi Rusija izabrala za (nebitnu) Evroviziju da je predstavlja transvestit itd.

Izrael predstavlja tranvestit na Evroviziji, a Rusiju izdajnici u svim institucijama. U izraelskoj vojsci nema pedera, a ako neki zaluta, on je u misjoj rupi zbog vojnika zulufara koji ih ne podnose. B92 koristi svaku priliku da lazno promovise nemoral. Na gej paradi u Tel Avivu bude vise policajaca nego na doceku pape u Hrvarskoj, pa ti vidi kakva je to zurka. Ja ne pljujem Ruse, oni su nasa braca, ja govorim o njihovim nemoralnim vodjama.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 13.06.2012 20:55

Miroljub Petrovic
NM - poruka glasi:
Miroljube crnci su mnogo dominantniji od bjelaca po fizickoj konstituciji ,imaju vrhunske sportiste u svim oblastima sporta pocev od boksa do fudbala u cemu je tajna da cak i oni koji nisu uradili skleka i trbusnjaka od kako su se rodili imaju konstituciju tijela kao svarcneger .hvala

Ljudi su ziveli u prirodi, do pre jednu generaciju, i mnogo su zdraviji i vitalniji.

Gavrilo
Успешна органска пољопривреда – Лекције из амишких заједница

http://www.vaselj...zajednica/

Miroljub Petrovic
Nas kolega sa Instituta za prirodnu medicinu, dr Milisav Nikolic, jedan od vodecih svetskih strucnjaka na polju tretmana sportskih povreda, povreda kicme, kostiju i misica, dostavio nam je deo svedocanstava ljudi kojima je resio zdravstvene probleme na prirodan nacin. Zaista impozantno:

http://www.drmili....vacau.com

Svedocanstva njegovih pacijenata:

http://www.drmili...kustva.htm

paracelsus
Citajuci knjigu Vatikanske ubice naisao sam da Vatikan mrzi Jevreje i da je bio glavni i odgovorni za holokaust i pogrom Jevreje u II s.r. Ali ako Vatikan drma svijetom i Amerikom zasto Amerika najvise podrzava Izrael vise nego iko i njegov je najveci saveznik , ili bar tako izgleda??

I ako je Vatikan najmocnija organizacija na planeti, ako sam dobro razumio, i ako je on orkestrirao II s.r. kako to da su ga izgubili?

Andreja902
Doktore,zanima me da li je moguce leciti kondilome na prirodan nacin,uz pomoc neke biljke,ili slicno???Unapred hvala

Miroljub Petrovic
paracelsus - poruka glasi:
Citajuci knjigu Vatikanske ubice naisao sam da Vatikan mrzi Jevreje i da je bio glavni i odgovorni za holokaust i pogrom Jevreje u II s.r. Ali ako Vatikan drma svijetom i Amerikom zasto Amerika najvise podrzava Izrael vise nego iko i njegov je najveci saveznik , ili bar tako izgleda??

I ako je Vatikan najmocnija organizacija na planeti, ako sam dobro razumio, i ako je on orkestrirao II s.r. kako to da su ga izgubili?

Vatikan i masonerija su najmocniji i bore se za prevlast. Govorio sam o tomeu donjem tekstu:

http://www.vaselj...i-jezuita/

Miroljub Petrovic
Andreja902 - poruka glasi:
Doktore,zanima me da li je moguce leciti kondilome na prirodan nacin,uz pomoc neke biljke,ili slicno???Unapred hvala

U pitanju je vrsta tumora i leci se jacanjem imuniteta. Predlazem program sa donjeg linka:
www.cps.org.rs/le...

paracelsus
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Vatikan i masonerija su najmocniji i bore se za prevlast. Govorio sam o tomeu donjem tekstu:

Citajuci na ovom linku u glavi mi iskacu sljedeca pitanja:

- Koje je vece "zlo" jezuiti ili masoni?

-Pod cijim su uticajem onda Protestanti, s obzirom da su otpali od Rimokatolika?

- Ako su i jezuiti i masoni na Sotoninoj strani, zasto se bore izmedju sebe, zasto se ne udruze protiv "zdravog tkiva", bili bi jaci. Nema mi puno logike?!

emanuel
Hvala na izvrsnom tekstu Miroljube. Imam jedno pitanje, mozda vise razmisljanje...da li je mozda i slucaj Stepinac bio kao zrtveno janje, jer su ga "njegovi" svakog trenutka mogli dogovorom izvuci?Znaci li to da je on toga bio svestan i poslusan svojim nadredjenima do kraja zbog visih ciljeva svojih gospodara.Tada je takva prica o pranju odgovornosti, pravednom konfliktu itd..bila neophodno propagandno potrebna i jos dugo je bila koristena kao i danas.Posle naravno dobije pocasno mesto. Mozda gresim, ali kao sto rekoh samo delim jedno razmisljanje.
puno pozdrava

Miroljub Petrovic

Citajuci na ovom linku u glavi mi iskacu sljedeca pitanja:

- Koje je vece "zlo" jezuiti ili masoni?

Tesko je reci. Ipak, kada bih morao da biram, pre bih ziveo u masonskoj drzavi, nego u jezuitskoj.

-Pod cijim su uticajem onda Protestanti, s obzirom da su otpali od Rimokatolika?

Uglavnom pod kontrolom jezuita.

- Ako su i jezuiti i masoni na Sotoninoj strani, zasto se bore izmedju sebe, zasto se ne udruze protiv "zdravog tkiva", bili bi jaci. Nema mi puno logike?!

To je kao da pitas: "Zasto se dve ulicne bande dilera droge ne udruze da truju ljude, nego se bore izmedju sebe?" Svaki satanista zeli da vlada svetom, to je u sustini karaktera Sotone - nece da bude stvorenje, nego hoce da bude Stvoritelj, da "vlada" drugima - ali ne da sluzi drugima kao sto to Bog sluzi (vlada), nego da gazi druge, da ih potcinjava.

Leviatan
http://www.zdrava...janci.html
Rimski gladijatori su bili vegetarijanci!

a
gemini
electronpn - poruka glasi:
Ne bih ovde da izmisljam toplu vodu al bih izneo moje iskustvo. Klinac je dobio uvece "proliv" i punio je pelenu svakih 3 sata. Imao je i povisenu temperaturu, do 38.7. Ujutru mu je majka napravila caj od lista dunje. Do uvece mu se stolica popravila i vec sledeceg jutra nije imao ni "proliv"a ni povisenu temperaturu. Cio sam da je i caj od kore nara mnogo dobar al se nisam licno uverio. Ovo sa listom dunje je prava stvar jer znam da neka deca i pored lekarske terapije (linex, posebna ishrana itd.) znaju da odleze i par dana u bolnici. Hvala Bogu da je sve proslo.

P.S. Da dodam da drvo NE sme biti prskano.

Nisam siguran da je to zbog "lekovitog dejstva" lista dunje. Uglavnom je svaki biljni caj dobar za resavanje problema sa crevima.

Ne znam zašto Miroljub sumnja u ljekovita dejstva čajeva, ali svaka trava ili kako ih mi zovemo čaj ima određene sastojke koji povoljno utiču na određene organe.
Evo ti jedan savjet ako već imaš malu djecu. Ako imaju povišenu temperaturu koju ne možeš da skineš mješavina čaja zova, lipa i list breze. Može i sama zova ali ova mješavina ima veće dejstvo. Čim popije ovaj čaj (sa malo meda) dijete se preznoji u bude mu lakše. (Moja supruga je ovo davala našoj djeci i uvijek je djelovalo).

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.70 sekundi!