Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Dusan d
Da vam opišem kako izgleda unutrašnjost moje lokalne crkve u brckom.

Na vratima koja se nalaze na ulazu u oltar,uretzane su dve zmije kako se upliću,a svi znamo da je zmija simbol sotone.Na vrhu ikonostasa sa leve i desne strane, napravljena su bukavalno dva sunaca od drveta sa očima kako gledaju u narodu,a između ta dva sunca napraveljene su dve aždaje sa dugim repovima i još kojekake biljke.A ispod nogu Isusa Hrista,koji je naslikan na velikom krstu stoji mrtvačka lobanja.

Tako ispadne kada se narod pokloni Bogu da se pokloni svim ti paganskim stvarima.A ja lično kad pogledam one zmije imam osećaj ko da sam ušo u hram boga astarote.Takođe sam ulazio i u crkve de su na vrhu ikonostasa bukvalno naslikani trokuti sa okom po sredini i slične paganske gluposti.
Izmenio/la Dusan d na 02.06.2012 20:17

Damjanov
Miroljube, interesuje me šta od pravoslavnih običaja (pričešće, paljenje sveća, paljenje tamjana i molitva u pravoslavnim crkvama pred freskama svetaca, pozdravljanje sa POMAŽE BOG, nošenje ikone svetaca uz sebe...) vodi poreklo iz paganizma, i šta od toga ne treba upražnjavati ?

I možete li mi reći nešto o onom manastiru Privina glava u Šidu, gde se, prema svedočenjima ondašnjih monaha, dešavaju čuda, i da je starešina manastira Gavrlio u stanju da proriče sudbinu. Čuo sam dosta priča o tome, i znam da je taj manastir dosta posećen, naročito praznicima kada vernici donose kolače i seku sa sveštenicima, radi skidanja crne magije i sličnog, a sve po savetu monaha.

I samo kratko, ako može vaše mišljenje o Dejanu Lučiću.

Hvala u napred.
Izmenio/la Damjanov na 02.06.2012 20:36

mire
Damjanov - poruka glasi:
Miroljube, interesuje me šta od pravoslavnih običaja (pričešće, paljenje sveća, paljenje tamjana i molitva u pravoslavnim crkvama pred freskama svetaca, nošenje ikone svetaca uz sebe...) vodi poreklo iz paganizma, i šta od toga ne treba upražnjavati ?

I možete li mi reći nešto o onom manastiru Privina glava u Šidu, gde se, prema svedočenjima ondašnjih monaha, dešavaju čuda, i da je starešina manastira Gavrlio u stanju da proriče sudbinu. Čuo sam dosta priča o tome, i znam da je taj manastir dosta posećen, naročito praznicima kada vernici donose kolače i seku sa sveštenicima, radi skidanja crne magije i sličnog, a sve po savetu monaha.

Jeste i mene ovo zanima o ovom Gavrilu, moja poznanica je isla u taj manastir i navodno joj je rekao sve ko joj je otac, deda, pradeda, pogodio je sve iz njene proslosti. Medjutim, prorok bi trebalo da zna buducnost, a on nista o tome nije govorio? Takodje trazi pare za skidanje crne magije, a to onda nesto drugo govori o njemu zar ne?

Miroljub Petrovic
Dusan d - poruka glasi:
Da vam opišem kako izgleda unutrašnjost moje lokalne crkve u brckom.

Na vratima koja se nalaze na ulazu u oltar,uretzane su dve zmije kako se upliću,a svi znamo da je zmija simbol sotone.Na vrhu ikonostasa sa leve i desne strane, napravljena su bukavalno dva sunaca od drveta sa očima kako gledaju u narodu,a između ta dva sunca napraveljene su dve aždaje sa dugim repovima i još kojekake biljke.A ispod nogu Isusa Hrista,koji je naslikan na velikom krstu stoji mrtvačka lobanja.

Tako ispadne kada se narod pokloni Bogu da se pokloni svim ti paganskim stvarima.A ja lično kad pogledam one zmije imam osećaj ko da sam ušo u hram boga astarote.Takođe sam ulazio i u crkve de su na vrhu ikonostasa bukvalno naslikani trokuti sa okom po sredini i slične paganske gluposti.

To nije centralno pitanje. Svestenik u Brckom, koga licno poznajem, je vrlo bogobojazan covek, trudi se da ljude edukuje najbolje sto zna, vrlo je aktivan i pomaze vernicima, organizuje emisije na TV-u u Brckom, predavanja, distribuira knjige i video materijale o nauci i zdravlju. Ne moze on sad da zove majstora i da kaze: "Hajde istruži mi te okultne simbole!" On je sve to zatekao, on radi svoj posao u sistemu koliko može i to je za pohvalu. Dakle, važni su ljudi, a ne te spoljne, manje važne stvari o kojima ljudi skoro ništa ne znaju.

Miroljub Petrovic
Damjanov - poruka glasi:
Miroljube, interesuje me šta od pravoslavnih običaja (pričešće, paljenje sveća, paljenje tamjana i molitva u pravoslavnim crkvama pred freskama svetaca, pozdravljanje sa POMAŽE BOG, nošenje ikone svetaca uz sebe...) vodi poreklo iz paganizma, i šta od toga ne treba upražnjavati ?

I samo kratko, ako može vaše mišljenje o Dejanu Lučiću.

Hvala u napred.

O svemu tome sam vise puta govorio na forumu, treba d aprocitas prethodne postove.

nikolos
Molim hitan odgovor.
Kako reagovati kad dete ujede ZARAZREN krpelj?

Miroljub Petrovic
nikolos - poruka glasi:
Molim hitan odgovor.

Mozes da ga polijes sa malo OHO lepka, ili slicnim lepkom, sacekas par minuta, i krpelj ugine, pa ga onda samo izvuces. Moze i da mu se primakne zar od vatre ili cigarete, i on sam izadje. A mozes i da odes do lekara.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.06.2012 22:38

Radoslav
Miroljube, šta misliš šta je u pitanju kod ljudi koji ne mogu spavati i imaju kojekakve probleme zbog punog meseca? Kažu većinom da pun mjesec navodno utiče na spavanje (ima ih i koji mjesečare) , kao što vrši uticaj na more (plima i oseka).
Zabluda ili...?

Miroljub Petrovic
Radoslav - poruka glasi:
Miroljube, šta misliš šta je u pitanju kod ljudi koji ne mogu spavati i imaju kojekakve probleme zbog punog meseca? Kažu većinom da pun mjesec navodno utiče na spavanje (ima ih i koji mjesečare) , kao što vrši uticaj na more (plima i oseka).
Zabluda ili...?

Opsedaju ih demoni ili ne mogu da spavaju jer lencare po ceo dan. Posalji ih na njivu u 6 ujutru, pa neka rade ceo dan, i uvece nece imati probleme sa spavanjem.

crnitrn
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
nikolos - poruka glasi:
Molim hitan odgovor.

Mozes da ga polijes sa malo OHO lepka, ili slicnim lepkom, sacekas par minuta, i krpelj ugine, pa ga onda samo izvuces. Moze i da mu se primakne zar od vatre ili cigarete, i on sam izadje. A mozes i da odes do lekara.

NIJE SALA

Krpelj kaka ulazi u organizam zavlaci se spiralno pri tome okrecuci se udesno. Zato da bi ga izvadio natrljas ga malo ljutom rakijomsa fatom i pincetom ga okreces ulevo i izvadis ga potpuno celog sa svim nozicama i pipcima! provereno!

http://www.facebook.com/pages/Srpsko-Izraelsko-Pri
Alen P
Čovjek je postavio naglasak na ZARAŽEN.
Upala moždane ovojnice. Meningoencefalitis je posljedica ugriza zaraženog krpelja.

A kod ugriza NEzaraženog, da ostane u koži i glava i pipci, nema straha.

http://www.udrugapostanak.ucoz.com
SMUK
http://www.srbel....E.facebook

https://biblijskoobrazovanje.serbianforum.info/
Gedeon
Dobro rece Miroljub da ce papa da spasava Ameriku Smile

http://www.vaselj...i-ameriku/

nikolaj
Profesore, da li mogu demoni da napadnu bebu ili malo dete i ako mogu kako moze da se spreci njihovo delovanje i u krajnjem slucaju odstranjivanje ako je vec obuzeto?

paracelsus
Sta mislite o zmijskom serumu protivotrovu?
da li vaz i isto kao i za osale vakcine ili je njegova upotreba opravdana?
odnosno, sta raditi kod ujeda zmije?

NAPOLEON
Kakve duhovne poeledice moze da prouzroci gay parada? Dali ona privlaci demone koji tu ostaju?

Alen P
paracelsus - poruka glasi:
Sta mislite o zmijskom serumu protivotrovu?
da li vaz i isto kao i za osale vakcine ili je njegova upotreba opravdana?
odnosno, sta raditi kod ujeda zmije?

Dr. Kent Hovind je govorio da je u tom slučaju dobro imati neki elektro šoker ili slično
s kojim se oprži mjesto ujeda. On je govorio da struja neutralizira otrov. Npr. dobar izvor struje je npr. kabel od sviječica na autu naravno kad je auto upaljen...

http://www.udrugapostanak.ucoz.com
Miroljub Petrovic
Alen P - poruka glasi:
Čovjek je postavio naglasak na ZARAŽEN.
Upala moždane ovojnice. Meningoencefalitis je posljedica ugriza zaraženog krpelja.

A kod ugriza NEzaraženog, da ostane u koži i glava i pipci, nema straha.

To je posledica ako dete ima slab imuni sistem, odnosno ako je vec nezdravo. Zdravo dete moze da nastavi da zdravo zivi, da izvadi krpelja i da sve bude u redu.

Miroljub Petrovic
SMUK - poruka glasi:
http://www.srbel....E.facebook

Nisam siguran da je vest pouzdana, jer moguce je da se koriste takvi i slicni ljudi da se zbaci anti-izraelski rezim. Takodje, u slucaju da u Siriji nema umerene struje, Izraelu je u interesu da stalno postoje sukobi u Siriji, kao sto postoje u Egiptu i Libiji, pa da teroristi ne mogu da se okrenu napadu na Izrael, nego da se izmedju sebe bore.

Miroljub Petrovic
nikolaj - poruka glasi:
Profesore, da li mogu demoni da napadnu bebu ili malo dete i ako mogu kako moze da se spreci njihovo delovanje i u krajnjem slucaju odstranjivanje ako je vec obuzeto?

Ako su roditelji demonizovani i dete moze da strada. To je kao kad kazemo: "Ako se roditelji nezdravo hrane i nezdravu hranu daju detetu, svi ce biti bolesni." Kad dete odraste, ako prezivi uticaj demonizovanih roditelja, onda moze da se opredeljuje na koju ce stranu. Iako Bog ima mehanizme da se bori i za takvu decu, jer se uvek nadje neki pobozan rodjak ili komsija koji se moli za porodicu i dete, pa da postoji izlaz iz problema, ako ljudi to hoce.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.64 sekundi!