pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.04.2012 22:04
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
IvanDamjanov - poruka glasi: Svaka Äast za izjavu na RTS. Gde u Beogradu mogu nabaviti VaÅ¡e knjige ? Mozes u Nusicevoj 12 - II ulaz, II sprat, knjizara Univerziteta za prirodnu medicinu, tel. 011/323-5108. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.04.2012 22:23
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
IvanDamjanov - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: legends - poruka glasi: Gledao sam na dnevniku bravo Miroljube sokole. Javili su mi da su na dnevniku RTS-a emitovali prilog o nasem Centru za lecenje homoseksualizma. Hajde ako neko moze, neka snimi treci dnevnik, iako mislim da ce sutra ceo dnevnik moci da se preuzme na sajtu RTS-a. Evo dnevnik2, ceo: http://www.rts.rs...eo/ci.html Iako je prilog vrlo nekorektno uradjen, napravili su nam dobru reklamu. Prosto je neverovatno kako je novinarka bila ljubazna dok je pricala sa mnom, a kakva je zmija u prilogu. Cak je navela kako je sediste Centra za lecenje homoseksualizma u Nusicevoj, iako sam joj lepo rekao da je to online centar koji je deo naseg americkog centra, a da je u Nusicevoj moja kancelarija kao rektora univerziteta koji nema veze sa Centrom za lecenje homoseksualizma. Nema veze. Svako radi svoj posao, ali doci ce dan kada ce svako da polaze racune za ono sto je radio u zivotu. |
|
|
Gost |
Odgovorio 29.04.2012 23:30
|
Član Odgovori: 86 Pristupio/la: 05.01.2012 15:33 Lokacija: Nepoznata |
E drugari ajde ako bi neko mogao da izdvoji prilog sa izjavom Miroljuba iz dnevnika,da napravi video klip. |
|
|
igor-sk |
Odgovorio 29.04.2012 23:44
|
Član Odgovori: 26 Pristupio/la: 29.04.2012 23:37 Lokacija: skopje |
hteo bih da vas pozdravim ja sam iz skoplja a na youtubu sam gledao vasa predavanja i zaista sam fasciniran pozitivno svaka cas sa vama se saglasujem 100% i ja mislim da je sve otislo u nepovrat na zalos VELIKI POZDRAV od mene igor |
|
|
Ranko21 |
Odgovorio 30.04.2012 05:53
|
Član Odgovori: 192 Pristupio/la: 03.03.2010 17:15 Lokacija: Crna Gora |
Gost - poruka glasi: E drugari ajde ako bi neko mogao da izdvoji prilog sa izjavom Miroljuba iz dnevnika,da napravi video klip. http://www.youtub...e=youtu.be |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 30.04.2012 06:39
|
shiljo - poruka glasi: hteo bih da vas pozdravim ja sam iz skoplja a na youtubu sam gledao vasa predavanja i zaista sam fasciniran pozitivno svaka cas sa vama se saglasujem 100% i ja mislim da je sve otislo u nepovrat na zalos VELIKI POZDRAV od mene igor Pozdrav za tebe i sve u Makedoniji. Nije sve otislo u nepovrat, uskoro stize oslobodjenje. |
|
|
Damjanov |
Odgovorio 30.04.2012 09:06
|
Član Odgovori: 11 Pristupio/la: 11.02.2012 14:34 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: IvanDamjanov - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: legends - poruka glasi: Gledao sam na dnevniku bravo Miroljube sokole. Javili su mi da su na dnevniku RTS-a emitovali prilog o nasem Centru za lecenje homoseksualizma. Hajde ako neko moze, neka snimi treci dnevnik, iako mislim da ce sutra ceo dnevnik moci da se preuzme na sajtu RTS-a. Evo dnevnik2, ceo: http://www.rts.rs...eo/ci.html Iako je prilog vrlo nekorektno uradjen, napravili su nam dobru reklamu. Prosto je neverovatno kako je novinarka bila ljubazna dok je pricala sa mnom, a kakva je zmija u prilogu. Cak je navela kako je sediste Centra za lecenje homoseksualizma u Nusicevoj, iako sam joj lepo rekao da je to online centar koji je deo naseg americkog centra, a da je u Nusicevoj moja kancelarija kao rektora univerziteta koji nema veze sa Centrom za lecenje homoseksualizma. Nema veze. Svako radi svoj posao, ali doci ce dan kada ce svako da polaze racune za ono sto je radio u zivotu. Upravu ste, kao i obiÄno. Reklama na RTS, ako sam dobro Äuo, koÅ¡ta 200 evra po jednoj sekundi, a ovaj prilog je trajao 1 minut i 55 sekundi (odnosno 115 sekundi). ZnaÄi, uÅ¡tedeli ste 23000 evra |
|
|
Nikolav7 |
Odgovorio 30.04.2012 11:03
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 12.04.2012 20:40 Lokacija: Nepoznata |
http://www.youtub...n&NR=1 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 30.04.2012 12:21
|
Evo malo saljivih prica cuvenog besjednika, zdravicara i guslara Vukojice Sandica: Semafor u Niksicu https://vimeo.com... U prosjeku https://vimeo.com... Prva zarada https://vimeo.com... |
|
|
Gedeon |
Odgovorio 30.04.2012 13:27
|
Član Odgovori: 313 Pristupio/la: 03.02.2012 13:04 Lokacija: Nepoznata |
http://www.rts.rs...D0%B0.html |
|
|
markouskok |
Odgovorio 30.04.2012 19:03
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 30.04.2012 17:12 Lokacija: Nepoznata |
ImaÅ¡ punu podrÅ¡ku od mene. BRAVO!!!! Molim te prokomentariÅ¡i ovdje video u vezi brane u Holandiji. Malo sam i zabrinut. Prije neku godinu "slomili su vrat" sveÅ¡teniku koji je lijeÄio narkomane a sad hoće tebe sto hoćeÅ¡ da pomogneÅ¡ homoseksualcima koji su svjesni svoje bolesti. PoÄinje da me bude strah za moje dijete koje treba da raste u ovakvom okruženju i da se Å¡koluje u Beogradskim ustanovama. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 30.04.2012 20:06
|
markouskok - poruka glasi: ImaÅ¡ punu podrÅ¡ku od mene. BRAVO!!!! Molim te prokomentariÅ¡i ovdje video u vezi brane u Holandiji. Malo sam i zabrinut. Prije neku godinu "slomili su vrat" sveÅ¡teniku koji je lijeÄio narkomane a sad hoće tebe sto hoćeÅ¡ da pomogneÅ¡ homoseksualcima koji su svjesni svoje bolesti. PoÄinje da me bude strah za moje dijete koje treba da raste u ovakvom okruženju i da se Å¡koluje u Beogradskim ustanovama. Treba da se sklanjas iz.grada i niÅ¡ta se neće desiti tvom detetu. |
|
|
Alen P |
Odgovorio 30.04.2012 20:44
|
Član Odgovori: 163 Pristupio/la: 11.06.2008 22:43 Lokacija: ÄŒakovec, Hrvatska |
Miroljube, imam jednu molbu. Ne znam ako se sjećaÅ¡ onomad si mi poslao DVD s materijalima za knjigu Dinosauri od Duene Gisha. Knjiga je blizu izdavanja ali lektor moli ako je moguće poslati one dvije slike od kukca Bombardera. To su dvije slike na jednoj stranici. Na tome mjestu je malo oÅ¡tećeni DVD i nije moguće oÄitati navedene slke. Pozdrav! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 30.04.2012 21:26
|
Alen P - poruka glasi: Miroljube, imam jednu molbu. Ne znam ako se sjećaÅ¡ onomad si mi poslao DVD s materijalima za knjigu Dinosauri od Duene Gisha. Knjiga je blizu izdavanja ali lektor moli ako je moguće poslati one dvije slike od kukca Bombardera. To su dvije slike na jednoj stranici. Na tome mjestu je malo oÅ¡tećeni DVD i nije moguće oÄitati navedene slke. Pozdrav! Vazi, saljem, inace da najavim da ta knjiga uskoro izlazi i na srpskom jeziku, izdavac je iz Banjaluke, koliko mi je poznato. |
|
|
Dusan d |
Odgovorio 30.04.2012 21:42
|
Član Odgovori: 185 Pristupio/la: 29.11.2010 17:30 Lokacija: Brda |
U trećoj knjizi mojsijevoj 19,19 piše da netreba da se dva semena seju u istu njivu,to piše ovoj bibliji što ste vi objavili.Kako je to moguće?Ja moram svašta po bašti da posejem.Baš me interesuje u originalu kako piše. MIroljube jel ima negde stari zavet u pdf pormatu da se skine na hebrejskom jeziku? Izmenio/la Dusan d na 30.04.2012 21:42 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 30.04.2012 22:54
|
Dusan d - poruka glasi: U trećoj knjizi mojsijevoj 19,19 piše da netreba da se dva semena seju u istu njivu,to piše ovoj bibliji što ste vi objavili.Kako je to moguće?Ja moram svašta po bašti da posejem.Baš me interesuje u originalu kako piše. MIroljube jel ima negde stari zavet u pdf pormatu da se skine na hebrejskom jeziku? Evo Biblije na hebrejskom sa engleskim prevodom: http://www.script..._Index.htm |
|
|
igor-sk |
Odgovorio 01.05.2012 00:16
|
Član Odgovori: 26 Pristupio/la: 29.04.2012 23:37 Lokacija: skopje |
гоÑподине петровичу имам једну велику дилему коју код мене Ñтвара конфузију па молио би Ð²Ð°Ñ Ð·Ð° ваше миÑљење око тога. ја Ñам правоÑлавац мегутим много је напада од других да Ñа иконама радимо идолопоклонÑтво ми правоÑлавни. ја знам да код Ð½Ð°Ñ Ð¸ÐºÐ¾Ð½Ð° је као прозорац ка духовном Ñвету и да не обозавамо ми материјал од којег је икона Ñтворена меџутим један од бозјих закона казе да не радимо идоле ни Ñа неба земље и мора (разумете за који вам закон пиÑем). молим Ð²Ð°Ñ Ð¿Ð¸Ñите ми Ñта ви миÑлите око овога ја Ñам мало збуњен по овом питању иначе имам икону код куче, ниÑам неки анти икона. био Ñам у храму Ñвети димитрија у Ñкопљу и видео Ñам Ñвојим очима да Ñу део фреÑке и икона биле очиÑчене а један мој пријатељ који је поп био је тог дана на Ñлузби у иÑтој цркви када је Ñве почело и рекао ми је да је Ñвојим очима видео како Ñе то деÑава и да то још траје меџутим намаленим интензитетом. интереÑантно је то да нема наглих прелома меџу чиÑтог и неочиÑченог дела фреÑки Ñто доказује да Ñе не ради о крпи а по моме то ни хемиÑко ÑредÑтво не мозе да уради ПО МОМЕ МИСЉЕЊУ, ко пролази кроз Ñкопље нека погледа ово чудо заиÑта је занимљиво црква је у центру Ñкопља. молио бих Ð²Ð°Ñ Ð·Ð° одговор Ñвако добро. |
|
|
revnitelj |
Odgovorio 01.05.2012 07:39
|
Član Odgovori: 52 Pristupio/la: 11.04.2011 10:50 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: revnitelj - poruka glasi: U novom savremenom prevodu Biblije Å¡esta zapovjest glasi ''ne poÄini zloÄin ubistva''. U svim ostalim prevodima do kojih sam doÅ¡ao Å¡esta zapovjest glasi ''ne ubij''. Na internetu sam naÅ¡ao hebrejsko - englesku verziju Starog Zavjeta, i u engleskom prevodu piÅ¡e ''You shall not murder'', Å¡to bi koliko ja poznajem engleski opet znaÄilo ''ne ubij''. S obzirom da ne poznajem hebrejski, molio bih te da pojasniÅ¡ vaÅ¡ prevod ove zapovjesti. Lepo si procitao engleski prevod, ali si ga lose preveo. Tamo ne pise "ne ubij" (You shall not kill), nego "ne pocini zlocin ubistva" (murder). U ovoj Bibliji na hebrejskom, sa engleskim prevodom (koju si preporuÄio), na lijevoj strani piÅ¡e "Not you shall murder" a na desnoj "Thou shalt not kill". MožeÅ¡ li mi reći, kako se ova rijeÄ (koja se odnosi na zloÄin ili ubistvo) pravilno izgovara na hebrejskom i koja su njena znaÄenja, jer je oÄigledno da postoje razliÄiti prevodi ove zapovjesti? Izmenio/la revnitelj na 01.05.2012 07:42 Ako, dakle, jedete, ako li pijete, ako li Å¡to drugo Äinite, sve na slavu Božiju Äinite.
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.05.2012 08:54
|
shiljo - poruka glasi: гоÑподине петровичу имам једну велику дилему коју код мене Ñтвара конфузију па молио би Ð²Ð°Ñ Ð·Ð° ваше миÑљење око тога. ја Ñам правоÑлавац мегутим много је напада од других да Ñа иконама радимо идолопоклонÑтво ми правоÑлавни. ја знам да код Ð½Ð°Ñ Ð¸ÐºÐ¾Ð½Ð° је као прозорац ка духовном Ñвету и да не обозавамо ми материјал од којег је икона Ñтворена меџутим један од бозјих закона казе да не радимо идоле ни Ñа неба земље и мора (разумете за који вам закон пиÑем). молим Ð²Ð°Ñ Ð¿Ð¸Ñите ми Ñта ви миÑлите око овога ја Ñам мало збуњен по овом питању иначе имам икону код куче, ниÑам неки анти икона. био Ñам у храму Ñвети димитрија у Ñкопљу и видео Ñам Ñвојим очима да Ñу део фреÑке и икона биле очиÑчене а један мој пријатељ који је поп био је тог дана на Ñлузби у иÑтој цркви када је Ñве почело и рекао ми је да је Ñвојим очима видео како Ñе то деÑава и да то још траје меџутим намаленим интензитетом. интереÑантно је то да нема наглих прелома меџу чиÑтог и неочиÑченог дела фреÑки Ñто доказује да Ñе не ради о крпи а по моме то ни хемиÑко ÑредÑтво не мозе да уради ПО МОМЕ МИСЉЕЊУ, ко пролази кроз Ñкопље нека погледа ово чудо заиÑта је занимљиво црква је у центру Ñкопља. молио бих Ð²Ð°Ñ Ð·Ð° одговор Ñвако добро. Ako se slike znamenitih poboznih ljudi drze na zidu, to ne mora da bude problem, ali ako se ljudi mole tim mrtvim znamenitim ljudima ispred njihovih slika (ikona), onda je to klasicno prizivanje demona, jer mrtvi spavaju i cekaju vaskrsenje. Bog jasno kaze da je "gad pred Gospodom" onaj koji prica sa mrtvima (5. Mojsijeva 18). Ja u kuci nemam ikone. Cuda u skopskom hramu su klasicna demonska cuda. Bozje cudo je kad los covek postane dobar. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.05.2012 08:56
|
revnitelj - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: revnitelj - poruka glasi: U novom savremenom prevodu Biblije Å¡esta zapovjest glasi ''ne poÄini zloÄin ubistva''. U svim ostalim prevodima do kojih sam doÅ¡ao Å¡esta zapovjest glasi ''ne ubij''. Na internetu sam naÅ¡ao hebrejsko - englesku verziju Starog Zavjeta, i u engleskom prevodu piÅ¡e ''You shall not murder'', Å¡to bi koliko ja poznajem engleski opet znaÄilo ''ne ubij''. S obzirom da ne poznajem hebrejski, molio bih te da pojasniÅ¡ vaÅ¡ prevod ove zapovjesti. Lepo si procitao engleski prevod, ali si ga lose preveo. Tamo ne pise "ne ubij" (You shall not kill), nego "ne pocini zlocin ubistva" (murder). U ovoj Bibliji na hebrejskom, sa engleskim prevodom (koju si preporuÄio), na lijevoj strani piÅ¡e "Not you shall murder" a na desnoj "Thou shalt not kill". MožeÅ¡ li mi reći, kako se ova rijeÄ (koja se odnosi na zloÄin ili ubistvo) pravilno izgovara na hebrejskom i koja su njena znaÄenja, jer je oÄigledno da postoje razliÄiti prevodi ove zapovjesti? U hebrejskom jeziku postoje glagoli "lircoah" - pociniti zlocin ubistva, i "laharog" - ubiti. U sestoj zapovesti se koristi glagol "lircoah" - zlocin ubistva. |
|
Predji na forum: |