Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
nikola
Eve adrese sa ekumenistickog sajta

http://verujem.or...enizma.htm

Sta znaci kada Gospod govori Jevrejima da se kurvaju ispod svakog zelenog drveta, dali se radi o vremenu gorem od ovog danas

Dali je svaki ekumenista satanista
Izmenio/la nikola na 20.05.2008 01:34

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Sta znaci kada Gospod govori Jevrejima da se kurvaju ispod svakog zelenog drveta, dali se radi o vremenu gorem od ovog danas

Znaci da je to poprimilo strasne razmere.

Dali je svaki ekumenista satanista

Svaki onaj ko hoce da se ujedini sa Sotonom je satanista. Neko moze da kaze da mnogi ekumenisti nisu obavesteni o pravoj pozadini ekumenizma, ali svako ko zaista zeli da razume sta je ekumenizam sigurno je da ce biti obavesten, jer su stvari vrlo jednostavne.

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Biometrija + Oliver Subotic
http://www.ipsbgd...ticWEB.pdf

Knjiga je solidan prikaz biometrije i kako ce se ona upotrebiti za bolju kontrolu populacije. Na primer, danas se ljudi podsticu da koriste bankovne kartice, a sada se uvodi placanje otiskom prsta, sto znaci da uskoro nepodobni nece moci da kupuju ni prodaju (vidi Otkrivenje 13. poglavlje). Ako niste njihov sledbenik, necete biti uneti u bazu podataka, i necete imati nigde pristup, i tome slicno.

Pomenuli ste da na veronauci pustaju deci materijal cps-a. Dali je potpisan konkordat spc i pape i dali to znaci da papa pise literaturu koju deca treba da uce.

Literatura sistema obrazovanja u Srbiji se usaglasava sa literaturom iz Evrope, a znamo ko vodi Evropu.

Laki
Gdine Miroljube, video sam na internetu mnoga osporavanja kreacionistickih knjiga i naucnika od strane evolucionista. Npr, knjige PRIRODNE NAUKE NE ZNAJU NISTA O EVOLUCIJI, KOSTI ZA PREPIRANJE, BIBLIJSKI POTOP i ostale su ocenjene kao nenaucne, pune gresaka i lazne. Kazu da ostaci ljudskih stopala u Paluxury formaciji predstavljaju zaveru kreacionista da se podmetnu dokazi o zajednickom zivotu dinosaurusa i coveka. Ne razumem i dalje sta je tu nenaucno i lazno i zasto tolika mrznja prema kreacionistima? Da li i vi imate takvo iskustvo da vas napadaju evolucioosti?
I gde mogu da nabavim predavanja MISTERIJE POSTANJA od dr Branislava Mihajlovica?
POZDRAV!!!

Miroljub Petrovic
Laki je napisao:
Gdine Miroljube, video sam na internetu mnoga osporavanja kreacionistickih knjiga i naucnika od strane evolucionista. Npr, knjige PRIRODNE NAUKE NE ZNAJU NISTA O EVOLUCIJI, KOSTI ZA PREPIRANJE, BIBLIJSKI POTOP i ostale su ocenjene kao nenaucne, pune gresaka i lazne. Kazu da ostaci ljudskih stopala u Paluxury formaciji predstavljaju zaveru kreacionista da se podmetnu dokazi o zajednickom zivotu dinosaurusa i coveka. Ne razumem i dalje sta je tu nenaucno i lazno i zasto tolika mrznja prema kreacionistima?

Kreacionizam predstavlja naucno potvrdu doslovnog biblijskog teksta i predstavlja suprotnost ekumenizmu, odnosno ujedinjenju svih svetskih religija oko Sotone. Za sotonski pokret nije vazno kojoj religiji neko pripada, vec samo da se ne drzi doslovno onoga sto je Bog dao u Bibliji. Moze neko da cita Bibliju, ako hoce, iako se to ne preporucuje, jer tu su papa, biskupi i drugi "eksperti teologije", koji su tu da se time bave. Ali, najvaznije je da se ne prihvata doslovno Stvaranje, doslovni Potop, a zatim ni doslovno Bozje zapovesti. Dakle, u ekumenski pokret se primaju i kurvari i kriminalci i ubice i homoseksualci, dakle svi, i od njih se ne trazi da unose promene u svoje zivote vec da prihvate Novi svetski poredak i papu kao vrhovnog poglavara, a mogu da nastave da zive kao i do sada.

Implikacije kreacionizma su da je Biblija naucno tacna i da su jednostavne poruke u Bibliji nesto sto bi svaki covek trebao da primeni u svom zivotu.

Da li i vi imate takvo iskustvo da vas napadaju evolucioosti?

Ja sam sa njima imao problema dok sam studirao na geoloskom fakultetu u Beogradu, kada su mi zabranili da branim magistarsku tezu zbog emisija koje sam imao na televiziji.

I gde mogu da nabavim predavanja MISTERIJE POSTANJA od dr Branislava Mihajlovica?

Probajte da ga kontaktirate na e-mail:

bojsane
Ja bih se nadovezao na prethodno pitanje,ni meni nije jasno odakle tolika patoloska mrznja prema kreacionizmu?Bio sam na par foruma na temu stvaranje vs evolucija,i ne mogu vjerovati kakvu mrznju evolucionisti ispoljavaju prema ideji stvaranja.Vase objasnjenje?
Jedno pitanje koje nema veze sa temom.
Mozete li mi dati par savjeta kako se efikasno izboriti sa tremom pred ispite na fakultetu?Osim onoga "nauci sve,pa ces poloziti",sta jos moze pomoci?Kad kod izlazim na ispit,a pogotovo kad ga dobro spremim,uzasno se osjecam u periodu dok ne pocnem sa samim ispitom.Mislim na nervozu,cudan neugodan osjecaj u stomaku i slicno.

Jakov
Da li je tacno da su Srbi, Crnogorci i Bosanci "prvaci sveta" u psovanju Boga i drugih dobara koja Bog daje coveku? ( na primer: hleb, sunce, krv, sisu, mleko, zivot, zemlju, slavu itd ) Da li imate neke informacije da li neka nacija ili neki jezik ima vise psovki od nas?

tovel
[color=navy]Prelazak preko Crvenog mora[/color]

[img]http://img521.imageshack.us/img521/3707/crossingredsea1smallwd0.jpg[/img] is not a valid Image.

Miroljub Petrovic
bojsane je napisao:
Ja bih se nadovezao na prethodno pitanje,ni meni nije jasno odakle tolika patoloska mrznja prema kreacionizmu?Bio sam na par foruma na temu stvaranje vs evolucija,i ne mogu vjerovati kakvu mrznju evolucionisti ispoljavaju prema ideji stvaranja.Vase objasnjenje?

Zamislite da udjete u neki studenski klub (kao sto su KST, Bonafides, Akademija i sl.) i vidite kako se studenti takmice ko ce vise da popije, ko ce da od sebe napravi vecu budalu. I onda neki se popunu na sto, stave pivsku flasu u zube, i popiju celo pivo na eks, a ostali mu aplaudiraju i uzvikuju reci pohvale. Onda dolazi drugi sa dve pivske flase, po jedna u svakoj ruci, i u isto vreme popije dva piva na eks. I opet ovacije prisutnih. Onda dolazi sledeci sa nekom novom egzibicijom, a mediji svakog dana objavljuju "velike uspehe" mladih i talentovanih studenata. Tu su i njihovi profesori koji ih uce kako treba od sebe da naprave sto vecu budalu, jer "to se ceni u svetu". Naravno, nema kraja njihovoj sramoti, a sve se to finansira iz drzavnog budzeta.

I onda se vi pojavite i kazete da su oni nenormalni, i da je to bruka za univerzitet i skolstvo, i iznesete naucne dokaze kako alkohol, duvan, droga, predbracni seks, i sve drugo sto oni promovisu, jeste destrukcija. I sta ocekujete da ce oni da kazu za vas?

Primer koji sam gore naveo nije izmisljen. Stanje je mnogo gore od onoga sto sam ja napisao. Pogledajte instituciju koja se zove "Studenski kulturni centar" u Beogradu, ili "Dom omladine" u Beogradu. Obe institucije bi trebale da budu mesto za studente i omladinu, a sta tamo imate? Tamo imate centre za dilovanje droge i svakodnevne manifestacije najstrasnijeg satanizma - hevi metal grupe, hard rok, i da ne nabrajam, najgori moguci uzas. Pogledajte samo reklame ispred tih "omladinskih" i "studenskih" institucija, i videcete o kakvom se tu satanizmu radi.

To sto se tu radi je slika onoga sto se radi na fakultetima. Evolucionizam, narkomanija, hevi metal, kurvarstvo, samoubistvo, dolazi iz iste sotonske kuhinje. I sada kada vi to krenete naucno da razotkrivate, to je kao da im vadite krv iz vene, kao da im vadite zdrav zub, kao da im oduzimate kiseonik. Oni bi vas najradje zaklali, zatrli, kao sto su i radili u Jasenovcu, Ausvicu, Dahauu itd.

Jedno pitanje koje nema veze sa temom.
Mozete li mi dati par savjeta kako se efikasno izboriti sa tremom pred ispite na fakultetu?Osim onoga "nauci sve,pa ces poloziti",sta jos moze pomoci?Kad kod izlazim na ispit,a pogotovo kad ga dobro spremim,uzasno se osjecam u periodu dok ne pocnem sa samim ispitom.Mislim na nervozu,cudan neugodan osjecaj u stomaku i slicno.

Postoji prirodno i neprirodno sticanje znanje. Ono sto se danas upraznjava u nasem sistemu obrazovanja je neprirodno sticanje znanja, kada se studenti teraju da uce napamet brojne stvari. Oni ce te stvari brzo zaboraviti, jer je prirodno sticanje znanja vezano za njegovu upotrebu u praksi. Zato je za svakog ozbiljnog naucnika vazno da zna da koristi literaturu i da je primenjuje, a primenom literature u praksi, visestrukim ponavljanjem, stice se znanje o nekoj stvari.

U vasem slucaju, vas teraju da neprirodno sticete znanje i vi se nelagodno osecate kad izadjete na ispit, jer to ne znate napamet. Dalje, vama se preti da ako ne nabubate neki ispit mozete da izgubite godinu. Ja nisam pristalica savremenih fakulteta, a vi procenite ima li neke vajde od njihovog studiranja. Ako hocete da studirate te ateisticke fakultete, moracete da bubate napamet i da se osecate neprijatno kad izlazite na ispit, jer ako profesor nije dobre volje, dzabe vam sve to sto ste sve dobro nabubali. I ja sam nekada bubao, jer nisam znao neke stvari. Sada bih drugacije radio, studirao bih samo koledze preko interneta, a u praksi bih ucio od najboljih svetskih strucnjaka.

Miroljub Petrovic
bokiva je napisao:
Zasto jevreji i muslimani ne jedu svinjetinu a hriscani jedu?

Zato sto je Bog u Bibliji rekao da se to ne jede, a to i medicina odavno potvrdjuje, jer svinja spada u najgoru kategoriju prema piramidi ishrane (trofickoj piramidi). Na prvom mestu su biljke, na drugom, biljojedi, na trecem mesojedu, a na poslednjem svastojedi (gde spada i svinja). Vecina hriscana cita samo Novi zavet, a tvrdi da je Stari zavet ukinut, sto je notorna besmislica.

Naravno, pitanje jedenja ili nejedenja svinjskog mesa nije pitanje spasenja, ali ako hocemo da budemo sto zdraviji (i fizicki i duhovno) dobro je da jedemo samo namirnice iz prve dve stepenice piramide ishrane - biljke i meso od biljojeda (u Bibliji je to preciznije dato - koje biljojede mozemo jesti).

Hoces li ispisati decu iz javne skole posle ovoliko skandala koji se desavaju u njima?

Ja sam odavno hteo decu da ispisem, ali sam bio zauzet, i na putu, tako da nisam to uspeo tehnicki da izvedem. Ali, ako da Bog, ovo ce im biti poslednja godina u ovim zaglupljujucim skolama (ili "debilanama", kako ih ja zovem). Mislim da bi svi trebali da slede primer svestenika Branislava Peranovica (to je onaj sto u manastiru Crna reka prirodnim putem leci narkomane), koji ima petoro dece i cija deca ne idu u debilane (imao je problema sa vlastima zbog toga, ali je uspeo da se izbori).

Sta mislis kako neki madjionicari kao Dejvid Koperfild uspevaju da opsene ljude svojom magijom?

Tu postoje dva aspekta - trik, i dejstvo demona.

Miroljub Petrovic
Jakov je napisao:
Da li je tacno da su Srbi, Crnogorci i Bosanci "prvaci sveta" u psovanju Boga i drugih dobara koja Bog daje coveku? ( na primer: hleb, sunce, krv, sisu, mleko, zivot, zemlju, slavu itd ) Da li imate neke informacije da li neka nacija ili neki jezik ima vise psovki od nas?

Koliko znam, gore pomenuti nisu svetski prvaci. Znam da Madjari vise psuju.

Mirko
Interesuje me da li ste gledali film ,,Patnje Hristove" reditelja Mela Gibsona? Koliko su takvi filmovi korisni i da li filmski prikaz muka koje je Hristos za ljude podnio ima za cilj da covjeka bar malo osvjesti ili samo da ga trenutno sokira?
Izvinjavam se ako je neko slicno pitanje postavljeno, jer nisam jos uspio da pregledam sve stranice foruma.
Pozdrav!

Sinke
Da li je istina da svaki covek ima svoga andjela cuvara ili su to samo neke price za sujeverne ljude. Moje licno misljnje je da nas Bog stiti ako mu se prepustimo da nas vodi. Hvala unapred.

Miroljub Petrovic
Sinke je napisao:
Da li je istina da svaki covek ima svog andjela cuvara koji kraj njega i upozorava ga na neki nacin i spasava ga iz nekih teskih situacija ili su to samo neke price.

U Bibliji pise da andjeli cuvaju one koji su na Bozjoj strani. E sad, da li su oni stralno pored coveka, ili dodju kad je potrebno, to ne znamo. Znamo da njima ne treba puno vremena, kao savremenom sudstvu, da se pojave tamo gde treba. Pre nego sto i pomislite, oni su tu, a moze da dodje i licno Vojvoda Vojske Gospodnje da vas brani (Isus Navin 5,14).

Miroljub Petrovic
Mirko je napisao:
Interesuje me da li ste gledali film ,,Patnje Hristove" reditelja Mela Gibsona? Koliko su takvi filmovi korisni i da li filmski prikaz muka koje je Hristos za ljude podnio ima za cilj da covjeka bar malo osvjesti ili samo da ga trenutno sokira?

Gledao sam pomenuti film. Taj film nema mnogo veze sa relanoscu. Pravio ga je jedan veliki antisemita, Mel Gibson, i u tom filmu se Jevreji prikazuju na najruzniji moguci nacin, a Isusa tuku i maltretiraju na nacin kako su to inkvizitori radili tokom istorije. Isus jeste bio bicevan, ali ne sa kukama i slicnim perverznim stvarima kako onaj bolesni Mel Gibson prikazuje. Takodje, on u filmu Isusa prikazuje najpre kao nekog padavicara, a onda ga prikazuje kao macho mena koji je nabildovan i hoda u gacama po kuci. Film je tesko smece i lici mi na jedan drugi satanski film koji ismejava Isusa (Poslednje Hristovo iskusenje), gde su namerno isli da ismejavaju Isusa. Ovde ne verujem da je bila namera, ali je efekat bio slican.

Mogao bih da ulazim u detalje o svemu ruznom i laznom sto je prikazano u tom filmu, ali nema potrebe. Cinjenica je da je jevrejski narod u vecini voleo Isusa, a da su jevrejske vodje i njihovi sledbenici (koji su bili u manjini), uz pomoc okupatora i svojom agresivnoscu, uspeli da vremenom postanu vecina. To me podseca na nacin kako je Milo Djukanovic od manjine postao vecina - uz pomoc okupatora i sile. Naravno, vecinski narod je za to kriv jer se odvojio od Boga i dopustio da kriminalci rade sta zele. Slicno je bilo i sa jevrejskim narodom u Isusovo vreme.

Miroljub Petrovic
bosko6 je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:
bokiva je napisao:

Sta mislis kako neki madjionicari kao Dejvid Koperfild uspevaju da opsene ljude svojom magijom?

Tu postoje dva aspekta - trik, i dejstvo demona.

To je samo iluzija ili opticka varka.

Sve sto on i njemu slicni urade je fizicki objasnjivo i svako je u mogucnosti da to uradi...
Tu nema magije.

E moj prijatelju, on i zeli da ti u to verujes. Treba da znas da Dejvid Koperfild svoje egzibicije izvodi najcesce u Las Vegasu, savremenom Sodomu, a tamo se ne rade opticke varke nego najstrasniji okultizam.

Petar
Ko je Vojvoda Vojske Gospodnje?

Mirko
Da li planirate da ubrzo odrzite predavanje u Crnoj Gori? Postoji dosta mladih ljudi koji su zainteresovani za vasa predavanja, narocito medju pravoslavnim, ali i medju muslimanskim studentima. Sajt je koristan, ali mnogi mladi ljudi kod nas nemaju pristup internetu. Mislim da bi jedno predavanje valjalo odrzati u Niksicu, gdje na Filosofskom fakultetu postoji veliki broj studenata koji bi rado culi nesto istinito o evoluciji i nesto o Bozijem stvaranju sto do sada nisu imali prilike da cuju. Imamo veliki problem u Crnoj Gori sa izoblicavanjem svega istinitog.
Postavio bih jos i nekoliko pitanja: Kakvo je porjeklo jezika kod ljudi? Postoje li dokazi za Bozansko porjeklo jezika (mada oni i nisu neophodni, s obzirom da imamo druge dokaze, kao npr. da je Bog stvorio covjeka, pa bi onda i sve njegove sposobnosti bile Bogom date). Interesuje me kakav je bio jezik prvih ljudi? Kako su Adam i Eva komunicirali sa Bogom? Sta je bio cilj esperanta i danas uvodjenje novog esperanta u vidu engleskog jezika? Da li je to opet ponavljanje istorije o gradjenju Vavilonske kule? I na kraju, da li treba uciti vise stranih jezika?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 21.05.2008 19:00

Petar
Da li je cilj masona bio da celim svetom zavlada komunizam, ali zbog sukoba sa Vatikanom ovo nije ostvareno?

Da li je Zavera zavrsila sa izazivanjem ratova? U poslednja vremena ce biti mir jer ce se skoro svi pokloniti zveri (naravno dok Bog ne pocne da vodi rat protiv satanista)?

Znate li da su u Izraelu dopustene istopolne zajednice (ovo je ustvari jedna forma homoseksualnog braka), takodje je legalna prostitucija. Kako je to moguce ako se veliki procenat Jevreja pridrzava Bozjih zapovesti? Ovakav nemoral jos ne postoji ni u Srbiji!

nikola
Miroljub Petrovic je napisao:
To me podseca na nacin kako je Milo Djukanovic od manjine postao vecina - uz pomoc okupatora i sile. Naravno, vecinski narod je za to kriv jer se odvojio od Boga i dopustio da kriminalci rade sta zele.

A sta je sa medijima, danas vecina ljudi veruje vise lazima sa televizora nego sebi ili zivotu u zajednici sa Bogom. Ako su mediji djavo u kuci, zasto govorite narod je kriv kad i najposteniji covek koji zivi na selu ima da podrzi svoj narod onako kako cuje sa medija

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.87 sekundi!