Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
matko22
Miroljube štamislite o mome razmišljanju da ce iduci papa koji dođe nakon benedikta biti zadnji papa te da kao što piše u otkrivenju 17 -6-19 da će se bludnica uništiti odnosno da ce iduci papa koji dođe biti u početku dobar sa zvijeri te da ce se poslje nekog kratkog vremena nakon 3-4 godine na vlasti okrenuti od pape i uništiti i da ce doći uništenje rima kao grada 2015- 2016 godine..baš kao što piše u otkrivenju 17 glava od 6 pa do 19 stiha ....na ovo razmišljanje sam došao budući da se počelo pričati u medijima polako o smijeni benedikta i da mu prijete smrću...

Miroljub Petrovic
Ice3berg - poruka glasi:
Pozdrav!
Gledajući jedan film "the devil inside"(izašao nedavno), koji je naaaavodno po istinitom događaju, naišao sam na jedan detalj, koliko sam shvatio vatikan ima školu za egzorciste, u filmu se navodi da je 1999 godine donet zakon unutar rimokatoličke crkve da se egzorcizam ne smije izvršavati dok se ne ustvrdi njegovo prisustvo u demonizovanom čoveku, a jedini način da se ustvrdi jeste da se đavo sam pokaže, dok ostali znakovi demonizovanog coveka (pričanje nekoliko jezika koje osoba nezna, proširene zenice više od 11mm, levitacija, hodanje po zidovima) nisu dovoljni razlozi da bi se nad demonizovanim covekom izvrsio egzorcizam. Ja smatram da su danasnji ljudi koji su po ludnicama više demonizovani nego sto su bolseni samo ih kljukaju sedativima pa neznaju ni kako se zovu, medjutim mene zanima jel ovakav zakon stvarno donet, jel imate nekakve informacije o tome?

Ne znam za taj zakon, ali ne bi me cudilo da su ga zaista doneli.

Mislim demonizovan čovek se prepozna na kilometar, medjutim po tome dok ne vidiš demona nesmeš da isteruješ, ako je taj zakon istinit veoma je "glup", jer ne osloboditi čoveka od opsednutosti je ludost, crkva koja bi trebala da ističe borbu protiv demona, zataškava slučaje i ne dozvoljava da o tome javnost sazna, zar je to normalno?

Katolicki svestenici ne mogu da isteruju demone jer su pogresno teoloski nauceni, tako da takvi zakoni nemaju nikakvu svrhu.

DM87
Sta mislite o ovom sajtu : ArkDiscovery.com

Miroljub Petrovic
bero - poruka glasi:
pricest u katolickoj crkvi je kao neka verzija slavljenaj pashe, jel to grijeh ici na pricest iako je to sve iskrivljeno i iskrivljena poruka, ali ako ja sebi zamislim da je to samo simbli Isusove bezgrjesnosti jer hostija je isto bez kvasca jel onda ok ic na pricest i ciniti to Isusu na spomen. Ili da sebi kod kuce pravim bezkvasni kruh?

To sto se desava u katolickoj crkvi je paganski ritual koji oni povezuju sa Hristom. Mislim da je cela ceremonija klasicno prizivanje demona i ne bih nikome preporucio da u tome ucestvuje.

Jel se ti pricescujes Miroljube?

Ja Pashu obelezavam kod kuce, u vreme i na nacin kao sto je Isus to radio.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 27.03.2012 16:54

Miroljub Petrovic
matko22 - poruka glasi:
Miroljube štamislite o mome razmišljanju da ce iduci papa koji dođe nakon benedikta biti zadnji papa te da kao što piše u otkrivenju 17 -6-19 da će se bludnica uništiti odnosno da ce iduci papa koji dođe biti u početku dobar sa zvijeri te da ce se poslje nekog kratkog vremena nakon 3-4 godine na vlasti okrenuti od pape i uništiti i da ce doći uništenje rima kao grada 2015- 2016 godine..baš kao što piše u otkrivenju 17 glava od 6 pa do 19 stiha ....na ovo razmišljanje sam došao budući da se počelo pričati u medijima polako o smijeni benedikta i da mu prijete smrću...

To su neozbiljne price onih koji slabo poznaju teologiju.

Miroljub Petrovic
DM87 - poruka glasi:
Sta mislite o ovom sajtu : ArkDiscovery.com

Ima korisnih stvari, ali ima i neproverenih informacija. Treba biti oprezan sa informacijama takve vrste.

NR
Mladen Obradovic je osudjen na 10 meseci zatvora jer se protivio paradi obolelih.
http://www.b92.ne..._id=594839

A ona Biljana Srbljanovic je uhvacena na delu kako kupuje drogu od dilera i nista. Daje novce u "humanitarne svrhe", pa ce biti oslobodjena.

Miroljub Petrovic
chaslav33 - poruka glasi:
Gospodine Petrovicu, u vasoj knjizi Osnovi teokratije govorite o mogucnosti smrtne kazne, pa me zanima kako je to u duhu hriscanstva, odnosno novozavetnog dela svetog pisma? Sta ako osudimo nevinog coveka na smrt? Osudjivanjem coveka na smrt mi mu oduzimamo mogucnost odnosno vreme da se pokaje za nedela koja je ucinio. Hvala na svakom odgovoru.

Govorio sam o tome detaljno na forumu, treba da procitas prethodne postove.

peki_90
NR - poruka glasi:
Mladen Obradovic je osudjen na 10 meseci zatvora jer se protivio paradi obolelih.
---
kakva jeftina zamene teza Smile nije on osudjen zato sto je bio protiv homoseksualne parade nego zato sto je pozivao na nasilje, ubistva i sirio govor mrznje. sve u svemu, kazna je preblaga Wink doticni je pripremao drzavni udar, a za takve je u normalnim zemljama predvidjena smrtna kazna.

Miroljub Petrovic
NR - poruka glasi:
http://www.b92.ne..._id=594839

Kako su glupavi ovi evropljani, samo prave reklamu patriotskom frontu.

A ona Biljana Srbljanovic je uhvacena na delu kako kupuje drogu od dilera i nista. Daje novce u "humanitarne svrhe", pa ce biti oslobodjena.

Sta se cudis? Takve ce uskoro da proglasavaju za ministre zdravlja.

Miroljub Petrovic
chaslav33 - poruka glasi:
Jedan od ucesnika je govorio o pricescu u rimo-katolickoj crkvi, sta je sa pravoslavnom crkvom da li i tu izbegavati pricest? Sta mislite o hriscanskom simbolu vere, da li ga treba izgovarati?

Govorio sam o svemu tome detaljno na forumu. Treba da procitas prethodne postove. Pitanje praznika i obreda nije centralno pitanje, ali nekada moze da bude vazno. Najvaznije je da se covek osposobi za zivot u prirodi nezavisno od sistema, da se sklanja od kurvarstva, idolopoklonstva i da ne jede meso bolesnih zivotinja puno krvi. To je poruka apostola.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 27.03.2012 17:15

peki_90
[quote][b]Miroljub Petrovic - poruka glasi:

uf kakav salto mortale istine. ovo je jedno veliko kompromitovanje nazi bloka. znas da je taj mladen obradovic, kojeg branis, veliki antisemita i govori da su jevreji kolektivni krivci za razapinjanje isusa hrista Smile
njegovi stavovi o jevrejima su kao kod hitlera. nadam se da ti to smeta?
p.s. nemoj tako. i ti si evropljanin. u petom se uci da se srbija nalazi na balkanu, na evropskom kontinentu Smile
Izmenio/la peki_90 na 27.03.2012 17:16

Miroljub Petrovic
peki_90 - poruka glasi:
NR - poruka glasi:
---
kakva jeftina zamene teza :) nije on osudjen zato sto je bio protiv homoseksualne parade nego zato sto je pozivao na nasilje, ubistva i sirio govor mrznje. sve u svemu, kazna je preblaga ;) doticni je pripremao drzavni udar, a za takve je u normalnim zemljama predvidjena smrtna kazna.

Hej Peki, pa on je samo pozivao na razmisljanje o zdravstvenim principima, da odredjeno ponasanje izaziva teska oboljenja. Razmisli o tome. Ja mislim da se priblizava dan kada ces me zvati i javiti da si se uclanio u "Obraz", i da ucestvujes u lepljenju plakata protiv nemorala u Srbiji.

Miroljub Petrovic
peki_90 - poruka glasi:
[quote][b]Miroljub Petrovic - poruka glasi:

uf kakav salto mortale istine. ovo je jedno veliko kompromitovanje nazi bloka. znas da je taj mladen obradovic, kojeg branis, veliki antisemita i govori da su jevreji kolektivni krivci za razapinjanje isusa hrista.

To on nikada nije rekao.

njegovi stavovi o jevrejima su kao kod hitlera. nadam se da ti to smeta?

On govori protiv savremenih sledbenika fariseja. Ne slazem se sa njim oko svih detalja, covek nije savrsen, ali je jedan od najboljih koje Bog danas ima u Srbiji preko koga radi.

p.s. nemoj tako. i ti si evropljanin. u petom se uci da se srbija nalazi na balkanu, na evropskom kontinentu :)

Evropljanin sa velikim "E" je stanovnik kontinenta koji se zove Evropa. Ja ovde govorim o "evropljanima" sa malim "e". To su danasnji mucenici koji slede destruktivne zakone.

crnitrn
http://www.novost...ornu-listu

http://www.facebook.com/pages/Srpsko-Izraelsko-Pri
Miroljub Petrovic
crnitrn - poruka glasi:
http://www.novost...ornu-listu

Bravo!!!

Gedeon
http://www.youtub...AAAAAAAAAA

nikjel
peki_90 zbog takvih kao sto si ti ova drzava se raspada! Da takvih demoNkrata nema,mi normalni bi opstali!
a ovaj Chuck Norris vec duze vreme proziva zasto ga ne udaljite...?Neki teski kompleksas,demonizovan covek!

Miroljub Petrovic
nikjel - poruka glasi:
peki_90 zbog takvih kao sto si ti ova drzava se raspada! Da takvih demoNkrata nema,mi normalni bi opstali!

Nemoj tako, videces kada se Peki potpuno obrati, bice veci misionar od apostola Pavla.

a ovaj Chuck Norris vec duze vreme proziva zasto ga ne udaljite...?Neki teski kompleksas,demonizovan covek!

On je dobar da se malo treniras u strpljenju, a i da vidis kako izgleda osoba opsednuta legionom demona. Bilo bi cudno da ga nema. Ispalo bi da nesto nije u redu sa forumom ako ga demoni ne bi napadali.

Miroljub Petrovic
Evo snimka predavanja dr Lidije Gajski na temu "Lekovi - prica o obmani":

http://www.youtub...re=related

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.87 sekundi!