Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Sveti Vasilije - poruka glasi:
Miroljube zasto si me izbacio sa foruma?Cime sam zasluzio tako nesto?Postavim ti pitanje u vezi Svetoga Pisma ati tako...Pa el to biblijski koncept?
Ja sam dosao na ovaj forum pre svega zato sto mislim da si dobar covek koji prica o pravim stvarima i koji kao brat u hristu moze da razmeni misljenje al ti izgleda ono po kratkom postupku ko papa cim ti se ne svidja ti fik i ode glava.
Mislim da nije u redu da se tako ponasas jer te nisam nicim ni vredjao niti provocirao vec sam hteo da kao braca razmenimo misljenja.U cemu je problem?
Mozes i ovo da izbrises ali to ce vise govoriti o tebi kao coveku nego o meni.
Ovo sam ti napisao kao brat a ti radi sta oces.Pozdrav.

Postavljas isto pitanje po hiljadu puta, pa sam ti odgovorio na privatnu poruku, ali ne gledas.

Miroljub Petrovic
Seljak2 - poruka glasi:
Sveti Vasilije - poruka glasi:
Miroljube zasto si me izbacio sa foruma?Cime sam zasluzio tako nesto?Postavim ti pitanje u vezi Svetoga Pisma ati tako...Pa el to biblijski koncept?
Ja sam dosao na ovaj forum pre svega zato sto mislim da si dobar covek koji prica o pravim stvarima i koji kao brat u hristu moze da razmeni misljenje al ti izgleda ono po kratkom postupku ko papa cim ti se ne svidja ti fik i ode glava.
Mislim da nije u redu da se tako ponasas jer te nisam nicim ni vredjao niti provocirao vec sam hteo da kao braca razmenimo misljenja.U cemu je problem?
Mozes i ovo da izbrises ali to ce vise govoriti o tebi kao coveku nego o meni.
Ovo sam ti napisao kao brat a ti radi sta oces.Pozdrav.

I mene je obrisao samo zato sto se nisam slagao sa njim po pitanju zivota na selu.Smatrao sam ga za ozbiljnog i dobrog coveka.Mozda je tog dana samo bio malo vise nervozan :)

Obrisao sam te verovatno zato sto si blejao ili si se pravio pametan. Navikli ste tako da se ponasate, nema ko da vas dovede u red, pa onda mislite da i ovde tako moze. E pa, ne moze.

nikolaj
Emisija suceljavanje, gost Vladan Glisic

http://media.rtv....vanje/2314

kimiig
pozdrav još jednom
nov sam na forumu i čitam polako, ima vrlo vrlo korisnih stvari, oduševio sam se objašnjenjem zbog čega 1000 godišnje carstvo i td.
Vidim da si često ciničan i sarkastičan kad odgovaraš na pitanja koja smatraš glupim ili bezobraznim i to mi je potpuno ok, ja bi htio da pitam jednu stvar koja me zaista muči, pa te molim da iako budeš smatrao da je glupo, odgovor ne bude ciničan ili sarkastičan. Samo mi reci da je pitanje glupo i razumijem.
Pokupio sam psa sa ulice, nema jedno oko, vuče zadnju nogu, poluinvalid, njegujem ga jedno mjesec dana i on se skoro potpuno oporavi, ispostavi se da je to nabolji pas kojeg sam sreo uživotu (odrastao sam na selu). Zavolim tu životinju svim srcem. Nakon tri mjesca se pokažu simptomi bolesti kada je već bilo kasno da se spasi. Umre mi na rukama u najstraćnijim mukama. I sad mi suze oči kad se sjetim.
Jeste čovjek najveća vrijednost u univerzumu, ali šte će biti sa svim ovim jadnim životinjama koje pate, umiru u najstrašnijim mukama (oni bolesnici u Kini ih deru na živo), one krave na farmama, kokoške... Nekako ne mogu da prihvatim da su životinje samo potrošni materijal na ovoj planeti.

nikola
kako od flopija napraviti vetro-generator

http://solar.free...enjaca.htm

Miroljub Petrovic
kimiig - poruka glasi:
pozdrav još jednom
nov sam na forumu i čitam polako, ima vrlo vrlo korisnih stvari, oduševio sam se objašnjenjem zbog čega 1000 godišnje carstvo i td.
Vidim da si često ciničan i sarkastičan kad odgovaraš na pitanja koja smatraš glupim ili bezobraznim i to mi je potpuno ok, ja bi htio da pitam jednu stvar koja me zaista muči, pa te molim da iako budeš smatrao da je glupo, odgovor ne bude ciničan ili sarkastičan. Samo mi reci da je pitanje glupo i razumijem.
Pokupio sam psa sa ulice, nema jedno oko, vuče zadnju nogu, poluinvalid, njegujem ga jedno mjesec dana i on se skoro potpuno oporavi, ispostavi se da je to nabolji pas kojeg sam sreo uživotu (odrastao sam na selu). Zavolim tu životinju svim srcem. Nakon tri mjesca se pokažu simptomi bolesti kada je već bilo kasno da se spasi. Umre mi na rukama u najstraćnijim mukama. I sad mi suze oči kad se sjetim.
Jeste čovjek najveća vrijednost u univerzumu, ali šte će biti sa svim ovim jadnim životinjama koje pate, umiru u najstrašnijim mukama (oni bolesnici u Kini ih deru na živo), one krave na farmama, kokoške... Nekako ne mogu da prihvatim da su životinje samo potrošni materijal na ovoj planeti.

Naravno da zivotinje nisu potrosni materijal na ovoj planeti. Govorio sam o tome, ali nisi jos sve procitao sta sam pisao. Bices jednog dana sa svojim prijateljem psom, kao i sa drugim prijateljima, kada ih Bog bude vaskrsao.

Hristodul
Koja su vaša predviđanja za izbore? Jeste li radili neke procene koliko bi Dveri realno mogle da uzmu biračkog tela i kakve su mogućnosti za koaliciju Dveri-SRS? I da li vi imate političku ambiciju preko Dveri u slučaju pozitivnog ishoda izbora?

vozac
Da li znate nesto o porijeklu Grka i da li su danasnji Grci potomci onih starih Grka? Sjecam se jednog novinskog clanka u kome je Srboljub Zivanovic govorio o velikoj slicnosti danasnjih stanovnika Crne Gore i stanovnika sjeverne Grcke?

Miroljub Petrovic
Hristodul - poruka glasi:
Koja su vaša predviđanja za izbore? Jeste li radili neke procene koliko bi Dveri realno mogle da uzmu biračkog tela i kakve su mogućnosti za koaliciju Dveri-SRS?

Mislim da Dveri i radikali mogu zajedno da uzmu 40% glasova, na sta ukazuju neka istrazivanja preko Facebook-a. Mozda uspeju i da stvore koaliciju, sve je moguce.

I da li vi imate političku ambiciju preko Dveri u slučaju pozitivnog ishoda izbora?

Ja sam previse radikalan i teokratski orijentisan da bih mogao da se ozbiljnije politicki aktiviram u okviru neke stranke. Za sada mogu samo da pomazem sa strane. Ali, kada se sutra stanje jos vise zakomplikuje, i kada se ljudima otvore oci da moraju da se rade radikalni rezovi, onda me mozda neko pozove da ozbiljnije pomognem.

Miroljub Petrovic
vozac - poruka glasi:
Da li znate nesto o porijeklu Grka i da li su danasnji Grci potomci onih starih Grka? Sjecam se jednog novinskog clanka u kome je Srboljub Zivanovic govorio o velikoj slicnosti danasnjih stanovnika Crne Gore i stanovnika sjeverne Grcke?

Mozda je to neki crnogorski "ekspert" za istoriju koji ce da "dokaze" da su Adam i Eva bili Crnogorci.

nikola
Ко су Вучићеви булдози
http://www.youtub...t_received

acoo
Zasto mnogim ljudima smeta nagla promena vremena? Pogotovo starijim osobama,pocne da ih ziga nesto,glavobolje,nervoze... ili npr neko ko je davno povredio neki deo tela kad naidje promena vremena pocne da ga ziga na tom mestu koje je povredio...zasto to i kako se toga resiti?

piter
Miroljube,imate li mozda nekakav savjet o tome kako izlijeciti hemoroide? Unaprijed zahvalan

el azar
Imam dva pitanja.
Prvo, kako leciti sinuse koji su pod upalom? Da li postoji neki prirodni lek?
Drugo se odnosi na lecenje prostate. U svom okruzenju imam par primera ljudi koji imaju problem sa prostatom. Sta savetovati takvim osobama?

Skakac
el azar - poruka glasi:
Imam dva pitanja.
Drugo se odnosi na lecenje prostate. U svom okruzenju imam par primera ljudi koji imaju problem sa prostatom. Sta savetovati takvim osobama?

Za prostatu su zakon semenke bundeve. Iskustvo mog oca i mnogih ljudi... Znam "iz prve ruke".

kimiig
jeste satanistička novina, ali ovo je interesantan članak
http://zena.blic....pola_mlade
Our virtues stink before YHWH

dunja
mozete pogledati istiniti film o borbi za africku decu Machine Gun Preachera

Miroljub Petrovic
acoo - poruka glasi:
Zasto mnogim ljudima smeta nagla promena vremena? Pogotovo starijim osobama,pocne da ih ziga nesto,glavobolje,nervoze... ili npr neko ko je davno povredio neki deo tela kad naidje promena vremena pocne da ga ziga na tom mestu koje je povredio...zasto to i kako se toga resiti?

Onima kojima je naruseno zdravlje sve smeta. To se resava tako sto se ojaca zdravlje zdravim navikama. Ne moze penzioner koji nezdravo zivi i boluje od 50 bolesti, a pije 20 lekova koje su mu prepisali "lekari", da bude neosetljiv. On je kao mala beba koja se tek rodila, osetljiv je na povetarac.

Miroljub Petrovic
piter - poruka glasi:
Miroljube,imate li mozda nekakav savjet o tome kako izlijeciti hemoroide? Unaprijed zahvalan

Primenjujes jednostavne principe objasnjene u kratkoj knjizi sa donjeg linka:

http://www.cps.or...nacela.htm

Miroljub Petrovic
el azar - poruka glasi:
Imam dva pitanja.

I jedno i drugo se leci promenom nacina zivota, kao sto je objasnjeno na donjem linku:

http://www.cps.or...nacela.htm

Za sinuse je vazno da se osoba cesto inhalira sa cajem od kamilice, i da jede dosta vitamina C preko kivija, pomorandze, limuna. Postoji i metod pomocu tople i hladne vode. Uzme se cev za disanje koju koriste ronioci (iz decjeg kompleta) i zaroni se lice u toplu vodu (sto topliju da se ne opece) u trajanju od 3 min. Onda se odmah lice zaroni u hladnu vodu 30 sekundi. Tretman se ponovi 2-3 puta, i tako dva puta dnevno - pre i popodne.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.87 sekundi!