Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Isak Njutn
Miroljube sta mislis o nedavno donetom zakonu u Rusiji koji predvidja kastraciju za pedofiliju?Bas sam skoro pricao sa nekim prijateljima na tu temu i kazu kao to je surovo a ja bas mislim da je primereno u odnosu na tezinu zlocina.to treba i kod nas da se uvede.

Miroljub Petrovic
Isak Njutn - poruka glasi:
Miroljube sta mislis o nedavno donetom zakonu u Rusiji koji predvidja kastraciju za pedofiliju?Bas sam skoro pricao sa nekim prijateljima na tu temu i kazu kao to je surovo a ja bas mislim da je primereno u odnosu na tezinu zlocina.to treba i kod nas da se uvede.

To je blaga kazna, trebali bi da ih likvidiraju.

hezekiel
za sve one koji bi htjeli na selo, a novac je problem. evo jedne od mogucnosti. ispod se nalazi link i broj telefona. pa ko zeli moze da se informise.
Besplatno dajem na korišćenje veliku baštu i voćnjak uz mogućnost stanovanja u velikoj kući u batajničkim vinogradima na Dunavu. Obavezno održavanje i uređivanje. *postoji cisterna od 30m3 za kišnicu
milivoje
Novi Sad;
063510781
http://nekretnine...nenamesten

hezekiel
http://www.saraje.../120226094

Isak Njutn
13 I vas koji ste bili mrtvi u gresima i u neobrezanju tela svog, oživeo je s Njim, poklonivši nam sve grehe,

14 I izbrisavši pismo uredbe koja beše protiv nas, i to uzevši sa srede prikova ga na krstu;

15 I svukavši poglavarstva i vlasti izvede ih na ugled slobodno, i pobedi ih na njemu.

16 Da vas dakle niko ne osuđuje za jelo ili za piće, ili za kakav praznik, ili za mladine, ili za subote;

17 Koje je sve bilo sen od onog što htede da dođe, i telo je Hristovo.

Miroljube koje je to uredbe Hristos prikovao na krst koje su bile protiv nas?Zasto Pavle kaze da su praznici samo sen?I sta je to telo Hristovo?

Miroljub Petrovic
13 I vas koji ste bili mrtvi u gresima i u neobrezanju tela svog, oživeo je s Njim, poklonivši nam sve grehe,

14 I izbrisavši pismo uredbe koja beše protiv nas, i to uzevši sa srede prikova ga na krstu;

15 I svukavši poglavarstva i vlasti izvede ih na ugled slobodno, i pobedi ih na njemu.

16 Da vas dakle niko ne osuđuje za jelo ili za piće, ili za kakav praznik, ili za mladine, ili za subote;

17 Koje je sve bilo sen od onog što htede da dođe, i telo je Hristovo.

Miroljube koje je to uredbe Hristos prikovao na krst koje su bile protiv nas?Zasto Pavle kaze da su praznici samo sen?I sta je to telo Hristovo?

Govorio sam o tome, treba da procitas prethodne postove.

hezekiel
Odlican video o Sodomi i Gomori

http://youtu.be/X...

elohim
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

To je blaga kazna, trebali bi da ih likvidiraju.
da pojasnim,rusija je donela zakon o kastraciji pedofila ali hemijskoj kastraciji ne mehanickoj tako da je kazna i vise nego blaga,pedofilu se silom daje lek koji suzbija zelju za polnim odnosom.

Ignjatije
Interesuje me da li demoni mogu da zaposednu religijske predmete pa da putem njih zaposednu i ljude ?
Mada,pitanje se moze odnositi na sve materijalne predmete.Za zivotinje (svinje) imamo izvestaja da mogu da budu zaposednute,ali ne znam da li to moze da vazi i za predmete.

Petar Vlahovic
Krajem januara otvorena je skola gusala u Srebrenici. Vodice je poznati guslar Petar Ostojic u parohijskom domu opstine Srebrenica u 11 sati,nedeljom,posle liturgije.

http://www.24sata...7174.phtml
Izmenio/la Petar Vlahovic na 27.02.2012 09:56

zoky
Kompletan snimak mitinga Srpske radikalne stranke u "Beogradskoj Areni" 25.02.2012

http://www.youtub...x3i_FctfPs

Milan Macura
http://dnevnik.hr...ameda.html
Moze li komentar na ovo?

Miroljub Petrovic
Ignjatije - poruka glasi:
Interesuje me da li demoni mogu da zaposednu religijske predmete pa da putem njih zaposednu i ljude ?
Mada,pitanje se moze odnositi na sve materijalne predmete.Za zivotinje (svinje) imamo izvestaja da mogu da budu zaposednute,ali ne znam da li to moze da vazi i za predmete.

Odredjeni predmeti mogu da budu kanal preko kojih se zaposedaju ljudi demonima.

Miroljub Petrovic
Milan Macura - poruka glasi:
http://dnevnik.hr...ameda.html
Moze li komentar na ovo?

Neozbiljno.

Fargo
Vjeroljub - poruka glasi:
Pitao sam u vezi abortusa jer šta raditi ako neizvršenje abortusa izazove smrt i majke i djeteta? Zar u tom slučaju nije bolje spasiti makar jedan život?

Neki idu u osiguravajuca drustva i osiguravaju svoje zene od "komplikacija" do kojih moze da dodje prilikom trudnoce. Majka koja zdravo zivi ne moze da dodje u situaciju da se bilo sta iskomplikuje. Bog je rekao: "Ako budete ziveli po mojim zakonima necete bolovati od nijedne bolesti."

Razmišljao sam o ovome i došao do dva pitanja na koje ne znam odgovor.
1. Da li to znači da ako je neko savršeno pravedan i ako poštuje sve Božije zakone da će živeti večno (teoretski), jer neće imati bolesti kada bude u dubokoj starosti, pa neće imati od čega da umre.
2. Postoje deca koja se rađaju bolesna zbog genetsih defekata, na primer kongenitalne amputacije (rođenje bez udova), sa srpastom anemijom. Ta deca su rođena bolesna, a nikada nisu imala prilike da prekrše neki Božiji zakon.

Dusan d
Zanimame kada odete negde u goste, na primer kod vaših rođaka u cg,i sada postave sofru sa puno mesa(svinjetinom) i sa drugom ne baš zdravom hranom,da li vi uznete nešto od toga da ih nesablaznite?To vas pitam zato što se ja nalazim u goste već skoro 10 dana.Rođaci me stalno nude sa salamom,paštetom,slaninom i drugim smecem od kog i oni sami imaju zdravstvenih problema.Oni mi stalno trube što neću da jedem,ja iam objašnjavam a oni nikako da razumeju(jedan rođak mi kaže ako nećeš da jedeš sad će proleće pa ćeš da imaš dosta trave da paseš)nisu oni loši ljudi samo što neznaju neke stvari.Kad sam bio pre neki dan kod bake morao sam da pojedem pola svimjske šnicle da je nebi sablaznijo,zato što je stvarno spremila da nebudem glada i jako je dobra žena a drugo nije ništa bilo nebi bilo uredu da odbijem,pojeo sam nešto malo i reko da mi to više nesprema.Kako se vi ponašate u gostima po pitanju ishrane?
Izmenio/la Dusan d na 27.02.2012 18:32

Todic
Zanima me tumačenje i davanje desetka u crkvi.. I kako bi ja mogao doći do novog savremenog prevoda Biblije i koliko bi to kostalo ?

Miroljub Petrovic
Fargo - poruka glasi:
Vjeroljub - poruka glasi:
Pitao sam u vezi abortusa jer šta raditi ako neizvršenje abortusa izazove smrt i majke i djeteta? Zar u tom slučaju nije bolje spasiti makar jedan život?

Neki idu u osiguravajuca drustva i osiguravaju svoje zene od "komplikacija" do kojih moze da dodje prilikom trudnoce. Majka koja zdravo zivi ne moze da dodje u situaciju da se bilo sta iskomplikuje. Bog je rekao: "Ako budete ziveli po mojim zakonima necete bolovati od nijedne bolesti."

Razmišljao sam o ovome i došao do dva pitanja na koje ne znam odgovor.
1. Da li to znači da ako je neko savršeno pravedan i ako poštuje sve Božije zakone da će živeti večno (teoretski), jer neće imati bolesti kada bude u dubokoj starosti, pa neće imati od čega da umre.

Umrece od starosti.

2. Postoje deca koja se rađaju bolesna zbog genetsih defekata, na primer kongenitalne amputacije (rođenje bez udova), sa srpastom anemijom. Ta deca su rođena bolesna, a nikada nisu imala prilike da prekrše neki Božiji zakon.

Ona se radjaju bolesna kao posledica nepostovanja prirodnih zakona njihovih predaka, a narocito njihovoh roditelja. Da su roditelji ulazili u brak na biblijski nacin, uz proveru duhovnog i fizickog zdravlja buducih supruznika, od strane starijih i iskusnijih, i da su ziveli zdravo i moralno, nikada se bolesna deca ne bi radjala. Svu tu jadnu decu ce Bog jednog dana vaskrsnuti zdrave jer ona ne snose odgovornost za svoju bolest.

Miroljub Petrovic
Dusan d - poruka glasi:
Zanimame kada odete negde u goste, na primer kod vaših rođaka u cg,i sada postave sofru sa puno mesa(svinjetinom) i sa drugom ne baš zdravom hranom,da li vi uznete nešto od toga da ih nesablaznite?To vas pitam zato što se ja nalazim u goste već skoro 10 dana.Rođaci me stalno nude sa salamom,paštetom,slaninom i drugim smecem od kog i oni sami imaju zdravstvenih problema.Oni mi stalno trube što neću da jedem,ja iam objašnjavam a oni nikako da razumeju(jedan rođak mi kaže ako nećeš da jedeš sad će proleće pa ćeš da imaš dosta trave da paseš)nisu oni loši ljudi samo što neznaju neke stvari.Kad sam bio pre neki dan kod bake morao sam da pojedem pola svimjske šnicle da je nebi sablaznijo,zato što je stvarno spremila da nebudem glada i jako je dobra žena a drugo nije ništa bilo nebi bilo uredu da odbijem,pojeo sam nešto malo i reko da mi to više nesprema.Kako se vi ponašate u gostima po pitanju ishrane?

Ja kad odem u goste jedem sta mi se jede, a uvek bude nesto dobro i zdravo. Svinjetinu, rafinisane proizvode i slicno ne jedem, a ako me neko pita zasto to ne jedem, lepo im kazem da se bavim medicinom i da izbegavam takvu vrstu hrane iz zdravstvenih razloga. Ako neko krene da pravi salu na moj racun (sto se skoro nikad ne desava) onda ja krenem da teram salju na njihov racun, pa im malo zgadim jelo sa pricom o kostanom brasnu i sl, tako da im vise ne pada na pamet da mi dele savete o zdravlju.

Miroljub Petrovic
Todic - poruka glasi:
Zanima me tumačenje i davanje desetka u crkvi..

Desetak se davao onima koji su radili sluzbu za Boga, u stara vremena to su bili Leviti. Lepo je kad bi ljudi danas davali desetak za Bozju sluzbu, da se propoveda drugim ljudima istina o Bogu u ovo vreme sirenja velikih lazi. Ja dajem deo svojih prihoda (da ne pricam koliko) u projekte vezano za knjige, video materijale i sl. Ko smatra da njegova crkva radi dobre stvari za Boga, moze da daje u crkvu. Dati novac mati Atanasiji iz manastira Rukumija koja stampa sjajne knjige je jedna od mogucnosti. Ja sam u nekoliko navrata dobio novac od ljudi koje ne poznajem za stampanje nekih knjiga i video materijala, jel im se svidelo ovo sto radi CPS.

I kako bi ja mogao doći do novog savremenog prevoda Biblije i koliko bi to kostalo ?

Mozes da ga preuzmes besplatno na ovom sajtu, ili da kupis preko e-maila: ili putem telefona: 064-089-6937

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.65 sekundi!