pocetak foruma
|
|
biblija22 |
Odgovorio 23.02.2012 17:22
|
Član Odgovori: 84 Pristupio/la: 29.06.2010 16:07 Lokacija: Nepoznata |
OTVARANJE CENTRA ZA LEOTU I ZDRAVLJE UNIVERZITETA PRIRODNE MEDICINE u subotu 25. 02. 2012. u 19h. Bice organizovano otvaranje naseg cenra, u Nusicevoj ulici 12a. Organizujemo degustaciju presne (sveze) hrane i svezih sokova, prirodne naÄine leÄenja, terapije masažom, ulepÅ¡avanje i sliÄno. Zainteresovani mogu zakazati dolazak na mejl na mejl poslati ime i prezime i broj telefona. |
|
|
Dusan d |
Odgovorio 23.02.2012 20:54
|
Član Odgovori: 185 Pristupio/la: 29.11.2010 17:30 Lokacija: Brda |
Danas sam bio u posetu kod jednog mog druga u Novi Sad. I dok sam ga Äekao dok mu se zavrÅ¡i predavanje na faksu reÅ¡io sam malo da ubijem vreme po gradu pa sam otiÅ¡ao u novosadski vojni muzej.Ulazim ja u muzej i penjem se uz stepenice,kad mi se javlja neka devojka koju prvi put vidim u životu,maÅ¡e mi pozdravlja me.Ja prolazim pored nje i vidim da ona nije baÅ¡ sva svoja,ja joj se javim i nastavim da idem dalje.Kada sam pogledao eksponate vraćam se nazad i vidim blizu izlaza iz muzeja stepenice koje vode u neki veliki podrum.A sa leve i desne strane zidova od stepenica, ogacene neke velike slike ja pogledam te slike a na njima otvoren satanaizam i najgore seksualne perverzije,meni se poÄelo prevrće u želucu.Nakon toga vidim istu devojku koja me pozdravljla kako posmatra te slike i piÅ¡e neÅ¡to.A u podrumu se održava izložba maskara i raznih slika.Nisam se usudio da vidim Å¡ta je dole,ti prizori su me odma posetili na film(Å¡irom zatvorenih oÄiju),samo mi je reko jedan Äovek da je dole izložba maski i kostima i raznih slika,odma sam znao Å¡ta se tu radi i izaÅ¡ao iz muzeja priliÄno uzrujan.Nisam znao da satanisti organizuju budalaÅ¡tine i po muzejima.
Izmenio/la Dusan d na 23.02.2012 20:55 |
|
|
Miro |
Odgovorio 23.02.2012 23:03
|
Član Odgovori: 19 Pristupio/la: 16.03.2010 17:23 Lokacija: Nepoznata |
http://www.dveris...srbije.php Dveri pokrecu akciju sakupljanja potpisa, pa bi bilo dobro da se potpisu svi koji misle dobro Srpskom narodu. Veliki pozdrav iz Republike Srpske |
|
|
zelenajabuka |
Odgovorio 23.02.2012 23:43
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 21.01.2012 02:56 Lokacija: Nepoznata |
Miro - poruka glasi: http://www.dveris...srbije.php Dveri pokrecu akciju sakupljanja potpisa, pa bi bilo dobro da se potpisu svi koji misle dobro Srpskom narodu. Ja bih glasao za Dveri jer vidim u njima promene na bolje, za razliku od postojećih politiÄara lihvara i poltrona koji nemaju osećaj za dobrobit stanovniÅ¡tva, već su samo tu da sprovedu naloge i "sugestije" svetskih mafijaÅ¡a. Problem mi je to Å¡to nisam srbin i Å¡to sam vernik jedne manje hrišćanske verske zajednice, Å¡to bi neki farisejski pametnjakovići rekli: sekte. Å ta ja mogu da oÄekujem od Dveri po ovom pitanju i kakva je njihova politika o malim hrišćanskim zajednicama? Miroljube? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.02.2012 00:03
|
Super Administrator Odgovori: 22609 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
zelenajabuka - poruka glasi: Miro - poruka glasi: http://www.dveris...srbije.php Dveri pokrecu akciju sakupljanja potpisa, pa bi bilo dobro da se potpisu svi koji misle dobro Srpskom narodu. Ja bih glasao za Dveri jer vidim u njima promene na bolje, za razliku od postojećih politiÄara lihvara i poltrona koji nemaju osećaj za dobrobit stanovniÅ¡tva, već su samo tu da sprovedu naloge i "sugestije" svetskih mafijaÅ¡a. Problem mi je to Å¡to nisam srbin i Å¡to sam vernik jedne manje hrišćanske verske zajednice, Å¡to bi neki farisejski pametnjakovići rekli: sekte. Å ta ja mogu da oÄekujem od Dveri po ovom pitanju i kakva je njihova politika o malim hrišćanskim zajednicama? Miroljube? Ako malo poznajes srpsku istoriju onda znas da su srpske patriote uvek uvazavale sve pripadnike drugih naroda u Srbiji kao svoju bracu. I sam znas kakav odnos prema tebi imaju u Srbiji svi ozbiljni Srbi. Dveri su pokret za zastitu i odbranu svih ljudi u Srbiji, a ne samo Srba. Sve nas je isti Bog stvorio. Na tome se zasniva program Dveri. |
|
|
NAPOLEON |
Odgovorio 24.02.2012 09:48
|
Član Odgovori: 51 Pristupio/la: 06.02.2012 20:36 Lokacija: EU |
Jeste li vi ovo pisali ili neki vas prijatelj? http://www.potrag...43479.aspx |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.02.2012 12:45
|
Super Administrator Odgovori: 22609 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
NAPOLEON - poruka glasi: Jeste li vi ovo pisali ili neki vas prijatelj? http://www.potrag...43479.aspx Ocigledno su u pitanju delovi jedne od najboljih anti-evolucionistickih knjiga koje smo objavili, a zove se "Ikone evolucije", imas je na donjem linku: http://www.cps.or...lucije.zip |
|
|
Vjeroljub |
Odgovorio 24.02.2012 13:10
|
Član Odgovori: 21 Pristupio/la: 07.01.2012 14:02 Lokacija: Nepoznata |
У ТурÑкој пронађена праÑтара Библија http://serbian.ru.../66782034/ У ТурÑкој је пронађена Библија Ñтара више од хиљаду и по година. ПиÑана је на арамејÑком језику којим је говорио ИÑÑƒÑ Ð¥Ñ€Ð¸ÑÑ‚. Слова Ñе јаÑно виде, иако је књига поцрнела од времена. Стручњаци кажу да Ñе реликвија Ñачувала до наших дана јер је урађена Ñпецијално обрађеном кожом. Древну Библију Ñу одмах проглаÑили културним наÑлеђем и изложили у музеју у Ðнкари. Izmenio/la Vjeroljub na 24.02.2012 16:16 |
|
|
zdrav put |
Odgovorio 24.02.2012 16:23
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 26.01.2012 12:41 Lokacija: Nepoznata |
Profesore, Nesto sam danas citala o Dinosaurusima.Interesujeme kada su oni po vama izumrli?Pretpostavljam tokom potopa i ako je tako zasto ih Noje resio i njihovo mesto?Zasto je Bog dozvolio da izumru?Unapred hvala. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.02.2012 16:36
|
zdrav put - poruka glasi: Profesore, Nesto sam danas citala o Dinosaurusima.Interesujeme kada su oni po vama izumrli?Pretpostavljam tokom potopa i ako je tako zasto ih Noje resio i njihovo mesto?Zasto je Bog dozvolio da izumru?Unapred hvala. Govorio sam o tome u predavanju koje mozete da pogledate na donjem linku: http://video.goog...&hl=en a imate i u tekstu na donjem linku: http://www.cps.or...nosaur.htm |
|
|
Elam |
Odgovorio 24.02.2012 17:23
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 11.12.2011 18:25 Lokacija: Nepoznata |
Ako možete da postavite link za download ostalih delova (treći sam skinuo) Enciklopedije prirodnih lekova na srpskom, naravno ako ih uopšte ima. Unapred hvala! |
|
|
Fargo |
Odgovorio 24.02.2012 18:19
|
Član Odgovori: 15 Pristupio/la: 25.11.2011 19:23 Lokacija: Nepoznata |
Kad smo već kod demona, da li imate neku ideju kako bi se mogli isterati iz Stivena Hokinga, da ozdravi i duhovno i telesno, tako da može da hoda?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.02.2012 18:33 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.02.2012 18:33
|
Elam - poruka glasi: Ako možete da postavite link za download ostalih delova (treći sam skinuo) Enciklopedije prirodnih lekova na srpskom, naravno ako ih uopšte ima. Unapred hvala! Bice uskoro postavljeno. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.02.2012 18:34 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.02.2012 18:35
|
Fargo - poruka glasi: Kad smo već kod demona, da li imate neku ideju kako bi se mogli isterati iz Stivena Hokinga, da ozdravi i duhovno i telesno, tako da može da hoda? Trebalo bi ga doneti na jedno guslarsko vece, mislim da bi demoni odmah pobegli i da bi Stiven postao kreacionista. |
|
|
12345 |
Odgovorio 24.02.2012 19:54
|
Član Odgovori: 35 Pristupio/la: 03.04.2010 19:12 Lokacija: Nepoznata |
Kako vratiti hormonalni balans, molio bih odgovore na konkretna pitanja. PoÅ¡to je sve hormonski tretirano, mislim najpre na životinjskog porekla, jasno je izbaciti mleko, jaja itd evo ide post, pa ćemo se zdravije i hraniti, biljnom i presnijom hranom. Kako spreÄiti pretvaranje testosterona u estrog, odnosno blokirati estrogen, koje namirnice forsirati, koje izbegavati (vele soju) PoÅ¡to je kozmetika prepuna opasnih stvari koji utiÄu i na hormonalni balans, Å¡ta koristiti umesto: pene za brijanje - losiona posle brijanja - dezedoransa/rolona ispod pazduha - ulja za suvo lice - ili napiÅ¡ite neke proverene stvari, koje ne sadrže otrove (bebi Å¡amponi imaju isti sadržaj, to nije reÅ¡enje) Hvala |
|
|
12345 |
Odgovorio 24.02.2012 19:56
|
Član Odgovori: 35 Pristupio/la: 03.04.2010 19:12 Lokacija: Nepoznata |
Mogli biste napraviti neki video tipa Organska hrana za poÄetnike, gde bi se detaljno opisao proces uzgajanja, od saveta za odabir zemljiÅ¡ta, pa do kraja procesa. |
|
|
cro |
Odgovorio 24.02.2012 20:31
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 19.09.2011 21:35 Lokacija: Nepoznata |
12345 - poruka glasi: Mogli biste napraviti neki video tipa Organska hrana za poÄetnike, gde bi se detaljno opisao proces uzgajanja, od saveta za odabir zemljiÅ¡ta, pa do kraja procesa. imaÅ¡ vimeo "suma hrane" |
|
|
dovlanik |
Odgovorio 24.02.2012 20:50
|
Član Odgovori: 167 Pristupio/la: 01.05.2010 20:02 Lokacija: Novi Sad |
cro - poruka glasi: 12345 - poruka glasi: Mogli biste napraviti neki video tipa Organska hrana za poÄetnike, gde bi se detaljno opisao proces uzgajanja, od saveta za odabir zemljiÅ¡ta, pa do kraja procesa. imaÅ¡ vimeo "suma hrane" link> http://www.vimeo.... Vladimir Dovla Nikolic
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.02.2012 23:25
|
12345 - poruka glasi: Kako vratiti hormonalni balans, molio bih odgovore na konkretna pitanja. PoÅ¡to je sve hormonski tretirano, mislim najpre na životinjskog porekla, jasno je izbaciti mleko, jaja itd evo ide post, pa ćemo se zdravije i hraniti, biljnom i presnijom hranom. Kako spreÄiti pretvaranje testosterona u estrog, odnosno blokirati estrogen, koje namirnice forsirati, koje izbegavati (vele soju) PoÅ¡to je kozmetika prepuna opasnih stvari koji utiÄu i na hormonalni balans, Å¡ta koristiti umesto: pene za brijanje - losiona posle brijanja - dezedoransa/rolona ispod pazduha - ulja za suvo lice - ili napiÅ¡ite neke proverene stvari, koje ne sadrže otrove (bebi Å¡amponi imaju isti sadržaj, to nije reÅ¡enje) Hvala Pa oni te plase sa svim tim glupostima, kako je "sve opasno". To nije tacno. Cinjenica je da nije kao sto je bilo, da ima dosta zagadjenja, ali nema potrebe za fanatizmima i odlazenjem u krajnost. Pena za brijanje nije stetna, losion posle brijanja ti ne treba, dovoljno je da se vodom operes, dezodorans ti ne treba vec samo redovno tusiranje, a za suvo lice treba da se pije dosta vode. |
|
|
drazen1985 |
Odgovorio 25.02.2012 00:45
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 25.02.2012 00:36 Lokacija: Nepoznata |
Zdravo! Cuo sam, a i video da se Novak Djokovic bavi kundilini yogom! To je javno priznao i demonstrirao u onoj emisiji na TV pink, kod Ognjena Amidzića! Koliko sam ja istrazivao, za to bi se moglo reći da je okultizam, tj. prizivanje demona! Sta Vi mislite? I da li je u redu da neko ko to radi bude nosilac ordena Svetog Save? On je idol mladim sportistima, sad ce mnoga deca mozda da pocnu to da rade, zbog njega! Pozdrav! |
|
Predji na forum: |