pocetak foruma
|
|
yoshua |
Odgovorio 26.01.2012 16:05
|
Član Odgovori: 35 Pristupio/la: 18.04.2011 14:57 Lokacija: Nepoznata |
i kaj bi sad to trebalo znaÄit? Urota? Opet se traži izgovor za nasilje...dajte ljudi budite jednom realni.... Izmenio/la Miroljub Petrovic na 26.01.2012 16:43 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.01.2012 16:45
|
Super Administrator Odgovori: 22607 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
yoshua - poruka glasi: i kaj bi sad to trebalo znaÄit? Urota? Opet se traži izgovor za nasilje...dajte ljudi budite jednom realni.... Vidi, lako je manipulisati budalama. Svetski kriminalci koriste budale da zavadjaju naroda, da ih onda okupiraju i dalje manipulisu sa njima. To sto su neki slepi da to vide, to je njihov problem. Da se ja nesto pitam, u Srbiji ne bi bilo gladijatorskih takmicenja, pa onda ni huligana. |
|
|
merjem |
Odgovorio 26.01.2012 20:07
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 26.01.2012 19:59 Lokacija: Nepoznata |
profesore slusala sam vase predavanje o sistemu obrazovanja i uistinu se slazem s vama o tome da se nase danasnje obrazovanje temelji na Darvinizmu tj.o tome kako Bog ne postoji i da je sve ovo kako oni kazu priroda majka.A moje pitanje kako izbeci to danas i vi ste roditelj i saljete decu u skole.Obicno kad ja deci povezem sve sa Tvorcem i oni to kazu u skoli ispanu cudaci.Kako vi sa vasom decom to resavate ako nije previse pitanje privatno mozete li mi odgovoriti? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.01.2012 22:14
|
Super Administrator Odgovori: 22607 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
merjem - poruka glasi: profesore slusala sam vase predavanje o sistemu obrazovanja i uistinu se slazem s vama o tome da se nase danasnje obrazovanje temelji na Darvinizmu tj.o tome kako Bog ne postoji i da je sve ovo kako oni kazu priroda majka.A moje pitanje kako izbeci to danas i vi ste roditelj i saljete decu u skole.Obicno kad ja deci povezem sve sa Tvorcem i oni to kazu u skoli ispanu cudaci.Kako vi sa vasom decom to resavate ako nije previse pitanje privatno mozete li mi odgovoriti? Ja deci pricam sta je ispravno, ali im kazem da o nekim stvarima ne pricaju kad odu u skolu, jer druga deca uce da je dobro raditi neke stvari, kao na primer jesti nezdravu hranu, gledati holuvudske filmove, slusati zapadnjacku muziku itd, itd. Posto je po zakonu obavezno da deca idu u osnovnu skolu, a nema normalnih privatnih osnovnih skola, moja deca su isla u tu skolu, ali opusteno. Nikada ih nisam pitao kakve su ocene dobili, nikada ih nisam terao da rade domace zadatke - ako hoce, neka rade, ako nece, ne interesuje me, jer to sto rade u skoli nije ucenje, nego bubanje napamet stvari koje im nikada nece trebati u zivotu. NAai preci su bili nepismeni i nisu isli u skolu, i bili su mnogo, mnogo sposobniji za zivot od nas, znali su bezbroj stvari da rade, bili su mnogo moralniji, mnogo teoloski pismeniji (tada su svestenici bili junaci i teolozi) itd. Nikada nisam bio ni na jednom roditeljskom sastanku i samo sam se u dva navrata sreo sa razrednim staresinom - jednom kad je sinu uzeo mobilni (jer je ovaj hteo da ubije vreme na dosadnom casu), a drugi put kad je cerka nesto pojela u skoli, pa ju je boleo stomak, i onda me zvala razredna da dodjem po nju. U toj prici, moja deca su imala jako puno izostanaka iz skole, sto opravdanih, sto neopravdanih, ali nisam se time nikada bavio. Zena je isla i ganjala opravdanja i slicno, a ja je nisam terao da to radi, nego je ona sama isla. Glavna skola za moju decu je u kuci, kada ja radim sa njima. U medjuvremenu razradjujem opcije za rad po sistemu kucnog skolovanja, ali za sada nisam nista razradio, jer su mi odbijali registraciju skole nekoliko puta. Ali, smislicu uskoro nesto, radim na tome. Nadam se da sam vam priblizio moj pristup rada sa decom. Inace, najbolji nacin da se resi pitanje ocuvanje dece od ateistickog sistema obrazovanja, jeste kada crkva otvori skolu i tako cuva moralnost i identitet dece. Jevreji gde god dodju otvaraju svoje skole, koje kontrolisu rabini, i njihova deca ne idu u sekularne skole drzava u kojima zive. Da mi imamo crkvu, kao sto je nemamo, nasi popovi bi otvarali srpske skole sirom Srbije i sveta, i cuvali moralnost i identitet naroda. Ovako, neprijatelj nam unistava narod i postajemo kao i drugi paganski narodi. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 26.01.2012 22:19 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.01.2012 08:48
|
Moshe - poruka glasi: Miroljube zasto uklanjas postove koji govore o necemu suprotnom od tvog shvatanja biblije? Pa zar nije i smisao foruma da se razmene misljenja i da se prica o bibliji? Ovo nije forum na kojem se razmenjuju misljenja, vec na kojem se postavljaju pitanja domacinu, a on odgovara na pitanja. Mogu da se iznose odredjena zapazanja, informacije i sl, i to u skladu sa Svetim Pismom i naucnim cinjenicama. Ovde se ne tolerise ne-biblijska teologija i filozofija, ljudska mudrovanja i naklapanja. Temelj tvoje religioznosti nije Sveto Pismi, to je ocigledno, i tu se zavrsava nasa komunikacija. |
|
|
Stefan888 |
Odgovorio 27.01.2012 16:15
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 25.07.2011 22:02 Lokacija: Nepoznata |
http://www.youtub...r_embedded Двери у Крагујевцу. |
|
|
Ivana |
Odgovorio 27.01.2012 23:19
|
Član Odgovori: 51 Pristupio/la: 02.07.2011 10:52 Lokacija: Brankovina |
Ako može malo pomoći.Treba mi nekakav tekst ili video koji govori o Å¡tetnosti marihuane.PokuÅ¡avam jednu osobu u to da uverim ali nemam baÅ¡ mnogo argumenata dok on ima podatke Äak o tome da je marihuana lekovita.Imam samo onaj poster sa sajta Zakoni zdravlja.Ovo mi je vrlo važno poÅ¡to se radi o mom bratu. Hvala. Izmenio/la Ivana na 27.01.2012 23:20 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.01.2012 23:41
|
salazar - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Moshe - poruka glasi: Miroljube zasto uklanjas postove koji govore o necemu suprotnom od tvog shvatanja biblije? Pa zar nije i smisao foruma da se razmene misljenja i da se prica o bibliji? Ovo nije forum na kojem se razmenjuju misljenja, vec na kojem se postavljaju pitanja domacinu, a on odgovara na pitanja. Mogu da se iznose odredjena zapazanja, informacije i sl, i to u skladu sa Svetim Pismom i naucnim cinjenicama. Ovde se ne tolerise ne-biblijska teologija i filozofija, ljudska mudrovanja i naklapanja. Temelj tvoje religioznosti nije Sveto Pismi, to je ocigledno, i tu se zavrsava nasa komunikacija. Pa u cemu se onda razlikuje tvoj pristup od ovih sto hoce da kontrolisu i cenzurisu internet po celom svetu? Ja vrsim cenzuru u mojoj kuci, a ne ulazim u tudju kucu da pravim cenzuru. A to sto su neki navikli da se bahato ponasaju, da ulaze u tudju kucu i krse kucni red domacina, to je njihov problem. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.01.2012 23:43
|
Ivana - poruka glasi: Ako može malo pomoći.Treba mi nekakav tekst ili video koji govori o Å¡tetnosti marihuane.PokuÅ¡avam jednu osobu u to da uverim ali nemam baÅ¡ mnogo argumenata dok on ima podatke Äak o tome da je marihuana lekovita.Imam samo onaj poster sa sajta Zakoni zdravlja.Ovo mi je vrlo važno poÅ¡to se radi o mom bratu. Hvala. Dovoljno je da mu pokazes poster. Ako mu to nije dovoljno, mogu mrtvi narkomani da ustaju iz grobova i da ga uveravaju da je marihuana stetna, to nece nista vredeti. Najbolje bi bilo kada bi tvoj brat imao oca, ili starijeg brata, pa da ga dobro isprebijaju, to bi ga brzo uverilo da je marihuana stetna. |
|
|
Milan Petrovic |
Odgovorio 28.01.2012 01:20
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 31.10.2011 16:33 Lokacija: Nis |
Nisu mi jasni oni ljudi koji uzivaju da opadaju i ismevaju one koji nesto konkretno i dobro rade za nas narod i drzavu. Ako se neko ne slaze sa stavovima koji su izreceni ovde, nema razloga ni da posecuje ovaj forum i da vredja gospodina Miroljuba Petrovica, koji ulaze velike napore da edukuje ljude i pomogne im da se pomere sa mrtve tacke i krenu u zivot onako kako je Bog to odredio u Tori koja nije ukinuta i koja ce da traje dok je ovoga sveta. Zeleo bih jos da kazem da, od kada sam u svom zivotu poceo da primenjujem biblijske principe vezane za molitvu(molitve upucujem iskljucivo Bogu i nikome vise) i za zdravu ishranu( iz upotrebe sam izbacio svinjsko meso i sve ostalo sto je necisto), moj zivot se iz korena promenio na bolje. Na kraju, pozdravljam gospodina Miroljuba Petrovica- nastavite kao do sada i ne obazirite se na podmetanja neprijatela. Vas projekat"Brak i porodica" je prava stvar i tim projektom ste vise uradili nego neki koji sebe nazivaju pravoslavcima, a koji samo teoretisu i brukaju pravo izvorno Pravoslavlje. Jos jednom, puno uspeha u daljem radu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 28.01.2012 10:22
|
Milan Petrovic - poruka glasi: Nisu mi jasni oni ljudi koji uzivaju da opadaju i ismevaju one koji nesto konkretno i dobro rade za nas narod i drzavu. Ako se neko ne slaze sa stavovima koji su izreceni ovde, nema razloga ni da posecuje ovaj forum i da vredja gospodina Miroljuba Petrovica, koji ulaze velike napore da edukuje ljude i pomogne im da se pomere sa mrtve tacke i krenu u zivot onako kako je Bog to odredio u Tori koja nije ukinuta i koja ce da traje dok je ovoga sveta. Zeleo bih jos da kazem da, od kada sam u svom zivotu poceo da primenjujem biblijske principe vezane za molitvu(molitve upucujem iskljucivo Bogu i nikome vise) i za zdravu ishranu( iz upotrebe sam izbacio svinjsko meso i sve ostalo sto je necisto), moj zivot se iz korena promenio na bolje. Na kraju, pozdravljam gospodina Miroljuba Petrovica- nastavite kao do sada i ne obazirite se na podmetanja neprijatela. Vas projekat"Brak i porodica" je prava stvar i tim projektom ste vise uradili nego neki koji sebe nazivaju pravoslavcima, a koji samo teoretisu i brukaju pravo izvorno Pravoslavlje. Jos jednom, puno uspeha u daljem radu. Hvala na podrsci prezimenjace. Kada ulazis na bojno polje bilo bi dobro da poznajes neprijatelja. Posto se nas rat vodi na duhovnom polju, potrebno je da znamo da imamo posla sa demonizovanim ljudima. Neki od njih su indoktrinirani i zbog nedostatka informacija demoni sa njima manipulisu (kao Moshe, Apis...), a neki su pokvareni i zli, pravi medijumi za demone (kao Chuck Noris, Zli Vuk...). Demoni su kao krvlocne zveri i oni gledaju da uniste sve sto ima prizvuk zivot Boga, stalno kidisu, neumorni su, oni zive da nekome nanesu stetu. Klasican primer je onaj mucenik Chuck Noris, koji po ceo dan smislja kako ce stetu nekome da napravi. Kao sto ni demoni u svojoj zaslepljenosti ne znaju da Bog moze svakog trenutka da ih sprzi, ni ovaj jadov ne zna da smo ga locirali i da znamo ko je, da mozemo jos danas da ga posetimo u okolini Podgorice, i da mu uzivucemo usi. Biblijski model rada je "sklanjati se od zla", ne trositi energiju na demonizovane ljude, i zato ja demonizovanim clanovima ne odgovaram na uvrede i provokacije. Slicno bi trebali da se ponasamo i u svakodnevnom zivotu, da se ne zalimo na demonizovanu vlast, mozda demonizovane ukucane, komsije... nego da se sklanjamo od zla, i da se bavimo pametnim stvarima. Jedino tako mozemo da pomognemo sebi i drugima. |
|
|
nikolos |
Odgovorio 28.01.2012 16:27
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 03.01.2012 00:07 Lokacija: Nepoznata |
Postovanje! Da li su feferoni ili ljute papricice dobri za ishranu? jedni kazu da su puni vitamina C, drugi da su stetni za sluzokozu zeluca... Kao laik po pitanju nutricionizma i anatomije organa za varenje ne znam kome poverovati u istinitost tvrdjenja. Takodje, molim za Vase misljenje o MAKu, da li je zdrava namirnica za kolace. HVALA! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 28.01.2012 17:26
|
nikolos - poruka glasi: Postovanje! Da li su feferoni ili ljute papricice dobri za ishranu? jedni kazu da su puni vitamina C, drugi da su stetni za sluzokozu zeluca... Kao laik po pitanju nutricionizma i anatomije organa za varenje ne znam kome poverovati u istinitost tvrdjenja. Ljuta paprika je kao vrsta zacina. Moze da se koristi ako nekome prija u malim kolicinama. Takodje, molim za Vase misljenje o MAKu, da li je zdrava namirnica za kolace. Zdravo |
|
|
REDSTAR |
Odgovorio 28.01.2012 20:51
|
Član Odgovori: 86 Pristupio/la: 15.08.2009 10:24 Lokacija: Nepoznata |
‎"Svi casni ljudi drze do svog ugleda, do suda javnosti, do svog morala. Svi casni ljudi drze do svog licnog dostojanstva. Meni osecaj mog licnog dostojanstva nalaze da se svim sredstvima suprotstavljam Novom Svetskom Poretku, americkoj hegemoniji i dominaciji, NATO paktu, Evropskoj Uniji i Haskom tribunalu koji je jedan od njihovih zlocinackih instrumenata. I ja cu to ciniti po cenu zivota. A vi radite sta god hocete, to je vasa stvar. Mene, da vam iskreno kazem, i ne interesuje vasa presuda. Ta presuda koju cete doneti kad-tad ce biti presuda vama, a ne presuda meni. Tako ce biti tretirana. Imajte to u vidu. Toliko sam imao." Profesor Dr. Vojislav Seselj, zavrsna rec u Hagu Gordan
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 28.01.2012 23:11
|
REDSTAR - poruka glasi: ‎"Svi casni ljudi drze do svog ugleda, do suda javnosti, do svog morala. Svi casni ljudi drze do svog licnog dostojanstva. Meni osecaj mog licnog dostojanstva nalaze da se svim sredstvima suprotstavljam Novom Svetskom Poretku, americkoj hegemoniji i dominaciji, NATO paktu, Evropskoj Uniji i Haskom tribunalu koji je jedan od njihovih zlocinackih instrumenata. I ja cu to ciniti po cenu zivota. A vi radite sta god hocete, to je vasa stvar. Mene, da vam iskreno kazem, i ne interesuje vasa presuda. Ta presuda koju cete doneti kad-tad ce biti presuda vama, a ne presuda meni. Tako ce biti tretirana. Imajte to u vidu. Toliko sam imao." Profesor Dr. Vojislav Seselj, zavrsna rec u Hagu Majstor, nema sta. Ali, da bi i mi bili oni koji imaju snage da cuvaju dostojanstvo (Bozje oblicje) potrebno je i da se adekvatno duhovno hranimo. Pored Svetog Pisma i dobre duhovne literature ja najtoplije preporucujem slusanje duhovne muzike i epske poezije, a pesma uz gusle je nesto najlepse iz tog domena. Sinoc sam bio u restoranu "Stoja i Vule" u Rakovici (juzni deo Beograda) gde je guslarsko vece organizovao jedan od nasih najboljih guslara Vukojica Sandic i njegova skola gusala koju ovde reklamiram. Vukojica Sandic iz junackih Pljevalja je ujedno jedan od najboljih besjednika. Zaista je bilo toliko dobro da nemam reci. Zao mi je sto sam ceo dan bio u velikoj guzvi pa nisam stigao da ponesem kameru i snimim to guslarsko vece i druzenje. Uspeo sam da snimim sa mobilnim telefonom par govora Vukojice Sandica, pa evo da cujete: O skoli gusala http://vimeo.com/... O guslama http://vimeo.com/... Najava (kada nekoga najavljuje da gusla to je kao da mu dodeljuju najveci orden): http://vimeo.com/... O pozoristu u Kraljevu http://vimeo.com/... Anegdota o Milosu Obrenovicu i Gavrilu http://vimeo.com/... Mislim da od ovog coveka moze vise korisnih stvari da se nauci o zivotu nego na svim drzavnim skolama i fakultetima na celom svetu. |
|
|
nikola |
Odgovorio 29.01.2012 07:06
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
http://www.youtub...ploademail |
|
|
12345 |
Odgovorio 29.01.2012 10:52
|
Član Odgovori: 35 Pristupio/la: 03.04.2010 19:12 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube, pisao si za zagrobni zivot, pakao, i da Bog nije sotona da muÄi ljude. Sad Äitam SZ i Bog govori Å¡ta će raditi sa onima koji se ne budu držali Zaveta na zemlji (5KM:28), pa izmeÄ‘u ostalog se kaže: "I kao Å¡to vam se Gospod radovao dobro vam Äineći množeći vas, tako će vam se Gospod radovati zatirući vas i istrebljujući vas, i nestaće vas sa zemlje u koju idete da nasledite." Ljudima viÅ¡e odgovara varijanta da nema veÄne muke, ali sve viÅ¡e Äitam u Bibliji da Bog daje svakom "po delima njegovim". I da li sam dobro shvatio ili nema individualne odgovornosti, te ako je npr. moj deda Äinio loÅ¡e stvari, to će se preneti i na mene (Äini mi se 7 kolena). |
|
|
nikolos |
Odgovorio 29.01.2012 15:40
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 03.01.2012 00:07 Lokacija: Nepoznata |
Pisali ste ovih dana kako se Vasa cerka nije vakcinisala u skoli jer joj niste dozvolili. Da li to znaci da ona nikada nije primila ni jednu vakcinu?! Da li su vas pozivali na odgovornost zbog toga? Jako me zanima da li je u nasoj drzavi kaznjivo nevakcinisanje dece ili mozda jos uvek nemamo takav zakon?! Zahvaljujem na svakoj informaciji. SVAKO DOBRO! |
|
|
Johnny Morgan |
Odgovorio 29.01.2012 17:19
|
Član Odgovori: 125 Pristupio/la: 23.03.2011 15:52 Lokacija: Nepoznata |
Jel će uskoro iskustvo Äoveka koji se bavio solarnom jogom koje ste najavili?Hvala unpred! Pozdrav |
|
|
nikola |
Odgovorio 29.01.2012 17:19
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
http://www.youtub...ploademail |
|
Predji na forum: |