pocetak foruma
|
|
nikolos |
Odgovorio 14.01.2012 00:45
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 03.01.2012 00:07 Lokacija: Nepoznata |
Postovanje! 1. Iako je internet prepun raznoraznih saveta i recepata- da li se negde moze naci konkretno VAS predlog jelovnika za nedelju dana? 2. Da bi ocuvao ili povratio naruseno zdravlje, da li je sasvim dovoljno da covek svaki dan u godini, recimo, jede dva obroka i to, kao sto ste rekli dorucak- zito, orasi, dve sveze vocke rucak- zito, orasi, dve sveze povrcke Zahvaljujem na odgovoru. |
|
|
SexyTarantula |
Odgovorio 14.01.2012 02:11
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 03.12.2011 16:15 Lokacija: Nepoznata |
‎-ЖÐЛОСТÐРЈЕ ТО СРБИРКОЈИ СЕ ОДРИЧЕ СВОГ СРПСТВÐ,И КОЈИ СЕ СТИДИ И ÐЕМРЉУБÐВИ ПРЕМРЊЕМУ. -ÐКО БУДЕ И СВЕШТЕÐСТВО ПОДВЕДЕÐО ПОД ЗÐКОРЋУТÐЊÐ,ДРЋУТИ КÐД ТРЕБРИСТИÐУ ГОВОРИТИ,ОÐДРЦРКВЕ ÐЕЋЕ БИТИ. СВЕТИ ВЛÐДИКРÐИКОЛÐЈ |
|
|
Petar Vlahovic |
Odgovorio 14.01.2012 03:45
|
Član Odgovori: 74 Pristupio/la: 16.08.2011 16:54 Lokacija: Srbija |
Pozdrav Imam jedno pitanje u vezi prizivanja demona. Iz sopstvenog iskustva stekao sam utisak da se demoni prizivaju kada se nista pametno ne radi ili kada covek radi neke stvari koje ne doprinose njegovom duhovnom ili fizickom ozdrvljenju ili poboljsanju. Jer to se slaze sa onom da je zaludan mozak omiljeno prebivaliste demona. |
|
|
crni |
Odgovorio 14.01.2012 07:07
|
Član Odgovori: 11 Pristupio/la: 22.11.2011 12:12 Lokacija: Nepoznata |
A sto su nosili morti lazara, svetog save, i ostalih ko blesavi kroz ceo srednji vek od manastira do manastira? Jesu li u XX veku otkopali vasilija ostroskog i ukazivali mu cast? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.01.2012 09:58
|
Super Administrator Odgovori: 22606 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
nikolos - poruka glasi: Postovanje! 1. Iako je internet prepun raznoraznih saveta i recepata- da li se negde moze naci konkretno VAS predlog jelovnika za nedelju dana? Evo jelovnika koji sam radio za jednog profesionalnog sportistu. Naravno, moguce su izmene u receptima: www.cps.org.rs/je... 2. Da bi ocuvao ili povratio naruseno zdravlje, da li je sasvim dovoljno da covek svaki dan u godini, recimo, jede dva obroka i to, kao sto ste rekli dorucak- zito, orasi, dve sveze vocke rucak- zito, orasi, dve sveze povrcke To jeste potrebno, ali nije dovoljno. Potrebno je da se ispostuju i ostali zakoni zdravlja. Imas o tome u mom predavanju sa donjeg linka: http://vimeo.com/... Sto se ishrane tice, umesto zita moze se koristiti i neka druga zitarica (jecam, ovas, kukuruz...), a umesto oraha neki drugi orasasti plod ili semenka (badem, lesnik, kikiriki, seme suncokreta, bindeve...). |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.01.2012 10:05
|
Super Administrator Odgovori: 22606 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Petar Vlahovic - poruka glasi: Pozdrav Imam jedno pitanje u vezi prizivanja demona. Iz sopstvenog iskustva stekao sam utisak da se demoni prizivaju kada se nista pametno ne radi ili kada covek radi neke stvari koje ne doprinose njegovom duhovnom ili fizickom ozdrvljenju ili poboljsanju. Jer to se slaze sa onom da je zaludan mozak omiljeno prebivaliste demona. Dobro si zakljucio. |
|
|
zvonko |
Odgovorio 14.01.2012 10:51
|
Član Odgovori: 66 Pristupio/la: 15.12.2011 13:46 Lokacija: Zlot-Bor Srbija |
Pomaze Bog Brate Miroljube danas na rts-u u emisiji kod onog masona Zike Nikolica imali su prilog o templarima nisam znao da je onaj Dejan Lucic toliko prolupao on je postao templar i sa odusevljenjem prica o tome tu su jos bili od poznatih licnosti bivsi sps-ovac Branislav Ivkovic i mnogi drugi polupani likovi. |
|
|
crni |
Odgovorio 14.01.2012 11:44
|
Član Odgovori: 11 Pristupio/la: 22.11.2011 12:12 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube posto znas hebrejski, zanima me kako na originalu glasi ono sto se prevodi sa: "ja sam onaj sto jeste" (ja sam onaj koji jesam) i kakav bi bio doslovan prevod svake od tih 5 reci? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.01.2012 12:04
|
zvonko - poruka glasi: Pomaze Bog Brate Miroljube danas na rts-u u emisiji kod onog masona Zike Nikolica imali su prilog o templarima nisam znao da je onaj Dejan Lucic toliko prolupao on je postao templar i sa odusevljenjem prica o tome tu su jos bili od poznatih licnosti bivsi sps-ovac Branislav Ivkovic i mnogi drugi polupani likovi. Pa na RTS samo i dovode polupane. Ali, nece jos dugo. Blizi im se kraj. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.01.2012 12:06
|
crni - poruka glasi: Miroljube posto znas hebrejski, zanima me kako na originalu glasi ono sto se prevodi sa: "ja sam onaj sto jeste" (ja sam onaj koji jesam) i kakav bi bio doslovan prevod svake od tih 5 reci? Imas u novom savremenom prevodu Biblije. Pise: "Jihje asher jihje" ili "bicu onaj sto zelim da budem". Treba da pocnes da ucis hebrejski. |
|
|
Dusan d |
Odgovorio 14.01.2012 12:07
|
Član Odgovori: 185 Pristupio/la: 29.11.2010 17:30 Lokacija: Brda |
Isus kaze da je dosao da potvrdi i ispuni zakon i jos kaze,parafraziram,da dok je neba i zemlje iz zakona i prorockih kniga nece da se ukine ni jedno slovo.Matej 5,17.Ovde se jasno stari zavet potvrdjuje,neznam na osnovu cega ljudi kazu da stari zavet nevazi. Takodje Isus kaze,parafraziram,da ako nebudemo imali vecu mudrost od fariseja i knjzevnika necomo da se spasemo. Dali to znaci ako nebudemo bili pametniji od danasnjih konvecionalinih svestenika,politicara,profesora i drugih visokih autoriteta,mozemo da se slikamo? Izmenio/la Dusan d na 14.01.2012 12:09 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.01.2012 12:08
|
Evo jedne odlicne guslarske pesme: http://www.youtub...re=related A evo i teksta pesme: http://guslarskep...,99999999/ |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.01.2012 12:10
|
Dusan d - poruka glasi: Isus kaze da je dosao da potvrdi i ispuni zakon i jos kaze,parafraziram,da dok je neba i zemlje iz zakona i prorockih kniga nece da se ukine ni jedno slovo.Matej 5,17.Ovde se jasno stari zavet potvrdjuje,neznam na osnovu cega ljudi kazu da stari zavet nevazi. Takodje Isus kaze,parafraziram,da ako nebudemo imali vecu mudrost od fariseja i knjzevnika necomo da se spasemo. Dali to znaci ako nebudemo bili pametniji od danasnjih konvecionalinih svestenika,politicara,profesora i drugih visokih autoriteta,mozemo da se slikamo. Svaka ti je ka' Njegoseva. |
|
|
acoo |
Odgovorio 14.01.2012 12:46
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 26.11.2011 20:40 Lokacija: Nepoznata |
Gledam onaj jelovnik i cini mi se kada bih se samo tako hranio mozda bih mogao da vozim biciklo 3 sata,jer bih bio jako lagan (ne bi imao ni 50kg) ali zato ne bih mogao da podignem nista teze od stolice. Kako da izdrzimo mi koji se bavimo poslovima koji zahtevaju dosta fizickog napora sa takvim jelovnikom? Kako da izbacim veceru ili da ne jedem jos nesto osim toga sto ste naveli,a da ne oslabim? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.01.2012 13:43
|
acoo - poruka glasi: Gledam onaj jelovnik i cini mi se kada bih se samo tako hranio mozda bih mogao da vozim biciklo 3 sata,jer bih bio jako lagan (ne bi imao ni 50kg) ali zato ne bih mogao da podignem nista teze od stolice. I ljudima koji meditiraju i uzimaju LSD Äini se da putuju po svetovima, da se susreću sa bogovima, a ustvari su opsednuti demonima pa im se svasta priÄinjava. Kako da izdrzimo mi koji se bavimo poslovima koji zahtevaju dosta fizickog napora sa takvim jelovnikom? Ljudi na ovakvoj ishrani su postizali najbolje sportske rezultate, a takvom hranom hrane se najjaÄi organizmi u prirodi - slonovi, nosorozi, konji, magarci, volovi... Kako da izbacim veceru ili da ne jedem jos nesto osim toga sto ste naveli,a da ne oslabim? NećeÅ¡ da oslabiÅ¡, nego ćeÅ¡ da ojaÄaÅ¡, a skinućeÅ¡ viÅ¡ak kilograma. Napravi eksperiment dva dana, pa ćeÅ¡ da vidiÅ¡. Ja kada sam na takvoj hrani ne treba mi veÄera. |
|
|
neki deki |
Odgovorio 14.01.2012 15:39
|
Član Odgovori: 111 Pristupio/la: 02.08.2009 15:24 Lokacija: Nepoznata |
Сва модерна цивилизација није поколебала ни једну једину реч Светога ПиÑма. Сва европÑка наука није у Ñтању заменити ни једну једину заповеÑÑ‚ ГоÑподњу. Зато вам кажем: читајте Свето ПиÑмо, да би разумели иÑторију ÑрпÑку. Читајте Библију, да би на мрачном путу Ñудби људÑких имали Ñвећу у рукама. Владика Ðиколај Велимировић Sve sto dise neka hvali Gospoda! Aliluja!
|
|
|
Apis |
Odgovorio 14.01.2012 19:04
|
Član Odgovori: 24 Pristupio/la: 14.01.2012 18:50 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav Miroljube odgledao sam dosta vasih predavanja i ima dosta korisnih stvari koje covek moze da nauci,Narocito serijal nauka i problem smrti medjutim video sam da u predevanju Petrova stena ili Mojsijev kamen vi menjate sveto pismo odnosno ne vi nego mesijanski jevreji a cije vi tumacenje prihvatate. zar se ne kaze na kraju same Biblije: Сведочим Ñваком ко чује речи пророшт- ва ове књиге: Ðко неко нешто дода овоме, Бог ће њему додати зла која Ñу запиÑана у овој књизи. 19 Рако неко одузме нешто од речи које Ñу у књизи овог пророштва, Бог ће му одузети његов део из књиге живота, и од града Ñветог, и од онога што је запиÑано у овој књизи. 20 Онај који Ñведочи о томе говори: ‘Да, долазим брзо!’†Ðмин! Дођи, ГоÑподе ИÑуÑе! 21 Ðека благодат ГоÑпода ИÑуÑа ХриÑта бу - де Ñа Ñвима вама! Ðмин. zar ne mislite da je opasno i bogohulno da se radi tako nesto? |
|
|
sananda |
Odgovorio 14.01.2012 20:26
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 01.01.2012 17:28 Lokacija: Nepoznata |
Kraljevski tretman: Biju i šikaniraju za državne pare http://www.vesti0...avne-pare/ |
|
|
Elam |
Odgovorio 14.01.2012 21:11
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 11.12.2011 18:25 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube, da li ste proucavali rasejavanje plemena Izraela, moze li se znati medju koje su se narode (danasnje) infiltrirali? Da li postoji literatura koja o tome moze barem ponesto da kaze? |
|
|
Mika |
Odgovorio 14.01.2012 21:35
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 12.09.2011 11:14 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube,da li planiras da odrzis predavanje o povezanosti muzike i duhovnosti?Znam da ima video na ovom forumu,u vezi toga,ali sam mislio na muziku sa nasih prostora.Retko ko obraca paznju na reci,odnosno poruku pesme.Evo jednog primera: http://www.youtub...ideo_title |
|
Predji na forum: |