Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
split - poruka glasi:
Evo mozda sad ste pomislili javio se ustasa ili jezuita na vas forum

Ocigledno da nisi citao forum od pocetka, kad tako pises. Ovde sam vise puta rekao da su Hrvati nasa braca, i da postoji velika razlika izmedju Hrvata i ustasa (jezuitskih buldoga). Kao sto postoje ustase u Hrvatskoj, postoje i su Srbiji - to su ovi mucenici sto se izjasnjavaju kao Srbi, a sire svaki oblik nemorala.

al ako zelite objavite ovo,cinjenica je da je vecina hrvata protiv ulaska u eu

U to ne sumnjam, ali problem je sto u Hrvatskoj ne postoji nijedna uticajna organizacija koja bi se borila za moralni preporod Hrvatske i protiv ulaska u EU. Kao sto znamo, Hrvatska je vec clanica fasisticke organizacije NATO, i nema nikog ko tome moze da se suprotstavi.

cinjenica je takodjer i da su sve moralne vrijednosti iskrivljene.
Ne slazem se sa Vama sto se tice katolicke crkve iako i ona ima dosta mana i nije savrsena al mislim da me nije vodila u dosadasnjem zivotu na kriv put.

Ja imam puno prijatelja katolika, i kada smo ovde kritikovali katolicku crkvu govorili smo o vrhu crkve koju vode bolesni i demonizovani ljudi. Medju katolickim vernicima ima sjajnih ljudi. Mnogi dobri ljudi su osnove teologije naucili u katolickoj crkvi. Dakle, opet donosis lose zakljucke jer nisi citao forum od pocetka.

Zelim sada pitati Vas,u Srbiji vlada imam osjecaj veci nemoral nego u Hrvatskoj ili BiH samo kad se pogledaju vasi mediji (sad sa ovim primjerom medija sigurno cete reci da su u vlasnistvu jezuita :)) itd imate onda vase nemoralne pevaljke ili pevace kao npr Jelena Karleusa sa nazivima pjesama poput (antihrist,nova religija,insomia itd)ili koja otvoreno podrzava gej populaciju

Tesko je i nezahvalno uporedjivati gde su veci satanisti, i to nije posao kojim treba da se bavimo. Ne znam sta ce ti ta prica.

sto se ne obracunate u svom dvoristu npr sa njom pa tek onda cistite ispred tudjeg dvorista,

Kod mnogih ljudi u Hrvatskoj postoji problem sto ne shvataju da je Hrvatska nase dvoriste, kao i BiH, i Crna Gora. Na tim teritorijama je Vatikan napravio vestacke nacije, koje su pod njihovom kontrolom, da bi prosirio svoj uticaj. U ovom trenutku mi ne mozemo da se bavimo odbranom nase brace izvan granica ove mini-Srbije, jer nam kuca gori. Ako da Bog da ugasimo pozar u ovoj mini-kuci, naravno da cemo da gasimo pozar i u kuci svoje brace na okupiranim teritorijama.

mislim niste ni vi srbi ni po bilo cemu nama uzor

Pa mi smo jedini koji pruzaju otpor svetskim satanistima. Zar ne bi trebali da budemo uzor drugima?

a divnim cudom vodi vas pravoslavna crkva

Nas vode iste sile kao i Hrvatsku - a to su EU i NATO. Pravoslavna crkva se nista ne pita u Srbiji, ona je samo koreografija za kriminal i nemoral. (Pod crkvom podrazumevam vrh, a ne pravoslavni narod.)

a nemoj molim te sada hvalit ni izrael

Ja ne hvalim Izrael, samo kazem da je Izrael najmanje los u poredjenju sa drugima. Samo Boga mogu da hvalim.

ni neke srpske organizacije poput dveri itd.

Dveri su organizacija kakvu nema nijedan narod na svetu i sa Dverima se svaki razuman i zdrav covek hvali. Oni su mozda jedina organizacija u ovom drustvu preko koje Bog nesto moze da napravi. Da ima pameti u drugim narodima, osnovale bi ce se "Dveri hrvatske", "Dveri nemacke", "Dveri americke" itd, po uzoru na "Dveri srpske".

Gledajmo se kao ljudi tko je covjek a tko nije meni je to bitno.Tko nije covjek napravit ce ti zlo pa da se izjasnjava kao pravoslavavac na kvadrat ili jevrej na kvadrat.

Slazem se, ali ti pojedinci treba da se povezuju i udruzuju jer imamo zajednickog neprijatelja. Sami kao pojedinci ne mozemo mnogo da uradimo na drzavnom nivou. Ja ne vidim da se neko u svetu udruzuje na zdravim osnovama osim Dveri i drugih patriotskih organizacija u Srbiji. Daj da cujem za jednu patriotsku organizaciju u Hrvatskoj ili nekoj drugoj drzavi na svetu koja se bori protiv EU, NATO i evropskih zakona.

Miroljub Petrovic
digitworld - poruka glasi:
Miroljube je li završen prevod knjige od Isaka Njutna o biblijskim proroštvima? Ima li link za skinuti?

Postavljao sam ovde link za sirov prevod te knjige. Knjiga nema neku posebnu teolosku vrednost. Evo linka:

www.cps.org.rs/nj...

Miroljub Petrovic
senad - poruka glasi:
MIROLJUBE DAL MOŽEŠ DA PROKOMENTARIŠEŠ OVU EMISIJU ...

Govorio sam o tome vise puta. To sto prica Dejan Lucic o Hazarima je vise nego neozbiljno, bez ijednog dokaza. U pitanju je samo jedna od bezbrojnih prica kojima Sotona truje covecanstvo. Sramota je za jednu televiziju i drzavu da pusta ovakve lazi i nebuloze.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 23.11.2011 08:44

Ratko
Kardinal Kurt Koh, predsednik Papskog saveta za unapređenje jedinstva hrišćana, pet dana boravio u Minsku, na poziv čelnika Beloruske pravoslavne crkve.

http://www.vesti0...tio-minsk/

Bradonja
Jos jedan dokaz Potopa

http://danas.net....65006.html

Gospodine Miroljube sta mislite o ovom videu , ja smatram da ovdje postoje cvrsti dokazi da je lazirano sljetanje na mjesec.

http://www.youtub...Mp-Z7lG2HY
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 23.11.2011 12:34

Miroljub Petrovic
Bradonja - poruka glasi:
Gospodine Miroljube sta mislite o ovom videu , ja smatram da ovdje postoje cvrsti dokazi da je lazirano sljetanje na mjesec.

http://www.youtub...Mp-Z7lG2HY

Moguce da je sletanje na Mesec bila prevara, ali nije bitno za nasu pricu.

eawen
S cime su se hranili mesojedi na Noinoj arci ...Ili ih nije bilo uopce.Jesu li nastali degradacijom poslije?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 23.11.2011 16:08
,,Jer ako ljubite one koji vas ljube, kakva li vam plaća? Zar to isto ne čine i carinici? I ako pozdravljate samo braću, što osobito činite?"Matej 5:47

"Hajde za mnom i ostavi, neka mrtvi pokapaju svoje mrtvace!" Luka 9:60

Miroljub Petrovic
eawen - poruka glasi:
S cime su se hranili mesojedi na Noinoj arci ...Ili ih nije bilo uopce.Jesu li nastali degradacijom poslije?

Govorio sam o tome. Mesojedi su nastali nakon covekove pobune u Edenskom vrtu. Zivotinje u Barci su najverovatnije za vreme Potopa bili u stanju hibernacije (kao zimski san), iako postoje studije koje objasnjavaju i druge mogucnosti. Planiramo da uskoro objavimo jednu kjnigu na tu temu.

matko22
Petroviću mozes li da mi das samo jedan dokaz ..koliko mi jos fali ..posto imam predavanje u skoli na temu kozmološki dokaz za postojanje Boga.. vec sam spomenuo crveni pomak udaljavanje mjeseca od zemlje zemljin magnetizam ..uglavnom baza mog predavanja je dokaz da je ova zemlja mlada i da je svemir mlad ako poznajes jos koji dokaz za mlad svemir ili mladu zemlju koji je jak molio bih te da mi posaljes link ili da mi lično kazes

dovlanik
UPRAVO JE PROGRAM U RUSIJI PREKINUT OBRACANJEM PREDSEDNIKA NACIJI.
POENTA:
RUSIJA VISE NE MOZE DA PRAVI USTUPKE U PREGOVORIMA SA NATO.
POZICIJE SU SE POTPUNO RAZISLE.
PREGOVORI SE PRKIDAJU I RUSIJA ULAZI U FAZU ODGOVORA NA POTEZA NATO-a, KOJI MOGU BITI I PROPORCIONALNI I NEPROPOCIONALNI!

".... Po mom naredjenju se odmah:
1. prevodi u bojevo stanje, baza radaskog osmatranja u Kaliningradu
2. Odmah se u bojevo stanje prevodi raketni sistem odbrane
3. prevodi se u bjevo stanje sistem osmatranja prisluskivanja i ometanja radio talasne tehnike
4. Jugozapadni-sistem bojevih glava okrece se i "rihtuje" na sve registrovane potencijalne baze u Poljskoj, Rumuniji.....
5. Prevodi se u aktivno stabje sistem iskander, sa bojevim otvaranjem kontejnera.
Pri tome Rusija naglasava da su ovo samo koraci opreza i da ostaje otvorena za pregovore."
D.Medvedev.

http://www.youtub...ture=share
Izmenio/la dovlanik na 23.11.2011 16:52

Miroljub Petrovic
matko22 - poruka glasi:
Petroviću mozes li da mi das samo jedan dokaz ..koliko mi jos fali ..posto imam predavanje u skoli na temu kozmološki dokaz za postojanje Boga.. vec sam spomenuo crveni pomak udaljavanje mjeseca od zemlje zemljin magnetizam ..uglavnom baza mog predavanja je dokaz da je ova zemlja mlada i da je svemir mlad ako poznajes jos koji dokaz za mlad svemir ili mladu zemlju koji je jak molio bih te da mi posaljes link ili da mi lično kazes

Imas u mojoj knjizi "Nauka i problem smrti":

http://www.creati...e_m_p.html
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 23.11.2011 21:57

Miroljub Petrovic
dovlanik - poruka glasi:
UPRAVO JE PROGRAM U RUSIJI PREKINUT OBRACANJEM PREDSEDNIKA NACIJI.
POENTA:
RUSIJA VISE NE MOZE DA PRAVI USTUPKE U PREGOVORIMA SA NATO.
POZICIJE SU SE POTPUNO RAZISLE.
PREGOVORI SE PRKIDAJU I RUSIJA ULAZI U FAZU ODGOVORA NA POTEZA NATO-a, KOJI MOGU BITI I PROPORCIONALNI I NEPROPOCIONALNI!

".... Po mom naredjenju se odmah:
1. prevodi u bojevo stanje, baza radaskog osmatranja u Kaliningradu
2. Odmah se u bojevo stanje prevodi raketni sistem odbrane
3. prevodi se u bjevo stanje sistem osmatranja prisluskivanja i ometanja radio talasne tehnike
4. Jugozapadni-sistem bojevih glava okrece se i "rihtuje" na sve registrovane potencijalne baze u Poljskoj, Rumuniji.....
5. Prevodi se u aktivno stabje sistem iskander, sa bojevim otvaranjem kontejnera.
Pri tome Rusija naglasava da su ovo samo koraci opreza i da ostaje otvorena za pregovore."
D.Medvedev.

http://www.youtub...ture=share

Predizborna kampanja, alo, nemoj da se uzbudjujes. Jedino ako su se oni dogovorili da izazovu rat i pobiju sve preko "zlatne milijarde".

NM
Miroljube kad ces postaviti ovo zadnje gostovanje.pozdrav

Miroljub Petrovic
NM - poruka glasi:
Miroljube kad ces postaviti ovo zadnje gostovanje.pozdrav

Cim dobijem snimak od urednika, postavicu.

Miroljub Petrovic
Evo dobre vesti. Dogovorili smo se sa jednim programerom koji ce da napravi sajt "Brak i porodica - bracno upoznavanje". Dakle, pokrenucemo sajt na kojem ce osobe moci da se upoznaju prema biblijskim principima, a sto sam ja objasnio u mojim knjigama "Tajna srecnog zivota" i "Brak i porodica". Sajt ce biti uradjen i postavljen za oko tri sedmice. Sajt ce biti originalan. Tako nesto ne postoji u svetu.

Miroljub Petrovic
Evo jednog interesantnog iskustva. Moj prijatelj iz Beograda se kolima nedavno vracao iz Crne Gore i kada je prolazio kroz Bijelo Polje preticao je neki kamion, i zakacio za malo punu liniju i zaustavio ga polucajac. I poceo policajac da mu prica kako ce morati da ide kod sudije za prekrsaje jer je strani drzavljnanin, da je kazna za taj prekrsaj oko 500 evra, itd, itd, drugim recima trazi od njega da ga nesto casti i da se razidju kao prijatelji. I ovaj moj prijatelj vidi koliko ima sati i izvadi iz dzepa 30 evra i ponudi policajcu da "plati kaznu" i da se razidju. A policajac kad je video koliko mu ovaj nudi, kaze: "Gospodine, mnogo je 30 evra. Dajte vi 10 evra i neka bude bez komentara." I vratio mu 20 evra. I razisli se ko prijatelji.

Revizionista
Драги пријатељи,
надам се да ћете наћи и поручити интересантне књиге Центра за историјски ревизионизам ,,Др. Лазо М. Костић''

ЦЕНТАР ЗА ИСТОРИЈСКИ
РЕВИЗИОНИЗАМ
,,ДР ЛАЗО М. КОСТИЋ’’
БЕРЛИН-МИНХЕН-БЕОГРАД
+381656867320
+4915777052723

Каталог стоји на следећем линку

http://www.2share...ajam.html?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.11.2011 16:28

neki deki
Sinoc mi je jedan decko iz N. Pazara ispricao sta se nedavno desilo u tom gradu: Policija je zbog nekog prekrsaja uhapsila jednog coveka ali se kasnije ispostavilo da je taj covek Zukorlicev prijatelj...Kad je muftija to saznao poslao je svoje ljude po prijatelja u policijsku stanicu koji su dosli sa dvoje kola (po 5 osoba u oba vozila) naoruzani automatskim puskama i za deset minuta izasli iz stanice sa muftijinim covekom.....eto sta je sve moguce u nasoj drzavi....a nigde vesti o tome u medijima!!
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.11.2011 21:15
Sve sto dise neka hvali Gospoda! Aliluja!

Miroljub Petrovic
neki deki - poruka glasi:
Sinoc mi je jedan decko iz N. Pazara ispricao sta se nedavno desilo u tom gradu: Policija je zbog nekog prekrsaja uhapsila jednog coveka ali se kasnije ispostavilo da je taj covek Zukorlicev prijatelj...Kad je muftija to saznao poslao je svoje ljude po prijatelja u policijsku stanicu koji su dosli sa dvoje kola (po 5 osoba u oba vozila) naoruzani automatskim puskama i za deset minuta izasli iz stanice sa muftijinim covekom.....eto sta je sve moguce u nasoj drzavi....a nigde vesti o tome u medijima!!

Pa tako se brane prijatelji, ako je ta informacija uopste tacna. Jedan od mojih najboljih prijatelja je uhapsen na mitingu radikala 29. maja 2011. godine (kada je bio protest zbog hapsenja Ratka Mladica) zato sto je prodavao knjigu Ratka Mladica "Bitka za Srbiju". I covek lezi evo vec sesti mesec u istraznom zatvoru, i ne samo da ne podizu nikakvu optuznicu protiv njega (jer nemaju dokaze), niti zapocinju sudjenje, nego ne daju nikakve informacije kada ce biti kraj tom teroru. Nece cak ni da traze reket, nego se izivljavaju, i coveku ni krivom ni duznom produzuju pritvor na jos mesec dana, pa na jos mesec dana, bez ikakvog obrazlozenja, onako po automatizmu, nece da gube vreme da razmisljaju o njegovom slucaju. Vrlo je moguce da je i Zukorlicev prijatelj na slican nacin uhapsen, jer znamo da kriminalci vode drzavu i da policija hapsi samo jadan narod, a ne prave bandite, koji ustvari placaju policiju.

Ja nisam tako organizovan kao Zukorlic pa da mogu da branim sebe i svoju porodicu i svoje prijatelje od takve vrste terora, a Zukorlicu svaka cast na tome sto se pita za nesto i sto moze da se brani po tom pitanju (ima drugih stvari kod njega sa kojima se ne slazem). Eto, ja radim na tome da jednog dana i ja mogu da branim svoje prijatelje po tim pitanjima kao sto to radi Zukorlic (ja se nadam da cu to moci da radim bolje, jednog dana, ako da Bog). Za sada se branim samo informacijama, a mozda dodje dan da cu moci da se branim i na druge nacine.

Ja nemam kome da se obratim od ljudi za pomoc, po pitanju mog prijatelja (obracam se samo Bogu). Mozda bih mogao da kontaktiram Zukorlica da mi pomogne.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.11.2011 21:18

nikola
http://www.youtub...ploademail

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.62 sekundi!