pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.10.2011 08:03
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
radosavacn - poruka glasi: izvinite.,ako ovaj link nije prikladan za forum ,slobodno ga uklonite..,ali zdravo uho i Äisto srce, i ovde pronaÄ‘e pouku.., Jer ne mozemo voljeti svoje prijatelje,a Å¡ta viÅ¡e svoje neprijatelje.,ako ne volimo i ne poÅ¡tujemo sami sebe... http://www.youtub...10gQyrfqjc Treva nesto da se radi, a ne samo da se pevaju pesme. Pusti pevanje dok kuca gori. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.10.2011 08:08
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
AChaD - poruka glasi: http://www.youtub...r_embedded Izraelski vojnici kindepuju decu, ako laze koza ne laze rog. Ovo je klasicna propaganda za ljude bez mozga kao sto si ti. Tako su prikazivali snimke kako Srbi ubijaju na Kosovu, u Bosni, da bi huskali svet. Ovakav snimak naprave jezuiti gde god hoces, i objave sta hoce preko svojih medija. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.10.2011 08:12
|
Balvan - poruka glasi: Хоће ли бити штанд центра за прир. Ñтудије на Ñајму књига? Najverovatnije nece. Ako bude, javicu |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.10.2011 08:16
|
biciklista2011 - poruka glasi: Balvan - poruka glasi: Хоће ли бити штанд центра за прир. Ñтудије на Ñајму књига? И ја бих имао питање везано за Ñајам. Ја Ñам из Бања Луке па ћу везано за мој град да питам. Зашто Ñе нпр. овдје у БЛ никада на Ñајму не појави штанд од ЦПС-а? Сваке године гледам атеиÑтичке лажи како Ñе на Ñајму продају, понегдје Ñе нађе нека књига која Ñе налази на вашем Ñајту, али миÑлим да би веома пожељно било да овдје у БЛ на Ñледећем Ñајму имате Ñвој штанд. :) Ne mozemo sve da postignemo, nemamo dovoljno ljudi za sve to, a ni sredstava. |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 22.10.2011 10:34
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
http://www.youtub...ture=share |
|
|
oganj |
Odgovorio 22.10.2011 11:28
|
Član Odgovori: 12 Pristupio/la: 05.07.2011 08:43 Lokacija: Nepoznata |
Draga braco i sestre, nema smisla uvek pljuvati po svima koji su nesto postigli, ako ste hriscani i vernici i sami znate da je sve po Bozjem dopustenju. Nije nase da svima sudimo. Bog je Veliki i prepustite njemu sve, a nase je da se molimo za sve pa i za one koji nam nisu po volji. Taj momak pomaze velikim svotama Srpski narod, stoga se prodjite corava posla i da trazite drugima mane , pogledajte svako u SEBE pa da vidimo sta cete tamo naci. Sve Vas lepo pozdravljam. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 22.10.2011 12:21 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.10.2011 12:04
|
chuck norris18 - poruka glasi: Dolazim i ja obavezno... Hej Chuck, jos jednom kad se ukljucis, objavicemo tvoj identitet. Evo, necu pred svima da te kompromitujem i da objavim ko si, ali zasmrdi jos jednom, i vise nece biti tolerisanja tvoje bede. I da se javis na e-mail: da se izvinis sto si bio drzak. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.10.2011 12:18
|
dveri - poruka glasi: Draga braco i sestre, nema smisla uvek pljuvati po svima koji su nesto postigli, Sta je postigao? Da je nesto pametno uradio ceo svet bi ga pljuvao. ako ste hriscani i vernici i sami znate da je sve po Bozjem dopustenju. Nije nase da svima sudimo. Naravno da je sve po Bozjem dopustenju, ali obaveza svakog ozbiljnog coveka je da upozori bracu na stetni uticaj promocije nemorala i destrukcije, kao sto je u ovom slucaju promocija kundalini joge, prizivanja demona, glatijatorskih borbi i svega ostalog sto ide u paketu sa tim. Bog je Veliki i prepustite njemu sve, a nase je da se molimo za sve pa i za one koji nam nisu po volji. Dok se ti molis i nista ne radis, Djavo radi punom parom. Molitva pomaze samo ako covek nesto korisno radi. Taj momak pomaze velikim svotama Srpski narod, Koga bre on pomaze? Sta lupas? Poslao je novac onom ekumenskom vladici na Kosovu, onom izdajniku. Finansira okupaciju. stoga se prodjite corava posla i da trazite drugima mane , pogledajte svako u SEBE pa da vidimo sta cete tamo naci. Nemoj mnogo da blejis da ne bi bio banovan. Treba da uzmes Bibliju i da se pogledas u njenom ogledalu pa da vidis koliko si zastranio. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 22.10.2011 12:23 |
|
|
Ratko |
Odgovorio 22.10.2011 12:22
|
Član Odgovori: 106 Pristupio/la: 08.02.2008 03:25 Lokacija: Nepoznata |
Vesti iz Izraela Ohrabren Hamasovim sporazumom sa Izraelom, Mahmud Abas traži puÅ¡tanje 1000 Fatahovih terorista. http://www.vesti0...ta-fataha/ Nakon Å¡to je delegacija Hezbolaha srdaÄno doÄekana u Moskvi, voÄ‘a ove teroristiÄke organizacije preti novim ratom. http://www.vesti0...vim-ratom/ Primer podrÅ¡ke hrišćana ugroženim jevrejskim naseljima u Samariji. http://www.vesti0...-samariji/ Izmenio/la Ratko na 22.10.2011 14:37 |
|
|
miki |
Odgovorio 22.10.2011 12:35
|
Član Odgovori: 76 Pristupio/la: 17.01.2009 14:01 Lokacija: Nepoznata |
dveri - poruka glasi: Draga braco i sestre, nema smisla uvek pljuvati po svima koji su nesto postigli, ako ste hriscani i vernici i sami znate da je sve po Bozjem dopustenju. Nije nase da svima sudimo. Bog je Veliki i prepustite njemu sve, a nase je da se molimo za sve pa i za one koji nam nisu po volji. Taj momak pomaze velikim svotama Srpski narod, stoga se prodjite corava posla i da trazite drugima mane , pogledajte svako u SEBE pa da vidimo sta cete tamo naci. Sve Vas lepo pozdravljam. Kakve velike svote. Koliko ja znam, pre nekoliko godina je dao oko 11000 eura za neki kombic hitne pomoci i skoro je dao 35 000 eura za obnovu neke crkve. I mislim da je sve otislo na Kosovo, obe svote. Ima i humanitarni fond, mozda je jos u njega ubacio ali sve zbirno ne verujem da je preslo cifru od 100 000 eura. A poslednjih nekoliko godina zaradi i do 10 000 000 eura godisnje. Ej pa to je kao kada bih ja dao manje od 1000 dinara na godisnjem nivou za neki humanitarni fond. Nema potrebe da se dize u visine zbog ovakvih njegovih humanitarnih akcija. To je cisto bacanje prasine u oci. Skoro svaka "zvezda" ima svoj humanitarni fond, ali to je samo PR sluzba da se pokazu svetu kako su fini... Ja ovim putem ne pljujem po Noletu, nego samo pricam cinjenice. Njegove su pare kako god da ih je zaradio i on i njegov tatica odlucuju kako ce raspolagati sa njima. Ajde, neka bude junak pa neka odvoji barem 10% od svoje zarade za najugrozenije u Srbiji... Tada bi tek mogli da malo pricamo o njemu kao dobrotvoru, a do tada nemoj da ga bez osnova dizemo u visine. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 22.10.2011 12:59 |
|
|
IDF |
Odgovorio 22.10.2011 13:01
|
Član Odgovori: 26 Pristupio/la: 15.07.2010 14:42 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube samo na kratko da vam se javim,ja se retko javljam ali vidim mnoge napade na vas. Nedajte se vi ste nam svetlo u ovom tamnom vilajetu. Veliki pozdrav vama i da istrajete u vasem radu- Aleksandar sa drustvom RUMA. ok sve
|
|
|
neki deki |
Odgovorio 22.10.2011 13:16
|
Član Odgovori: 111 Pristupio/la: 02.08.2009 15:24 Lokacija: Nepoznata |
http://www.youtub...awuj3OdDxk
Sve sto dise neka hvali Gospoda! Aliluja!
|
|
|
crnitrn |
Odgovorio 22.10.2011 13:38
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
http://www.scribd...0%B8%D1%9B Pocinje da biva interesantno od jedanaste strane! Ima i o Skenderbegu! Izmenio/la crnitrn na 22.10.2011 14:00 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.10.2011 13:59
|
IDF - poruka glasi: Miroljube samo na kratko da vam se javim,ja se retko javljam ali vidim mnoge napade na vas. Nedajte se vi ste nam svetlo u ovom tamnom vilajetu. Veliki pozdrav vama i da istrajete u vasem radu- Aleksandar sa drustvom RUMA. Sve su to sitni napadi. Tek ces uskoro videti sta su napadi. |
|
|
Afgo |
Odgovorio 22.10.2011 14:55
|
Član Odgovori: 82 Pristupio/la: 24.08.2010 23:00 Lokacija: Banja Luka |
dveri - poruka glasi: Draga braco i sestre, nema smisla uvek pljuvati po svima koji su nesto postigli, ako ste hriscani i vernici i sami znate da je sve po Bozjem dopustenju. Nije nase da svima sudimo. Bog je Veliki i prepustite njemu sve, a nase je da se molimo za sve pa i za one koji nam nisu po volji. Taj momak pomaze velikim svotama Srpski narod, stoga se prodjite corava posla i da trazite drugima mane , pogledajte svako u SEBE pa da vidimo sta cete tamo naci. Sve Vas lepo pozdravljam. Da se nadovezem i ja jednom primjedom... Tesko je podnijeti ovu cinjenicu da se Novak bavi okultizmom, pogotovo sad kad nam je potrebna bilo kakava podrska, pa se hvatamo za Novakove pobjede kao davljenici za slamku. Ali ta idealizacija Novaka je pogresan nacin da se dovedemo u red. Treba da se ugledamo na ljude koji su svojim iskrenim radom doprinijeli boljitku zivota u Srbiji, ali jasno je da takvi ljudi ostaju u sijenci. Da je Novak zaista patriota, kao sto se pokusava predstaviti, on bi svoj novac donio u Srbiju i Srbiji placao porez. Umjesto toga, njegovo mjesto boravka je Monako, i tamo placa porez. Ne treba da vam predstavljam o kakvoj zataji poreza se tu radi. Ali zato nas Nole blamira svojim neuroticnim glupiranjem na terenu i mimo njega. Tako da citav svijet vidi kako smo mi lud narod, i da nije ni cudo sto su nas bombardovali. Nasa se djeca ugledavaju na njega, i time kvare. Bilo bi mi draze da Srbija odnese pobjedu jakom privredom. Nikakve koristi mi od Novakovih pobjeda nemamo. |
|
|
neki deki |
Odgovorio 22.10.2011 15:31
|
Član Odgovori: 111 Pristupio/la: 02.08.2009 15:24 Lokacija: Nepoznata |
Citulja gadafiju http://www.kurir-...139744.php Sve sto dise neka hvali Gospoda! Aliluja!
|
|
|
Naki2 |
Odgovorio 22.10.2011 17:22
|
Član Odgovori: 10 Pristupio/la: 20.10.2011 18:26 Lokacija: Novi Sad |
Postovanje Miroljube, opet pitanje vezano za trudnocu. Zaboravih da naglasim da ne mogu da se krecem, zbog komplikacija o kojima ne trebam ovde da govorim i da nemam novca za porodjaj kod kuce i podrzavam takav nacin porodjaja. Citala sam nacela zdravog zivota, ali me interesuju cajevi? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.10.2011 20:06
|
Afgo - poruka glasi: Da je Novak zaista patriota, kao sto se pokusava predstaviti, on bi svoj novac donio u Srbiju i Srbiji placao porez. Umjesto toga, njegovo mjesto boravka je Monako, i tamo placa porez... Da je patriota podrzao bi i finansirao Dveri ili radikale, kao sto je nekada 4. teniserka sveta Jelena Dokic javno podrzala Seselja. Divac, Savo Milosevic, Sapic, Igor Rakocevic i drugi sportisti otvoreno podrzavaju Tadica, a Djokovic je "neutralni patriota" dok izdajnici pale otadzbinu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.10.2011 20:08
|
Naki2 - poruka glasi: Postovanje Miroljube, opet pitanje vezano za trudnocu. Zaboravih da naglasim da ne mogu da se krecem, zbog komplikacija o kojima ne trebam ovde da govorim i da nemam novca za porodjaj kod kuce i podrzavam takav nacin porodjaja. Citala sam nacela zdravog zivota, ali me interesuju cajevi? Mozete da konzumirate cajeve za odredjene tegobe, ali oni nisu presudni. O cajevima mozete da pogledate u knjizi "Prirodna medicina". Ako imate komplikacije, onda morate da konsultujete nekog poboznog i pismenog lekara. Zdravom ishranom i boravkom na cistom vaduhu mozete puno da uradite. |
|
|
Mikiz |
Odgovorio 22.10.2011 20:41
|
Član Odgovori: 139 Pristupio/la: 09.03.2010 12:36 Lokacija: Novi Sad |
O Novaku Djokovicu ..... http://www.hcfoo....stume.html |
|
Predji na forum: |