pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 00:41
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Popaj2 - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Popaj2 - poruka glasi: Proizvodnja hrane, pa da vidimo gde je taj Izrael Izvor podataka http://faostat.fa...fault.aspx Ne valja ti link. Daj postavi pravi link da vidimo te tvoje "neoborive dokaze". Valja link, samo klikni pa pogledaj. Ovi linkovi rade samo na tvom kompjuteru. kod mene link pokazuje podatke za Avganistan. Tacno je da su oni prvi u proizvodnji (droge). Izmenio/la Miroljub Petrovic na 21.10.2011 08:45 |
|
|
Popaj2 |
Odgovorio 21.10.2011 00:45
|
Član Odgovori: 18 Pristupio/la: 20.10.2011 23:25 Lokacija: Nepoznata |
Oćemo sad po pitanju STVARALAÅ TVA? Ajmo da uporedimo ARHITEKTURU..jevrejsku i hrišćansku! Ajmo da uporedimo MUZIKU! Ko je jevrejski Betoven, Bah, Vagner, ÄŒajkovski? Koji je to jevrejski Dostojevski? Koji je to jevrejski Tesla? Algebra, filozofija, astronomija???? Gde su jevreji tu? Å ta su ÄoveÄanstvu dali osim iživljavanja nad Isusom i bankarskih lihvara (MMF i Svetsku Banku, RotÅ¡ilde, Morgane, Rokfelere...)? |
|
|
Popaj2 |
Odgovorio 21.10.2011 00:48
|
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Popaj2 - poruka glasi: Da doÄ‘em u Izrael? Ej moj MiÅ¡ko, MiÅ¡ko.... Bio si dva puta u Izraelu ko turista (Izrael je selo malo, zna se sve, pa i kad ti ) i meni priÄaÅ¡ priÄice o Jizraelu? Dva puta? Sve znas, nema sta... ("ka u prkno", sto bi rekli Podgoricani). Evo mene u Jizraelu, srbenda na Svetoj Zemlji! Srbenda sa maskom. Isti si ko masoni u filmu "Sirom zatvorenih ociju". Sto se ne otkrijes, da te vidimo, junaka. Nisu im napadnute bogomolje nikada? Pa ti pojma nemaÅ¡ o prilikama u Izraelu Mićo bekrijo...Å¡ta ćemo sa masakrom nad palestincima koje je poÄinio Baruh GoldÅ¡tajn, kad je upao u džamiju i palestince pri molitvi izmasakrirao...oko 30-ak civila je ubio? Treba da pogledas pozadinu dogadjaja. A i to su retki, retki, slucajevi, jedan slucaj u 50 godina, u poredjenu sa hiljadu slucaja napada u toku jedne godine. Retki sluÄajevi? Pa ko uniÅ¡ti džamiju u Tuna Sangriji pre par dana, i spali kuran javno na ulici, i iÅ¡ara celu džamiju porukama "osveta" i ""naplata"? Pa jevreji! Samo Å¡to ti uopÅ¡te ne znaÅ¡ Å¡ta se deÅ¡ava u Izraelu! Pa eno ti masovni nemiri zbog uniÅ¡tavanja džamije u Tuba Sangriji...al jevrejski mediji, FOX i CNN i BBC to ne prenose! |
|
|
Popaj2 |
Odgovorio 21.10.2011 00:52
|
Srbenda sa maskom. Isti si ko masoni u filmu "Sirom zatvorenih ociju". Sto se ne otkrijes, da te vidimo, junaka. Pa rado bi ja, al sam mnogo gadan i grdan! PlaÅ¡im se da me devojÄice ne zezaju u Å¡koli... |
|
|
Popaj2 |
Odgovorio 21.10.2011 00:57
|
Nakon što smo videli da jedna Rusija po pitanju pederluka je TATA za Izrael (kao i Srbija), da je jedna Austrija po proizvodnji hrane tata za Izrael, da je jedan Iran po industriji tata za Izrael....... Oćemo sad po pitanju nataliteta, Mićo? Da uporedimo Jevreje sa natalitetom MNOGIH naroda, da vidimo KO TO DRŽI DO PORODICE VIŠE? Oćemo natalitet Jevreja i crnaca u Burkina Faso? |
|
|
Popaj2 |
Odgovorio 21.10.2011 01:01
|
Jevreji, prosek demografskog prirasta: 1, 584% Burkina Faso, prirast: 3, 4% Auuuuuuuu Ruanda: 1,7% Mnogo ti jevreji drže do porodice! Brojevi ne lažu, oni ne znaju za demagogiju! |
|
|
Popaj2 |
Odgovorio 21.10.2011 01:03
|
Oćemo sad po broju drogeraša? Da vidimo koliko to drogeraša po glavi stanovnika ima Izrael, a koliko neke druge države! Može Miki? |
|
|
Popaj2 |
Odgovorio 21.10.2011 01:17
|
Evo, jevrejske novine (JudiÅ¡e cajtung, jevrejske novine na nemaÄkom) piÅ¡u o problemu droge u Izraelu! http://www.j-zeit...l.112.html Kažu da je ispitivanje pokazalo, i na to se poziva državna institucija za borbu protiv droga kojoj je nadležan KABINET PREMIJERA, kako je 10% mladih jevreja u Izraelu korisnik droga, a 10,4 odraslih! Jao kako divni podaci o izraelskom moralu, zdravom životu i redu i zakou...!!!! Svako deseti jevrejski klinac- drogeraÅ¡! Svako deseti jevrej, odrastao- narkić! Pa Kolumbija ima manje drogeraÅ¡a- po glavi stanovnika! Izmenio/la Popaj2 na 21.10.2011 01:18 |
|
|
Popaj2 |
Odgovorio 21.10.2011 01:29
|
Popaj : Miroljub 1 : 0 Jeeee, kent taÄ dis!!!! Izmenio/la Popaj2 na 21.10.2011 01:30 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 08:53
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Popaj2 - poruka glasi: Oćemo sada o bankama! Hocemo. Koliko banki pripadaj jevrejima? A znamo šta je lihvarenje, i ko to svetu krv sisa! Da prebrojimo jevrejske banke, a da prebrojimo banke "nemoralnih rimokatolika"? Svako zna.......JEVREJI LIHVARE CEO SVET! "Jevreji" o kojima pricas je kao da pricas o Cedi Jovanovic i Narasi Kandic kao o "Srbima". Prvo, ti potomci Jevreja, kao sto su Rokfeler i Rotsild, su clanovi jezuitskih tajnih drustava (Malteski vitezovi, Vitezovi Kolumba...) i rade za neprijatelje Izraela, kao sto i gore pomenuti "Srbi" rade protiv Srbije. Ako uzmemo biblijsku definiciju "Jevrejina", koju je dao apostol Pavle, jasno se kaze da je "Jevrejin onaj koji je po duhu Jevrejin, a ne po telu". Dakle, to nisu nikakvi Jevreji. Dalje, njihove banke, koje rade za papu, nisu najjace. Najjace su jezuitske banke, ukljucujuci Vatikansku banku. Dakle, satanisti lihvare ceo svet, a ne Jevreji. Isus kaze: "Spasenje dolazi od Jevreja." Jevreji su bili najveci ljudi u istoriji - od Avrama, Mojsija i proroka, Isusa i apostola, a ovi "Jevreji" su lazni Jevreji. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 09:02
|
Popaj2 - poruka glasi: Oćemo sad po pitanju STVARALAÅ TVA? Ajmo da uporedimo ARHITEKTURU..jevrejsku i hrišćansku! Znaci, za tebe je stvaralastvo - arhitektura? E moj jado... Stvaralastvo je stvaranje dobrih ljudi, a ne gradnja demonskih hramova i objekata, za navlacenje naivnih ljudi da napuste prirodu i dodju u gradove. Ajmo da uporedimo MUZIKU! Ko je jevrejski Betoven, Bah, Vagner, ÄŒajkovski? Sta je bilo nadahnuce ovim ljudima da prave muziku? Bila je jevrejska knjiga - Biblija. Koji je to jevrejski Dostojevski? Dakle, Dostojevski je veci pisac od Mojsija? Koji je to jevrejski Tesla? Algebra, filozofija, astronomija???? Gde su jevreji tu? Å ta su ÄoveÄanstvu dali osim iživljavanja nad Isusom i bankarskih lihvara (MMF i Svetsku Banku, RotÅ¡ilde, Morgane, Rokfelere...)? Ponavljam, to sto nabrajas nije nikakav reper, ali i tu su Jevreji broj 1. Iako ih ima, manje od 0,1 posto u svetu, oko 7% svih Nobelovaca (za nauku i dr) su Jevreji. Konacno, Izrael je poslednji bastion na svetu koji papa nije zauzeo, sto takodje govori o duhovnoj snazi Jevreja. A ta "filozifija" kojom se ti hvalis, to je paganska folozfija (Kant, Nice, Kurta, Murta...) |
|
|
Sima |
Odgovorio 21.10.2011 09:02
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 25.07.2011 18:45 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube izvinite me molim vas.Ali zasto se raspravljte sa ovom konjinom koji je zatrovan lazima i nema druga ozbiljnija posla nego da minira forum.Biblija govori kosu jevreji sta su i kakvi su,sta je bilo sa jevrejima i sta ce biti.Ako mu nisu jasne neke stvari neka cita bibliju,posto iz konteksta vidim da se opoziva na Isusa. Djabe gubite vreme sa provokatorima.Da sam na vasem mestu ja bih ga banovo. Izmenio/la Sima na 21.10.2011 09:05 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 09:07
|
Popaj2 - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Treba da pogledas pozadinu dogadjaja. A i to su retki, retki, slucajevi, jedan slucaj u 50 godina, u poredjenu sa hiljadu slucaja napada u toku jedne godine. Retki sluÄajevi? Pa ko uniÅ¡ti džamiju u Tuna Sangriji pre par dana, i spali kuran javno na ulici, i iÅ¡ara celu džamiju porukama "osveta" i ""naplata"? Pa jevreji! Samo Å¡to ti uopÅ¡te ne znaÅ¡ Å¡ta se deÅ¡ava u Izraelu! Pa jel vidis sta je napisano u tim retkim napadima? Pise "osveta", "naplata". Svakoga dana po 70 raketa se ispaljuje iz pojsa Gaze na Izrael, a Izrael ne sme da se brani jer ceo svet odmah skace da satanizuje Izrael, a izraelska vlast hoce da bude "deo sveta". Kad ja dodjem na vlast u Izrael to ce da se sredi . Ti ces da dobijes besplatan apartman da izvestavas za Radio Vatikan, i niko nece smeti da te dira. Tvoje "izvestaje" cemo da emitujemo u humoristickim emisijama. Pa eno ti masovni nemiri zbog uniÅ¡tavanja džamije u Tuba Sangriji...al jevrejski mediji, FOX i CNN i BBC to ne prenose! Koji bre masovni nemiri? U Izraelu cim neko mrko pogleda palestinskog teroristu odmah svi navedeni mediji urlaju: "Prekomerna upotreba sile". |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 09:13
|
Popaj2 - poruka glasi: Srbenda sa maskom. Isti si ko masoni u filmu "Sirom zatvorenih ociju". Sto se ne otkrijes, da te vidimo, junaka. Pa rado bi ja, al sam mnogo gadan i grdan! PlaÅ¡im se da me devojÄice ne zezaju u Å¡koli... Ma ti si fizicki pravi lepotan, u poredjenju sa duhovnom lepotom - tu si kao Gebels ili Veran Matic. Zvala me malopre Natasa Kandic, pitala me da li moze da ugovori neki randevu sa tobom, mnogo si joj se svideo. Ima gajbu u Kastel Gandolfo pored papine gajbe, pa hoce da te zove na pice. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 09:19
|
Popaj2 - poruka glasi: Nakon što smo videli da jedna Rusija po pitanju pederluka je TATA za Izrael (kao i Srbija), da je jedna Austrija po proizvodnji hrane tata za Izrael, da je jedan Iran po industriji tata za Izrael....... Sto se pederluka tice, stanje u Izraelu nije sjajno, to je tacno, ali to je samo privremeno. Bog je upotrebio neke bogate nemoralne ljude da izgrade Izrael, pa su oni sa sobom doneli i razne paganske vrednosti iz Evrope, ali to ce uskoro da se pocisti. A ovo za hranu nije tacno, to znaju i vrapci na grani. Oćemo sad po pitanju nataliteta, Mićo? Da uporedimo Jevreje sa natalitetom MNOGIH naroda, da vidimo KO TO DRŽI DO PORODICE VIŠE? Oćemo natalitet Jevreja i crnaca u Burkina Faso? Ha, ha, sta kazes, Burkina Faso? Gde njih nadje, majke ti? Sto ne uporedis sa ovim tvojim narodima sto su "najboji" na svetu u algebri, filozofiji i astronomiji? U Izraelu imas porast nataliteta, a religiozna porodica ima u proseku 8,9 dece. Sekularci imaju manje dece, ali je natalitet mnogo iznad evropskog. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 09:27
|
Popaj2 - poruka glasi: Oćemo sad po broju drogeraÅ¡a? Da vidimo koliko to drogeraÅ¡a po glavi stanovnika ima Izrael, a koliko neke druge države! Može Miki? Evo, jevrejske novine (JudiÅ¡e cajtung, jevrejske novine na nemaÄkom) piÅ¡u o problemu droge u Izraelu! http://www.j-zeit...l.112.html Kažu da je ispitivanje pokazalo, i na to se poziva državna institucija za borbu protiv droga kojoj je nadležan KABINET PREMIJERA, kako je 10% mladih jevreja u Izraelu korisnik droga, a 10,4 odraslih! Jao kako divni podaci o izraelskom moralu, zdravom životu i redu i zakou...!!!! Svako deseti jevrejski klinac- drogeraÅ¡! Svako deseti jevrej, odrastao- narkić! Pa Kolumbija ima manje drogeraÅ¡a- po glavi stanovnika! Mogao si da postavis neki link na kineskom, pa da ne prepoznajemo ni slova. Jadni su ti to linkovi sto postavljas u kojima se nista ne vidi (kao i ono pre za proizvodnju hrane). Cinjenica je da u Izraelu ima narkomanije, sto je posledica drzavne politike da Izrael bude "deo sveta". Ali, nivo narkomanije je mnogo manji nego u EU i Americi. Da pojasnim jos jednom. Ja ovde branim i promovisem koncept jevrejskog Boga, koncept koji je On dao u Biblji, a ne promovisem koncept koji zastupaju ovi ili oni ljudi koji se izjasnjavaju kao Jevreji ili su im preci bili Jevreji. Takodje kazem da je Izrael, i pored svih anomalija, najbolje mesto za zivot na celoj planeti, sa tendencijom da se stanje poboljsa, kao sto je opisano u Bibliji. Ja bih mogao mnogo bolje da iznosim mane Izraela od bilo kog antisemite, jer bi te mane bile potkrepljene cinjenicama, a ne da izvucem jedan podatak iz konteksta i da ga uporedjujem sa Burkina Fasom i Kongom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 09:32
|
Popaj2 - poruka glasi: Popaj : Miroljub 1 : 0 Popaje majstore! Popaje majstore! Ori se ceo stadion jer ti si Popaje shampion! Pokvaren ti je semafor, inace bi video da pise da imas minus bodova jer sam sebi dajes autogolove. Jeeee, kent taÄ dis!!!! Dobro djuskas, ko mecka Rada koju vode Romi po vasarima. Jel se penjes na banderu za pivo, kao Rada? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 09:39
|
oliva - poruka glasi: Evo da se Oliva malo umeša http://www.vesti....Avivu.html šta kaže navedeni tekst(gejevi u mišjim rupama ha)? E moj Mićo, ipak Popaj vodi... A policija taj dan dobije slobodan... Evo je "devojka" naseg junaka iz crtanih filmova sa svojom miki maus filozofijom. Podaci koje navodis su slicni i ostalim podacima koje objavjuju lazovski mediji u kojima preuvelicavaju svaki podatak kada treba da se reklamira zlo. Slucajno sam se jednom zatekao kada je bila gej parada u Izraelu. Isao sam do Rent a car agencije i nisam mogao da se probijem jer je policija blokirala ceo centar grada jer je trebala da obezbedjuje pedere. Dakle, pusti te naduvane informacije. Upravo su u Tel Avivu uleteli u gej klub i pobili pedere iz vatrenog oruzja. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 11:14
|
oliva - poruka glasi: ... Po ovom videu se vidi da govoriÅ¡ istinu... stvarno, na prste ih možeÅ¡ nabrojat. Pa jedino je joÅ¡ kod nas stanje normalno, i zemlja u kojoj Äovek može da se bar malo opusti. Nisam rekao da na gej paradi u Izraelu ima malo bolesnika. Bude ih oko 5.000, a stiti ih 8.000 policajaca. Veliki deo pedera dodje iz inostranstva. Procentualno, u Izraelu ima mnogo manje bolesnika te vrste nego u EU. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 11:21
|
Sima - poruka glasi: Miroljube izvinite me molim vas.Ali zasto se raspravljte sa ovom konjinom koji je zatrovan lazima i nema druga ozbiljnija posla nego da minira forum.Biblija govori kosu jevreji sta su i kakvi su,sta je bilo sa jevrejima i sta ce biti.Ako mu nisu jasne neke stvari neka cita bibliju,posto iz konteksta vidim da se opoziva na Isusa. Djabe gubite vreme sa provokatorima.Da sam na vasem mestu ja bih ga banovo. Ima mnogo onih koji tako misle, pa postoji potreba da se nekima stvari malo razjasne. Mnogi antisemiti ce da citaju ovu raspravu pa ce nekome da dodje iz dupeta u glavu. |
|
Predji na forum: |