pocetak foruma
|
|
Popaj2 |
Odgovorio 20.10.2011 23:32
|
Član Odgovori: 18 Pristupio/la: 20.10.2011 23:25 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Popaj2 - poruka glasi: Oho, sad ko kuja CENZURIÅ EÅ I SAKRIVAÅ sve Å¡ta ti propagandno ne odgovara! E pa nećemo tako momÄiću! Nećemo Hocemo, hocemo, ovde sam ja gazda. Nista ja ne sakrivam. Evo pustam te da lupetas, ali kad postanes bezobrazan, onda moram da te brisem. Samo nastavi da lupetas. Ima puno onih koji su zavedeni i tako misle, a nema nikog da se suprotstavi toj lavini lazi. Pa evo, da vam ja zapusim usta. Å ta ti vredi da briÅ¡eÅ¡...sve ovo neko proÄita! ÄŒobane, na inetrnetu NEMA GAZDE! Sektu možeÅ¡ drugaÄije da komandujeÅ¡, al na netu ne! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.10.2011 23:32
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Popaj2 - poruka glasi: Pogledajte koji pozdrav ustaše Miroljub naziva "RAŠIRIO RUKE U DISKOTEKI" Vidim da si strucnjak za ustaske pozdrave. Ako mislis na nacisticki pozdrav, koliko ja znam, on se pravi pruzanjem ruke ispred tela, a ne sa strane. Ali, posto si ti ekspert za naciste, neka ti bude. |
|
|
Popaj2 |
Odgovorio 20.10.2011 23:33
|
Zašto se ne usuđuješ da stupiš u duel argumentima? Da uporedimo Izrael po bilo kojem parametru sa nekom drugom državom? Zašto se plašiš i cenzurišeš, ako imaš pojma o materiji koju prodaješ neukima? |
|
|
Popaj2 |
Odgovorio 20.10.2011 23:35
|
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Popaj2 - poruka glasi: Pogledajte koji pozdrav ustaÅ¡e Miroljub naziva "RAÅ IRIO RUKE U DISKOTEKI" Vidim da si strucnjak za ustaske pozdrave. Ako mislis na nacisticki pozdrav, koliko ja znam, on se pravi pruzanjem ruke ispred tela, a ne sa strane. Ali, posto si ti ekspert za naciste, neka ti bude. A ne, neka bude tebi da je "Frano nauÄio od ustaÅ¡a moral i pobožnost, i da je raÅ¡irio ruke u diskoteki" "RaÅ¡irio je ruke" na Tomsonovom koncertu uz pesmu "GRADIÅ KA STARA, KUĆA MAXOVIH MESARA" i "Ubi, ubi srbina" Izmenio/la Popaj2 na 20.10.2011 23:36 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.10.2011 23:39
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Popaj2 - poruka glasi: Å ta ti vredi da briÅ¡eÅ¡...sve ovo neko proÄita! Nista novo nisi rekao, 99% interneta i medija vrti tu pokvarenu plocu da su Jevreji za sve krivi i da je jevrejski Bog - Sotona. A upravo je suprotno istina. Vas bog je Sotona, a jevrejski Bog je jedini zivi Bog. Uskoro cete svi to da vidite, ali ce biti kasno. ÄŒobane, na inetrnetu NEMA GAZDE! Ima, ima, videces. Sektu možeÅ¡ drugaÄije da komandujeÅ¡, al na netu ne! Za vas sataniste ja sam sektas. Ali, sve cu da vas pocistim, i to argumentima da ce da se pusi. |
|
|
Popaj2 |
Odgovorio 20.10.2011 23:41
|
Jesu ovo "hrabri jevreji" Svežu dete i koriste ko živi štit! I oni znaju za "boga"? Ma naravno, ali samo eto Hrista ne priznaju [img]http://derhonigmannsagt.files.wordpress.com/2010/07/israel-soldat-kinder-schild.jpg[/img] is not a valid Image. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.10.2011 23:43
|
Popaj2 - poruka glasi: Zašto se ne usuđuješ da stupiš u duel argumentima? Pa ja sam tu 24 sata, ali nema nikog na duelu. Ima samo prostaka i psovaca. Da uporedimo Izrael po bilo kojem parametru sa nekom drugom državom? Hajde majstore. Da cujem neki argument. Ja kazem da nijedna drzava ne moze da se meri sa Izraelom. Postoje neki detalji u kojima su neke drzave bolje, kao na primer, Srbija - u kojoj jos nema gej parada, ali to su samo detalji - generalno, Izrael je i ovakav sekularan primer drugim drzavama. Hajde iznesi protivargumente. Zašto se plašiš i cenzurišeš, ako imaš pojma o materiji koju prodaješ neukima? Cenzurisem samo prostakluk. Istina najbolje svetli pod napadom kritike. Ali, na pljuvacinu necu da odgovaram. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.10.2011 23:45
|
Popaj2 - poruka glasi: Pa ajde ako si mudonja, evo pred svima koij ovo Äitaju...DA SE OKUÅ AMO ARGUMENTIMA TI I JA? Evo, izazivam junaka...ako ga u nekoj dubini tebe ima?! Ili ćeÅ¡ radije ko kuja da ovo ZATAJIÅ ?! Tu sam ja jado, ali daj da vidimo neki od argumenata iz arsenala vas "eskperata" za teologiju, politiku i istoriju. |
|
|
luka |
Odgovorio 20.10.2011 23:46
|
Član Odgovori: 59 Pristupio/la: 25.05.2009 23:38 Lokacija: Crna Gora |
Ispovijest ocevica libijskog rata http://www.standa...-decu.html |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.10.2011 23:48
|
Popaj2 - poruka glasi: Jesu ovo "hrabri jevreji" Svežu dete i koriste ko živi štit! I oni znaju za "boga"? Ma naravno, ali samo eto Hrista ne priznaju [img]http://derhonigmannsagt.files.wordpress.com/2010/07/israel-soldat-kinder-schild.jpg[/img] is not a valid Image. Kakvo bre dete? Gde ti vidis dete? U napadu je uhvacen terorista i vezan. Sta je tu problem? Da li ga neko muci, kao sto to rade tvoji jezuiti po konc logorima? Sta su trebali, da mu daju pivo i zvake, i da mu puste mp3 da slusa Dina Merlina? |
|
|
Popaj2 |
Odgovorio 20.10.2011 23:51
|
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Popaj2 - poruka glasi: Jesu ovo "hrabri jevreji" Svežu dete i koriste ko živi štit! I oni znaju za "boga"? Ma naravno, ali samo eto Hrista ne priznaju [img]http://derhonigmannsagt.files.wordpress.com/2010/07/israel-soldat-kinder-schild.jpg[/img] is not a valid Image. Kakvo bre dete? Gde ti vidis dete? U napadu je uhvacen terorista i vezan. Sta je tu problem? Da li ga neko muci, kao sto to rade tvoji jezuiti po konc logorima? Sta su trebali, da mu daju pivo i zvake, i da mu puste mp3 da slusa Dina Merlina? Heheheh, terorista kad se uhvati on se odma vodi u pozadinu i zarobljeništvo i na obradu. A ne koristi se ko štit od snajpera. Decu palestinsku koriste ko živi štit jer nemaju muda da se bore ko junaci protiv palestinskih ratnika! |
|
|
Popaj2 |
Odgovorio 20.10.2011 23:55
|
Oćemo sada o bankama! Koliko banki pripadaj jevrejima? A znamo šta je lihvarenje, i ko to svetu krv sisa! Da prebrojimo jevrejske banke, a da prebrojimo banke "nemoralnih rimokatolika"? Svako zna.......JEVREJI LIHVARE CEO SVET! |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 21.10.2011 00:03
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
Popaj2 - poruka glasi: [img]http://derhonigmannsagt.files.wordpress.com/2010/07/israel-soldat-kinder-schild.jpg[/img] is not a valid Image. Miroljube izvini sto se mesam! ali ko se malo razume u vojsku i matematiku vidi se da je ovaj terorista iza zida a da vojnik nisani ukoso tako da ovaj terorista ne moze da posluzi kao zivi stit vec je situacija suprotna vojnik je pribio teroristu uza zid kako bi kastavio u zaklon! Izvinjavam se jos jednom! Izmenio/la Miroljub Petrovic na 21.10.2011 00:14 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 00:11
|
Popaj2 - poruka glasi: E super! Krećemo Po pitanju pederluka... U Rusiji- DRŽAVA ZABRANILA. NEma priÄe nikakve! U Srbiji...narod ustao i bori se i protiv pedera i protiv države! U Izraelu...pederi preplavili državu, NIKO PROTIV NJIH NIÅ TA NE PREDUZIMA, NI NAROD NI DRŽAVA! Dakle...Izrael je tu najgori! Zakljucak ti je jako los. U Izraelu su pederi u misjim rupama. To sam video svojim ocima. Kada se organizuje gej parada u Izraelu, bude vise policije nego u Beogradu. Ima pedera u Izraelu, to stoji, ali oni se kriju, jer bi ih religiozni Jevreji sve zapalili. Prosle godine su upali u gej klub u Tel Avivu i pobili pedere iz vatrenog oruzja. Takvi napadi se ne desavaju nigde na svetu. Cinjenica je da vlast u Izraelu podrzava pederluk i hoce da bude deo satanskog sveta, ali opozicija protiv pedera je ogromna, jaca nego bilo gde u svetu. Oćemo po pitanju ekonomije? U Izraelu SVAKO ÄŒETVRTI STANOVNIK ŽIVI ISPOD GRANICE EGZISTENCIJE. A dobijaju Å AKOM I KAPOM DONACIJE OD CELOG SVETA, DOBIJAU OPLJAÄŒKANE PARE OD JEZDE I DAFINE I BEREZOVSKOG, MILIJARDE OD NEMAÄŒKE.....nema odakle ne dobijaju, i opet svako Äetvti nema leba da jede! Auu, ala se nalupeta. Odakle ti te miki maus informacije? Izrael je jedina zemlja na svetu koja belezi rast ekonomske proizvodnje i danas, u vreme svetske krize. U Izraelu ima posla koliko hoces, tako da su morali da uvezu 200.000 gastarbajtera (ima ih jos toliko na crno). Minimalna satnica u Izraelu je 4,2 evra, sto znaci da se dnevno minimalno zaradi oko 35 evra, a mesecno oko 850 evra. Hrana kosta skoro kao kod nas, a stanovi nisu skupi da se iznajme, u poredjenju sa zapadnom Evropom, osim u centru Tel Aviva i Jerusalima, tako da nema boljeg mesta u svetu za ekonomiju nego u Izraelu. E sad zamisli Srbiju da nije imala sankcije i da je cionisti nisu napali, a kamoli da je dobila puste milijarde od jezde i dafine i kusog i repatog..... Dobro nisi rekao da su Srbiju napali Marsovci, vanzemljaci. Oćemo dalje? Idemo dalje! Ajmo o nauÄnom razvoju..... Uh, ovo je tvoj domen, cuo sam da si ekspert za nauku. Ovde ce biti cupavo. Uporedimo dostignuća Izraela sa dostignućima Rusije, NemaÄke, Irana...oćemo li? Ha, ha... Koja bre dostignuca imas u Rusiji i Nemackoj? I gde nadje Iran? Dobro nisi rekao "Albanija". Najvazniji proizvod je hrana. Izrael je tu broj 1 u svetu. Oni proizvode u pustinji hranu koja je po kvalitetu broj 1 u svetu, a po obimu da i ne govorimo. 7% svog voca koje se uvozi u usrani EU je iz Izraela. Holandija uvozi cvece iz Izraela. Izrael u pustinji proizvodi bolje i vise nego Evropljani na oranici. Rusi nista ne prozivode, osim votke. Oni samo trose svoje Bogom dane resurse. Nemci proizvode uredjaje za zivot u gradovima. To ce im doci uskoro glave. Izrael je zemlja broj 1 u svetu po visokim tehnologijama. Itd, itd. |
|
|
Popaj2 |
Odgovorio 21.10.2011 00:12
|
[quote]crnitrn - poruka glasi: Jel i ovaj mališan VEZAN ZA JEVREJSKO VOJNO VOZILO DA PALESTINSKI SNAJPERI NE BI SMELI DA UZVRATE NA OKUPACIJU- "uhvaćeni terorista";) Izmenio/la Miroljub Petrovic na 21.10.2011 00:20 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 00:19
|
Popaj2 - poruka glasi: Jel i ovaj mališan VEZAN ZA JEVREJSKO VOJNO VOZILO DA PALESTINSKI SNAJPERI NE BI SMELI DA UZVRATE NA OKUPACIJU- "uhvaćeni terorista";) Ovakav snimak mogu ja da napravim u svom dvoristu. Pa takve snimke smo imali na sve strane u prethodnom ratu u Bosni - kobojagi Srbi bombarduju Markale, a ovamo Alija naredio bombaski napad uz dogovor sa okupatorom. E bre kako si naivan. Pored toga, na vratima auta pise "Mistara", sto znaci "Policija". Na terenu se vojska bori protiv Hamasovih terorista, a ne policija. Treba da dodjes u Izrael pa da vidis kako Palestinci zive ko lordovi. 90% radnji u centru Jerusalima, u Starom Gradu, drze Palestinci. Pola taksista u Jerusalimu su Palestinci. Nikada im nije napadnuta nijedna bogomolja u Izraelu, itd, itd. Zive isto kao Siptari u Srbiji, koje jezuiti stalno husaju protiv Srba. I ti si sad nasao da prenosis jezuitske lazi. Naivan si ko francuska sobarica. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 21.10.2011 00:22 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 00:28
|
Popaj2 - poruka glasi: Proizvodnja hrane, pa da vidimo gde je taj Izrael Izvor podataka http://faostat.fa...fault.aspx Ne valja ti link. Daj postavi pravi link da vidimo te tvoje "neoborive dokaze". |
|
|
Nikola Jelacic |
Odgovorio 21.10.2011 00:29
|
Član Odgovori: 49 Pristupio/la: 30.04.2010 18:58 Lokacija: Banja Koviljaca |
Palestinska propaganda. http://www.youtub...0VgqSv_3rY Pravi ratnici ne bombarduju sa stambenih zgrada i porodilista. Pravi ratnici ne salju decu u rat (kao sto to rade kriminalci u Somaliji). Pravi ratnici ne bi u periodu od 2000-2005 ubili 732 civila i "samo" 317 vojnika. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 00:32
|
Popaj2 - poruka glasi: Koje to tehnologije ima Izrael, da ih uporedimo sa iranskim? Iran Å¡alje rakete u svemir, razvija nuklearnu tehnologiju, jedan od najvećih proizvoÄ‘aÄa automobila, hrane.....a Izrael? Pravi falafele! Iran salje ruske rakete u svemir, razvija rusku nuklearnu tehnologiju, a ovo da je jedan od najvecih proizvodjaca automobila, sad cu da puknem od smeha. Koje bre to automobile prozivode? Jel one plasticne, za decu? A sto se hrane tice, treba da odes da vidis kako zive. Ne bi imali hleba da jedu, da im jezuiti ne salju. Mnogo su te zatrovali glupostima. Treba da uzmes nesto korisno da radis, a ne da druge krivis za svoje nezadovoljstvo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.10.2011 00:39
|
Popaj2 - poruka glasi: Da doÄ‘em u Izrael? Ej moj MiÅ¡ko, MiÅ¡ko.... Bio si dva puta u Izraelu ko turista (Izrael je selo malo, zna se sve, pa i kad ti ) i meni priÄaÅ¡ priÄice o Jizraelu? Dva puta? Sve znas, nema sta... ("ka u prkno", sto bi rekli Podgoricani). Evo mene u Jizraelu, srbenda na Svetoj Zemlji! Srbenda sa maskom. Isti si ko masoni u filmu "Sirom zatvorenih ociju". Sto se ne otkrijes, da te vidimo, junaka. Nisu im napadnute bogomolje nikada? Pa ti pojma nemaÅ¡ o prilikama u Izraelu Mićo bekrijo...Å¡ta ćemo sa masakrom nad palestincima koje je poÄinio Baruh GoldÅ¡tajn, kad je upao u džamiju i palestince pri molitvi izmasakrirao...oko 30-ak civila je ubio? Treba da pogledas pozadinu dogadjaja. A i to su retki, retki, slucajevi, jedan slucaj u 50 godina, u poredjenu sa hiljadu slucaja napada u toku jedne godine. |
|
Predji na forum: |