pocetak foruma
|
|
SLAVISA73 |
Odgovorio 10.10.2011 14:19
|
Član Odgovori: 12 Pristupio/la: 18.03.2011 11:16 Lokacija: Nepoznata |
Слажем Ñе ,такође Ñа мојим Ñаговорником да нигдје у Светом пиÑму није наведено да је МојÑије ваÑкрÑнут, али Ñе појавио пред ГоÑподом.ОÑтали Ñте ми дужни на други дио питања.Шта је Ñа иÑцјељењима које Ñе дешавају преко Светог ВаÑилија, Ñлава му и милоÑÑ‚.Прочитао Ñам о многим иÑцјељењима, а и лично Ñам упознао доÑта Ñвједока његових јављања и иÑцјељења. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.10.2011 15:15
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
revnitelj - poruka glasi: Uvazeni Miroljube. Tvoje knjige su me podstakle da intezivno proucavam Sveto Pismo, i na tome sam ti veoma zahvalan. Veoma cijenim tvoj rad i mislim da preko tebe Bog Äini veliko djelo ne samo u nasem, nego i u drugim narodima. Ali, ako dozvolis, ne bih se slozio sa tobom po pitanju tvoje izjave o stanju mrtvih. Iz Svetog Pisma citamo da je Ilija vaznet na nebo, ali nigdje ne možemo proÄitati da je Mojsije nakon smrti vaskrsnut i vaznet na nebo. Jesi uvaženi potomak, ali vjerujem da se po pitanju stanja duÅ¡e nakon smrti tvoji preci ne bi složili sa tobom, a posebno arhimandrit Grigorije Drekalovic od Kastriotovica. Toliko od mene, uvazeni Miroljube, i ne zameri sto sam se usudio da progovorim koju. Nije nikakav problem da se ne slozimo oko nekih stvari. Braca smo, pa mozemo bratski o svemu da raspravljamo. Sto se tice Mojsija, u Bibliji se kaze (kada s eopisuje njegova smrt) da mu nigde nije nadjen grob, u Rimljanima 5,14 se kaze da je "smrt carovala od Adama do Mojsija" (tekst ukazuje da je Mojsije vaskrsnut), a u Judinoj poslanici se kaze da se predvodnik andjela (arhiandjeo) Mihajlo (Isus) "raspravljao sa Sotonom za telo Mosijevo", ocigledno zato sto se Sotona bunio protiv Mojsijevog vaskrsenja, jer on smatra da su svi umrli njegovi. |
|
|
mrtre |
Odgovorio 10.10.2011 17:47
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 10.10.2011 17:43 Lokacija: Nepoznata |
Postovani Miroljube, Zanima me vase misljenje o problemu genetski modifikovane hrane i kako mozemo da se zastitimo? |
|
|
Mika |
Odgovorio 10.10.2011 20:54
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 12.09.2011 11:14 Lokacija: Nepoznata |
Isus kaze:"Dajte caru carevo,a Bogu Bozije".Da li sam ja gresan pred Bogom ako koristim "rupe" u zakonu sekularne drzave,a trudim se da zivim ispravno i moralno pred Bogom i ljudima.Naime,van sam sistema,bavim se proizvodnjom hrane na zakupljenoj zemlji(cak i placanje zakupa ide u kesu ne preko banke,nema ugovora, samo rec na rec),nisam registrovan tako da ne placam porez na delatnost,ali nikog nisam prevario, vec zivim i funkcionisem od svog rada i Bozije milosti.Prodajem povrce na pijaci starim musterijama, iako nemam sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti(ne placam "reket"),ali imam savest koja me vodi?Dakle ne dajem caru ,jer nemam zemlju u vlasnistvu.Porez placa vlasnik.Pozdrav!
Izmenio/la Mika na 10.10.2011 20:57 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.10.2011 21:48
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
SLAVISA73 - poruka glasi: Slаžem se ,tаkoÄ‘e sа mojim sаgovornikom dа nigdje u Svetom pismu nije nаvedeno dа je Mojsije vаskrsnut, аli se pojаvio pred Gospodom. Objasnio sam u prethodnom postu. Ostаli ste mi dužni nа drugi dio pitаnjа.Å tа je sа iscjeljenjimа koje se dešаvаju preko Svetog Vаsilijа, slаvа mu i milost.ProÄitаo sаm o mnogim iscjeljenjimа, Iscelenja koja se javljaju na Ostrogu mogu biti dve vrste: 1) kada dodje neko ko je iskren i neupucen, i moli se Bogu, pa mu Bog pomogne. Ovakvi slucajevi iscelenja na Ostrogu su retki. 2) kada dodju demonizovani ljudi i mole se mrtvom coveku (sto je hula na Boga), i onda se demon privremeno povuce od coveka i on kaze kako mu je pomogao Vasilije. Ovakva je velika vecina iscelenja na Ostrogu. Dakle, proces "iscelenja" ovde je isti kao kada se ode kod vracare i coveku bude "bolje" jer se demon privremeno povuce od njega, i tako se napravi reklama vracari. Znam coveka koji je imao psihickih problema, otisao je na Ostrog i desilo se "cudo". Ispolagao je 5 ispita za 3 meseca, i svi su o tome pricali, i hvalili cuda na Ostrogu. Posle 3 meseca momak je totalno psihicki propao, sada ga otac vodi za ruku po naselju kao teskog psihickog bolesnika. Dakle, Vasilije Ostroski je bio znamenit covek, ali to sto se radi sa njegovim posmrtnim ostacima i molitve njemu (mrtvom coveku) je klasicno krsenje duhovnih zakona, hula na Boga i prizivanje demona. Dovoljno je samo pogledati pisane izvestaje ljudi koji su se molili ovom mrtvom znamenitom coveku i koji su se "izlecii". Sve su to bili ljudi koji su imali psihicke probleme tipa: panicni napadi, epilepsija, sizofrenija, nocno mokrenje i sl. Dakle, sve su to slucajevi demonizovanih ljudi od kojih se demon privremeno povukao, a ljudi komentarisu kako se covek izlecio. Odgovorno tvrdim da je ono sto se desava na Ostrogu velika sramota za pravoslavlje, prizivanje prokletstva na narod i stravicna zloupotreba znamenitog coveka, i religije uopste. а i liÄno sаm upoznаo dostа svjedokа njegovih jаvljаnjа i iscjeljenjа. To su javljanja kao i javljanja Device Marije u Medjugorju - u pitanju su javljanja demona koji simuliraju pomenute osobe, kao kada je Saul isao kod vracare pa je ova prizvala demona koji je simulirao mrtvog Samuila. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 10.10.2011 21:48 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.10.2011 21:49
|
mrtre - poruka glasi: Postovani Miroljube, Zanima me vase misljenje o problemu genetski modifikovane hrane i kako mozemo da se zastitimo? Imas o tome detaljno u knjizi "Seme unistenja" na ovom sajtu. Od toga mozemo da se zastitimo tako sto cemo imati svoju bastu sa zdravim semenom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.10.2011 21:52
|
Mika - poruka glasi: Isus kaze:"Dajte caru carevo,a Bogu Bozije".Da li sam ja gresan pred Bogom ako koristim "rupe" u zakonu sekularne drzave,a trudim se da zivim ispravno i moralno pred Bogom i ljudima.Naime,van sam sistema,bavim se proizvodnjom hrane na zakupljenoj zemlji(cak i placanje zakupa ide u kesu ne preko banke,nema ugovora, samo rec na rec),nisam registrovan tako da ne placam porez na delatnost,ali nikog nisam prevario, vec zivim i funkcionisem od svog rada i Bozije milosti.Prodajem povrce na pijaci starim musterijama, iako nemam sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti(ne placam "reket"),ali imam savest koja me vodi?Dakle ne dajem caru ,jer nemam zemlju u vlasnistvu.Porez placa vlasnik.Pozdrav! Dobro radis. |
|
|
NR |
Odgovorio 10.10.2011 22:40
|
Član Odgovori: 151 Pristupio/la: 05.01.2009 20:16 Lokacija: Nepoznata |
СРС: Ðе У ЕУ СрпÑка радикална Ñтранка (СРС) заказала је за Ñреду, 12. октобра, протеÑÑ‚ иÑпред зграде предÑедника Републике Србије, због опредељеноÑти влаÑти Србије, предвођене предÑедником БориÑом Тадићем, да наÑтаве прозападну политику и Ð¿Ñ€Ð¾Ñ†ÐµÑ ÐºÐ°Ð½Ð´Ð¸Ð´Ð¾Ð²Ð°ÑšÐ° Србије за улазак у ЕвропÑку унију (ЕУ). http://www.rtv.rs...77632.html |
|
|
biciklista2011 |
Odgovorio 11.10.2011 03:58
|
Član Odgovori: 19 Pristupio/la: 01.07.2011 17:17 Lokacija: Banja Luka |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: mrtre - poruka glasi: Postovani Miroljube, Zanima me vase misljenje o problemu genetski modifikovane hrane i kako mozemo da se zastitimo? Imas o tome detaljno u knjizi "Seme unistenja" na ovom sajtu. Od toga mozemo da se zastitimo tako sto cemo imati svoju bastu sa zdravim semenom. Занимљиво питање и одговор. Ја бих докторе имао да питам нешто везано за ово. Колико Ñам ја упознат (а иÑправите ме ако гријешим) гдје год окренемо Ñве је генетÑки модификовано. У пољопривредној апотеци највише људи купује Ñјеме и то Ñади. Ðпр. један рођак ми Ñе жалио да када роди то што је поÑадио више Ñе Ñјеме од њега наводно не може иÑкориÑтити (е Ñад не знам да ли је то иÑтина али тако каже). Ðаводно то Ñјеме је за ЈЕДÐОКРÐТÐУ УПОТРЕБУ. Ðко је ово тачно, гдје ја да нађем онда чиÑто природно Ñјеме? Иначе ниÑам баш много упознат Ñа пољопривредом, али ваља Ñакупити мало знања. "Ako Äovek nije stvoren od Boga, zaÅ¡to je on onda jedino srećan u Bogu?"
- Blaise Pascal ‎"Neće svaki koji mi govori: Gospode! Gospode! Ući u carstvo nebesko; no koji Äini po volji Oca mog koji je na nebesima." - Matej 7:2 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2011 08:18
|
biciklista2011 - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: mrtre - poruka glasi: Postovani Miroljube, Zanima me vase misljenje o problemu genetski modifikovane hrane i kako mozemo da se zastitimo? Imas o tome detaljno u knjizi "Seme unistenja" na ovom sajtu. Od toga mozemo da se zastitimo tako sto cemo imati svoju bastu sa zdravim semenom. Zаnimljivo pitаnje i odgovor. Jа bih doktore imаo dа pitаm neÅ¡to vezаno zа ovo. Koliko sаm jа upoznаt (а isprаvite me аko grijeÅ¡im) gdje god okrenemo sve je genetski modifikovаno. U poljoprivrednoj аpoteci nаjviÅ¡e ljudi kupuje sjeme i to sаdi. Npr. jedаn rođаk mi se žаlio dа kаdа rodi to Å¡to je posаdio viÅ¡e se sjeme od njegа nаvodno ne može iskoristiti (e sаd ne znаm dа li je to istinа аli tаko kаže). Nаvodno to sjeme je zа JEDNOKRATNU UPOTREBU. Ako je ovo tаÄno, gdje jа dа nаđem ondа Äisto prirodno sjeme? InаÄe nisаm bаš mnogo upoznаt sа poljoprivredom, аli vаljа sаkupiti mаlo znаnjа. Moras da se raspitas kod ljudi koji se bave proizvodnjom organske hrane, oni imaju seme. |
|
|
Ratko |
Odgovorio 11.10.2011 10:33
|
Član Odgovori: 106 Pristupio/la: 08.02.2008 03:25 Lokacija: Nepoznata |
Da evropejstvo i okultizam moraju da idu zajedno, svedoÄi i kratak razgovor sa glavnim astrologom naprednjaka, Jorgovankom Tabaković. http://www.vesti0...astrolozi/ |
|
|
Jovan Miljanic CG |
Odgovorio 11.10.2011 11:31
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 04.10.2011 21:30 Lokacija: Nepoznata |
ProÄitao sam skoro sve Å¡to si pisao. ViÄ‘u ja da si ti uÄeniji od popova i da su oni izvrnuli ono Å¡to piÅ¡e u Bibliju. Bravo ti ga sokole moj. E neka si oÄitao lekciju i ovome SlaviÅ¡i, sumnjiva je to rabota pod Ostrog, Äuo sam poneÅ¡to i od drugije ljudi. |
|
|
oldnick |
Odgovorio 11.10.2011 12:15
|
Član Odgovori: 23 Pristupio/la: 09.10.2011 21:36 Lokacija: Nepoznata |
zanima me zasto David nije kaznio najstarijeg sina kada mu je silovao kci, to bi sprecilo zla koja je posle uradio njen brat |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2011 12:41
|
SLAVISA73 - poruka glasi: Зашто је мој одговор и зашто Ñу моја питања избриÑана. ... Zato sto ponavljas istu pricu po sto puta, i zato sto to sto pises nije tacno. Ljudi su culi sta mislis i nema potrebe da se ponavljas. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2011 12:43
|
chuck norris2 - poruka glasi: Miroljube, ako ti treba pomoć da pobijemo neznabošce, stari Chucky je još uvjek u formi. Ti na konja a ja ću džipom i idemo prvo da oslobodimo Srbiju i komšiluk a onda selimo u Izrael da sredimo zulufare i Evropljane i uspostavimo teokratiju. Ne treba niko da se pobija, vec da se ljudi prizivaju pameti. A likvidacija ide na kraju, kad se ne bude imalo kud, i to ce Bog da odradi preko onih koje odabere ili On licno. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2011 12:44
|
oldnick - poruka glasi: zanima me zasto David nije kaznio najstarijeg sina kada mu je silovao kci, to bi sprecilo zla koja je posle uradio njen brat Nije kaznio iz istog razloga zbog kojeg ni danas roditelji ne kaznjavaju svoju decu pa sve ide u propast. |
|
|
miki |
Odgovorio 11.10.2011 13:03
|
Član Odgovori: 76 Pristupio/la: 17.01.2009 14:01 Lokacija: Nepoznata |
Amisi http://dragas.biz...;catid=126 Izmenio/la Miroljub Petrovic na 11.10.2011 14:25 |
|
|
gvaihir |
Odgovorio 11.10.2011 13:52
|
Član Odgovori: 12 Pristupio/la: 21.01.2010 18:36 Lokacija: Nepoznata |
Da li demoni osim sto coveka mogu da poremete psihicki mogu da uticu i na pojavu nekih telesnih bolesti ,posto sam cuo da ima slucaja obolelih ljudi od nekih telesnih bolesti ,koji su se navodno izlecili uz pomoc cudotvornih ikona. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2011 14:25
|
gvaihir - poruka glasi: Da li demoni osim sto coveka mogu da poremete psihicki mogu da uticu i na pojavu nekih telesnih bolesti ,posto sam cuo da ima slucaja obolelih ljudi od nekih telesnih bolesti ,koji su se navodno izlecili uz pomoc cudotvornih ikona. Naravno. |
|
|
SLAVISA73 |
Odgovorio 11.10.2011 15:53
|
Član Odgovori: 12 Pristupio/la: 18.03.2011 11:16 Lokacija: Nepoznata |
видим да Ñам Ð²Ð°Ñ ÑƒÐ²Ñ€Ð¸Ñ˜ÐµÐ´Ð¸Ð¾, па Ñе извињавам.Ðије ми био циљ да Ð²Ð°Ñ Ð²Ñ€Ð¸Ñ˜ÐµÑ’Ð°Ð¼.Ваш форум је веома интеранÑантан а поÑебно ваша предавања.Сам ГоÑпод је рекао да погину његов народ не познајући његову науку, а и ви Ñами кажете да треба иÑтраживати. Да Ñе не бих понављао поÑтавио бих вам питање: да ли Ñте иÑтраживали шта бива Ñа душом након Ñмрти, да ли је душа ÑвјеÑна или неÑвјеÑна, да ли задржава Ñвоја Ñјећања, размишљања,Ñтрах,радоÑÑ‚,тугу и гдје одлази. |
|
Predji na forum: |