Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Dika - poruka glasi:
SPC neće pozvati papu u Srbiju!? Ima nade...

http://www.021.rs...rbiju.html

Ala si naivan, blago tebi. Ne samo da ce da ga pozovu, nego ce i ruke i noge da mu ljube da dodje. Jedino Bog nekim cudom moze da spreci najveci sabor sektasa u istoriji.

Miroljub Petrovic
La Gioconda - poruka glasi:
Miroljube,da li ste culi za tzv."Srpski film"? Procitala sam nekoliko tekstova i komentara o tzv."Srpskom filmu" i zaprepastila kada sam videla da su gotovo svi najangazovaniji glumci ucestvovali i ovom paklenom projektu. Citajuci vase komentare na forumu primetila sam da fantasticne rezultate pojedinih sportista i "umetnika" pripisujete demonima i energijom koju im oni upucuju. Pretpostavljam da su u pomenutom filmu isti kolabirali od kolicine energije koju su izgubili saljuci je ovom nesretnom reziseru i ostalim bezdusnicima koji su oblatili obraz naseg naroda. Zasto Bog dozvoljava demonima da npr. sportistima daju takvu snagu ili glumcima da tako uspesno odradjuju svoj posao? Zar je moguce da je Bog andjelima(od kojih su kasnije neki pali) dao i takve sposobnosti?

Kao sto neprijatelj finansira politicare u Srbiji da razaraju drzavu, i policajce da hapse patriote, i medije da sprovode duhovni genocid, tako finansira i najgori olos da snima "filmove" u kojima treba svetu da se prikaze kako su Srbi najgori narod na svetu i da je opravdano bombardovati ih, ubijati u Jasenovcu i slicno. To su samo posledice okupacije, ali do svega toga je moralo da dodje da bi se probudilo zdravo tkivo i da bi oni koji imaju oci videli kakvo je zlo EU i medjunarodna zajednica. Svo to zlo bi trebalo da dodvede do otreznjenja i probudjenja zdravog tkiva u narodu, i kada uskoro neprijatelj bude zestoko udaren od strane Boga, da budemo spremni da preuzmemo odgovornost za spasenje otadzbine.

Miroljub Petrovic
Evo predavanja "NE sektama i kultovima" koje sam odrzao proslog ponedeljka:

http://www.vimeo....

vatrogascispasiocins
Roditeljska ljubav medju zivotinjama

http://www.youtub...e=youtu.be
Vatru gasi brata spasi

Srecan sam
Evo i ateisti potvrđuju da trebamo izvršavati božiju zapovjest: Ne svjedoči lažno!
http://www.blic.r...o-zdravlje

digitworld
Поздрав свима на форуму,
Мирољубе ево пратим податке о глобалним издацима на наоружање. И тренд је да се из године у годину све више повећава производња и све се више БДП-а издваја за наоружање. А кроз историју знамо да су то предуслови за сукоб на већој разини. Да ли је могуће да двије или три нуклеарне силе зарате кад посједују оружје да читав свијет униште? Да ли би себи допустиле да уђу једна другој у конфликт? Како уопште мисле ставити под контролу земље које желе да развију оружје за масовно уништење?

zoky
Libijski lider Moamer Gadafi obećao je danas, nakon što je NATO izveo skoro 30 vazdušnih napada na prestonicu Tripoli, da će ostati u zemlji i "boriti se do smrti". "Imamo samo jedan izbor: ostaćemo u našoj zemlji mrtvi ili živi", izjavio je Gadafi u govoru koji je prenosila državna televizija.

http://www.nspm.r...smrti.html

Kiki
Upravo sam pogledao "Ne sektama i kultovima".
Krsten sam katolickoj crkvi ali su moji kasnije krenuli u dr. verske zajednice u potrazi za istinom.
Od malih nogu idem u neku od protestantskih zajednica, prvo su me roditelji vodili, a sada vec sam odlucujem. Upoznat sam sa radom mnogih verskih zajednica i tacno znam koja sta naglasava i gde je sta bitno. Neki stavljaju naglasak na Sv. Duhi govor u jezicima, neki na ljubav, drugi, na jevandjelja, treci na stari zavet, itd, itd. Trenutno nisam clan ni jedne. Ja trazim istinu, i imam zelju da nadjem istinsku crkvu, ali nikako da je nadjem, nigde se ne nalazim.
Svugde je sve pomesano i tesko se nalazi prava istina. citam Bibliju, ali cesto ne mogu da razumem kljucno znacenje nekih stihova, a razlicita tumacenja raznih crkava me samo zbunjuju.
I onda u koju crkvu da idem, da li postoji ona prava?

ps.samo mi nemoj reci da idem u pravoslavnu (isao sam 2 godine na pravoslavnu veronauku u srednjoj, isto iz radoznalosti), ima puno paganskih rituala, tipa, na krstenju, pljuni tri puta iznad ramena, seci pramen kose, zgazi kuma, neka kum zgazi tebe, samo sto i oni ne zakolju kokosku....

Miroljub Petrovic
Srecan sam - poruka glasi:
Evo i ateisti potvrđuju da trebamo izvršavati božiju zapovjest: Ne svjedoči lažno!
http://www.blic.r...o-zdravlje

Nisi razumeo. Ateisti objave po neku tacnu informaciju da bi naivni ljudi poverovali da su oni "objektivni", a onda ubace sto i hiljadu laznih informacija.

Miroljub Petrovic
digitworld - poruka glasi:
Pozdrav svima na forumu,
Miroljube evo pratim podatke o globalnim izdacima na naoružanje. I trend je da se iz godine u godinu sve više povećava proizvodnja i sve se više BDP-a izdvaja za naoružanje. A kroz istoriju znamo da su to preduslovi za sukob na većoj razini. Da li je moguće da dvije ili tri nuklearne sile zarate kad posjeduju oružje da čitav svijet unište? Da li bi sebi dopustile da uđu jedna drugoj u konflikt? Kako uopšte misle staviti pod kontrolu zemlje koje žele da razviju oružje za masovno uništenje?

Tu postoje dva aspekta. Prvi je da ujedinjeni svetski satanisti (vladari savremenih "razvijenih" drzava) zaista imaju u planu da pobiju veliki broj ljudi jer potrosacko drustvo Zapada ne moze da podnese postojanje 6,5 milijardi ljudi na Zemlji. Amerika, koja cini oko 5% svetske populacije, trosi 40% svetskih resursa, a zapadni svet, koji cini oko 18% svetske populacije, trosi oko 85% svetskih resursa. Dakle, ostatak sveta mora da se ukloni da bi potrosaci mogli da zive svojim sebicnim zivotom.

Drugi aspekt je da su svetski vladari pod dejstvom demona i da oni mogu lako izmedju sebe da se posvadjaju pa da se stvari okrenu u drugom neplaniranom smeru (Bog ipak sve kontrolise).

U svakom slucaju, pred nama je razaranje kakvo se ne pamti od vremena Potopa. U tom razaranju ce najvise biti pogodjeni ljudi u gradovima. Oni koji zive u prirodi, odvojeno od gradova, i jos ako su pobozni, moguce je da nece ni osetiti sve te strahote.

Miroljub Petrovic
zoky - poruka glasi:
Libijski lider Moamer Gadafi obećao je danas, nakon što je NATO izveo skoro 30 vazdušnih napada na prestonicu Tripoli, da će ostati u zemlji i "boriti se do smrti". "Imamo samo jedan izbor: ostaćemo u našoj zemlji mrtvi ili živi", izjavio je Gadafi u govoru koji je prenosila državna televizija.

http://www.nspm.r...alphabet=l

Svaka cast! Steta sto covek nije biblijski religiozan.

Miroljub Petrovic
Kiki - poruka glasi:
Upravo sam pogledao "Ne sektama i kultovima".
Krsten sam katolickoj crkvi ali su moji kasnije krenuli u dr. verske zajednice u potrazi za istinom.
Od malih nogu idem u neku od protestantskih zajednica, prvo su me roditelji vodili, a sada vec sam odlucujem. Upoznat sam sa radom mnogih verskih zajednica i tacno znam koja sta naglasava i gde je sta bitno. Neki stavljaju naglasak na Sv. Duhi govor u jezicima, neki na ljubav, drugi, na jevandjelja, treci na stari zavet, itd, itd. Trenutno nisam clan ni jedne. Ja trazim istinu, i imam zelju da nadjem istinsku crkvu, ali nikako da je nadjem, nigde se ne nalazim.
Svugde je sve pomesano i tesko se nalazi prava istina. citam Bibliju, ali cesto ne mogu da razumem kljucno znacenje nekih stihova, a razlicita tumacenja raznih crkava me samo zbunjuju.
I onda u koju crkvu da idem, da li postoji ona prava?

ps.samo mi nemoj reci da idem u pravoslavnu (isao sam 2 godine na pravoslavnu veronauku u srednjoj, isto iz radoznalosti), ima puno paganskih rituala, tipa, na krstenju, pljuni tri puta iznad ramena, seci pramen kose, zgazi kuma, neka kum zgazi tebe, samo sto i oni ne zakolju kokosku....

Sve crkve i verske zajednice, kao institucije, su zastranile, to si i sam mogao da vidis. Treba da nadjes ljude koji misle svojom glavom i sa njima da se povezujes i druzis, a pusti "traganje za crkvom".

sanjin
U 1. Mojsijevoj knjizi pise da je Bog prvo stvorio svjetlost pa tek onda sunce koje daje svjetlost. Nije li to nelogicno?

aleksandar1974
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
Danas sam upoznao coveka, doktora hemije, koji je do skoro radio na proizvodnji bojnih otrova u jugoslovenskoj vojsci. Saznao sam od njega vrlo korisne stvari. Vojska Jugoslavije je tokom rata imala na raspolaganju zaista razorno biolosko oruzje sa kojim je mogla da napravi neverovatne stvari na bojistu, ali to oruzje nije upotrebljeno jer Milosevic sve do kraja nije hteo da ulazi u veci sukob sa Zapadom, nego je verovao da moze da napravi neki kompromis. Ocigledno se bojao da bi upotreba tog oruzja samo razbuktala konflikt sa Zapadom, a on je verovao da Srbija "mora da bude deo sveta".

Nevidljivi bombarder koji je oboren u Vojvodini za vreme NATO bombardovanja delo je jednog oficira iz mesta Jakovo kod Beograda, koji je na svoju ruku upotrebio oruzje koje Milosevic nije hteo da koristi, i taj oficir je odmah bio smenjen. Takodje, rekao mi je da je Milosevic bio potpuno pod kontrolom svoje zle demonizovane zene, sto je dodatno otezavalo situaciju.

Ovaj covek mi je potvrdio da zaista za kratko vreme, reda velicine desetak dana, moze da se stvori tako razorno biolosko oruzje od kojeg bi svaki agresor zadrhtao. Vojska Jugoslavije je imala tada jednu od najboljih tehnologija za proizvodnju bioloskog oruzja na svetu. Rekao mi je i druge interesantne podatke.

Pokusacu da napravim intervju sa njim pa da postavim ovde.

Hteo bih da malo pojasnim detalje oko obaranja nevidljivog, koji su opet iz druge ruke...
Ja sam ovo razumeo a nadam se da cete Vi sa obzirom da ste studirali elektrotehniku...

Nevidljivi je oboren uz pomoc kombinacije dva sistema.
Prvo je stari izvidjacki radar koji radi na niskim frekvencijama(oko 100MHz) i ima veliki domet(oko 300Km).
Ovaj radar ima antene koje su velicine (oko 1 metar) na nekoliko mesta. Ove antene zrace ali su udaljene od radara i povezane su sa kablom sa radarom. Na ovaj radar americki avioni ne reaguju, jer niko ne koristi ovakve radare za obaranje aviona. Ako i reaguju unistice samo neku antenu velicine 1 metar... Nista znacajno.
Sa ovim radarom je uhvacena pozicija nevidljivog i javljena je opsluziocu na raketnom sistemu Neva.
Neva ima 2 nisanska radara. Prvi se pali pri ispaljivanju Neve a posle 4 sekunde se pali ic nisanski sistem.
Na ispaljivanje Neve i ukljucenje prvog radarskog sistema automatski reaguje f117 i ispaljuje raketu koja stize za 15 sekundi. Medjutim kako je pozicija aviona javljena prvi radar je vec imao uhvacen cilj pa je posle 4 sekunde upalila drugi radar koji radi na toplotu i od kog nema bezanja, ako je prvi radar uhvatio cilj.

Nikakvo specijalno oruzje nije koristeno, vec je samo neko malo pametniji improvizovao sa starim oruzjem koji su vec imali. Jedinica koja je ovo uradila je godinu dana pre bombardovanja trazila da ide na teren i da vezba, ali poslali su je na teren tek kad je bombardovanje pocelo. On misli da taj oficir nije smenjen, ali je mozda smenjen neko u komandnoj liniji.

SMUK
Islamisti polako preuzimaju Egipat www.mondo.rs/s208...risti.html

https://biblijskoobrazovanje.serbianforum.info/
sanjin
Jel istina da je Ep o Gilgamesu stariji 173 godine od Mojsijevih knjiga i da je Postanje prepisano iz njega?

Miroljub Petrovic
sanjin - poruka glasi:
U 1. Mojsijevoj knjizi pise da je Bog prvo stvorio svjetlost pa tek onda sunce koje daje svjetlost. Nije li to nelogicno?

Govorio sam o tome, ali nisi citao prethodne postove. Vrlo je logicno i vazno da je prvo stvorena svetlost, a posle sunce, jer se time pokazuje da biljke (koje su stvorene treceg dana) ne zavise od sunca, nego od Boga koji stvara svetlost. Stvaranjem sunca tek cetvrtog dana je sunce dodatno "omalovazeno" i prikazano samo kao "lampa" koju je Bog upalio na nebu, jer ce ljudi tokom istorije obozavati sunce kao bozanstvo.

Miroljub Petrovic
Vizant - poruka glasi:
Islamisti polako preuzimaju Egipat www.mondo.rs/s208...risti.html

Jezuiti dovode svoje igrace na vlast sirom sveta - HDZ, SDA, OVK, Hamas, Muslimanska braca... uskoro preuzimaju i Libiju. Ceo svet dolazi pod njihovu kontrolu. Kad budu svi na gomili, onda stize "pozdrav" sa Neba.

Miroljub Petrovic
sanjin - poruka glasi:
Jel istina da je Ep o Gilgamesu stariji 173 godine od Mojsijevih knjiga i da je Postanje prepisano iz njega?

Izgleda da nisi citao ni Ep ni Postanje kad ovako nesto pitas. Moguce da je Ep o Gilgamesu pisan pre Mojsijevih knjiga, ali iz teksta se jasno vidi da je Ep samo jedna od brojnih legendi o Stvaranju i Potopu koje su delimicno sacuvali narodi koji su se odvojili od Boga. Izvestaj o Stvaranju i Potopu bio je poznati svim drevnim narodima, i on se u pocetku prenosio usmeno. Loza patrijaraha ga je izvorno sacuvala, a zapisan je u vreme Mojsija. To se jasno vidi iz teksta, a istorija to potvrdjuje.

Miroljub Petrovic
aleksandar1974 - poruka glasi:
Hteo bih da malo pojasnim detalje oko obaranja nevidljivog, koji su opet iz druge ruke...

Neka ljudi cuju i ovu opciju, ali ako su na taj nacin oborili jedan avion, zasto ih jos nisu oborili? Ona prva verzija mi izgleda vise verovatna.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 08.06.2011 08:07

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.65 sekundi!