Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
AD
Pozdrav Miroljube,

1.Evo sa svih strana me teraju da vas pitam sta mislite o mineralu Zeolit ( Ja znam odgovor, ali eto ipak bih zeleo da mi odgovorite, (moguce da meni ne verujuSmile)

2. Molio bih da jos jednom ukratko kazete, sta bi covek trebalo da uradi da bi se izlecio od raka. Ja znam da ce te mi preporuciti knjigu, ali ovde se radi o porodici koja je polupismena pa me interesuje da li postoji mogucnost da se jave nekom ko bi ih mogao voditi korak po korak kroz celu terapiju.

3. Da li postoji mogucnost da se vase predavanje poslednji dogadjaji skine, hteo bih da narezem to predavanje.

Pozdrav
Izmenio/la AD na 06.06.2011 13:30

nikolaj
Profesore, pregledao sam na forumu sve sto se tice pitanja i vasih odgovora u vezi vakcine. Zanima me ako izbegnem sve vakcine koje treba da primi moje dete kako cu ga upisati u skolu jer je to obaveza? I posto je zakonom moranje primiti vakcine, a ja ih odbijem kao roditelj, mogu da me kazne ili sto bi najgore bilo da mi oduzmu dete jer ne brinem o njemu. Sta se moze uraditi po tom pitanju, vi to mnogo bolje znate i vise ste upoznati sa tom situacijom?

istrazhivach
Pozdrav ljudi. Da li moze neko da mi kaze kako da se zalepe titlovi na divx, dvdrip, blurayrip format. Preko kog programa to moze da se uradi. Mislim da je neko bio postavio ovde na ovaj forum to ali ne znam gde se nalazi previse ima stranica.Grin

nesa013
Svi znamo da je stanje u SPC nije onakvo kakvo mi zelimo ali evo jos jednog dokaza loseg stanja.Obilazeci sumadiju odlucio sam da svartim sa prijateljimo do Oplenca.Imao sa zelju da posetim crkvu gde je i grobnica Karadjordjevica.Na ulazu me je sacekala jedna zena i trazila mi je 300 din da obidjem crkvu.Ja sam se samo nasmejao i naravno to odbio i izasao napolje.Sveti Sava ne mi mogao da zivi od sramote kad bi video sta njegovi sledbenici cine.Covek je onemogucen da posetio crkvu i ostale zaduzbine na Oplencu ako nema novca,sramota.Naravno da nije toliko bitno za nasu vezu sa Bogom da mi obilazimo manastire ali mnogi pravoslavci imaju zelju.

Karadjordje
nesa013 - poruka glasi:
Svi znamo da je stanje u SPC nije onakvo kakvo mi zelimo ali evo jos jednog dokaza loseg stanja.Obilazeci sumadiju odlucio sam da svartim sa prijateljimo do Oplenca.Imao sa zelju da posetim crkvu gde je i grobnica Karadjordjevica.Na ulazu me je sacekala jedna zena i trazila mi je 300 din da obidjem crkvu.Ja sam se samo nasmejao i naravno to odbio i izasao napolje.Sveti Sava ne mi mogao da zivi od sramote kad bi video sta njegovi sledbenici cine.Covek je onemogucen da posetio crkvu i ostale zaduzbine na Oplencu ako nema novca,sramota.Naravno da nije toliko bitno za nasu vezu sa Bogom da mi obilazimo manastire ali mnogi pravoslavci imaju zelju.

E prijatelju, ja sam iz Topole kod Oplenca, skorije sam radio gore pri zaduzbini pa sam i saznao bas za to o cemu ti pricas, cuo sam kao da za nas Topolce je ulaz bezplatan, a za ostale turiste se placa... kao pod nekim izgovorom da ono gde si ti hteo da udje nije crkva nego mauzolej, sad sta je to u pitanju ne znam....
A mala crkvica se nalazi dole u gradu, u konaku gde je Karadjordjev spomenik.

vanel
volio bih znati, koja je uloga planeta oko Zemlje? Ako na njima "nema zivota"? A tako i zvjezde, koje je njihova uloga?
Hvala vam sto ste mi otvorili oci i sto ste mi olaksali da razumem mnoge stvari, zahvaljujuci istinskoj vjeri u Boga. Od tog trenutka stvarno mi zivot ima smisla i na mnoga ptianja odgovori su dosli sami, s vjerom u Boga sve mi ima logiku, sve mi u zivotu dolazi na svoje mjesto, svojim tokom. Teme koje ste obradili, ne znam koja mi je zanimljivija. Uspjeo sam da ih raspostranim i u druge domove, gdje su prihvaceni i to me bas raduje. Uglavnom su prihvacene kod ljudi koji zive na selim, oni mnogo lakse razimiju. Gradovi su ipak pod uticajem modernog shvatanja, ali se ipak nade razumna osoba, sto je opet dobro.
Svako dobro!

Miroljub Petrovic
AD - poruka glasi:
Pozdrav Miroljube,

1.Evo sa svih strana me teraju da vas pitam sta mislite o mineralu Zeolit ( Ja znam odgovor, ali eto ipak bih zeleo da mi odgovorite, (moguce da meni ne verujuSmile)

Prica o zeolitu je klasicna prica za naivne da bi im se uzeo novac.

2. Molio bih da jos jednom ukratko kazete, sta bi covek trebalo da uradi da bi se izlecio od raka. Ja znam da ce te mi preporuciti knjigu, ali ovde se radi o porodici koja je polupismena pa me interesuje da li postoji mogucnost da se jave nekom ko bi ih mogao voditi korak po korak kroz celu terapiju.

Mogu da nam se jave na e-mail ili telefon, i mogu da dodju da se lece u prirodi kod nekog od nasih kolega koji su zavrsili medicinu na nasem fakultetu. Momci su sjajni i imaju odlicne rezultate.

3. Da li postoji mogucnost da se vase predavanje poslednji dogadjaji skine, hteo bih da narezem to predavanje.

Moze da se skine, a mozes i da narucis na disku od nekog od nasih distributera.

Miroljub Petrovic
nikolaj - poruka glasi:
Profesore, pregledao sam na forumu sve sto se tice pitanja i vasih odgovora u vezi vakcine. Zanima me ako izbegnem sve vakcine koje treba da primi moje dete kako cu ga upisati u skolu jer je to obaveza? I posto je zakonom moranje primiti vakcine, a ja ih odbijem kao roditelj, mogu da me kazne ili sto bi najgore bilo da mi oduzmu dete jer ne brinem o njemu. Sta se moze uraditi po tom pitanju, vi to mnogo bolje znate i vise ste upoznati sa tom situacijom?

Niko te nece prisiljavati da vakcinises dete. Mozda ce ti traziti da nesto potpises, i to je sve. Ni u Americi ne oduzimaju decu zbog toga, a kamoli da to kod nas rade. U krajnjoj liniji, ako se desi da navale na tebe (a ne znam ni za jedan takav slucaj) mozes da kazes da neces da vakcinises dete iz religioznih razloga. Najbolje je da dete ne saljes u debilanu (skolu) vec da dete vanredno pohadja skolu, kao kucno skolovanje. Ja ocekujem da cemo do jeseni mi pokrenuti nasu osnovnu i srednju skolu, pa ces moci dete i kod nas da upises, a da na kraju godine dete samo polaze ispite (podrazumeva se da ti dete ucis kod kuce).

Miroljub Petrovic
nesa013 - poruka glasi:

Uzdamo se u Boga da ce da oslobodi otadzbinu, a onda ce da radi gvozdena metla i u crkvi.

Miroljub Petrovic
vanel - poruka glasi:
volio bih znati, koja je uloga planeta oko Zemlje? Ako na njima "nema zivota"? A tako i zvjezde, koje je njihova uloga?

Mi jako malo znamo o svemiru. Iz Biblije vidimo da na mnogim mlanetama postoji zivot. Ocigledno da su nebeska tela stvorena zbog coveka i drugih bica u svemiru da nam ulepsavaju ambijent, a postoje i drugi razlozi - Sunce i Mesec uticu na zivot na Zemlji, a za mnoge druge planete cemo tek saznati.

Miroljub Petrovic
Nikac od Rovina - poruka glasi:
Profesore da li vam je poznat ovaj istoricar i koliko ima istine u ovome sto prica ??

Novak Kilibarda je neozbiljan lik isto kao i Jevrem Brkovic, a medije koji reklamirau takve likove ne treba gledati.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 06.06.2011 23:05

sanjin
Zar ne mislite da je ubijanje onog ko opsuje roditelje prestrogo?
Izmenio/la sanjin na 07.06.2011 02:44

Miroljub Petrovic
sanjin - poruka glasi:
Zar ne mislite da je ubijanje onog ko opsuje roditelje prestrogo?

Na isti nacin mozes da pitas: "Zar smrt nije prestroga kazna za konzumiranje zabranjenog ploda u Edenu?"

Roditelji su neko preko koga nam je Bog dao zivot, a psovanje roditelja je kao odsecanje grane zivota koja nas povezuje sa Bogom, kao sto je konzumiranje zabranjenog ploda odsecanje veze sa Bogom. Institucija porodice je nesto najvaznije sto postoji i svako ugrozavanje te institucije je atak na celo drustvo, posto ce nevaspitana deca sutra siriti smrt u drustvu.

Smrtna kazna za psovanje roditelja u danasnjim drustvima nije realna jer se mnogi roditelji ponasaju neroditeljski i u teokrtaskoj drzavi oni, takvi kakvi su, ne bi mogli da stupaju u brak, jer nisu u stanju o sebi da brinu, a kamoli o deci.

anton
Dali se i broj ljudi koji danas žive na zemlji može uzeti kao dokaz biblijskog koncepta o mladosti zemlje(oko 6.000 godina),jer negdje sam pročitao da kada bi bila točna teorija o zemlji staroj nekoliko miliona godina danas bi zemlja bila toliko napučena da bi se broj stanovnika teško mogao izraziti i matematičkom formulom.

Miroljub Petrovic
anton - poruka glasi:
Dali se i broj ljudi koji danas žive na zemlji može uzeti kao dokaz biblijskog koncepta o mladosti zemlje(oko 6.000 godina),jer negdje sam pročitao da kada bi bila točna teorija o zemlji staroj nekoliko miliona godina danas bi zemlja bila toliko napučena da bi se broj stanovnika teško mogao izraziti i matematičkom formulom.

Imas o tome na donjem linku:

http://www.cps.or...ks204.html

NR
Evo je i Bosko ostrije progovorio protiv Vatikana.

http://www.dveris...srbiji.php

Ali, i dalje odbija da otvoreno progovori protiv ekumenizma i tzv. "bogoslovskog dijaloga", iako je svima jasno da je rec o monologu , jer govori i naredjuje samo Vatikan, a podanici njihovi ovde slusaju.

Dika
SPC neće pozvati papu u Srbiju!? Ima nade...

http://www.021.rs...rbiju.html

Leonardo
Kritika sadašnje vlasti u Srbiji
http://www.youtub...k&NR=1

La Gioconda
Miroljube,da li ste culi za tzv."Srpski film"? Procitala sam nekoliko tekstova i komentara o tzv."Srpskom filmu" i zaprepastila kada sam videla da su gotovo svi najangazovaniji glumci ucestvovali i ovom paklenom projektu. Citajuci vase komentare na forumu primetila sam da fantasticne rezultate pojedinih sportista i "umetnika" pripisujete demonima i energijom koju im oni upucuju. Pretpostavljam da su u pomenutom filmu isti kolabirali od kolicine energije koju su izgubili saljuci je ovom nesretnom reziseru i ostalim bezdusnicima koji su oblatili obraz naseg naroda. Zasto Bog dozvoljava demonima da npr. sportistima daju takvu snagu ili glumcima da tako uspesno odradjuju svoj posao? Zar je moguce da je Bog andjelima(od kojih su kasnije neki pali) dao i takve sposobnosti?

Miroljub Petrovic
NR - poruka glasi:
Evo je i Bosko ostrije progovorio protiv Vatikana.

http://www.dveris...srbiji.php

Ali, i dalje odbija da otvoreno progovori protiv ekumenizma i tzv. "bogoslovskog dijaloga", iako je svima jasno da je rec o monologu , jer govori i naredjuje samo Vatikan, a podanici njihovi ovde slusaju.

Ne mora on sve da kaze sto misli.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.63 sekundi!