pocetak foruma
|
|
SMUK |
Odgovorio 04.06.2011 23:28
|
Član Odgovori: 128 Pristupio/la: 30.05.2011 16:41 Lokacija: ÄŒaÄak |
Miroljube pratiš li rad Milovana Drecuna? http://youtube...... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 05.06.2011 00:04
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Milosevic - poruka glasi: 1.U vestima se pominje omladina HCSP.Frano Cirko je predsednik te omladine, s obzrom na svoju poziciju u stranci mogao bi da utice na to da se ne postavljaju onakvi srbofobicni tekstovi. Svi znamo da je ideologija NDH zazivela do kraja, nebi bilo ni nas ni ovog foruma. Pitanje je da li je Frano Cirko ucestvovao u toj "manifestaciji". U toj vesti se on nigde ne spominje. Druga je stvar sto si ti vidovit pa iz takve jedne vesti mozes da "vidis" da li je on bio prisutan ili nije. Ti takodje "znas" da li je on jos uvek predsednik omladine HCSP ili nije. Mozda je predsednik samo zvanicno, a u njegovoj glavi je doslo do promena. Ali, ti "znas" da je on bio tamo, da je podrzavao ustaski pokret i slicno. Hajde sedi tu i ne avetaj. 2.Nikoga nisam otvoreno pljuvao,samo sam zeleo da skrenem paznju. A oni koji propagiraju ustastvo sigurno ne rade u Boziju korist (ne mislim na sve clanove te stranke). Pljuvao si Frana Cirka na indirektan nacin, a treba da znas da je taj covek, sa svim svojim nedostacima i manama (a ko ih nema) jedna od najsvetlijih tacaka danasnje Hrvatske, covek koji pruza otpor nemoralu, saradjuje sa nama po mnogim pitanjima itd, itd. I umesto da to cenis i pozdravis, ti si se nasao da napadas coveka na grub i vulgaran nacin. Treba javno da mu se izvinis zato sto si ga napao bez argumenata i da pazis ubuduce kakve reci potezes protiv ljudi koji se bore i rade za pravu stvar. Ako covek jednog dana zastrani, to je onda nesto drugo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 05.06.2011 00:08
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Ne pratim mnogo. Pricao sam jednom sa njim na temu pozadine zbivanja na Kosovu i sire, ali nisam primetio da bas razume pozadinu svega sto se desava. On vise iznosi suve cinjenice bez uklapanja u siru sliku. Danasnjim ljudima veoma nedostaje teolosko znanje, a bez njega je tesko saditi luk, a kamoli se baviti nekim komplikovanijim poslovima. |
|
|
gorancps |
Odgovorio 05.06.2011 01:16
|
Član Odgovori: 27 Pristupio/la: 22.01.2011 12:21 Lokacija: RS |
Miroljube, ne razumijem zasto ljudi govore kako nije dobro za buduce dijete covjeka i zene ako imaju neku "kombinaciju krvnih grupa"? Na primjer: "ne valja" ako recimo ja imam A+ a moja zena A- krvnu grupu?! Pa se onda nesto, valjda, da zeni ili bebi...ili ne znam ni sam sta to sve pricaju... Moze li neko pojasnjenje oko toga, posto sam nekako sumnjicav prema ovoj danasnjoj "medicini"? Izvinjavam se ako se vec govorilo o ovoj temi. Svako dobro! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 05.06.2011 09:23
|
Goran D - poruka glasi: Miroljube, ne razumijem zasto ljudi govore kako nije dobro za buduce dijete covjeka i zene ako imaju neku "kombinaciju krvnih grupa"? Na primjer: "ne valja" ako recimo ja imam A+ a moja zena A- krvnu grupu?! Pa se onda nesto, valjda, da zeni ili bebi...ili ne znam ni sam sta to sve pricaju... Moze li neko pojasnjenje oko toga, posto sam nekako sumnjicav prema ovoj danasnjoj "medicini"? Izvinjavam se ako se vec govorilo o ovoj temi. Svako dobro! Imas o tome objasnjeno u okviru teksta a donjem linku: http://www.cps.or.../cks9.html |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 05.06.2011 10:37
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
Kako napreduje taj institut za nacionalnu istoriju! |
|
|
Milan R |
Odgovorio 05.06.2011 15:32
|
Član Odgovori: 64 Pristupio/la: 15.12.2008 00:14 Lokacija: Kragujevac |
Sajt za skidanje hriscanskih filmova http://download-c...spot.com/, koji je ranije postavio Miroljub, vec duze vreme ne radi (najveci deo filmova je obrisan) zbog pritisaka kompanija ciji su filmovi postavljeni. Na srecu otvoren je novi sajt na kome se nalazi sav obrisan sadrzaj sa ovog sajta kao i novi filmovi koji se stalno postavljaju: http://bestchrist...results=31 |
|
|
Samson |
Odgovorio 05.06.2011 15:39
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 20.05.2011 17:25 Lokacija: Nepoznata |
Postovanje gos'n Miroljube. Nije mi jasan jedan deo iz Starog Zavet Biblije,pa ako bi mogli da mi rastumacite... Glasi ovako: 1.Mojsijeva 5,1 - 6,12 6-"Kad su se ljudi namnozili na zemlji i kad su im se rodile kceri,sinovi Boziji poceli su da primecuju kako su ljudske kceri lepe,pa su ih uzimali sebi za zene,sve koje su izabrali. Tada je Gospod rekao: "Nece moj duh doveka trpeti coveka,jer je on samo telo. Neka mu jos 120 godina. U to vreme,a i kasnije,sinovi Bozji imali su odnose s' ljudskim kcerima,i one su im radjale sinove na zemlji koji su bili divovi. Bili su to silni ljudi,ljudi na glasu,koji su ziveli u staro doba."- Zanima me ko su bili ti "sinovi Bozji" koji su imali odnose sa "ljudskim kcerima" i da li to znaci da su samo njihovi sinovi bili divovi? Hvala. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 05.06.2011 20:28
|
crnitrn - poruka glasi: Kako napreduje taj institut za nacionalnu istoriju! Napreduje, za koji dan ce biti zavrsen sajt. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 05.06.2011 20:36
|
Arsen - poruka glasi: Postovanje gos'n Miroljube. Nije mi jasan jedan deo iz Starog Zavet Biblije,pa ako bi mogli da mi rastumacite... Glasi ovako: 1.Mojsijeva 5,1 - 6,12 6-"Kad su se ljudi namnozili na zemlji i kad su im se rodile kceri,sinovi Boziji poceli su da primecuju kako su ljudske kceri lepe,pa su ih uzimali sebi za zene,sve koje su izabrali. Tada je Gospod rekao: "Nece moj duh doveka trpeti coveka,jer je on samo telo. Neka mu jos 120 godina. U to vreme,a i kasnije,sinovi Bozji imali su odnose s' ljudskim kcerima,i one su im radjale sinove na zemlji koji su bili divovi. Bili su to silni ljudi,ljudi na glasu,koji su ziveli u staro doba."- Zanima me ko su bili ti "sinovi Bozji" koji su imali odnose sa "ljudskim kcerima" i da li to znaci da su samo njihovi sinovi bili divovi? Hvala. Prepotopni ljudi su bili divovi, kao i prvih nekoliko generacija nakon Potopa. O tome imas detaljnije na donjem linku: http://www.cps.or...ks702.html Termin "sinovi Boziji" se odnosi na Bozji narod, a "kceri covecije" na paganke, odnosno devojke nepoboznih ljudi. Taj model propadanja Bozije naroda se stalno ponavljao tokom istorije. |
|
|
papagaj |
Odgovorio 05.06.2011 21:17
|
Član Odgovori: 9 Pristupio/la: 05.06.2011 15:18 Lokacija: Nepoznata |
moj otac je pre moje majke bio ozenjen sa jednom zenom sa kojom ima dvoje dece. razveli su se jer je moj tata nasao moju mamu, koja je inace 20 godina mladja od njega. kako sam Äuo iz priÄa, ta zena (bivsa zena mog tate) je kunula moju mamu i mene dok sam jos bio u stomaku. da li sam ja proklet pred bogom jer sam takoreći plod preljube, ili je prokleta ta žena koja je iz ćista mira kunula mene i moju majku? |
|
|
Laki |
Odgovorio 05.06.2011 21:29
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Jerusalim: 4000 godina u 5 minuta http://www.youtub...r_embedded |
|
|
pmarko |
Odgovorio 05.06.2011 21:42
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 02.06.2010 22:23 Lokacija: Nepoznata |
-U vise navrata ste pisali o tome da stvari koje prica i pise Aleks Dzons ne treba uzimati ozbiljno cak sta vise sa velikom rezervom jer on radi za papsku crkvu. E sad pre neki dan sam naleteo na emisiju u kojoj je on imao za gosta Teksa Marsa i Teks Mars je detaljno prikazao kako je papa zapravo najveci satanista. Kako je ugradio okultne simbole svugde. Prikazao je kako papa na svom tronu ima naopaki krst, satanski krst. E sad meni nije jasno ako je i on sa neprijateljem ako i on radi za papu zasto dovodi coveka koji ce toliko ocito da prikaze i razobilic papin satanizam?? - U vise navrata mozemo naleteti na ljude, verne ljude, pravoslavce koji nas ubedjujuda slusanje rok i metal muzike ne mora da bude u suprotnosti sa poboznim zivotom ako je sadrzaj i poruka te pesme pobozna i ako navodi na pozitivnhe stvari. Tako recimo u njihovoj argumentaciji se moze cuti da ima pravoslavnih rok i metal grupa. Ili jednsotavno da ima metal grupa u kojima sviraju liturgijski utemeljeni pravoslavci. Ima primera kada kazu da je pesma grupe Metallica-Creeping Death pobozna jer slavi Boziju velicinu kojom je izveo Jevreje iz egipatskog ropstva. Kakvo je vase misljenje o tome i da li su takvi kompromisi realni ili fatalni? Da li se ta Metalikina pesma moze smatrati biblijskom na primer, kako oni vole da kazu? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 05.06.2011 21:55
|
papagaj - poruka glasi: moj otac je pre moje majke bio ozenjen sa jednom zenom sa kojom ima dvoje dece. razveli su se jer je moj tata nasao moju mamu, koja je inace 20 godina mladja od njega. kako sam Äuo iz priÄa, ta zena (bivsa zena mog tate) je kunula moju mamu i mene dok sam jos bio u stomaku. da li sam ja proklet pred bogom jer sam takoreći plod preljube, ili je prokleta ta žena koja je iz ćista mira kunula mene i moju majku? Ti nisi plod nikakve preljube. Muskarac ima pravo da dovede drugu zenu, ako proceni da je to dobro za njegovu porodicu. A to sto je njegova prva zena klela tebe i tvoju majku, to samo govori o kakvoj se demonizovanoj zeni radi. Ta kletva ne vredi nista, to jasno pise u Bibliji. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 05.06.2011 21:58
|
pmarko - poruka glasi: -U vise navrata ste pisali o tome da stvari koje prica i pise Aleks Dzons ne treba uzimati ozbiljno cak sta vise sa velikom rezervom jer on radi za papsku crkvu. E sad pre neki dan sam naleteo na emisiju u kojoj je on imao za gosta Teksa Marsa i Teks Mars je detaljno prikazao kako je papa zapravo najveci satanista. Kako je ugradio okultne simbole svugde. Prikazao je kako papa na svom tronu ima naopaki krst, satanski krst. E sad meni nije jasno ako je i on sa neprijateljem ako i on radi za papu zasto dovodi coveka koji ce toliko ocito da prikaze i razobilic papin satanizam?? Ja nisam rekao da Aleks Dzons radi za jezuite, vec da treba biti oprezan sa njegovom pricom posto je imao vise gafova. - U vise navrata mozemo naleteti na ljude, verne ljude, pravoslavce koji nas ubedjujuda slusanje rok i metal muzike ne mora da bude u suprotnosti sa poboznim zivotom ako je sadrzaj i poruka te pesme pobozna i ako navodi na pozitivnhe stvari. Tako recimo u njihovoj argumentaciji se moze cuti da ima pravoslavnih rok i metal grupa. Ili jednsotavno da ima metal grupa u kojima sviraju liturgijski utemeljeni pravoslavci. Ima primera kada kazu da je pesma grupe Metallica-Creeping Death pobozna jer slavi Boziju velicinu kojom je izveo Jevreje iz egipatskog ropstva. Kakvo je vase misljenje o tome i da li su takvi kompromisi realni ili fatalni? Da li se ta Metalikina pesma moze smatrati biblijskom na primer, kako oni vole da kazu? Sve su to kompromisi sa paganstvom otpalih "hriscana". Zato je hriscanstvo i propalo, jer se vec od drugog veka krenulo sa cinjenjem kompromisa sa satanizmom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 05.06.2011 22:01
|
Bio sam juce i danas na Ravnoj Gori. Evo jednog interesantnog grafita na koji sam naisao na jednoj trafo stanici dok smo se vozili od Mionice prema Ravnoj Gori: http://www.cps.or...nagora.jpg A evo i lepe prirode na Ravnoj Gori: http://www.cps.or...gora02.jpg |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 05.06.2011 22:19
|
Danas sam upoznao coveka, doktora hemije, koji je do skoro radio na proizvodnji bojnih otrova u jugoslovenskoj vojsci. Saznao sam od njega vrlo korisne stvari. Vojska Jugoslavije je tokom rata imala na raspolaganju zaista razorno biolosko oruzje sa kojim je mogla da napravi neverovatne stvari na bojistu, ali to oruzje nije upotrebljeno jer Milosevic sve do kraja nije hteo da ulazi u veci sukob sa Zapadom, nego je verovao da moze da napravi neki kompromis. Ocigledno se bojao da bi upotreba tog oruzja samo razbuktala konflikt sa Zapadom, a on je verovao da Srbija "mora da bude deo sveta". Nevidljivi bombarder koji je oboren u Vojvodini za vreme NATO bombardovanja delo je jednog oficira iz mesta Jakovo kod Beograda, koji je na svoju ruku upotrebio oruzje koje Milosevic nije hteo da koristi, i taj oficir je odmah bio smenjen. Takodje, rekao mi je da je Milosevic bio potpuno pod kontrolom svoje zle demonizovane zene, sto je dodatno otezavalo situaciju. Ovaj covek mi je potvrdio da zaista za kratko vreme, reda velicine desetak dana, moze da se stvori tako razorno biolosko oruzje od kojeg bi svaki agresor zadrhtao. Vojska Jugoslavije je imala tada jednu od najboljih tehnologija za proizvodnju bioloskog oruzja na svetu. Rekao mi je i druge interesantne podatke. Pokusacu da napravim intervju sa njim pa da postavim ovde. |
|
|
Nikola Jelacic |
Odgovorio 05.06.2011 23:23
|
Član Odgovori: 49 Pristupio/la: 30.04.2010 18:58 Lokacija: Banja Koviljaca |
http://alternativ...;Itemid=47
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 06.06.2011 07:18 |
|
|
Aleks |
Odgovorio 06.06.2011 12:29
|
Član Odgovori: 33 Pristupio/la: 22.11.2010 00:45 Lokacija: Nepoznata |
Jako nevreme omelo Papu u Hrvatskoj: http://www.srbija...-pape.html |
|
|
Dino |
Odgovorio 06.06.2011 12:42
|
Član Odgovori: 170 Pristupio/la: 21.01.2008 17:14 Lokacija: Vrgorac |
Božji "ispraćaj" pape... Htio bih samo reći ovo za broj vjernika koji je bio na hipodromu. HNB (hrvatska narodna biskupija) sve to preuveliÄava. Ona je prva rekla da je vjernika bilo 400.000 na hipodromu dok PU ZagrebaÄka kaže 200.000...Isto tako je biskupija preuveliÄavala broj autobusa. Ne triba ni govorit da je taj broj autobusa bio smanjen za pola...TakoÄ‘er, joÅ¡ jedan zanimljiv podatak...KatoliÄki kler u RH uvjerava ljude da je hrvatski narod 86% katoliÄki. Dok se u zadnjem istraživanju provedenom po tom pitanju (kad je bio popis stanovniÅ¡tva) taj postotak smanjio za pola...No, i dalje se forsira preko medija da je taj postotak i dalje nepromjenjen i da je ostao isti. Ne mogu a da se ne zapitam zaÅ¡to to rade??? Izmenio/la Dino na 06.06.2011 18:07 "Ako netko hoće da se hvali, neka se hvali time Å¡to Mene poznaje."
|
|
Predji na forum: |