pocetak foruma
|
|
sikili |
Odgovorio 01.06.2011 08:23
|
Član Odgovori: 15 Pristupio/la: 09.03.2010 13:39 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: sikili - poruka glasi: Miroljube imas li kakve informacije ili bilo ko sa foruma, sta se dogadja, naime poveca kolona traktora je prodefilovala kroz glavnu ulicu u Rumi upucena prema policiji.Vicu sve ce blokirati! Dolaze uskoro po tebe, gotov si! Mene , nikad nece uhvatiti ! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.06.2011 10:00
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
sanjin - poruka glasi: Bog je covjeku dao slobodnu volju da uredjuje zivot kako zeli. Medjutim,interesuje me ko odlucuje koliko ce taj zivot da traje? Bog? Sotona? Ili je necija smrt stvar puke slucajnosti? Covek odlucuje koliko ce njegov zivot da traje, jer mu je Bog dao mogucnost tog odlucivanja. Covek moze da izabere da vecno zivi, i to je ono sto Bog zeli. Ako mislis na ovozemaljski zivot, i to koliko ce on da traje, moje misljenje je da covek i tu odlucuje. Moje je misljenje (dakle, ovo je samo moje misljenje na osnovu proucavanja Biblije) da ljudi koji tokom ovog zivota izgrade svoj karakter do visine Hristovog karaktera - bivaju zivi preneti na Nebo, a da ne okuse smrt. To je bio slucaj sa Ilijom i Enohom. Slicno se desilo i sa Mojsijem, iako je Mojsije okusio smrt jer je na kraju napravio veliku gresku kada nije postupio kako mu je Bog zapovedio prilikom davanja vode narodu (o tome sam ranije govorio). Dakle, covek svesno ili nesvesno odlucuje kada ce umreti na osnovu svojih izbora u zivotu. Kada su u pitanju misionari i proroci, oni su jasno stavili do znanja da su spremni da izgube ovozemaljski zivot zarad spasenja svojih bliznjih (pogresna informacija je opasnija od bilo kojeg vatrenog oruzja). Dakle, oni su kao ratnici na prvoj liniji fronta i postoji povecana mogucnost da izgube ovozemaljski zivot. Naravno da oni znaju da je ovozemaljska smrt religioznog coveka pocetak vecnog zivota (jer je period od smrti do vaskrsenja u Bibliji opisan kao spavanje koje coveku prodje kao trenutak). |
|
|
Laki |
Odgovorio 01.06.2011 13:45
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Å panija priznaje Palestinu iz 1967. http://www.jpost....?id=222873 |
|
|
SMUK |
Odgovorio 01.06.2011 14:02
|
Član Odgovori: 128 Pristupio/la: 30.05.2011 16:41 Lokacija: ÄŒaÄak |
MIROLJUBE Å TO PIÅ EÅ ZA "SUDBINU"?KAD JE TO ÄŒASOPIS KOJI PROPAGIRA OKULTIZAM,MAGIJU I SL? |
|
|
Nikola Jelacic |
Odgovorio 01.06.2011 14:09
|
Član Odgovori: 49 Pristupio/la: 30.04.2010 18:58 Lokacija: Banja Koviljaca |
Posto je argument mnogih da Amerika daje milijarde Izraelu, ovaj video objasnjava nacin na koji im "pomazu". http://www.youtub...nCREDWEajo |
|
|
JA PRAVOSLAVAC |
Odgovorio 01.06.2011 14:10
|
Član Odgovori: 21 Pristupio/la: 04.04.2011 11:51 Lokacija: Nepoznata |
Odlican video koji pokazuje vezu Hitlera sa okultizmom: http://www.youtub...B71BC4B23C |
|
|
ivankambelevac |
Odgovorio 01.06.2011 15:20
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 26.10.2010 22:42 Lokacija: Nepoznata |
http://www.banepr...trebi_4426 |
|
|
robisea |
Odgovorio 01.06.2011 15:32
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 01.06.2011 15:29 Lokacija: Nepoznata |
profesore, imam 28 godina. razmisljam da idem na brod, da zavrsim u vecernjoj skoli za pomorskog nautiÄara. tako kad bi otisao na brod na par godina mogao bih zaradit za kucu u prirodi i sve to. mislim da je to dobar nacin da se doÄ‘e do zarade ne bi li se covjek osamostalio. znam da nije lako ploviti i biti na brodu, ali tako bi imao dovoljno novaca za izgradnju doma i imanja u prirodi. Å¡to vi mislite o tome? jel to dobra ideja? |
|
|
Dusan d |
Odgovorio 01.06.2011 15:45
|
Član Odgovori: 185 Pristupio/la: 29.11.2010 17:30 Lokacija: Brda |
Prfesore možete da okaÄite link, pravilnog sadržaja bibliski knjiga? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.06.2011 15:55
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Sta im to vredi kad Bog ne priznaje Palestinu iz 1967. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.06.2011 16:00
|
Vizant - poruka glasi: MIROLJUBE Å TO PIÅ EÅ ZA "SUDBINU"?KAD JE TO ÄŒASOPIS KOJI PROPAGIRA OKULTIZAM,MAGIJU I SL? To je kao da me pitas zasto sam gostovao na ovoj ili onoj televiziji kad sve one propagiraju okultizam, magiju i sl. Vlasnik magazina "Sudbina" je vlasnik TV Duga koji je emitovao stotine sati naseg programa na svojoj televiziji, covek koji voli Boga, ali ima neka svoja verovanja i principe rada. Pozvao me je da pisem za njegov magazin, kao sto me je ranije zvao da gostujem na njegovoj TV. A ti izvini sto te nisam pitao za savet da li treba da prihvatim njegov poziv ili ne. A to sto ne mozes da ukapiras da ce neko ko je u okultizmu, citajuci casopis "Sudbina" mozda naici na moj tekst pa se obratiti, to je tvoj problem na kome treba da poradis. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.06.2011 16:06
|
robisea - poruka glasi: profesore, imam 28 godina. razmisljam da idem na brod, da zavrsim u vecernjoj skoli za pomorskog nautiÄara. tako kad bi otisao na brod na par godina mogao bih zaradit za kucu u prirodi i sve to. mislim da je to dobar nacin da se doÄ‘e do zarade ne bi li se covjek osamostalio. znam da nije lako ploviti i biti na brodu, ali tako bi imao dovoljno novaca za izgradnju doma i imanja u prirodi. Å¡to vi mislite o tome? jel to dobra ideja? I to je neko resenje, ali ja nisam pristalica takvih opcija. To je najteza opcija u kojoj covek lako moze da izgubi dusu. Mozda je to najbolja opcija za tebe, ti to najbolje znas. I ja bih izabrao tu opciju ako ne bih imao nijednu drugu, a ti sad vidi da li imas jos nekih opcija na talonu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.06.2011 16:07
|
Dusan d - poruka glasi: Prfesore možete da okaÄite link, pravilnog sadržaja bibliski knjiga? http://www.cps.or...dosled.pdf |
|
|
SMUK |
Odgovorio 01.06.2011 16:14
|
Član Odgovori: 128 Pristupio/la: 30.05.2011 16:41 Lokacija: ÄŒaÄak |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: PA TO BI ISTO BILO KAD BI DJAKOVAC REKAO DA JE POSTAO UNIJATA DA BI LJUDE IZBAVIO OD EKUMENISTA!Vizant - poruka glasi: MIROLJUBE Å TO PIÅ EÅ ZA "SUDBINU"?KAD JE TO ÄŒASOPIS KOJI PROPAGIRA OKULTIZAM,MAGIJU I SL? To je kao da me pitas zasto sam gostovao na ovoj ili onoj televiziji kad sve one propagiraju okultizam, magiju i sl. Vlasnik magazina "Sudbina" je vlasnik TV Duga koji je emitovao stotine sati naseg programa na svojoj televiziji, covek koji voli Boga, ali ima neka svoja verovanja i principe rada. Pozvao me je da pisem za njegov magazin, kao sto me je ranije zvao da gostujem na njegovoj TV. A ti izvini sto te nisam pitao za savet da li treba da prihvatim njegov poziv ili ne. A to sto ne mozes da ukapiras da ce neko ko je u okultizmu, citajuci casopis "Sudbina" mozda naici na moj tekst pa se obratiti, to je tvoj problem na kome treba da poradis. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.06.2011 17:58
|
Vizant - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Vizant - poruka glasi: MIROLJUBE Å TO PIÅ EÅ ZA "SUDBINU"?KAD JE TO ÄŒASOPIS KOJI PROPAGIRA OKULTIZAM,MAGIJU I SL? To je kao da me pitas zasto sam gostovao na ovoj ili onoj televiziji kad sve one propagiraju okultizam, magiju i sl. PA TO BI ISTO BILO KAD BI DJAKOVAC REKAO DA JE POSTAO UNIJATA DA BI LJUDE IZBAVIO OD EKUMENISTA! Znaci ja sam postao okultista zato sto pisem tekstove o Bogu u okultnom casopisu? Takodje, ja sam postao sektas zato sto pricam o pravoslavlju u protestantskim crkvama? Tvoje optuzbe na moj racun su identicne optuzbama koje su fariseji upucivali Isusu kada je On prihvatao poziv carinika, i njima slicnih ljudi, da dodje da im prica o teologiji. Isus im je odgovorio: "Lekar je potreban bolesnima, a ne zdravima." Pitanje za tebe: Da li je Isus postao carinik zato sto je prihvatio poziv carinika da im prica o teologiji? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.06.2011 22:36
|
robisea - poruka glasi: zaÅ¡to mislite da bih mogao izgubiti duÅ¡u? slobodno mi ukažite na neke opasnosti, vaÅ¡ savjet uvijek mi dobro doÄ‘e, Äega bih se trebao pripaziti? Lako je pricati o pomorskom poslu iz tople sobe, kada imas da jedes i pijes. Ali, otici od kuce na nekoliko meseci ili godina, nije laka stvar. Pitaj ljude sa nasih prostora, sta oni kazu kad krenu na Zapad? Kazu: "Idem samo da zaradim neke pare i odmah se vracam." Medjutim, sta se desi? Oni se inficiraju zapadnjackim destruktivnim nacinom zivota i mnogi se nikada ne vrate, a ako se i vrate - vrate se skroz polupani. Retki su koji su otisli na Zapad i sacuvali dusu. Dakle, samo dobro razmisli. Znam ljude koji su zaista otisli na par godina i vratili se sa ustedjevinom, a sacuvali su zivu glavu i dusu. Retki su, ali ih ima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.06.2011 22:42
|
Vizant - poruka glasi: NISAM HTEO DA KAŽEM DA SI OKULTISTA I SEKTAŠVEĆ SAM SAMO NAPRAVIO JEDNU PARALELU.NIJE MI JASNO KAKO SAD TAJ DIREKTOR "VOLI BOGA"A ŠTAMPA NEŠTO TAKO? Pa to je problem koji ti imas, sto sve vidis crno-belo. Postoje ljudi koji ne znaju neke stvari, ali polako napreduju, uce, i rade neke korisne stvari. Ne postoje savrseni ljudi na ovoj planeti, vec oni sa kojima mozes da saradjujes oko nekih dobrih stvari i oni sa kojima ne mozes da saradjujes. Cinjenica je da skoro sve medije kontrolisu evropljani ili okultisti. E sad, ima nekih medija gde pustaju da se progovori nesto o Bogu i moralu, i to treba koristiti. |
|
|
sikili |
Odgovorio 02.06.2011 08:29
|
Član Odgovori: 15 Pristupio/la: 09.03.2010 13:39 Lokacija: Nepoznata |
S obzirom da je promet po privatnim prodavnicama pao na 1500-2000 dnevno. (sto nije dovoljno ni za porez )Uvidjam da se zalihe tope , da je pitanje vremena kada ce doci kraj, ukoliko drzava ne upumpa svezeg kesa. Ovo se desava meni i SVIM prodavnicama u okruzenju. MIroljube ukoliko u bliskoj buducnosti dodje do zatvaranja istih i nemogucnosti rada , pa se lancano odrazi i na budzet, te i drugi ostanu bez penzija , plata itd... Kako ti vidis tu blisku crnu buducnost ? P.S ovo stanje je vec dvadesetak dana, na zalost nismo se svi izvukli iz systema! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.06.2011 08:50
|
Vizant - poruka glasi: INTERESUJE ME ZA ONU GUSLARSKU PESMU.JESI LI TI NAPISAO TEKST?AKO JESI IMAS LI JOÅ NEKI? Nisam je ja napisao. Ima jos nekih tekstova, planiram da ih uskoro objavim, mozda angazujemo nekog dobrog guslara da ih ispeva. Hajde pisi malim slovima, nadam se da nemas veliku dioptriju pa da moras da pises velikim slovima. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 02.06.2011 09:02 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.06.2011 09:01
|
sikili - poruka glasi: S obzirom da je promet po privatnim prodavnicama pao na 1500-2000 dnevno. (sto nije dovoljno ni za porez )Uvidjam da se zalihe tope , da je pitanje vremena kada ce doci kraj, ukoliko drzava ne upumpa svezeg kesa. Ovo se desava meni i SVIM prodavnicama u okruzenju. MIroljube ukoliko u bliskoj buducnosti dodje do zatvaranja istih i nemogucnosti rada , pa se lancano odrazi i na budzet, te i drugi ostanu bez penzija , plata itd... Kako ti vidis tu blisku crnu buducnost ? P.S ovo stanje je vec dvadesetak dana, na zalost nismo se svi izvukli iz systema! Tvoj posao u gradu zavisi od kolicine bezvrednog novca koji se stampa u Srbiji ili se upumpava iz inostranstva. Ljudi koji su deo sistema (robovi sistema) iskljucivo zavise od toga da li ce gazde da im ponude posao, da li ce da im daju plate itd. Kao i svaki profesionalni pokerasi koji zele da navuku naivnog coveka da igra sa njima poker, svetski satanisti su razradili sistem da ljude izvuku iz prirode i da im pokazu kako je "lepse" i "lakse" ziveti u gradovima, gde ti je "sve na tacni" i "ne moras nista da se mucis". I onda kad se ljudi navuku na zivot u gradovima, kao narkomani, i postanu potpuno zavisni od sistema, onda gazde pocnu da zavrcu slavinu, a narod pocinje da grca. Onda satanisti pocinju da uvode sve teze i teze zakone kojima narod uvlace u satanizam, jer ti zakoni su navodno potrebni da bi se "borili protiv terorizma", "da bi nam svima bilo bolje" itd. Kad ljudi ne budu imali sta da jedu pristace na bilo koji oblik satanizma samo da dobiju koru hleba. Dakle, sto pre napustanje sistema - to bolje. |
|
Predji na forum: |