pocetak foruma
|
|
Milanko Raskovic |
Odgovorio 20.03.2011 23:02
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 20.03.2011 22:40 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav gospodine Miroljube, potreban mi je jedan Vas savet. Intenzivno idem u teretanu vec 3 godine,nisam koristio nista od hemije,do zadnjih par meseci. Kada god se pogledam u ogledalo,jednostavno nisam zadovoljan svojim izgledom,jer imam potrebu da izgledam jos bolje. Znam da je hemija stetna,ali to je jace od mene... Koji je Vas predlog da pobedim moj kompleks,a da pritom ne ostetim svoje fizicko i duhovno bice. Molim Vas za koristan savet,ovo radim iz ocaja. Nadam se Vasem odgovoru. Pozdrav. |
|
|
mn |
Odgovorio 20.03.2011 23:03
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 19.03.2011 13:50 Lokacija: Nepoznata |
Da li je mozda poznat neki nacin na koji je moguce prognati demone(koji su opseli neku osobu) ? mislim nacin na koji moze da deluje neko drugi osim te osobe |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.03.2011 23:18
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Milanko Raskovic - poruka glasi: Pozdrav gospodine Miroljube, potreban mi je jedan Vas savet. Intenzivno idem u teretanu vec 3 godine,nisam koristio nista od hemije,do zadnjih par meseci. Kada god se pogledam u ogledalo,jednostavno nisam zadovoljan svojim izgledom,jer imam potrebu da izgledam jos bolje. Znam da je hemija stetna,ali to je jace od mene... Koji je Vas predlog da pobedim moj kompleks,a da pritom ne ostetim svoje fizicko i duhovno bice. Molim Vas za koristan savet,ovo radim iz ocaja. Nadam se Vasem odgovoru. Pozdrav. Prvo, odlazak u teretanu nije nesto sto bih ti preporucio jer to nije aktivnost koja je najzdravija za coveka. Bolje je da radis rekreativne vezbe u nekom parku, i da u to ukljucis sklekove, propadanje, zgibove, trbusnjake, a da za kondiciju radis setnju, trckaranje ili voznju bicikla. Dobro je i plivanje, kako za izgradnju misicne mase, tako i za kondiciju. To sto nisi zadovoljan svojim fizickim izgledom pokazuje da bi trebao da se zabrines za svoj duhovni izgled, jer si ocigledno usvojio los sistem vrednosti, gledas filmove ili neke druge programe gde se misicavo, golo i nezdravo musko telo prikazuje kao nesto lepo. Idealno bi bilo kada bi radio nesto u prirodi oko proizvodnje hrane, jer bi ti se onda misici razvijali na najbolji nacin, a duh bi ti se razvijao u najboljim uslovima. Dakle, prestani da se gledas ispred ogledala, a uzmi da se gledas u ogledalu Biblije i onda ces biti i fizicki i duhovno lep (pa da te uskoro zenimo). |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.03.2011 23:20
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
mitrovicnemanja - poruka glasi: Da li je mozda poznat neki nacin na koji je moguce prognati demone(koji su opseli neku osobu) ? mislim nacin na koji moze da deluje neko drugi osim te osobe Mozes da se molis za tu osobu, i to "u ime Isusa Hrista". To je najmocnije sredstvo za odbranu od demona. Demoni kad cuju Isusovo ime, to je za njih najstrasniji bic. |
|
|
Nikola Jelacic |
Odgovorio 21.03.2011 01:43
|
Član Odgovori: 49 Pristupio/la: 30.04.2010 18:58 Lokacija: Banja Koviljaca |
Dobar video koji pokazuje kako se postepeno doslo do toga da se danas za placanje koristi bezvredan papir, bez pokrica u zlatu ili srebru http://www.youtub...1wrbI-b5IQ |
|
|
ilija89 |
Odgovorio 21.03.2011 01:50
|
Član Odgovori: 33 Pristupio/la: 24.05.2009 01:08 Lokacija: Nepoznata |
Imam jedno logicno pitanje, sa aspekta cinjenice da je planeta mlada zemlja, koliki je poluraspad nekih radioaktivnih elemenata za koje evolucionisti smatraju da ce se raspasti potpuno za nekih par miliajrdi godina?
Mudar Äovek sam donosi odluke; budala prihvata javno mnjenje.
Kineska izreka |
|
|
Vukoman |
Odgovorio 21.03.2011 11:00
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 07.07.2010 04:02 Lokacija: Nepoznata |
Evo satelitskih snimaka Japana pre i posle nesrece : http://www.abc.ne...eafter.htm Imate vertikalnu liniju na satelitskim snimcima koji pomerate kursorom levo-desno i tako vidite situaciju pre i posle razaranja. Sad mi nesto pade na pamet oko ovog Japana....svakom normalnom je zao tog naroda aliiiii stani malo bre... zivis na ostrvu koje svaki chas razori zemljotres i ti gradis 53 nuklearke?!?!?! Ima li tu mozga? i posle cemo da kazemo zla sudbina? Ma koja sudbina, ja bih to nazvao prizivanje nesrece! I to sve radi narod koji je imao 210.000 hiljada zrtava od jedine dve nuk. bombe bacene na civile?!?!? HRABRO NEMA STA! Rizik zarad profita! Srebroljublje = nesreca ! Izmenio/la Vukoman na 21.03.2011 11:02 Bellum omnium in omnes
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.03.2011 12:06
|
ilija89 - poruka glasi: Imam jedno logicno pitanje, sa aspekta cinjenice da je planeta mlada zemlja, koliki je poluraspad nekih radioaktivnih elemenata za koje evolucionisti smatraju da ce se raspasti potpuno za nekih par miliajrdi godina? Vremena poluraspada su poznata i navedena u literaturi, ali to nema veze sa staroscu stena i Zemlje. O tome imas detaljnije na donjem linku: http://www.cps.or.../cks2.html |
|
|
zoky |
Odgovorio 21.03.2011 14:57
|
Član Odgovori: 61 Pristupio/la: 26.02.2010 21:12 Lokacija: Srbija |
SRS osudjuje zlocinacku agresiju na Libiju |
|
|
dulegojkov |
Odgovorio 21.03.2011 15:30
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 16.03.2011 08:44 Lokacija: Nepoznata |
poslao sam vam par pitanja ali nisam na forumu video kasnije ni moje pitanje ni vas odgovor sto bas i nije duhovno ni moralno ali su moja pitanja nejasna.napominjem da ove moje nejasnoce i neslaganja pitam zbog sebe pa ako moze da mi razjasnite ili je nesto drugo u pitanju |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.03.2011 16:03
|
dulegojkov - poruka glasi: poslao sam vam par pitanja ali nisam na forumu video kasnije ni moje pitanje ni vas odgovor sto bas i nije duhovno ni moralno ali su moja pitanja nejasna.napominjem da ove moje nejasnoce i neslaganja pitam zbog sebe pa ako moze da mi razjasnite ili je nesto drugo u pitanju Nisi video svoje pitanje jer je obrisano. Ne secam se sta si pitao ili sta si komentarisao, ali verovatno je bilo nesto o cemu smo bezbroj puta pisali. Dakle, procitaj prethodne moje postove. Nemam vremena da svakome objasnjavam zasto mu je post obrisan - ili je u pitanju neko komentarisanje, ili nesto o cemu sam vise puta pisao, ili nesto neozbiljno. |
|
|
radoznali |
Odgovorio 21.03.2011 16:21
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 04.03.2011 14:45 Lokacija: Nepoznata |
Ameri bombarduju Libiju a Bog bombarduje ameriku http://www.youtub...ded#at=146 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.03.2011 17:59
|
radoznali - poruka glasi: Ameri bombarduju Libiju a Bog bombarduje ameriku http://www.youtub...ded#at=146 To je bilo prosle godine, i to je samo zagrevanje za ono sto ce uskoro da usledi. |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 21.03.2011 18:22
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
Ako znamo da je holandijajedna od najnemoralnijih zemalja u evropi i svetu (uvek su prednjacili u nemoralu i njegovom legalizovanju, a to je jos od srednjeg veka, tamo je Hag... ). Kako to da nju ne zadesi neka veca prirodna katastrofa ili nepogoda, narocito poplave , jer znamo da oni kradu zemljiste od mora i da su ispod nivao mora dobrim delom itd. Zasto bi oni bili bolji od Japana recimo??? http://m.ammoth.u...rlinie.jpg Izmenio/la crnitrn na 21.03.2011 18:29 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.03.2011 18:41
|
crnitrn - poruka glasi: Ako znamo da je holandijajedna od najnemoralnijih zemalja u evropi i svetu (uvek su prednjacili u nemoralu i njegovom legalizovanju, a to je jos od srednjeg veka, tamo je Hag... ). Kako to da nju ne zadesi neka veca prirodna katastrofa ili nepogoda, narocito poplave , jer znamo da oni kradu zemljiste od mora i da su ispod nivao mora dobrim delom itd. Zasto bi oni bili bolji od Japana recimo??? http://m.ammoth.u...rlinie.jpg Ja znam da si ti mnogo mudar i da bi ti vodio ljudsku istoriju bolje nego Bog, ali na nasu srecu, Bog vodi sve tokove, a tebi ostaje da ucis i da razmisljas zasto Bog vodi tokove bas na ovaj nacin. |
|
|
Nenad Stevanovic |
Odgovorio 21.03.2011 21:26
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 19.03.2011 21:10 Lokacija: Nepoznata |
Da li je normalno da razni svestenici i popovi koji treba da nas uce moralu, postenju i skromnosti odredjuju sami cene i to astronomske za krstenja i vencanja, za parastuse da i ne pricam? Mnogi ljudi nemaju to da plate, a voleli bi da vencanje obave u Bozjoj kuci. sta ljudi da rade po tom pitanju? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.03.2011 22:02
|
nenadstevanovic - poruka glasi: Da li je normalno da razni svestenici i popovi koji treba da nas uce moralu, postenju i skromnosti odredjuju sami cene i to astronomske za krstenja i vencanja, za parastuse da i ne pricam? Mnogi ljudi nemaju to da plate, a voleli bi da vencanje obave u Bozjoj kuci. sta ljudi da rade po tom pitanju? Ima i dobrih svestenika, mogu da odu kod njih. |
|
|
nesa013 |
Odgovorio 21.03.2011 22:48
|
Član Odgovori: 54 Pristupio/la: 04.06.2010 17:32 Lokacija: Nepoznata |
Ako podjemo od predpostavke da je Bog pustio veliki pomor i stradanje Japanskog naroda,namece se pitanje kakav nas odnos treba da bude prema zrtvama?Niko nije zalio ljude grada Jerihona koji su nastadali od ruke Isusa Navina i njegove vojske zbog njihovog bezboznistva. |
|
|
Nenad Stevanovic |
Odgovorio 21.03.2011 22:49
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 19.03.2011 21:10 Lokacija: Nepoznata |
svaka cast njima, znam da postoje i to dosta njih, ali svaka oblast ima svog svestenika i bez njegovog dopestenja ne mozes da odes kod drugog. |
|
|
Nemanja88 |
Odgovorio 21.03.2011 23:50
|
Član Odgovori: 10 Pristupio/la: 21.03.2011 23:41 Lokacija: BG |
http://www.alo.rs...zemljotres Gospodine Miroljube, ako mozete iskreno da odgovorite sta vi mislite o tome? Ja zaista u to ne verujem ali bih zeleo da cujem vase misljenje. I oprostite ako je ovo pitanje vec bilo, pre 10 minuta sam se registrovao na forum. |
|
Predji na forum: |