Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
New man
Miro sta bi sa inspektorom, da nisu sta prijetili?

Kad ces okacit ona predavanja u vecoj rezoluciji?

Miroljub Petrovic
milosm - poruka glasi:
Zanima me sta mislite o organizaciji "Dveri Srpske" i o njihovom skoro najavljenom ulasku u politiku?
Ovo pitam treci put, a odgovora nema i pitanje mi bude obrisano, zasto?
Odgovorite mi u vidu privatne poruke.

Rekao sam milion puta da pozdravljam ulazak Dveri u politiku, ali ti nisi citao prethodne postove i dosadan si kao stenica (insekt iz slame).

Miroljub Petrovic
New man - poruka glasi:
Miro sta bi sa inspektorom, da nisu sta prijetili?

Bila su dvojica inspektora i otisli su. Pederske organizacije su se zalile ministarstvu zdravlja na mene, a ovi su prosledili slucaj tuzilastu, i onda je tuzilastvo angazovale inspektore da prikupe informacije o mom radu. Ljudi su dosli, popricali sa mnom i otisli, tako se sve zavrsilo. Videcemo kako ce se dalje odvijati situacija.

Kad ces okacit ona predavanja u vecoj rezoluciji?

Uskoro.

electronpn
O poslednjim dogadjajima sve znamo, osim sto ne znamo kada ce dodji na tvom crtezu 'OI' obracanje Izraela. Kako sam shvatio po tebi ce se to desiti za naseg zivota ? A i ja mislim da je to skoro s obzirom da je opsta ludnica na planeti.

Miroljub Petrovic
electronpn - poruka glasi:
O poslednjim dogadjajima sve znamo, osim sto ne znamo kada ce dodji na tvom crtezu 'OI' obracanje Izraela. Kako sam shvatio po tebi ce se to desiti za naseg zivota ? A i ja mislim da je to skoro s obzirom da je opsta ludnica na planeti.

Nisam govorio o datumima za obracenje Izraela i Hristov drugi dolazak. Dobro si zakljucio o tome.

elohim
sotona vrlo dobro poznaje bibliju,verovatno je zna napamet,i ako bog kaze da ce gnusoba pustosna da sedne u hram na presto i da ce hristos-mihailo tada da krene u rat protiv njega zasto bi sotona tako nesto zaista i uradio?moze da odluci e bas necu da sednem u hram i tako cu da kompromitujem bibliju i bozju rec,jer dosta se u prorockim knjigama govori o tome sta ce da uradi sotona i on bas to i radi iako to znaci njegov kraj,bozji plan je vrlo jasan i konkretan ali mi sotonina logika nije bas najjasnija.

Miroljub Petrovic
elohim - poruka glasi:
sotona vrlo dobro poznaje bibliju,verovatno je zna napamet,i ako bog kaze da ce gnusoba pustosna da sedne u hram na presto i da ce hristos-mihailo tada da krene u rat protiv njega zasto bi sotona tako nesto zaista i uradio?moze da odluci e bas necu da sednem u hram i tako cu da kompromitujem bibliju i bozju rec,jer dosta se u prorockim knjigama govori o tome sta ce da uradi sotona i on bas to i radi iako to znaci njegov kraj,bozji plan je vrlo jasan i konkretan ali mi sotonina logika nije bas najjasnija.

Sotona funkcionise kao divlja zver zedna krvi. On je opsednut time da bude bog i vladar na Zemlji, kao sto je narkoman opsednut time da dodje do droge jer je "uveren" da ce ga to dovesti do srece. Osobe kojima je otupela savest ne mogu razumno da se ponasaju, vec slede svoje zivotinjske instinkte koji ih vode ka tome da uniste i sebe i sve oko sebe, jer ih greh kojim su opsednuti uverava da je to sreca i prava stvar.

Miroljub Petrovic
Ko stoji iza pobune u Libiji govore i parole koje ispisuju i uzvikuju pobunjenici: "Gadafi Jevrejin":

http://www.b92.ne..._id=495512

U isto vreme, Savet bezbednosti UN je uveo sankcije Libiji i njenom predsedniku Gadafiju. I nas veliki "saveznik" Rusija je glasala za sankcije i nije dala veto. Tako su se ponasali i u slucaju Srbije, Nikada u istoriji nisu nekoj drzavi tako ekspresno uveli sankcije sto pokazuje koliko je ceo UN pod kontrolom iste sile.

http://www.b92.ne..._id=495487

istrazhivach
Поздрав за све. У уторак 1. марта у 19сати у Пријепољу у дому културе Двери српске имају трибину па ко је близу Пријепоља може да дође на ту трибину.

nikola
http://www.spirit.../nazi.html

Miroljub Petrovic
Jovan90 - poruka glasi:
Miroljube mozda ste culi za Daystar television network.to je neka Hriscanska televizija u Americi.Imaju svoje predavace i zaista ti predavaci po meni govore cestito,tj ispravno.sad znam da tamo ima brdo sekti i svega pa me interesuje vase misljenje o ovom pokretu.Ja sam gledao neko predavanje u nekoj ogromnoj hali koje je odrzao neki covek(ima ih vise),80% vremena se derao,a ljudi kao da su bili u nekom transu.Ali zaista nisam cuo da je govorio nista drugacije od onoga sto mi pricamo na ovom forumu,ali sam pristup tih svestenika je pomalo cudan. uostalom evo linka

U pitanju je jedna protestanska televizija koja se bavi "misioniranjem". Na toj televiziji neces nikada cutireci o porodici, o zivotu u prirodi i o prakticnoj teologiji. Uglavnom su to price koje udaraju na osecanja, "Bog je ljubav", "On te voli" (a ti ne moras nista da radis). Naravno, tu su fanatizmi, padanje u trans i slicno. Imao sam priliku da par puta gledam njihov program, nikada nisam video da emituju nesto iz nauke i da potvrdjuju autenticnost Biblije, ili nesto o zdravlju. Ja to zovem "padavicarsko hriscanstvo".

Uros_86
Ja sam dobio poruku da ću biti banovan. Zapravo želim da pokažem ljudima kakav moral propagiraju poznate ličnosti na najvećem svetskom događjau.

Miroljub Petrovic
Uros_86 - poruka glasi:
Ja sam dobio poruku da ću biti banovan. Zapravo želim da pokažem ljudima kakav moral propagiraju poznate ličnosti na najvećem svetskom događjau.

Banovan si.

bokiva
Ekoloski pokret Srbije se oglasio javno povodom Chemtrailsa koji ispusta hemikalije i iznad Srbije

http://www.youtub...oBVOdL07M8
"Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".

anton
Uza sve ono što i sam nabrajaš u knjigama i predavanjima,kao glavne uzroke bolesti i to onih najtežih i najsmrtonisnijih(nepravilna prehrana, alkohol, pušenje,nehigijena,nespavanje,neaktivnost...),u literaturi se još spominje i stres.

Može li se stres u današnje vrijeme uopće izbjeći?

Ako već i ne može,dali pravilna ishrana,kretanje i rad u prirodi i slične zdrave aktivnosti mogu neutralizirati štetna djelovanja stresa po ljudski organizam,ili i sami stres?

biblija22
GRUPA BALKANEL

3000 godina stara muzika i tekst, prvi put desirovano i otpevano na svetu U Srbiji a jos Biblijsko, Izraelsko... evo kako zvuci par pesama:

http://www.vimeo....

Obaveštavamo članove grupe da će prvi koncert grupe Balkanel biti 22. maja na "LADY FAIR-u" (Beogradski sajam), a više informacija imate na adresi...

http://www.facebo...3?v=box_3# !/event.php?eid=153166718075621

... koncert je besplatan!

Zaista jedinstvena prilika, da svi koji smo u mogucnosti, uvelicamo svojim prisustvom ovaj do sada jedinstveni dogadjaj. A za one koji nisu u mogucnosti da dodju i prisustvuju ovom dogadjaju - molimo da bar daju svoj doprinos u marketingu, da na opciji ispod slike (opcija odaberi zvanice) posalju zahtev svim svojim prijateljima za prisustvo ovom dogadjaju, kako bi i na taj nacin izvrsili promociju ovog plemenitog projekta.

P.S. "Nemojte se umoriti čineći dobra dijela,jer ćete kad dođe vrijeme žeti blagoslov..."

Miroljub Petrovic
anton - poruka glasi:
Uza sve ono što i sam nabrajaš u knjigama i predavanjima,kao glavne uzroke bolesti i to onih najtežih i najsmrtonisnijih(nepravilna prehrana, alkohol, pušenje,nehigijena,nespavanje,neaktivnost...),u literaturi se još spominje i stres.

Može li se stres u današnje vrijeme uopće izbjeći?

Ako već i ne može,dali pravilna ishrana,kretanje i rad u prirodi i slične zdrave aktivnosti mogu neutralizirati štetna djelovanja stresa po ljudski organizam,ili i sami stres?

Upravo je jedna od svrha reigije - dostizanje mira. Isus kaze: "Mir svoj dajem vam." Po tome koliko neko ima mir moze se videti koliko je religiozan.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 28.02.2011 13:03

ateista - pancevo
E ovako,
otac i majka su mi poprilično religiozni ljudi. Ikone po celoj kući, svaki praznik se obeležava, svaki pravoslavni običaj se ispoštuje 100%, posećuju crkvu. Otac je čak želeo da studira bogosloviju, ali tada to nije bilo baš preporučljivo zbog komunizma.
Roditelji su mi bili intelektualci koji su puno radili, pa sam detinjstvo proveo kod babe i dede.
I baba i deda su bili ugledni ljudi iz gospodskih banatskih porodica. U najranijem detinjstvu morao sam da naučim da sviram klavir, da čitam i pišem, itd. Čitali su mi svašta, od astronomije do religijskih stvari. Moj deda, iako čovek tehničke struke, bio je zadojen religijom pa sam pod njegovim utiajem postao vernik. Pošto sam sa 5 godina znao da čitam i pišem, čak sam i sam uzimao da čitam neke stvari vezane za religiju.

Moj deda je voleo da priča o Bogu, fizici, astronomiji, istoriji i istoriji umetnosti. Ja sam njegove reči upijao kao sunđer. Što je rezultiralo da postanem vernik, pa čak da počnem jako da se plašim Boga. Imam utisak da mi je "Bog" stalno nabijao neki imaginarni osećaj krivice, još u najranijem detinjstvu.

Ipak mi je tu nešto bilo nelogično. Sa 6 godina sam dedi postavljao pitanja tipa: kako izgleda Bog, kako se njegovo postojanje manifestuje, kada je nastao Bog, itd.
On mi je odgovarao onim argumentima koje smo navikli da viđamo u kreacionističkoj literaturi.
Dakle, iako sam bio vernik, još sa 6 godina sam imao "sukob" sa razumevanjem Boga, ali nastavio sam i pored toga da budem hardcore vernik sve do polaska u srednju školu.
Imao sam još tih "sukoba", ali najviše mi je smetao lažni osećaj krivice.
Sve što mi se dešavalo u životu mislio sam da me Bog kažnjava. Kad sam sa 12 godina počeo da masturbiram za Božić, mislio sam da sam kupio kartu za pakao, itd...
U Srednjoj školi sam se upoznao sa ozbiljnijim principima hemije, fizike i biologije, što je rezultiralo da prestanem sa verovanjem u Boga. Filozofija mi je takođe mnogo pomogla. Zatim sam sam analizirao Kuran i Bibliju i shvatio kakvih kontradiktornosti, laži i bolesnoumnih naklapanja tamo ima.
Zapravo, u Boga sam prestao da verujem onog trenutka kad sam počeo da mislim svojom glavom i analizirao činjenice.

New man
http://www.rts.rs...D0%BD.html

Jeremija
Sve nas(a to je sigurno)zanima ,dali se vi pridrzavate onoga sto propagirate(nezavisnost od sistema,zivot u prirodi i sl.)? Po vama,sve je lako,izaci iz sistema,obezbediti sve za zivot u prirodi,savladati sva iskusenja,preko noci postati nezavistan.Ali u zivotu,u praksi,to je drugacije i vi to dobro znate.Dali je dovoljne reci da i pored mog truda i strpljenja,ja ne mogu naci posao,jer nemam vezu.Ne mogu prodati kucu blizu grada i kupiti negde u prirodi imanje,jer je kriza.To je realnost.
Izmenio/la Jeremija na 28.02.2011 16:14

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.62 sekundi!