Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Jasna12
Jasna12 - poruka glasi:
Molim odgovor vezano za liječenje biljem kod oboljenja bubrega(povišena urea u mokraći)
Hvala

Hitno molim

vatrogascispasiocins
papa oprasta grehove online

http://www.vesti-...o-mobilnog

Vatru gasi brata spasi

Miroljub Petrovic
Jasna12 - poruka glasi:
Jasna12 - poruka glasi:
Molim odgovor vezano za liječenje biljem kod oboljenja bubrega(povišena urea u mokraći)
Hvala

Hitno molim

Procitajte kratku knjigu "Nacela zdravog zivota", tu imate sve osnovno. Za detalje oko bilja pogledajte knjige "Prirodna medicina" i "Enciklopedija prirodnih lekova". Sve imate na ovom sajtu.

Prelaskom na 100% biljnu hranu i pijenje dosta vode (uz odbacivanje duvana, kafe i alkohola), resava 95% problema sa bubrezima.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 09.02.2011 11:58

Miroljub Petrovic
Evo, iz ruskih izvora, kuda idu odnosi Ruske pravoslavne crkve i Vatikana

http://serbian.ru...87424.html

REDSTAR
http://www.youtub...8TkYqccela
Gordan

Teodul - Servant of God
Da li će do kraja dana biti postavljena predavanja koja ste skoro održali o poslednjim događajima?

tovel
Povodom odluke da Dveri izlaze na izbore kao nezavisna lista, podršku je uputila i prof. dr Jasmina Vujić, šef katedre za nuklearni inženjering na Univerzitetu Berkli u Amerci, i jedan od vodećih predstavnika srpske naučne dijaspore.

http://www.youtub...O8GJZrSDZw

Miroljub Petrovic
Teodul - Servant of God - poruka glasi:
Da li će do kraja dana biti postavljena predavanja koja ste skoro održali o poslednjim događajima?

Nece biti postavljena do kraja dana. Najranije sutra ujutru. javicu cim bude postavljeno. Malo strpljenja.

Dusan d
G Miroljube,poceo sam da citam vasu gnjigu Osnovi Teokratije.Vidim da je ta knjiga napisana na osnovu Biblije i potpuno se slazem sa sadrzajem te knjige.Kada bi se onako uredjivala drzava i brak skoro pa bi bio raj u takvoj drzavi.Citajuci tu knjigu razumeo sam sta su zapravo robovi koji se pominju u Bibliji.A pre sam se pitao kako to da neke pobozne Bibliske licnosti mogu da imaju robove,pitao sam se kako je to Bog dozvolio.

Ali opet nesto me buni,Bibliska kazna za kurvanje je smrt i za ostale vece destruktivne stvari,to pise u S Z to je Bog rekao i to stoji.Ali u N Z pise kako su fariseji doveli neku zenu pred Isusa i rekli sta treba sa njom da radimo ona se kurvala ,zar netreba da je ubijemo.On je njima odgovorio ko misli da nema greha neka prvi baci kamen na nju.Nakon toga oni nisu imali odgovora i razisli su se.Ondak je njoj rekao ne gresi vise i idi.

On kao Bogocovek nije naredio da se ona kamenuje kako bi trebali ostali da ucine po Bozijem zakonu.Isto govori Isus apostolima,kaze u zakonu pise oko za oko zub za zub a ja vam kazem ko vas udari po jednom obrazu okrenite mu i drugi ili ko vam otme kosulju dajte mu jos jednu.

Moguce je da ima gresaka tokom vekovnog prepisivanja u N Z ali nemogu da budu sve greske.Naprimer vi ste govorili o tome u N Z pise nek vam bude da da a ne ne i nekunite se.Tokom prevoda sa hebrejskog na grcki moguce je da je neko zaboravio neku malu kukicu sa hebrejskog originala ali neverujem da moze toliko gresaka da ima. A kad bi bio neko pametan na vlasti pa kad bi uveo teokracki sistem kao sto je bio sistem Cara Dusana ja bi bio najsrecniji ali bi zato moralo da se pobije bar 90% stanovnistva nase zemlje zato sto sve rade suprotno Bozijem zakonu.Ali opet mislim da bi tebala da se da jos jedna sansa tim 90% kontrasa da se pokaju poprave i nerade vise te destrukcije,treba da im se da sansa kao sto je Isus dao sansu da se popravi kore navedena bludnica.

Interesuje me vase misljenje na ovaj moj komentar.

Pozz

nikola
primer kako su na Isilandu resili problem izolacije krova

http://img11.imag...kuce3.jpg/
http://img19.imag...kuce4.jpg/
http://img708.ima...kuce5.jpg/

velja
Miroljube da li treba covek da brani svoju porodicu fizicki ako je napadnu lopovi,pederi, ubice i dr. ili da okrene drugi obraz?

Miroljub Petrovic
Dusan d - poruka glasi:
G Miroljube,poceo sam da citam vasu gnjigu Osnovi Teokratije.Vidim da je ta knjiga napisana na osnovu Biblije i potpuno se slazem sa sadrzajem te knjige.Kada bi se onako uredjivala drzava i brak skoro pa bi bio raj u takvoj drzavi.Citajuci tu knjigu razumeo sam sta su zapravo robovi koji se pominju u Bibliji.A pre sam se pitao kako to da neke pobozne Bibliske licnosti mogu da imaju robove,pitao sam se kako je to Bog dozvolio.

Ali opet nesto me buni,Bibliska kazna za kurvanje je smrt i za ostale vece destruktivne stvari,to pise u S Z to je Bog rekao i to stoji.Ali u N Z pise kako su fariseji doveli neku zenu pred Isusa i rekli sta treba sa njom da radimo ona se kurvala ,zar netreba da je ubijemo.On je njima odgovorio ko misli da nema greha neka prvi baci kamen na nju.Nakon toga oni nisu imali odgovora i razisli su se.Ondak je njoj rekao ne gresi vise i idi.

On kao Bogocovek nije naredio da se ona kamenuje kako bi trebali ostali da ucine po Bozijem zakonu.Isto govori Isus apostolima,kaze u zakonu pise oko za oko zub za zub a ja vam kazem ko vas udari po jednom obrazu okrenite mu i drugi ili ko vam otme kosulju dajte mu jos jednu.

Moguce je da ima gresaka tokom vekovnog prepisivanja u N Z ali nemogu da budu sve greske.Naprimer vi ste govorili o tome u N Z pise nek vam bude da da a ne ne i nekunite se.Tokom prevoda sa hebrejskog na grcki moguce je da je neko zaboravio neku malu kukicu sa hebrejskog originala ali neverujem da moze toliko gresaka da ima. A kad bi bio neko pametan na vlasti pa kad bi uveo teokracki sistem kao sto je bio sistem Cara Dusana ja bi bio najsrecniji ali bi zato moralo da se pobije bar 90% stanovnistva nase zemlje zato sto sve rade suprotno Bozijem zakonu.Ali opet mislim da bi tebala da se da jos jedna sansa tim 90% kontrasa da se pokaju poprave i nerade vise te destrukcije,treba da im se da sansa kao sto je Isus dao sansu da se popravi kore navedena bludnica.

Interesuje me vase misljenje na ovaj moj komentar.

Pozz

Govorio sam o tome vise puta na ovom forumu, ali ti nisi citao moje prethodne postove. Dakle, treba da procitas sta sam sve ovde pisao da bi mogao da se ravnopravno ukljucis u diskusiju.

U najkracem, u vreme Mojsija, Bog je ljudima dao zakone i ti ljudi su bili svedoci Bozjeg natprirodnog delovanja, bili su upoznati sa svim pitanjima vezanim za moral, i zato sto su sve to ZNALI, zato je prema njima mogla da se primenjuje smrtna kazna za najteza dela (sirenje smrti). Kada je Isus dosao na Zemlju, velika vecina ljudi je potpuno zaboravila moralna nacela koja je Bog dao, ljudi su slusali lazne religijske vodje (slicno je i danas) umesto da se drze Bozje reci. I sada, Isus dolazi medju ljude koji NE ZNAJU mnogo o moralu i moralnom zakonu, duboko su u grehu, i zato sto NE ZNAJU, On im kaze da ne treba da ubijaju gresnike, vec da im treba pomoci i uputiti ih na put pokajanja i ozdravljenja.

Da su ljudi u vreme Isusa prihvatili Bozji poziv, Bog bi ponovo uveo teokratiju u Izraelu, svi ljudi bi svakoga dana bili obavestavani i uceni o moralnom zakonu, i TEK ONDA bi ponovo bila uvedena smrtna kazna za sirenje smrti (najteze grehe,kao sto je kurvarstvo).

Miroljub Petrovic
velja - poruka glasi:
Miroljube da li treba covek da brani svoju porodicu fizicki ako je napadnu lopovi,pederi, ubice i dr. ili da okrene drugi obraz?

Govorio sam o tome vise puta, ali ti nisi citao moje prethodne postove. U toj izjavi Isus se obraca Jevrejima koje Rimljani teraju da za njih rade, a Jevreji se bune zbog toga. Nijedan peder, lopov i ubica nije dolazio da ubija jevrejske porodice, nego su ih terali da Rimjanima placaju porez i da rade za njih, sto se radi u svim zatvorima kada se zatvorenici teraju da rade. Jevreji su odbacili Boga i dosli su u "kolektivni zatvor" - rimsku okupaciju, a posle se bune. E pa, to ne moze. Dovedi se u red, pa ce Bog da te izbavi iz zatvora.

Carpediem
Имамо један случај девојке од 18 година која је напрасно оболела од псоријазе (Л40). Да ли имате искуства са том болешћу и са лечењем? Преписани су јој неки кортикостероиди и болничко лечење у Новом Саду. Шта мислиш о томе? Хитно је потребна помоћ! Морам нагласити да је породица изузетно сиромашна (родитељи са 10 деце на рубу егзистенције). Колико и како сирова храна може да помогне? Не знам како да им предложим сирову храну кад немају никакву?
Bog nije u sili, nego u pravdi!

Miroljub Petrovic
Carpediem - poruka glasi:
Imamo jedan slučaj devojke od 18 godina koja je naprasno obolela od psorijaze (L40). Da li imate iskustva sa tom bolešću i sa lečenjem? Prepisani su joj neki kortikosteroidi i bolničko lečenje u Novom Sadu. Šta misliš o tome? Hitno je potrebna pomoć! Moram naglasiti da je porodica izuzetno siromašna (roditelji sa 10 dece na rubu egzistencije). Koliko i kako sirova hrana može da pomogne? Ne znam kako da im predložim sirovu hranu kad nemaju nikakvu?

Uzrok prorijaze je najcesce nehigijena i trovanje (hranom, duvanom, kofeinom itd). Problem moze da se resi ako osoba pocne zdravo da zivi. Pogledaj kratku knjigu "Nacela zdravog zivota" na ovom sajtu.

Dino
Drugi dio dokumentarne emisije "Izrael - putovanje kroz vrijeme; Židov koji je podijelio povijest".

http://vimeo.com/...
"Ako netko hoće da se hvali, neka se hvali time što Mene poznaje."

Dika
Da li postoji knjiga "Tajna srecnog zivota" na engleskom?

Miroljub Petrovic
Dika - poruka glasi:
Da li postoji knjiga "Tajna srecnog zivota" na engleskom?

Postoji, ali nije lektorisana. Mozemo da vam posaljemo na e-mail tu verziju, ako hocete. Javite nam se na

Miroljub Petrovic
Da se ne zaboravi, u ova vremena kada nam decu uče da je sila isto što i pravda, a moć isto što i istina:

Za vreme rata protiv Bugarske u žestokim okršajima 1884/85. godine svakodnevno je stradalo sve više vojnika. Ali, za razliku od Srbije, koja svoje ranjenike zbrinjava, Bugarska nema organizovan vojni sanitet, a njihovi ranjenici, prepušteni samima sebi, ostajali su na mestu ranjavanja. Zbog toga Evropa prikuplja pomoć i konvoji sa sanitetskim materijalom spremni su da krenu za Bugarsku. Između evropskih konvoja i Bugarske isprečio se front sa srpskom vojskom.

Tada se događa nešto što se u istoriji ratovanja ne beleži ni do tada, a ni kasnije: na zahtev lekara austrijskog Crvenog krsta, Vlada Srbije je odobrila vojnoj komandi da za jedan dan prekine rat, otvori liniju fronta i propusti sanitetski transport koji je iz Beča upućen u Sofiju. I ne samo to - Srbija se pridružuje apelu iz Evrope, otvara svoje vojne magacine, dodaje lekove, ćebad, krevete i sve ono što je neophodno za otvaranje jedne bolnice u Bugarskoj. Tako Srbija prilaže svoju pomoć i zalihe neprijateljskoj zemlji sa kojom je u ratnom stanju.

Za ovaj presedan u svetskoj istoriji ratovanja, Međunarodni Crveni krst u Ženevi dodelio je specijalno priznanje Crvenom krstu Srbije, a u holu zgrade Međunarodnog Crvenog krsta u Ženevi stoji tabla na kojoj piše:

„...Budi tako human kao što je bila humana Srbija 1885. godine...“.

NR
Savet ministara Evropske Unije, 13. decembra 2010.g., doneo je izvestaj na temu "Bliskoistocni mirovni proces" u kojem se kaze da EU izrazava spremnost da prizna palestinsku drzavu "kada to bude prikladno".

Tekst je na engleskom. U petoj tacki se to pominje:
http://www.consil...118448.pdf
Izmenio/la NR na 12.02.2011 18:43

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.69 sekundi!