Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Ako neko jos ima nedoumica oko toga ko je zakuvao rat na Kosovu, i ko tamo vuce konce, evo:

http://www.b92.ne..._id=490377

neki deki
Kako je nastala katolicka enciklopedija, mislim ko je to napisao, uredio? Ako je Vatikan zasto u njoj postoji dosta podataka koji govore da je vatikanska religija nastala mesanjem paganstva i hriscanstva, zar ne bi trebali to da skrivaju posto glume da su religija zasnovana na cistim biblijskim principima?
Sve sto dise neka hvali Gospoda! Aliluja!

velja
Izrael se okrece Indiji i Kini ako ga napusti amerika sta to moze doneti Izraelu?

Could US abandon Israel too?

American response to uprising in Egypt shows Washington has no qualms about 'dropping' long time ally. Is Israel in danger of receiving similar treatment? Experts say 'possibility always exists,' recommend strengthening relations with India, China.

http://www.ynetne...02,00.html

Miroljub Petrovic
neki deki - poruka glasi:
Kako je nastala katolicka enciklopedija, mislim ko je to napisao, uredio? Ako je Vatikan zasto u njoj postoji dosta podataka koji govore da je vatikanska religija nastala mesanjem paganstva i hriscanstva, zar ne bi trebali to da skrivaju posto glume da su religija zasnovana na cistim biblijskim principima?

Rimska crkva nigde ne kaze da je zasnovana na biblijskim principima. Ona koristi Bibliju, ali ima i gomilu svojih spisa, kanona, enciklika, koncila itd, i njena ucenja su zasnovana na tradiciji i vanbiblijskim spisima, a ne na Bibliji. Zato je potrebno da u svojoj enciklopediji da neko (glupo) "objasnjenje" zasto su prihvatili paganstvo, kako je to "u skladu" sa Hristovim ucenjem.

Miroljub Petrovic
velja - poruka glasi:
Izrael se okrece Indiji i Kini ako ga napusti amerika sta to moze doneti Izraelu?

Could US abandon Israel too?

American response to uprising in Egypt shows Washington has no qualms about 'dropping' long time ally. Is Israel in danger of receiving similar treatment? Experts say 'possibility always exists,' recommend strengthening relations with India, China.

http://www.ynetne...02,00.html

To je ispunjenje biblijskih prorocanstava da ce Izrael da se okrece laznim bogovima, dok ne dodje do dna, a onda ce se obratiti svome Bogu.

ljubas

Odgovori: 89
Pristupio / la: 15 .02 . 09
Sta mislite jos i o kupovini grobnih
mesta , moji roditelji hoce da daju par
hiljada evra da kupe grobno mesto
ovde negde u BG. Svaka im cast, .. . ja
sam ostao be texta .

http://sviuselo.wordpress.com/
digitworld
Koja je zivotinja zavarala Adama? Da li je to stvarno bila zmija ili neka druga?

Pozdrav za sve ucesnike foruma!!!

Miroljub Petrovic
ljubas - poruka glasi:
Sta mislite jos i o kupovini grobnih
mesta , moji roditelji hoce da daju par
hiljada evra da kupe grobno mesto
ovde negde u BG. Svaka im cast, .. . ja
sam ostao be texta .

Bolje da daju (bace) pare za grobno mesto nego da ti kupe kafanu da budes "gazda", ili da ti plate skolarinu na Harvardu da postanes ateista. Od skupog grobnog mesta niko nece imati stetu. Treba da budes pametan pa da im izvuces novac za nesto korisno.

Evo, jedan moj prijatelj poceo da uci hebrejski jezik i da se pali da ide u Izrael, a njegovi roditelji poceli da ga ismejavaju da je glup, "sta ce ti to" itd, a on njima kaze da hoce da ide da studira magistarske studije na najboljem izraelskom univerzitetu, i jednom od najpoznatijih u svetu - Hebrew University of Jerusalem. I njegovi roditelji se oduseve, hoce da imaju "sina magistra" na prestiznom svetskom univerzitetu, i prodaju stan u strogom centru Beograda za velike pare i kupe malo manji u sirem centru, i naprave razliku od 50.000 evra i daju sinu da "ide da se skoluje". I ne samo da je uzeo novac, nego je uzeo i nov auto, stavio na brod i oterao za Izrael, iznajmio stan u centru Jerusalima, gleda sa terase na Stari Grad, uci hebrejski, i svaki drugi dan mi javlja neki novi fazon iz teologije sto je naucio mudrujuci tamo sa ljudima koji se bave Biblijom i hebrejskim jezikom, i pravi mi zazubice.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.02.2011 22:37

Miroljub Petrovic
digitworld - poruka glasi:
Koja je zivotinja zavarala Adama? Da li je to stvarno bila zmija ili neka druga?

Pozdrav za sve ucesnike foruma!!!

Pa ako u Bibliji pise da je to bila zmija, onda to znaci da je bio krokodil, a da je pisalo da je bila zirafa, to bi znacilo da je papagaj.

Javi se dr Zeljku Stanojevicu, on je ekspert za takve sucajeve kao sto si ti (on je najbolji psihijatar na nasim prostorima, i sire).

Aleksandar027
Postovanje Miroljube, imam jedno pitanje, Da li Jevreji koji su priznali Isusa Hrista su zapravo osnivaci hriscanstva? Tacnije moje pitanje je ko su bili ljudi koji su osnovali hriscanstvo ono do 2 veka(posle tog perioda znamo sta je bilo Konstantin... ) ?

MarkonJol
Mason 33. stepena Dzim So je 1988. godine objavio knjigu Smrtonosna obmana.
U knjizi je opisan cin inicijacije u masoneriju, napredovanje, masonsko objasnjenje religije, prihvatanje inkarnacije, proucavanje Svetog Pisma, ceremonija I obred prilikom dobijanja 33. stepena, razlike izmedju masonske doktrine I hriscanskog ucenja, pravo objasnjenje najvaznijih masonskih simbola, kako masoni gledaju na hriscansku moralnost, ko je Hiram Abif I predavanje za 32. Stepen.
Evo linka za skidanje

http://www.4share...bmana.html

Miroljub Petrovic
Aleksandar027 - poruka glasi:
Postovanje Miroljube, imam jedno pitanje, Da li Jevreji koji su priznali Isusa Hrista su zapravo osnivaci hriscanstva? Tacnije moje pitanje je ko su bili ljudi koji su osnovali hriscanstvo ono do 2 veka(posle tog perioda znamo sta je bilo Konstantin... ) ?

Pa ako si citao Bibliju onda si lako mogao da vidis da Isus kaze da je On dosao Jevrejima, da njih pozove na pokajanje, pa kad se oni obrate da postanu videlo drugim narodima. Dakle, to je koncept koji je planiran i izrecen odavno, jos od vremena Avrama i Mojsija. Posto su otpale jevrejske vodje uspele da zadrze uticaj u jevrejskom narodu, i da uz pomoc okupatora (Rimljana) budu jaci od sledbenika Isusa, odustalo se od obracenja Jevreja kao naroda i formiranja teokratske drzave, i taj projekat odlozen na neko vreme, a Jevreji koji su bili Isusovi sledbenici su sada dobili novi zadatak, a to je da Bozju poruku iznose i drugim narodima, a ne samo Jevrejima.

Isus je na pocetku svoje sluzbe, kada je okupio 12 ucenika, rekao: "Nemojte ići u nejevrejske zemlje, i u samarićanske gradove ne ulazite. Idite izgubljenom stadu proizašlom iz Izraelskog naroda." (Matej 10,5.6) Kasnije ucenici dobijaju zapovest da "uce sve narode po celom svetu".

Svuda po svetu gde su ziveli Jevreji postojale su njihove skupstine (sinagoge) i poslanice koje su pisali apostoli, pisane su tim jevrejskim sinagogama u kojima su ljudi prihvatili Isusa za Mesiju, koji su se sada okrenuli i ucenju neznabozaca. Nisu to nikakve "crkve", kao sto pise u nasim prevodima, nego zajednice Bozheg naroda koje su se okupljane oko jevrejskih skupstina (sinagoga) koje su prihvatile Isusa. Kasnije su se osnovale brojne skupstine, nazvane "crkve", koje su bile pune ljudi koji nisu poreklom Jevreji, itd, itd, dalje ti je sve poznato.

Miroljub Petrovic
04. 02. 2011.
MUBARAK UPOZORAVA NA OPASNOST OD "MUSLIMANSKOG BRATSTVA"

Predsednik Egipta je upozorio u svom intervjuu za TV mrezu ABC da postoji velika opasnost od uticaja ekstremisticke islamske ogranizacije “Muslimansko bratstvo.” Predsednik je izjavio da ne želi da ostane na funkciji i da jedva čeka da ode u penziju, ali i da Zapad ne razume kakav bi haos nastao u Egiptu u slučaju njegovog trenutnog odlaska sa vlasti. “Red mora biti uspostavljen, a onda se može razgovarati o mojoj ostavci i promeni Vlade,” rekao je Mubarak.

Organizacija “Muslimansko bratstvo” je najuticajnija opoziciona grupa u zemlji i verovatno bi nakon promene vlasti imala presudan politički uticaj. Zemlje zapada na čelu sa SAD i EU pružaju punu podršku fanatičnim grupama u Egiptu čiji je cilj destabilizacija regiona i stvaranje nesigurnosti na Bliskom Istoku. Čvrst savez Vatikana, SAD i EU očigledan je u kreiranju događaja u Egiptu i regionu.

Trenutno su angažovane jake vojne snage na ulicama Kaira koje pokušavaju da obuzdaju divljačku rulju bandita kojima upravlja Zapad preko ekstremističkih i terorističkih islamističkih organizacija.

Miroljub Petrovic
04. 02. 2011.
SNAGE HAOSA I BEZUMLJA SEJU STRAH PO EGIPTU

Zavera iz inostranstva protiv reda i zakona pretvorila je Egipat u zemlju kojom haraju bande pljačkasa, ubica, silovatelja i drugih kriminalaca, a sve to u ime demokratije. Administracija SAD i sve istaknute zemlje EU svojim svakodnevnim saopštenjima kojima podrzavaju nasilje i kriminal razbojničkih bandi koje destabilizuju Egipat direktno su odgovorni za izuzetno tešku situaciju u zemlji.

Najnovije vesti iz Egipta govore da prekid u snabdevanju osnovnim životnim namirnicama preti da dovede do gladi i zaraznih bolesti, a imovinska nesigurnost i ugrožavanje ljudskih zivota je svakodnevna pojava.

U pozadini ovih dogadjaja kojima se tobože pokusava uvesti demokratija u Egipat stoje ekstremističke islamske organizacije čiji je osnovni cilj, prema sopstvenom priznanju, borba protiv političkog cionizma.

“Poništicemo mirovni sporazum sa Izraelom,” izjavio je portparol “Muslimanskog bratstva” na pitanje novinara o budućim odnosima nove vlasti sa Izraelom: “Da li to znači rat?” upitao je novinar, “Da, to znači rat” odgovorili su iz “Muslimanskog bratstva,” dodajući da oni nemaju nista protiv jevrejskog naroda, ali da cionizam kao ideja mora biti izbrisan sa lica zemlje.

Miroljub Petrovic
Javio mi se prijatelj sa Kosova u vezi informaciej o katedrali u Pristini:

"Svakim danom sve je veci broj mladih albanaca koji su iz muslimanskih porodica i koji idu nedeljom na misu, pale svece, slusaju predavanja i KRSTE SE.

Kad sam jednog pitao kako to, otkud takav preokret odjednom, nije znao da mi odgovori. Ali kad sam ga pitao zasto tamo ide kad je iz muslimanske porodice, a nije cak ni zvanicno promenio veru, kaze on: "Svi moji prijatelji idu, to je moderno". Sve institucije koje postoje juznije od Ibra ne rade 25 decembra.

Sa druge strane ima jedna dzamija u centru Pristine koju je zapaljena za vreme proslog rata i koja je izgorela samo iznutra, i jos nije jos renovirana.

"Znameniti ljudi Kosova" sede u prvom redu nedeljom na misi - Hasim Taci i njegova banda.

MILAN
MIroljube a i ostali clanovi da li znate gde se može nabaviti semena povrtarskih kultura kao i voćarskih sadnica autohtonih sorti koje su s enekada gajile bez upotrebe hemiskih sredstava "moderene" poljoprivrede. Dakle treba mi "hrana" koja ima visoku biolosku vrednost kao što je to imala hrana koju su jeli naši preci. POznato je da današnja hrna nema ni upola hranljivih materija kao pre samo 50-60 godina. Sadržaj vitamina, minerala i proteina je dosta smanjen.

Dakle ne hibrodno ne nove sorte, već stare koje su gajili ljudi ' seljaci pre nekoliko decenija.

Hvala

PS. Želim da zasnijem bio vrt

Miroljub Petrovic
MILAN - poruka glasi:
MIroljube a i ostali clanovi da li znate gde se može nabaviti semena povrtarskih kultura kao i voćarskih sadnica autohtonih sorti koje su s enekada gajile bez upotrebe hemiskih sredstava "moderene" poljoprivrede. Dakle treba mi "hrana" koja ima visoku biolosku vrednost kao što je to imala hrana koju su jeli naši preci. POznato je da današnja hrna nema ni upola hranljivih materija kao pre samo 50-60 godina. Sadržaj vitamina, minerala i proteina je dosta smanjen.

Dakle ne hibrodno ne nove sorte, već stare koje su gajili ljudi ' seljaci pre nekoliko decenija.

Hvala

PS. Želim da zasnijem bio vrt

Radimo na prikupljanju informacija, pa cemo i to objaviti. Do tada, pogledaj na internetu.

Kifa
Postovani, Miroljube sta mi mozete reci i Oprah Winfrey, da li se zna kojoj struji ona pripada?
Hvala, ovoj odgovor mi je potreban jer poznajem ljude koji se odusevljavaju njenim emisijama e meni tu nesto smrdi nesto je demonski mzoda grijesim...

Galeb
Solidarnost u Kairu. Koptski Hrišćani svojim telima štite muslimane tokom molitve da ne bi bili napadnuti od strane Mubarakovih prorežimskih sekularista...
Komentar?

http://www.saraje.../110204039

Miroljub Petrovic
Kifa - poruka glasi:
Postovani, Miroljube sta mi mozete reci i Oprah Winfrey, da li se zna kojoj struji ona pripada?
Hvala, ovoj odgovor mi je potreban jer poznajem ljude koji se odusevljavaju njenim emisijama e meni tu nesto smrdi nesto je demonski mzoda grijesim...

Zena je potpuno demonizovana i zato je pustaju na televiziju.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.66 sekundi!