pocetak foruma
|
|
Afgo |
Odgovorio 21.01.2011 01:07
|
Član Odgovori: 82 Pristupio/la: 24.08.2010 23:00 Lokacija: Banja Luka |
O Artemiju via SPC http://www.spc.rs..._r_c_r_k_v |
|
|
Mek_ing |
Odgovorio 21.01.2011 08:04
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 16.12.2010 15:05 Lokacija: Nepoznata |
U debati sa evolucionistima objasnjavao sam kako je covek prvobitno bio stvoren da se hrani iskljucivo biljnom hranom. Kao argumente sam davao poznatu konstrukciju izgled vilice, zuba, ruku, creva, kiseline u zeludcu...i govorio sam da zivotinje mesojedi imaju kandze, jacu kiselinu, kraca creva ne shvatajuci da time sam sebe pobijam u tome da je sve stvoreno da se hrani biljem i da nije bilo zla i ubijanja. Ispada da su zivotinje prilagodjene takvoj vrsti ishrane...lov i ubijanje. Komentar? Izmenio/la Mek_ing na 21.01.2011 11:06 |
|
|
Dusan d |
Odgovorio 21.01.2011 10:30
|
Član Odgovori: 185 Pristupio/la: 29.11.2010 17:30 Lokacija: Brda |
Neverujem da postoji raj i pakao i to jasno pise u Bibliji.Ali me opet buni, kada je kada se Isus preobratio apostoli su bili sa njim i ugledali su kako pored njega stoje Mojsije i Ilija.Ondak su oni rekli Isusu da napravimo tri senice i da ostanu sa nama.Sto znaci da su Ilija i Mojsije dosli iz nekog drugog sveta.A isto ima neki primer u novom zavetu odnosno prica o jednom bogatasu.Pise kako je bio neki siromah lazar koji je bio i bolesan i unesrecen i taj lazar je cekao ispred vrata toga bogatasa kako bi uzeo mrvice od trpeze.Kada je umro taj bogatas pise kao je on na nekom drugom svetu bio u nekim mukama nenavodi se kakve su muke u pitanju.I u nekoj svojoj viziji ugledao ako se nevaram avrama.On je rekao Avramu sipaj mi malo vode na jezik kako bi mi ublazio muke.Avram mu odgovara izmedju vas i nas nalazi se velika provalija niti mi mozemo tamo niti vi ovamo.A ovaj mu bogatas odgovara, imama jos petoro brace oni zive ko i ja reci ima da i oni nepropadnu ko ja.Avran na to kaze oni imaju Bozijer proroke ako njih neslusaju nece ni mene. Ovo sam ja napisao svojim recima ali ovako pise negde u NZ.Da li bi mogli ovo da mi rastumacite. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.01.2011 12:03
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Aleksa - poruka glasi: Ko je onda onaj ostatak koji se jasno spominje u Otkrivenju proroka Jovana mislim da je rijeÄ o 12. i 13. glavi... Za koju sedmicu cu verovatno odrzati seriju predavanja na temu "Poslednji dogadjaji" gde cu objasniti to pitanje, prorocanstva iz Danila i Otkrivenja, i dr. Predavanja ce biti postavljena ovde, a za vise detalja molim malo strpljenja. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.01.2011 12:05
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Mek_ing - poruka glasi: U debati sa evolucionistima objasnjavao sam kako je covek prvobitno bio stvoren da se hrani iskljucivo biljnom hranom. Kao argumente sam davao poznatu konstrukciju izgled vilice, zuba, ruku, creva, kiseline u zeludcu...i govorio sam da zivotinje mesojedi imaju kandze, jacu kiselinu, kraca creva ne shvatajuci da time sam sebe pobijam u tome da je sve stvoreno da se hrani biljem i da nije bilo zla i ubijanja. Ispada da su zivotinje prilagodjene takvoj vrsti ishrane...lov i ubijanje. Komentar? Govorio sam o tome vise puta, ali ti nisi citao prethodne postove. Neke zivotinje su postale mesojedi, a neke svastojedi, nakon covekove pobune protiv Tvorca. Kod coveka i kod ostalih organizama su tada pokrenuti odredjeni genetski mehanizmi koji su doveli do odredjenih promena u skladu sa novonastalom situacijom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.01.2011 12:11
|
Dusan d - poruka glasi: Neverujem da postoji raj i pakao i to jasno pise u Bibliji.Ali me opet buni, kada je kada se Isus preobratio apostoli su bili sa njim i ugledali su kako pored njega stoje Mojsije i Ilija.Ondak su oni rekli Isusu da napravimo tri senice i da ostanu sa nama.Sto znaci da su Ilija i Mojsije dosli iz nekog drugog sveta.A isto ima neki primer u novom zavetu odnosno prica o jednom bogatasu.Pise kako je bio neki siromah lazar koji je bio i bolesan i unesrecen i taj lazar je cekao ispred vrata toga bogatasa kako bi uzeo mrvice od trpeze.Kada je umro taj bogatas pise kao je on na nekom drugom svetu bio u nekim mukama nenavodi se kakve su muke u pitanju.I u nekoj svojoj viziji ugledao ako se nevaram avrama.On je rekao Avramu sipaj mi malo vode na jezik kako bi mi ublazio muke.Avram mu odgovara izmedju vas i nas nalazi se velika provalija niti mi mozemo tamo niti vi ovamo.A ovaj mu bogatas odgovara, imama jos petoro brace oni zive ko i ja reci ima da i oni nepropadnu ko ja.Avran na to kaze oni imaju Bozijer proroke ako njih neslusaju nece ni mene. Ovo sam ja napisao svojim recima ali ovako pise negde u NZ.Da li bi mogli ovo da mi rastumacite. Govorio sam o tome vise puta. Imas u knjizi "Tajne Biblije" u delu "Zivot posle smrti": http://www.cps.or...iblije.zip Dakle, Ilija i Mojsije su dosli sa nake druge planete na koju su vazneti za vreme svog zivota - Ilija je ziv vaznet, a Mojsije je umro, pa je vaskrsao i vaznet je. U prici o Lazaru i bogatasu Isus samo prica na osnovu onoga sto su Jevreji toga vremena pogresno verovali. Na osnovu onoga sto su oni verovali, Isus im objasnjava da dzabe traze znak od Njega, jer ako ne veruju Mojsiju i prorocima nece verovati ni Njemu. |
|
|
nikola |
Odgovorio 21.01.2011 13:59
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Treba znati da se već javno i sasvim slobodno govori o "zlatnoj milijardi", a vodeći svjetski zlikovci poput Bila Gejtsa otvoreno govore da je jedan od naÄina da se ÄoveÄanstvo istrijebi i vakcinisanje. Naravno da kolika god zvijer Äovijek može biti teÅ¡ko je u nekom svijetskom ratu pobiti tolike milijarde. Mnogo lakÅ¡e je to ostvariti vakcinacijom, abortusima, Å¡irenjem homoseksualizma... PodmitiÅ¡ ministra, on kupi vakcine koje su obavezne po zakonu (kriviÄno se odgovara ako dijete ne primi obaveznu vakcinu) i... I onda imaÅ¡ u Srbiji 200 000 parova koji ne mogu imati djece. Onda imaÅ¡ po tvrdnji dr.Selaković u Srbiji preko 13 posto djece sa nekim poremećajem u razvoju. PoÅ¡to sam i sam otac djeteta koje je nakon obavezne mmr vakcine postao autistiÄan posebno sam gnevan na sve te krvopije. Djecu im ne mogu oprostiti. ... tekst sa jednog foruma |
|
|
AChaD |
Odgovorio 21.01.2011 23:05
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 20.01.2011 23:35 Lokacija: Nepoznata |
Posto pratim zbivanja, imam jedno pitanje za vas profesore. Ukoliko dodje do ekumenskog sabora 2013 u Nisu, kako stvari stoje izgleda da i hoce, koje smernice za nas vernike preporucujete? |
|
|
paaj |
Odgovorio 21.01.2011 23:28
|
Član Odgovori: 24 Pristupio/la: 12.05.2010 11:36 Lokacija: Nepoznata |
Ako je u pocetku Bog stvorio svjetlost i tamu , a cetvrtog dana zvjezdu, mjesec i sunce sta predstavlja ta svjetlost u pocetku ? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.01.2011 00:27
|
AChaD - poruka glasi: Posto pratim zbivanja, imam jedno pitanje za vas profesore. Ukoliko dodje do ekumenskog sabora 2013 u Nisu, kako stvari stoje izgleda da i hoce, koje smernice za nas vernike preporucujete? Videcemo jos da li ce 2013. doci do tog sramnog skupa - najveceg okupljanja sektasa u ljudskoj istoriji. Verujem da se to nece desiti. Ako i dodje do toga, to ce samo biti verifikovano ono stanje koje vec danas imamo, a to je teska okupacija od strane nemoralnih ljudi. Mi ne treba da se pripremamo za 2013, vec da se danas pripremamo za tesko vreme koje kuca na vrata, kada ce glad, bolest i satanisti da haraju na sve strane. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.01.2011 00:28
|
paaj - poruka glasi: Ako je u pocetku Bog stvorio svjetlost i tamu , a cetvrtog dana zvjezdu, mjesec i sunce sta predstavlja ta svjetlost u pocetku ? Nije nam data informacija o tome. Saznacemo jednog dana. |
|
|
Njegos I |
Odgovorio 22.01.2011 13:02
|
Član Odgovori: 37 Pristupio/la: 17.01.2008 12:36 Lokacija: RS |
http://vimeo.com/... Emisija o hipertenziji... טוב־לי תורת־פיך מ×לפי זהב וכסף
|
|
|
Dino |
Odgovorio 22.01.2011 14:22
|
Član Odgovori: 170 Pristupio/la: 21.01.2008 17:14 Lokacija: Vrgorac |
Miroljube, imate li mozda neku literaturu (knjigu ili tako nesto) o domovinskom ratu?
"Ako netko hoće da se hvali, neka se hvali time što Mene poznaje."
|
|
|
milos86 |
Odgovorio 22.01.2011 15:50
|
Član Odgovori: 20 Pristupio/la: 14.07.2010 02:30 Lokacija: Nepoznata |
Opet Blic sa novim naslovom: Uskoro eksplozija zvezde koja će osvetliti Zemlju na dve nedelje http://www.blic.r...ve-nedelje Kreacionizam Facebook grupa: http://www.facebook.com/pages/Kreacionizam/136259633080566?ref=ts
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.01.2011 17:26
|
Dino - poruka glasi: Miroljube, imate li mozda neku literaturu (knjigu ili tako nesto) o domovinskom ratu? Imamo u pripremi, javicu cim bude zavrsena. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.01.2011 17:28
|
milos86 - poruka glasi: Opet Blic sa novim naslovom: Uskoro eksplozija zvezde koja će osvetliti Zemlju na dve nedelje http://www.blic.r...ve-nedelje Moguce da ce Sotona da napravi neke egizibicije na nebu pa njegovi mediji pripremaju masu za predstavu. |
|
|
Cuvena Familija |
Odgovorio 22.01.2011 20:04
|
Član Odgovori: 72 Pristupio/la: 21.07.2008 08:51 Lokacija: BG |
Izvor podataka: NOAA's National Geophysical Data Center - Pomjeranje sjevernog magnetnog pola je ubrzalo na oko 50 km/godišnje - Pomjeranje južnog mag. pola je usporilo na oko 5 km/godišnje. - Južni magnetni pol se nalazi na 2900 km od pozicije pravog Južnog pola Zemlje. - Sjeverni magnetni pol se nalazi «samo» 580 km udaljen od pravog Sjevernog pola... Dokle vise da trpimo sve ovo...da li da ostanemo normalni po nasim nacelima ili da i dalje budemo ludi po njihovim nacelima....
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.01.2011 22:23
|
Cuvena Familija - poruka glasi: Izvor podataka: NOAA's National Geophysical Data Center - Pomjeranje sjevernog magnetnog pola je ubrzalo na oko 50 km/godišnje - Pomjeranje južnog mag. pola je usporilo na oko 5 km/godišnje. - Južni magnetni pol se nalazi na 2900 km od pozicije pravog Južnog pola Zemlje. - Sjeverni magnetni pol se nalazi «samo» 580 km udaljen od pravog Sjevernog pola... Treba biti vrlo skeptican prema podacima takve vrste koje objavljuju takve institucije, a koje se ne mogu proveriti. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.01.2011 22:28
|
Evo pravih ljudi u Hrvatskoj koji su se angazovali u pravom smeru: http://www.drugin... |
|
|
Bobyus |
Odgovorio 23.01.2011 09:18
|
Član Odgovori: 33 Pristupio/la: 30.01.2010 20:24 Lokacija: Nepoznata |
http://www.kurir-...-69826.php
Izmenio/la Bobyus na 23.01.2011 09:18 |
|
Predji na forum: |