Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Jovan90
Isus je pricao o kraju sveta pa i kroz price.On kaze: " A od smokve naucite pricu,kad njena grana omeksa i prolista,znate da je leto blizu"to odnosilo na nevolje koje ce trpeti ljudi zar ne?Moje pitanje je da li smo mi u periodu "kada smokvina grana lista i meksa"?sa obzirom na nedavne nevolje u svetu pa i kod nas(zemljotres,poplave) mislim da se te stvari jednostavno precesto desavaju da ih neprimetim i ne povezem sa ovim Isusovim recima.

koko
koji je najbolji nacin za lijecenje upale sinusa,
doktor ce sigurno prepisati antibiotike,sta je po vama najbolje?

Miroljub Petrovic
Jovan90 - poruka glasi:
Isus je pricao o kraju sveta pa i kroz price.On kaze: "A od smokve naucite pricu,kad njena grana omeksa i prolista,znate da je leto blizu" to odnosilo na nevolje koje ce trpeti ljudi zar ne?

Isus im kaze da odredjene prirodne pojave ukazuju na odredjene prirodne fenomene. Tako su i smokve znak u Izraelu znak da se priblizava leto. Isto tako i veliki nemoral predstavlja znak da ce da se desi neko veliko zlo (rat, priridone katastrofe...).

Moje pitanje je da li smo mi u periodu "kada smokvina grana lista i meksa"?sa obzirom na nedavne nevolje u svetu pa i kod nas(zemljotres,poplave) mislim da se te stvari jednostavno precesto desavaju da ih neprimetim i ne povezem sa ovim Isusovim recima.

Mi smo u periodu kada mozemo da ocekujemo da se desi neko veliko zlo, jer je nemoral ogroman.

Miroljub Petrovic
koko - poruka glasi:
koji je najbolji nacin za lijecenje upale sinusa,
doktor ce sigurno prepisati antibiotike,sta je po vama najbolje?

Treba da se pije dosta tecnosti, voce sa vitaminom C, i da se naparava lice kamilicom. Dobra je i hidroterapija. Uzme se cev od maske za rodnjenje, i lice zaroni u toplu vodu 3 minuta (voda treba da bude veoma topla, ali ne toliko vruca da se covek opece). Nakon tri minuta u toploj vodi, lice se odmah uroni 30 sekundi u hladnu vodu. Tretman moze da se ponovi 2-3 puta.

Miroljub Petrovic
Zbog velikog interesovanja za majce koje pripremamo, evo biografije jos dva junaka koje ce ici na zadnji deo majce:

GR12
Goga Rašović. Kada je neprijateljska vojska poharala veliki deo njegovog bratstva i zauzela njegovu kulu, on je noću, sa dvanaestoro braće i rođaka, zapalio kulu, a sve koji su pokušali da pobegnu iz kule, plotunima iz pušaka vratio nazad. Neprijateljski vojnici, svi do jednog, izgoreli su u kuli.

MR8
Mina Radović predvodio je vojsku u bici na Mljetičku 23. septembra 1840. kada je pogubljen zloglasni Smail-aga Čengić sa 75 aga i begova. Sa svojih 80 junaka pomogao je Karađorđu u razbijanju neprijatelja u bici na Suvodolu 1809, a vožd ga je odlikovao barjakom i srebrnom sabljom. Bio je ranjavan osam puta. Odlikovan je zlatnom ruskom kolajnom.

Afgo
Arapi kupuju kišu. koje su posljedice poremečaja prirodnih tokova vremena?

http://www.huffin...03554.html

Miroljub Petrovic
Afgo - poruka glasi:
Arapi kupuju kišu. koje su posljedice poremečaja prirodnih tokova vremena?

http://www.huffin...03554.html

U pitanju su novinarske izmisljotine.

Miroljub Petrovic
Evo jedne vesti koja pokazuje sta se radi u Americi. Naime, jedan americki Jevrejin je radio kao spijun za Izrael u Americi i odavao Izraelu tajne informacije o Arapima. Onda je bio uhapsen i osudjen 1987. na dozivotnu robiju u Americi. Ako je Amerika zaista saveznik Izraela, kako je ovako nesto moglo da se desi? Kasnije je ovom spijunu kazna preinacena u 25 godina robije. Godine 1998, Izrael je trazio pomilovanje za svog spijuna od americkog predsednika, ali se to nije desilo zbog protivljenja tadasnjeg sefa CIA-e Dzordza Teneta, za koga znamo da je Malteski Vitez (jezuitska organizacija).

Dakle, ocigledno je da u Americi postoji izuzetno jak jezuitski (papski) uticaj, koji u potpunosti potiskuje liberalno-jevrejski uticaj.

http://www.blic.r...og-spijuna

Miroljub Petrovic
Upozoravam sve clanove foruma da ne postavljaju glupe informacije i vesti o tome sta rade bolesni i nemoralni ljudi. Ko ima nesto interesantno, moze da posalje na moju privatnu poruku. Nemoj da treba nekog da banujem.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 05.01.2011 20:23

MarkonJol
Nas mason 33. stepena, Dusan Kostic je jednom prilikom, izmedju ostalog rekao
"O astralnim izlascima iz tela se mnogo pisalo, i nema potrebe da ih ja ovde navodim a sve to služi baš onom poništavanju straha od smrti, tog najvećeg straha koji čovek poznaje!!!"

Jel znate nesto vise o astralnim projekcijama i na koji nacin se izvode

Miroljub Petrovic
MarkonJol - poruka glasi:
Nas mason 33. stepena, Dusan Kostic je jednom prilikom, izmedju ostalog rekao
"O astralnim izlascima iz tela se mnogo pisalo, i nema potrebe da ih ja ovde navodim a sve to služi baš onom poništavanju straha od smrti, tog najvećeg straha koji čovek poznaje!!!"

Jel znate nesto vise o astralnim projekcijama i na koji nacin se izvode

Astralne projekcije su klasicno delovanje demona. Masoni veruju da nakon smrti covek spava i ceka trenutak vaskrsenja, sto je jedno od retkih tacnih ucenja masona. Zato oni ne veruju u "izlazenje iz tela" nakon smrti gde je onaj koji je umro svestan da je umro i vidi svoje mrtvo telo.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 05.01.2011 20:28

Miroljub Petrovic
Ovo trovanje i uginuce vise lice na trovanje koje izazivaju hemijski tragovi aviona, nego zbog petardi za vreme paganske nove godine. Ne bi me iznenadilo da nesto slicno uskoro pocne da se desava medju ljudima.

http://dnevnik.hr...siani.html

Aleksandar027
Sta mislite o sojinom mleku, da li je korisno koristiti ga u ishrani ili ne? Koliko je zdravo i da li je uopste zdravo?

Pozdrav

Miroljub Petrovic
Zelim da znam - poruka glasi:
Sta mislite o sojinom mleku, da li je korisno koristiti ga u ishrani ili ne? Koliko je zdravo i da li je uopste zdravo?

Pozdrav

Govorio sam o tome. Zdravo je i moze da se koristi, ali je komplikovano za pripremanje, osim ako se nema masina za pravljenje sojinog mleka. Ja nemam tu masinu i ne koristim sojino mleko.

Miki Vojvoda
Помаже БОГ брате Мирољубе! Интересује ме где може да се купи ПСАЛТИР књига, а да је превод са јеврејског оригиналног записа! Хвала
i2;l0;l2;l0; h2;l6;o2;k4;l6;k6;k2;

Miroljub Petrovic
Miki Vojvoda - poruka glasi:
Помаже БОГ брате Мирољубе! Интересује ме где може да се купи ПСАЛТИР књига, а да је превод са јеврејског оригиналног записа! Хвала

Mislim da je to objavila izdavacka kuca "Svetigora". Probaj da se raspitas u nekoj pravoslavnoj knjizari. Verovatno knjizara u patrijarsiji ima tu knjigu.

New man
http://www.rts.rs...sveta.html Ovo vec postaje cudno, moguce da Bog salje poruku ljudima da se uozbilje, jer ce i oni proci kao ove zivotinje...

Miroljub Petrovic
New man - poruka glasi:
http://www.rts.rs...sveta.html Ovo vec postaje cudno, moguce da Bog salje poruku ljudima da se uozbilje, jer ce i oni proci kao ove zivotinje...

Bog salje ljudima poruku da su satanisti sve uzeli u svoje ruke. Pomor zivotinja moze da nastane SAMO delovanjem coveka, a znamo ko danas kontrolise mehanizme masovnog trovanja ljudi.

_Ivan_

Bog salje ljudima poruku da su satanisti sve uzeli u svoje ruke. Pomor zivotinja moze da nastane SAMO delovanjem coveka, a znamo ko danas kontrolise mehanizme masovnog trovanja ljudi.

Kako Miroljube samo delovanjem coveka. Sta je sa onim dogadjajem, kad su Izraelci kukali u pustinji da nemaju mesa i kad je Bog ucinio pomor ogromnog broja ptica, imali su za mesec dana?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 06.01.2011 17:54

bokiva
Papa: Bog iza "Velikog praska"

Božji um je iza svih kompleksnih naučnih teorija, poput one o "Velikom prasku", a hrišćani bi trebalo da odbace ideju da je svemir nastao slučajno, izjavio je papa Benedikt XVI.

Katolička crkva više ne zastupa kreacionizam - verovanje da je Bog stvorio svet za šest dana, kao što je to opisano u Bibliji, i tumači Knjigu postanja kao alegoriju.

Crkva se, međutim, ne slaže sa ateističkom filozofijom da evolucija opovrgava postojanje Boga ili Božje uloge u stvaranju sveta.

http://www.b92.ne..._id=484126

"Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.63 sekundi!