Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Hristodul - poruka glasi:
Miroljube kako objašnjavate netrpeljivost na relaciji Iran-Izrael? Iran je izuzetno religiozna i moralna zemlja, pa mi je nelogično što imenuju Izrael kao smrtnog neprijatelja...

Islamske vodje su, na zalost, pod kontrolom jezuita (armije rimske crkve), tako da njihovi puleni sprovode zelju rimske crkve koja nikako da im se ispuni - da zbrisu Jevreje sa lica zemlje zbog njihovih religioznih stavova.

grigorije
Da li mogu da postavim neko pitanje vezano za evoluciju a da ono ne bude izbrisano?

Hristodul
Islamske vodje su, na zalost, pod kontrolom jezuita (armije rimske crkve), tako da njihovi puleni sprovode zelju rimske crkve koja nikako da im se ispuni - da zbrisu Jevreje sa lica zemlje zbog njihovih religioznih stavova.

Na osnovu čega ste došli do tog zaključka? Meni lično deluje neverovatno, gledao sam na TV-u Ahmadinedžada kako iskazuje poštovanje Ajatolahu Homeiniju, čovek stoji u prisustvu verskog vođe, očigledno ga smatra višim od sebe... Teško mi je poverovati da takav čovek sluša jezuite.

Miroljub Petrovic
grigorije - poruka glasi:
Da li mogu da postavim neko pitanje vezano za evoluciju a da ono ne bude izbrisano?

Naravno da mozes da postavljas pitanja vezano za evoluciju, ali nemoj da mi citiras sta lupetaju evolucionisti. Taj Milos Babic koga navodis je je kvazi naucnik koji samo prevodi evolucionisticka lupetanja, i to uglavnom po pitanjima koja laici ne mogu da provere. Pa onda prica kako su evolucionisti vrsili "ove i one eksperimente" i tako "dokazali evoluciju". Ta "istrazivanja" su slicna onima kojima dokazuju da "postoji gen za homoseksualizam", da "postoji svinjski grip", da su vakcine "delotvorne" i slicno.

Gubis vreme na ateistickim sajtovima jer to su isprani mozgovi.

Miroljub Petrovic
Hristodul - poruka glasi:

Na osnovu čega ste došli do tog zaključka? Meni lično deluje neverovatno, gledao sam na TV-u Ahmadinedžada kako iskazuje poštovanje Ajatolahu Homeiniju, čovek stoji u prisustvu verskog vođe, očigledno ga smatra višim od sebe... Teško mi je poverovati da takav čovek sluša jezuite.

Treba da procitas knjigu sa donjeg linka i sve ce ti biti jasno:

http://www.cps.or..._ubice.zip

grigorije
Miroljube ja ne idem na njihove sajtove oni su dosli na grupu anti ateisti i preuzeli je u potpunosti. Recimo iz knjige Obmana Evolucije ja sam citirao deo koji govori zasto nije moguc prelazak iz vode oni su dali odgovor i poceli da cikaju odgovori ako mozes. E sad ne znam da li da taj odgovor stavim ovde ili da vam posaljem privatnom porukom?

Miroljub Petrovic
Miroljube ja ne idem na njihove sajtove oni su dosli na grupu anti ateisti i preuzeli je u potpunosti. Recimo iz knjige Obmana Evolucije ja sam citirao deo koji govori zasto nije moguc prelazak iz vode oni su dali odgovor i poceli da cikaju odgovori ako mozes. E sad ne znam da li da taj odgovor stavim ovde ili da vam posaljem privatnom porukom?

Ne znam ko je osnovao grupu "anti ateisti", ali ovaj sajt je glavni antiateisticki sajt. Mozes i ovde da postavljas njihova pitanja, ali to su uglavnom lupetanja bez ikakvih argumenata i zbog toga nema smisla na takve primedbe odgovarati. Njihova prica prolazi samo kod onih koji nista ne znaju, koji su ispranog mozga ili koji vole greh pa traze zablude sa kojima ce umirivati svoju necistu savest.

Pitanje nepostojanja prelaznih formi je lepo objasnjeno u knjizi "Krah evolucije", a evolucionisticke prevare i manipulacije po tom pitanju su detaljno objasnjene u knjizi "Ikone evolucije". Knjige imas na ovom sajtu, evo ti link:

http://www.creati...lucija.htm

Miroljub Petrovic
Evo odlicnog sajta o koriscenju sirove biljne hrane i lecenju u hotelu "Vrdnik" na Fruskoj Gori:

http://www.zivahr...

grigorije
Recimo oni kao dokaz za evoluciju navode primer riba dvodihalica koje postoje i danas. Takodje govore da je dokaz srodstva coveka sa ostalim primatima prisustvo ERV virusa u ljudskoj DNK, i da se taj isti virus nalazi na identicnom mestu kod simpanzi.

crnitrn
Arčibald Rajs - ČUJTE SRBI...!
http://www.scribd...-UJTE-SRBI
Nazalost tek dans sam je procitao kakva prorocka knjiga, kao da je pisana juce ili pre 10 godina a ne pre 82. Potpuno isti problemi samo jaceg inteziteta su danas, cak je lepo ponudio resenja koje se i danas mogu sprovesti. Sta mislite vi o ovoj knjizi!

http://www.facebook.com/pages/Srpsko-Izraelsko-Pri
_Ivan_
http://www.mondo....vrope.html

Miroljub Petrovic
Recimo oni kao dokaz za evoluciju navode primer riba dvodihalica koje postoje i danas.

Cekaj malo, moras malo da mislis, da ukljucis mozak. Takvi "dokazi" su namenjeni za one kojima mozak zaista slabo radi. Postoje ribe koje imaju INFORMACIJU zapisanu u svojim genima koja im omogucuje da jedan kraci vremenski period, u nepovoljnim uslovima, mogu da provedu disuci sa jednim posebnim organom. Informacija ne moze da nastane slucajno, a to sto nekome te ribe lice na vodozemce, mozemo na slican nacin da kazemo da podmornice lice na kamione, jer mogu da provode odredjeno vreme i izvan vode, i da onda na osnovu toga "zakljucujemo" da su kamioni nastali od podmornica jer su, eto, "slicni".

Da bi se riba pretvorila u vodozemca, kako tvrde evolucionisti, mora informacija zapisana u genima ribe da se pretvori u informaciju koja ce stvoriti vodozemca, a to je NEMOGUCE. Pozivanje na slicnosti medju zivim organizmima kao dokaz za evoluciju je mnogo gluplje od primera sa podmornicom i kamionom, ali za ljude kojima je ispran mozak i koji ne znaju da misle, takva vrsta "dokaza" je mocan argument da su zivi organizmi nastali evoucijom.

Takodje govore da je dokaz srodstva coveka sa ostalim primatima prisustvo ERV virusa u ljudskoj DNK, i da se taj isti virus nalazi na identicnom mestu kod simpanzi.

U pitanju je ista vrsta "dokazivanja" kao i ona prethodna, gde se slicnost navodi kao dokaz za evoluciju. Dakle, kamion, helikopter i motocikl imaju menjac, znaci - nastali su jedan od drugog?!

Pazi, virus je sistem koji sadrzi informaciju. Kako je nastala ta slozena informacija? (ona je mnogo slozenija od bilo kog kompjuterskog programa). Evolucionisti tvrde da je nazmislivo slozena informacija, koja se nalazi u genima svih zivih organizama, nastala slucajno nakon navodne eksplozije u svemiru (koju oni nazivaju Veliki prasak). I sad odredjene slocnosti u toj informaciji medju zivim organizmima navode kao dokaz da su organizmi evoluirali jedni od drugih (slozena informacija se pretvarala iz jednog oblika u drugi).

Zamisli da ti neko najpre kaze da je kompjuterski program za vodjenje knjigovodstva nastao sam od sebe, a da se posle, opet sam od sebe, slucajno u prirodi, pretvorio u kompjuterski program za vodjenje banke (mnogo slozeniji program).

Sa zivim sistemima je situacija mnogo komplikovanija.

Dakle, treba biti mnogo naivan i neinformisana, ili mnogo pokvaren, pa verovati da neke slicnosti u sistemima predstavljaju dokaz da su jedni nastali od drugih. Svaki kompjuterski program ima odredjene slicnosti jer su svi programi stvoreni za funkcionisanje na istim racunarima (kao sto su svi organizmi stvoreni da funkcionisu na istoj planeti), ali to ne znaci da su nastali jedni od drugih. Kapiras?

Obilic
http://www.vesti-...irom-sveta

Miroljub Petrovic
CPS je juce bio u poseti Hitlerovoj rodnoj kuci i jos jednom interesantnom mestu. Evo izvestaja:

http://www.vimeo....

grigorije
Pitanje koje me takodje interesuje vezano je za sudjenje u Doveru gde je sud presudio u korist evolucije, a to sudjenje je bilo u vreme Busove administracije gde je cak Bus progurao svog sudiju. Behea su pitali da li ljudski sistem koagulacije krvi moze da evoluira; kada je odgovorio "ne", izneli su kao dokaz nekoliko knjiga i vise stotina naucnih tekstova - sve na temu evolucije sistema koagulacije. U okviru te literature je i nekoliko primera iz prirode u kojima postoje medjukoraci u evoluciji sistema koagulacije - Beheova knjiga se zasniva na tvrdnji da su takvi medjukoraci nemoguci. U odogovor na ovo, Behe je prvo pokusao da odbaci sve to kao "neadekvatno", da bi onda bio prinudjen da prizna da nije upoznat sa tom literaturom uopste. Takodje je kao dokaz izneo primer jedne bakterije za koju je tvrdio da je morala da postoji odjednom da bude kompletna. Medjutim, mikrobiolog koji je zastupao evoluciju je izneo dokaz da ta bakterija funkcionise sa 40%. Interesuje me da li su ovi podaci tacni i ako mozete da nam kazete nesto u vezi tog sudjenja.

iguman
Koliko su stvarno opasne amalgamske plombe? Da li je istina da bi zamjena više od jedne plombe od jednom mogla biti pogubna za zdravlje? Koja dinamika zamjene bi bila optimalna?

dan7
pozdrav!

Pogledao sam video o Jozefu Ratzingeru,ali nesto me zanima Miroljube. Da li mi mozemo da potenciramo ucesce Jozefa u Hitlerovoj mladezi kao kao da je on najgori čovjek? Ja ne pokusavam da ga branim,nego samo da postavimo prave zakljucke.Jozef je imao 14 godina kada je poceo WW2,po onoj slici gdje je naslikan u odori Hitlerove mladezi nebih rekao da ima vise od 14-15 god. Kolko sam citao pristup toj mladezi bio je obavezan. Da li mi njemu mozemo prebacivati za nesto na sto on nije imao pravise utjecaja,da li se njega uopće pitalo da li hoće ili da li neće u Hitlerovu mladez? Mozda je to nesto slicno kao sto su svi osnovnoskolci u Jugoslaviji morali biti Titovi pioniri. Ako je bio zaluđen tom ideologijomkao dječak kojim slucajem ,zasto nebi dopustili da promjeni svoje razmisljanje i postane bolji covjek.

crnitrn
http://www.youtub...re=related

http://www.facebook.com/pages/Srpsko-Izraelsko-Pri
Miroljub Petrovic
Pitanje koje me takodje interesuje vezano je za sudjenje u Doveru gde je sud presudio u korist evolucije, a to sudjenje je bilo u vreme Busove administracije gde je cak Bus progurao svog sudiju. Behea su pitali da li ljudski sistem koagulacije krvi moze da evoluira; kada je odgovorio "ne", izneli su kao dokaz nekoliko knjiga i vise stotina naucnih tekstova - sve na temu evolucije sistema koagulacije. U okviru te literature je i nekoliko primera iz prirode u kojima postoje medjukoraci u evoluciji sistema koagulacije - Beheova knjiga se zasniva na tvrdnji da su takvi medjukoraci nemoguci. U odogovor na ovo, Behe je prvo pokusao da odbaci sve to kao "neadekvatno", da bi onda bio prinudjen da prizna da nije upoznat sa tom literaturom uopste. Takodje je kao dokaz izneo primer jedne bakterije za koju je tvrdio da je morala da postoji odjednom da bude kompletna. Medjutim, mikrobiolog koji je zastupao evoluciju je izneo dokaz da ta bakterija funkcionise sa 40%. Interesuje me da li su ovi podaci tacni i ako mozete da nam kazete nesto u vezi tog sudjenja.

To sto si napisao je kolekcija nebuloza koju si skinuo sa interneta. Treba da znas da je Majkl Bih okultista koji je deo pokreta Inteligentni dizajn u koje kao osporava evoluciju, a otvoreno negira Bibliju. Ta rasprava je organizovana izmedju evolucionista i okultista, i za naivne je prikazana kao rasprava izmedju evolucionista i kreacionista. Ako ne verujes, mozes da pogledas u originalu knjigu Majkla Biha "Darvinova crna kutija" koja je prepuna okultizma. Jedna izdavaca kuca u Beogradu je objavila tu knjigu, ali su je meni poslali na lekturu i morao sam da izbacim masu recenica gde on promovise okultizam.

grigorije
Pre dve godine bila je emisija " Ratom protiv nauke" na RTSu pa sam prvi put saznao ovo u vezi Bihija, koji uopste ne negira evoluciju vec samo tvrdi da je pri nastanku zive celije morala da postoji promisao i onda je na sudjenju uzeo primer te bakterije kao dokaz, i onda su navdno naucnici koji su zastupali evoluciju to osporili.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.58 sekundi!