pocetak foruma
|
|
mirjanin |
Odgovorio 25.11.2010 14:48
|
Član Odgovori: 28 Pristupio/la: 08.01.2009 13:19 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube, kakvo je tvoje mišljenje o ovome http://zdravlje-i...ti_02.html |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.11.2010 15:14
|
Super Administrator Odgovori: 22603 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
VIZANTIJA - poruka glasi: G.Miroljube moze li se znati kako se Vasa stranka i ostali projekti CPS-a finansiraju za razliku od drugih politicara koji to kriju kao zmija noge ? Za sada se finansiraju dobrovoljnim prilozima. Sto se tice stranke, to nije projekat CPS-a, vec CPS podrzava taj projekat. Ja sam angazovao moje prijatelje koji ce besplatno da odrate unos podataka za stranku, stampanje Izjava za one koji ne koriste racunar, ali ceo projekat ne moze da se realizuje ako se i ostali ljudi ne ukljuce. Dakle, ja mogu da pokrenem odredjeni projekat, ali ako se i ostali ljudi ne ukljuce, neki minimum, da svako skupi po 10 potpisa od svojih prijatelja i rodjaka, ili vise, onda nema nista od celog projekta. Evo prilike da se pokaze ko hoce nesto da RADI, a ko bi da samo mudruje i pravi se pametan. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.11.2010 15:16
|
Super Administrator Odgovori: 22603 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
SrbinSarajevo - poruka glasi: OdliÄno Å¡to se osniva ovakva jedna stranka,koja će biti voÄ‘ena Biblijskim konceptom.Imam jedno pitanje:U programu koji je dat pod stavkom 3 izmeÄ‘u ostalog piÅ¡e "crkva i verske organizacije ne mogu pretendovati na kontrolu nad politiÄkom vlašću", da li je to ipak odstupanje od teokratske države? Nije nikakvo odstupanje, jer danasnje crkve i verske zajednice nisu sposobne da vode drzavu. Ovde se radi o tome da bi vlast u drzavi primenjivala biblijske zakone. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.11.2010 15:16
|
mirjanin - poruka glasi: Miroljube, kakvo je tvoje mišljenje o ovome http://zdravlje-i...ti_02.html Teske gluposti. |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 25.11.2010 16:45
|
Član Odgovori: 545 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: ÐлекÑандровац, Жупа |
http://www.youtub...sJeUtGlceQ |
|
|
zorank |
Odgovorio 25.11.2010 21:47
|
Član Odgovori: 116 Pristupio/la: 03.11.2008 22:23 Lokacija: Nepoznata |
http://www.youtub...OQNZZu6Dsk |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.11.2010 22:51
|
Fitapple - poruka glasi: Odgledao sam video Knez ovoga sveta, i imam jedno pitanje vezano za sotonu. Naime, problem u religiji je sto mi ne mozemo sigurno da znamo za postojanje Boga, mislim na to da nemamo direktan kontakt sa njim, vec imamo razne dokaze o njegovom postojanju, tako da nama ostaje jedino da verujemo u Boga. Sto vise se priblizavamo Bogu to vise verujemo, ali kazem opet ne mozemo 100% biti sigurni. Upravo se radi o tome da mi mozemo 100% da znamo da Bog postoji i to upravo kroz kontakt sa Njim. Dakle, mi mozemo da uspostavimo direktan kontakt sa Njim tako sto cemo citati u Svetom Pismu kako se On mesao u tok ljudske istorije, tako sto cemo ziveti moralno (po Njegovim zakonima) i tako sto cemo komunicirati sa Njim putem molitve. Onda cemo videti u svom zivotu kako se upravo desava ono o cemu smo sa Njim pricali u molitvi. Nije potrebno da ga vidimo da bismo sa Njim komunicirali. Ali nisam to hteo da pitam vec, kako onda andjeli mogu da se odvoje od Boga, eto sotona, on SIGURNO zna da postoji Bog ( ili mozda ne zna, ali cini mi se da u prici o Jovu na primer on direktno prica sa Bogom, pa zakljucujem da on ima siguran dokaz o postojanju ), e sada, kako neko ko ZNA da postoji Bog koji ga je stvorio, moze i da pomisli da se odmetne od njega, kada zna da je kazna za to smrt? Ili mozda su andjeli besmrtni, ili mozda oni to misle pa iz tog razloga sotona ima neki drugi plan. Da li je uopste moguce da neko ko ima toliko vece znanje od nas uopste i pomisli da moze da ide protiv Boga? Isus kaze ucenicima: "Vi vidite pa verujete, blago onima koji ne vide, a veruju." Dakle, mi verujemo Bozjim obecanjima iako ga ne vidimo kao ucenici ili Jov ili andjeli, i to daje posebnu tezinu nasoj borbi i utvrdjuje nasu veru na poseban nacin. |
|
|
shalom |
Odgovorio 26.11.2010 07:56
|
Član Odgovori: 74 Pristupio/la: 17.01.2010 09:49 Lokacija: Nepoznata |
http://dnevnik.hr...banon.html Neki se put Äini Äovjeku prav, a na kraju vodi k smrti.
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.11.2010 08:27
|
Evo odlicne radio emisije u kojoj govore monasi bliski Artemiju: http://www.box.ne...qf3dlli6hr |
|
|
Frano Cirko |
Odgovorio 26.11.2010 11:11
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 10.06.2010 17:33 Lokacija: Zagreb |
http://pogledaj.t...adevinama/ Već sada prema toj vrsti "seksualnosti" se odnosi suosjećajno i razumljivo. Uskoro možemo oÄekivati legalizaciju svih "seksualnosti" takvih vrsta i takvih brakova, te raznorazne parade "ponosa". |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.11.2010 11:50
|
Frano Cirko - poruka glasi: http://pogledaj.t...adevinama/ Već sada prema toj vrsti "seksualnosti" se odnosi suosjećajno i razumljivo. Uskoro možemo oÄekivati legalizaciju svih "seksualnosti" takvih vrsta i takvih brakova, te raznorazne parade "ponosa". Prvi put cujem za ovakvu glupost, ali prosto je neverovatno kako savremeni novinari kao da jedva cekaju da se pojavi neka budala ili neki idiotizam, i da to odmah objave i izreklamiraju, a sve sto ima veze sa moralom i poboznoscu ismejavaju ili ignorisu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.11.2010 12:25
|
Javili su se ljudi iz inostranstva koji zele da daju potpis za osnivanje Roditeljskog pokreta. Potpis moze da se overi u konzulatu Republike Srbije u zemlji u kojoj zive. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.11.2010 18:30
|
Fitapple - poruka glasi: I meni se cini da je bolje ostaviti pitanja otvorena ako se ne zna odgovor, a tema o kojoj se govori i jeste problematicna po tom pitanju, da odgovori za mnoge stvari jednostavno ne postoje. Eto ja sam postavio pitanje kako je moguce da sotona moze da bude tako GLUP, da razgovara sa onim koji ga je stvorio, i da zna sa sigurnoscu ko je tu ko, i da bez obzira na to njemu uopste padne na pamet da se pobuni protiv Boga... na ovo se meni odgovori citatom kako je bolje nama koji nismo sa Bogom a verujemo, nego nekome ko je sa Bogom, pa valjda ako sotona prica sa Bogom onda treba i da mu je lako da veruje u njega, a ne jos i da se pobuni protiv njega. Ne razumem taj odnos andjela i Boga, mozda on i nema uticaja na njih, ne znam pa zato i pitam ali nisam dobio odgovor. To sto ti ne razumes neka pitanja verovatno je zato sto NECES da razumes. Vecina ljudi NE ZELI da se informise po pitanju religije, vec bi da sebe nazivaju "religioznima", a da ne rade na tome da se informisu i zaista upoznaju Boga, i povezu se sa Njim. Tako ljudi ne zele ni da odrzavaju higijenu, ali vole da tvrde za sebe da su cisti. Ja sam dao odgovor na tvoje pitanje vise puta, ali to ne dopire do tebe jer ti ZELIS nesto drugo, tebi se SVIDJA nesto drugo, Na slican nacin i Sotona, NE ZELI da prihvati jasan odgovor na jasna pitanja jer ovde nije u pitanju stanje razuma, nego stanje volje. Imas na internetu bezbroj sajtova gde se okupljaju kriticari Biblije koji lupetaju gluposti i jedni druge uveravaju kako je Bibliju tesko razumeti, i kako je zato dopusteno "malo" svrljati i krivudati po pitanju morala. To "malo" je ustvari mnogo veliko. Ako te zaista interesuje da saznas neke stvari o temi o kojoj pricamo, procitaj moje postove od pocetka, i literaturu koja se u njima preporucuje, pa se javi za mesec dana da mudrujes. Videces koliko su ti pitanja bila isprazna, jer smo na njih vise puta odgovorili u svetlu sire diskusije koja je tebi nepoznata. |
|
|
SasaBD |
Odgovorio 26.11.2010 18:32
|
Član Odgovori: 30 Pristupio/la: 17.01.2010 12:51 Lokacija: Nepoznata |
Dobro je da je osnovana jedna ovakva stranka. Koliko vidim centrala je u Beogradu, ali ne bi bilo lose za neko vreme formirati i ogranke partije (npr. po drugim gradovima, manjim mestima...), da sto pre sakupimo 10.000 potpisa, i naravno predjemo 5% |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.11.2010 18:34
|
SasaBD - poruka glasi: Dobro je da je osnovana jedna ovakva stranka. Koliko vidim centrala je u Beogradu, ali ne bi bilo lose za neko vreme formirati i ogranke partije (npr. po drugim gradovima, manjim mestima...), da sto pre sakupimo 10.000 potpisa, i naravno predjemo 5% Svako moze u svom mestu da otvori podruznicu stranke i da sakuplja potpise. Ko ima neki budzet moze da plati penzionerima 200 dinara za taksi da odu do opstine i overe Izjavu, pa da se ubrza sakupljanje potpisa. |
|
|
Za zivot Srbije |
Odgovorio 26.11.2010 20:08
|
Član Odgovori: 9 Pristupio/la: 04.02.2010 00:23 Lokacija: Nepoznata |
http://www.rts.rs...D0%B0.html |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.11.2010 23:48
|
Bio sam u Istocnom Jerusalimu vise puta, kao i na teritorijama gde zive Palestinci u Izraelu, i odlicno znam da ovakve izjave ne pisu Palestinci, vec oni koji ih huskaju spolja na sukob sa Izraelom. Znamo ko je glavni falsifikator istorije, ko izmislja nove nacije, nove crkve, proglasave najvece kriminalce svecima i slicno. Izraelski sekularci imaju problem sto veruju da mogu da budu u miru sa svetom i da zive odvojeno od Boga. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 26.11.2010 23:49 |
|
|
vo |
Odgovorio 27.11.2010 09:25
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 12.09.2010 20:35 Lokacija: Nepoznata |
da li je glavna razlika izmedju biljne hrane i hrane zivotinjskog porekla u tome sto pri unosu zivotinjskih proizvoda mi unosimo gotov (tudji) 'proizvod' , mislim na mast (holesterol), belancevine , proteine, dakle zivotinje su sve to proizvele zahvaljujuci unosu biljne hrane... Da li to najveci argument zasto treba jesti biljnu hranu ( da bi imali sve potrebne sastojke da sami stvaramo gore navedene i ostale 'potrebstine' za organizam ? I ako je ovo u neku ruku tacno, da li (posto se moji baka i deda i njihova deca ranije dok su bili sa njima hrane tako) je zdravo unositi meso (prvenstveno suhomesnate proizvode susene cisto na vetru (tad su ziveli pod velebitom i suseno je na vetru koji je duvao sa mora)) i npr. kozije mleko i sve ostale stvari sa sela ukoliko se te iste zivotinje hrane iskljucivo namjernicama iz nase baste i nasim kukuruzom, psenicom i pau travu na planinskim pasnjacima i slicno ? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.11.2010 10:43
|
vo - poruka glasi: da li je glavna razlika izmedju biljne hrane i hrane zivotinjskog porekla u tome sto pri unosu zivotinjskih proizvoda mi unosimo gotov (tudji) 'proizvod' , mislim na mast (holesterol), belancevine , proteine, dakle zivotinje su sve to proizvele zahvaljujuci unosu biljne hrane... Da li to najveci argument zasto treba jesti biljnu hranu ( da bi imali sve potrebne sastojke da sami stvaramo gore navedene i ostale 'potrebstine' za organizam ? Glavna razlika je u strukturi. Biljna hrana je dizajnirana za nas organizam, a odredjena vrsta mesne hrane je zamena za biljnu hranu. Na primer, ako uporedimo protein iz psenice (gluten) i protein iz mleka (kazein), i kako deluju na ljudski organizam, videcemo veliku razliku - protein iz mleka najbolje podstice sve vrste raka kod coveka. To je pokazala studija iz Kine, koja predstavlja najvece i najsveobuhvatnije medicinsko istrazivanje u istoriji. O tome mozes da citas u knjizi "Moc ishrane" (koja se u originalu zove "Kinesko istrazivanje") gde su detaljno objasnjeni rezultati tog istrazivanja. U pitanju je najbolja knjiga o ishrani koja postoji na svetskom trzistu. Evo linka za knjigu: http://www.cps.or...shrane.pdf I ako je ovo u neku ruku tacno, da li (posto se moji baka i deda i njihova deca ranije dok su bili sa njima hrane tako) je zdravo unositi meso (prvenstveno suhomesnate proizvode susene cisto na vetru (tad su ziveli pod velebitom i suseno je na vetru koji je duvao sa mora)) i npr. kozije mleko i sve ostale stvari sa sela ukoliko se te iste zivotinje hrane iskljucivo namjernicama iz nase baste i nasim kukuruzom, psenicom i pau travu na planinskim pasnjacima i slicno ? Nasi preci su se uglavnom hranili biljnom hranom, a meso su jeli samo za praznike, dok su u isto vreme bili izuzetno fizicki aktivni. Tvoji baka i deda jedu to sto jedu, jer su tako uceni. Hrana koju si naveo je dobra ako nema nista drugo. Ako hoces svom organizmu da das ono sto je najbolje, onda se okreni biljnoj hrani. Da naglasim: Jedenje mesa i namirnica zivotinjskog porekla nije greh, ali je preporuka da budemo sto vise na biljnoj hrani. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 27.11.2010 12:33 |
|
|
BRANA_001 |
Odgovorio 27.11.2010 13:29
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 30.10.2010 20:59 Lokacija: Nepoznata |
У Библији, коју је издала Метафизика, у Јеванђељу по Матеју у глави 28, Ñтиху 16 и 17 пише: "16 РпоÑле овога, дванаеÑторица ученика оде у Галилеју, а он им Ñе приказао у планини 17 како Ñе моли. Када Ñу га видели, поклонише му Ñе, а неки и поÑумњаше у њега." Откуд Ñад 12 ученика када је Јуда извршио ÑамоубиÑтво? Ри у другим Библијама пише "једанаеÑторици ученика"?! То ми није јаÑно... Izmenio/la BRANA_001 na 27.11.2010 13:30 |
|
Predji na forum: |