pocetak foruma
|
|
New man |
Odgovorio 09.11.2010 22:17
|
Član Odgovori: 46 Pristupio/la: 01.09.2010 17:42 Lokacija: Nepoznata |
To je porodica Bates, a postoji jos jedna porodica Duggar, imaju 19 djece i vrlo su pobozni, ja kad sam pogledao nisam mogao vjerovat kako lijepo ljudi zive, evo njihovog sajta : http://www.duggar...index.html Izmenio/la New man na 09.11.2010 22:18 |
|
|
neki deki |
Odgovorio 09.11.2010 22:29
|
Član Odgovori: 111 Pristupio/la: 02.08.2009 15:24 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube, mislim da bi dobro bilo da na ovom sajtu omogucis postavljanje pesama o Bogu, rodoljubive poezije itd... Jesi li mozda razmisljao o tome? http://home.inter...tajna.html Sve sto dise neka hvali Gospoda! Aliluja!
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.11.2010 22:46
|
Super Administrator Odgovori: 22603 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
neki deki - poruka glasi: Miroljube, mislim da bi dobro bilo da na ovom sajtu omogucis postavljanje pesama o Bogu, rodoljubive poezije itd... Jesi li mozda razmisljao o tome? http://home.inter...tajna.html Planiramo da uskoro postavimo top listu najboljih pesama, filmova, predavanja... a ljudi ce moci da salju svoje predloge. |
|
|
istrazhivach |
Odgovorio 10.11.2010 20:24
|
Član Odgovori: 12 Pristupio/la: 30.09.2010 01:31 Lokacija: Nepoznata |
Мирољубе јеÑи ли чуо за Ð¥ÐÐРП (HAARP High-frequncy Active Auroral Research Program) ÑиÑтем онај на ÐљаÑци. Ðеки научници тврде да амери могу Ñа тим ÑиÑтемом да мењају климу, изазивају земљотреÑе, загревају атмоÑферу, изазивају велике олује. Па можда је Ð·ÐµÐ¼Ñ™Ð¾Ñ‚Ñ€ÐµÑ Ñƒ Краљеву њихово дело. Ðеки миÑле и да је то ТеÑлино Ñупер оружје. Шта миÑлиш о томе. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.11.2010 21:33
|
Super Administrator Odgovori: 22603 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
istrazhivach - poruka glasi: Мирољубе јеÑи ли чуо за Ð¥ÐÐРП (HAARP High-frequncy Active Auroral Research Program) ÑиÑтем онај на ÐљаÑци. Ðеки научници тврде да амери могу Ñа тим ÑиÑтемом да мењају климу, изазивају земљотреÑе, загревају атмоÑферу, изазивају велике олује. Па можда је Ð·ÐµÐ¼Ñ™Ð¾Ñ‚Ñ€ÐµÑ Ñƒ Краљеву њихово дело. Ðеки миÑле и да је то ТеÑлино Ñупер оружје. Шта миÑлиш о томе. To su gluposti i za HAARP i za "Teslino tajno oruzje". |
|
|
NR |
Odgovorio 10.11.2010 23:13
|
Član Odgovori: 151 Pristupio/la: 05.01.2009 20:16 Lokacija: Nepoznata |
Evo priznanja i potvrde Riverinih reci: http://www.presso...odine.html |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.11.2010 08:03
|
Bas me zanima sta ce sada ovi iz Vatikana da izmisle da negiraju ovu izjavu. Problem je sto je veliku procenat ljudi toliko zaglupljen da ni ovakvi dokazi nece biti dovoljni da ih uvere da su u zabludi. Ali, ovakvi dokazi su vazni za one koji su iskreni tragaoci za istinom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.11.2010 21:22
|
Zbog velike medijske blokade u planu je pokretanje internet portala koji bi pokrivao najnovije vesti iz zemlje i sveta, kao i pokretanje televizije. Za vise detalja pogledati "Projekti CPS-a": http://www.cps.or...ojekti.htm |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.11.2010 21:29
|
bokisakovacevic - poruka glasi: Prvo me zanima da li postoji nekakav predznak za skoriji dolazak antihrista, ko bi to mogao da bude i kada bi to moglo da bude, jer slusajuci starije monahe i gledajuci neke od zapisa tih monaha a i citajuci pesme svetog Vladike Nikolaja Velimirovica povezujem dogadjaje sa ovim vremenom i meni deluje da se blizi kraj ovozemaljskog zivota ili kako oni kazu "doslo je zadnje vreme". "Antihrist" je "lazni Hrist", odnosno Sotona. Dakle, Sotona ce se prikazivati kao Hristos, a na osnovu Biblije to ce se desiti na samom kraju istorije, za koju smatram da se veoma priblizila. Postoji neko ko priprema put Antihristu, a to je "mali rog" (opisan u Starom zavetu) ili "covek bezakonja, sin pogibli" (u Novom zavetu). Nije toliko vazno da se bavimo identitetom malog roga i tacnim datumom ustolicenja Antihrista. Ono sto mozemo da vidimo da ceo svet prihvata destrukciju i satanizam, i da ce se to desiti uskoro, a da mi treba da se pripremamo da to spremni docekamo. Druga stvar koja me interesuje, da li ste culi za coveka po imenu Criss Angel U pitanju je okultista i ne treba njime da se bavimo. Mnogo toga me jos zanima Bilo bi dobro da procitas od pocetka sve moje odgovore da ne bi ponavljao pitanja i da bi se ravnopravno ukljucio u diskusiju. |
|
|
Mario Saric |
Odgovorio 11.11.2010 22:43
|
Član Odgovori: 20 Pristupio/la: 08.11.2008 22:07 Lokacija: Nepoznata |
http://www.blic.r...voju-crkvu
Bolje je siromah na postenom putu,
no bogatas koji krive staze bira |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 12.11.2010 02:22
|
Član Odgovori: 545 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: ÐлекÑандровац, Жупа |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Zbog velike medijske blokade u planu je pokretanje internet portala koji bi pokrivao najnovije vesti iz zemlje i sveta, kao i pokretanje televizije. Za vise detalja pogledati "Projekti CPS-a": http://www.cps.or...ojekti.htm Velike su to pare gde ce te ih nabaviti!? Izmenio/la crnitrn na 12.11.2010 02:22 |
|
|
anton |
Odgovorio 12.11.2010 07:43
|
Član Odgovori: 230 Pristupio/la: 31.08.2008 22:35 Lokacija: Nepoznata |
Neznam dali si gledao,ali juÄer je na RTV Crne Gore u najgledanijem terminu(1 sat prije tv dnevnika) bila emisija o masoneriji. U emisiji su svoju propagandu iznosili vodeći evropski masoni,i to veliki meÅ¡tar Austrije i Å¡ef velike talijanske lože Orijent. Voditeljica emisije izmeÄ‘u njihovih izlaganja otvoreno je pozivala gledaoce da pruže Å¡ansu masonima,koji jedini mogu nakon svih politiÄara koji su zastranili,uvesti na ove prostore blagostanje i humanizam. Danas se niÄemu nije Äuditi,ali ova emisija me i viÅ¡e nego neugodno iznenadila. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.11.2010 09:33
|
crnitrn - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Zbog velike medijske blokade u planu je pokretanje internet portala koji bi pokrivao najnovije vesti iz zemlje i sveta, kao i pokretanje televizije. Za vise detalja pogledati "Projekti CPS-a": http://www.cps.or...ojekti.htm Velike su to pare gde cete ih nabaviti!? Ne mogu da pricam sve detalje kako zapocinjemo i ostvarujemo neke projekte, jer mnogi to ne bi razumeli, ali i o tome cu pricati kad se neke stvari jos malo razviju. Secam se kad mi je pre nekoliko godina dosao jedan protestant, koji ima negativan stav prema meni, i pita me: "Jeli, kako to ti izlazis na televizije, mnogi ljudi se obracaju Bogu preko tebe, a znam da nemas mnogo para i da te niko ne finansira, a mi iznajmljujemo Sava Centar u Beogradu, ulazemo velike pare, organizujemo evangelizacije, i skoro da se niko ne obraca Bogu?" Odgovorio sam mu: "Ja radim za najbogatiju firmu na svetu. Moj gazda je najbogatiji u univerzumu i on je raspisao konkurs u kojem nudi pare svima koji naprave dobar projekat koji ce da promovise Njegovu firmu." On nije shvatio sta sam mu rekao. Ovih dana cu objaviti zapocinjanje novih projekata, mnogo velikih i jakih. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.11.2010 09:35
|
anton - poruka glasi: Neznam dali si gledao,ali juÄer je na RTV Crne Gore u najgledanijem terminu(1 sat prije tv dnevnika) bila emisija o masoneriji. U emisiji su svoju propagandu iznosili vodeći evropski masoni,i to veliki meÅ¡tar Austrije i Å¡ef velike talijanske lože Orijent. Voditeljica emisije izmeÄ‘u njihovih izlaganja otvoreno je pozivala gledaoce da pruže Å¡ansu masonima,koji jedini mogu nakon svih politiÄara koji su zastranili,uvesti na ove prostore blagostanje i humanizam. Danas se niÄemu nije Äuditi,ali ova emisija me i viÅ¡e nego neugodno iznenadila. Ne gledam televiziju, pratim vesti samo preko interneta, ali znam sta se reklamira na sva zvona - samo nemoral, okultizam i destrukcija. Ali, ako da Bog, uskoro cemo da pokrenemo nasu televiziju, a mozda i nesto vise od toga. |
|
|
Mikiz |
Odgovorio 12.11.2010 17:44
|
Član Odgovori: 139 Pristupio/la: 09.03.2010 12:36 Lokacija: Novi Sad |
Da li su danasnja sela , koja sve vise puste , idealnije mesto za zivot ? Moja braca i sestre imaju puno dece sto je redak slucaj u gradu , jos uvek postoji postovanje starijih , porodicno se obavljaju poslovi, iako su uprkos krizi skromnijih mat.mogucnosti . Govorim konkretno za Banat kao jedan od najzaostalijih predela nase zemje ! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.11.2010 18:47
|
Mikiz - poruka glasi: Da li su danasnja sela , koja sve vise puste , idealnije mesto za zivot ? Moja braca i sestre imaju puno dece sto je redak slucaj u gradu , jos uvek postoji postovanje starijih , porodicno se obavljaju poslovi, iako su uprkos krizi skromnijih mat.mogucnosti . Govorim konkretno za Banat kao jedan od najzaostalijih predela nase zemje ! Banat nije uopste zaostao deo nase zemlje. Najzaostaliji delovi su Beograd, Novi Sad, Nis i drugi veliki gradovi gde ljudi ne znaju nista o zivotu u prirodi. Naravno da su danasnja sela najbolje mesto za zivot koje imamo na raspolaganju. |
|
|
Aleksa |
Odgovorio 12.11.2010 19:12
|
Član Odgovori: 20 Pristupio/la: 10.10.2008 14:52 Lokacija: Republika Srpska |
Како коментаришете ово?? http://www.fronta...jest=50439 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.11.2010 21:30
|
Informacija nije potpuna i nigde nije receno u pismu da ce Artemije da osniva novu crkvu, vec su citirane reci nekih monaha. Treba sacekati i videti sta je zaista rekao Artemije. Tu "izjavu" je objavio Blic - medij poznat po tome sto pljuje po svemu sto je dobro u crkvi. |
|
|
bokiva |
Odgovorio 12.11.2010 21:40
|
Član Odgovori: 212 Pristupio/la: 25.09.2008 22:44 Lokacija: Nepoznata |
Meteor nad jugom Srbije! http://www.rts.rs...gom+Srbije ! Izmenio/la Miroljub Petrovic na 12.11.2010 22:28 "Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.11.2010 22:33
|
Mozda nam Bog posalje meteore i zemljotrese da se trgnemo i da nas sacuva od samounistenja. |
|
Predji na forum: |