pocetak foruma
|
|
zaks |
Odgovorio 12.10.2010 23:27
|
Član Odgovori: 22 Pristupio/la: 18.07.2009 17:18 Lokacija: Nepoznata |
Cekajte malo,zar niste prije u nekom postu rekli da je Zukorlic jezuitski igrac,a sad kazete da bi ovi nasi iz crkve trebali ici kod njega na obuku?
Kako su slatke jeziku mom reči Tvoje, slađe od meda ustima mojim!Psalam 119
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.10.2010 00:18
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
zaks - poruka glasi: Cekajte malo,zar niste prije u nekom postu rekli da je Zukorlic jezuitski igrac,a sad kazete da bi ovi nasi iz crkve trebali ici kod njega na obuku? Cinjenica je da mu jezuiti duvaju u ledja zarad njihovih interesa, ali je takodje cinjenica da covek ima vise morala od ovih nasih kilavih Radovana - narocito po pitanju kao sto je homoseksualizam. Rekao sam da bi ovi nasi po tom, i nekim drugim pitanjima, mogli da odu kod njega na obuku. |
|
|
emanuel |
Odgovorio 13.10.2010 07:29
|
Član Odgovori: 28 Pristupio/la: 27.01.2010 15:28 Lokacija: Nepoznata |
Postovani Miroljube, Sarah Palin je pentakostalka, odnosno jedna od onih koje ti nazivas "padavicare".Iz tog konteksta proizlazi izjava, jer oni u to veruju. Pozdrav tebi i forumasima |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.10.2010 08:14
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
emanuel - poruka glasi: Postovani Miroljube, Sarah Palin je pentakostalka, odnosno jedna od onih koje ti nazivas "padavicare".Iz tog konteksta proizlazi izjava, jer oni u to veruju. Pozdrav tebi i forumasima Nije mi poznato da je ona pentakostalka. Ali, hajde da podjemo od pretpostavke da jeste pentakostalka. Pitanje za tebe: Da li su svi pentakostalci "padavicari" i zabludeli ljudi? Naravno da nisu. Da li sam ja rekao da su SVI pentakostalci padavicari? Nisam. Imam prijatelje koji su pentakostalci (posecuju pentakostalnu crkvu, jer ne znaju za bolje) i koji su sjajnu ljudi, i koji imaju negativan stav prema "govorenju jezicima" i slicnim stvarima. Stav pentakostalne crkve prema problemu u Izraelu ne postoji, dakle stav Sare Pejlin je njen licni stav nezavisno od crkve kojoj pripada (ako uopste pripada nekoj crkvi). Dakle, nemoj olako da dajes kvalifikacije. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.10.2010 08:42
|
Evo linka za serijal o Vuku Karadzicu, dobar i poucan program, narocito sa aspekta istorije: http://www.youtub...J1pAFieJME |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.10.2010 09:10
|
Da kratko prokomentarisem jucerasnje "incidente" iz Djenove, sa prekinute fudbalske utakmice Italija - Srbija. U pitanju je bio klasican scenario, vec vise puta vidjen na nasim prostorima u zadnjih 20 godina. Oni koji se secaju protesnog skupa u Beogradu zbog hapsenja Radovana Karadzica secaju se da je taj skup bio miran, a onda je iz sporedne ulice (Makedonske) jedna grupa "navijaca" sa FANTOMKAMA (kapuljacama gde se samo oci vide), navodno napala policiju. To je bio povod da policija krene nemilosrdno da bije okupljeni narod na Trgu Republike, kada je i poginuo Ranko Panic jer su ga sutirali u stomak i grudi dok je lezao na trotoaru. Ja sam tog dana bio u Izraelu i nisam prisustvovao skupu, ali prijatelji su mi pricali da su "policajci" odjednom poceli da iskacu iz haustora i ulaza okolnih zgrada i da nemilosrdno tuku okupljene ljude. Nikada se nije utvrdio identitet "navijaca" u fantomkama koji su izazvali incident. Juce u Djenovi se desio isti scenario. Tip u FANTOMKI, navodno "navijac", divlja na stadionu, sece klestima zastitnu zavesu i nogama pokusava da slomi staklo. Sve vreme policija stoji i gleda. Da je italijanska policija zaista bila deo celog scenarija pokazuje i cinjenica da je autobus sa fudbalerima Srbije bio bez obezbedjenja i da su "navijaci" lako dosli do njega da napadnu igrace. Takodje, dopusteno je da se na stadion unesu baklje, pa cak i klesta, sa kojima onaj tetovirani lik sa fantomkom sece zavesu od kanapa. Takodje, nikada ranije nisam video takav duks sa mrtvackom glavom i natpisom "Cetnici Sever". Dakle, policija sve dopusta, i sve vreme stoji i gleda sta se desava bez da intervenise, i onda navodno, "posle utakmice", ulazi u sukob sa navijacima i hapsi ih, a mediji objavljuju unapred pripremljenu pricu i fotografije. To me podseca na razgovor sa jednim stranim novinarom koji je otisao da izvestava o ratu koji se vodio u Iraku. Kada je dosao u Irak hteo je da ode na teren i snimi situaciju, ali to mu nije bilo dozvoljeno vec je dosao americki oficir da ga "obavesti" sta se desava. Ceo svet je mogao da vidi slike desavanja iz Iraka samo koje je objavljivao CNN i slicni mediji (par njih). Niko drugi mije mogao da dodje na lice mesta i vidi sta se desava. Verujem da ce naredni dani i izjave prisutnih u Djenovi baciti vise svetla na tvrdu koju cu izneti, a to je da je u pitanju klasicna namestaljka od strane stranih obavestajnih sluzbi koje kontrolisu nase drustvo. Oni salju svoje ljude u fantomkama da izazivaju "incidente", a onda dobijaju povod da se obracunavaju sa svojim neprijateljima. Isti scenario je primenjen i na pijaci Markale u Sarajevu, i u selu Racak na Kosovu, da bi se dobio povod za obracun. Na zalost, danas su svi mediji u Srbiji pod kontrolom neprijatelja tako da je medijska blokada potpuna, a nametnuta laz je postala zivotna filozofija vodecih ljudi u nasem drustvu. Ostao je internet gde jos uvek mozemo nesto da progovorimo, i verujem da ce posteni navijaci izneti svoj stav po pitanju ovih desavanja. Slicno se desilo i sa navijacem Tuluza Brisom Tatonom koji je na slican nacin ubijen u centru Beograda od strane podmetnutih "navijaca" da bi se Beograd prikazao kao grad divljaka. To su mi pricali neki navijaci i neki ljudi iz policije. Momentalno radim na tome da obezbedim informacije iz prve ruke i izjave ljudi koji o tome mogu nesto vise da kazu. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 13.10.2010 12:04 |
|
|
emanuel |
Odgovorio 13.10.2010 09:14
|
Član Odgovori: 28 Pristupio/la: 27.01.2010 15:28 Lokacija: Nepoznata |
Hvala Miroljube. Izvini ako sam te ikako uvredio. Potpuno se slazem sa tim sto si rekao. Sarah P. je clan pentakostalne crkve sa Aljaske, znam i pastora itd... Mogao bi reci da iz prve ruke poznajem, ali necu da govorim mnogo o tome. Jos kako imaju izradjen stav prema poslednjim vremenima,armagedonu, Izraelu itd...iako imaju i mnogo nesuglasica, odnosno razlicitih detalja oko tumacenja istog, zavisno od struja unutar nekog karizmatskog - ili pentakostalnog pokreta. Imaju mnogo grana i znaju biti podosta razliciti, da ne kazem da su u velikim nesuglasicama. Tako da si u tome u pravu. Zajednicko gledano nemaju usaglasen stav, ali imaju mnogo stavova koji imaju zajednicke tocke i neki veoma razmisljaju o poslednjim vremenima. Puno pozdrava i jos jednom izvinjenje Izmenio/la Miroljub Petrovic na 13.10.2010 11:59 |
|
|
Nikola Dimitrijevic |
Odgovorio 13.10.2010 11:27
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 29.09.2010 18:14 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube,kakvo je to ucenje o svetom trojstvu?Nije mi jasno da li je to Bog jedna osoba(licnost) ili tri.I kako mogu da budu jedan Bog? |
|
|
SasaBD |
Odgovorio 13.10.2010 11:50
|
Član Odgovori: 30 Pristupio/la: 17.01.2010 12:51 Lokacija: Nepoznata |
Da to si skroz u pravu za navijace... Slican scenario je bio i na Kosovu u Martu 2004. godinje kada su Srbi navodno gurnuli ono dete u reku koje se udavilo i zbog toga izbio onaj haos za koji su navodno Srbi izazvali. ps.posto je ovo slobodan medij, ocekujemo i dalje prave informacije iz prve ruke. . . |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.10.2010 12:06
|
Nikola Dimitrijevic - poruka glasi: Miroljube,kakvo je to ucenje o svetom trojstvu?Nije mi jasno da li je to Bog jedna osoba(licnost) ili tri.I kako mogu da budu jedan Bog? Govorio sam o tome vise puta. Imas sve objasnjeno i posledenjem delu knjige "Tajne Biblije": http://www.cps.or...iblije.zip |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.10.2010 12:08
|
SasaBD - poruka glasi: Da to si skroz u pravu za navijace... Slican scenario je bio i na Kosovu u Martu 2004. godinje kada su Srbi navodno gurnuli ono dete u reku koje se udavilo i zbog toga izbio onaj haos za koji su navodno Srbi izazvali. ps.posto je ovo slobodan medij, ocekujemo i dalje prave informacije iz prve ruke. . . Kad procitas jezuitsku zakletvu onda nista ne moze da te iznenadi. Ko je nije procitao, moze to da ucini u knjizi na donjem linku: http://www.cps.or..._ubice.zip |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.10.2010 12:14
|
Javio mi se na PM jedan clan koji je bio na mitingu nakon hapsena Karadzica i evo njegovih zapazanja: "Sve sto ste rekli oko navijaca je tacno. Samo da Vas dopunim oko mitinga protiv hapsenja Karadzica. Kada je ta grupica pocela da divlja, ona je bila okruzena zandarmerijom i odjednom se jedan kordon sklanja i tera tu grupicu ovamo ka nama (u masu). Tako da su bacili 2 suzavca u masu i poceo je opsti haos. Sve je bilo previse providno. E sad, posto smo potuvali cak iz Kosovske Mitrovice, jedan moj drugar nije vise mogao da stoji i dosadno mu bilo da slusa onolike govorancije. Tako da je on ranije izasao sa mitinga. Posle me je pozvao i rekao da pokupim ove nase i da se cistimo odatle jer bice "sranja" (izvinjavam se na izrazu), jer je veliki broj zandarmerije krenuo prema mitingu. Ali dok sam se ja organizovao sa ovim mojima vec je pocelo, i tacno sam gledao. I tacno je da je zandarmerija cekala priliku da izadje iz "rupa", bilo ih je na sve strane. Jos jedna vazna stvar, organizatori su se jako potrudili da sve bude OK. Npr. bio je jedan lik pored mene koji je bio pijan i pravio je probleme. Redari su mu tako lepo i polako prisli i rekli mu: "Ajde da ti platimo jedno pivo" i poveli ga da se malo smiri. Jedan moj prijatelj je pobegao u jedan ulaz i cekao da sve prodje, a u tom ulazu, odmah na pridzemlju, bilo je jos ljudi koji su tu pobegli. Tu su mirno sedeli i cutali, ali sa sprata se spustila masa policajaca i pocela da ih tuce nemilosredno. |
|
|
REDSTAR |
Odgovorio 13.10.2010 13:36
|
Član Odgovori: 86 Pristupio/la: 15.08.2009 10:24 Lokacija: Nepoznata |
BIA U ÄENOVI Poraz koji je režim pretrpeo na beogradskim ulicama, paniÄan strah od gubljenja vlasti i simpatije naroda koje su sve veće prema patriotskim organizacijama i omladini koja se suprotstavila režimu, odmah je rezultirao da od strane BIA (Bezbedonosna Informativna Agencija ili tajna policija) simpatije pretvori u neÅ¡to drugo, i to na utakmici fudbalske reprezentacije Srbije. U Äenovi ja najpre napadnut državni golman, da bi na samom stadionu doÅ¡lo do incidenta, a sve pod plaÅ¡tom patriotizma, skandiranje protiv Å¡iptara, paljenje Albanske zastave je bilo propraćeno nacistiÄkim salutiranjem, i svima je jasno je da se ovo nikada ranije i nigde nije dogodilo od strane srpskih navjaÄa i da je ovo klasiÄan udbaÅ¡ki primer borbe protiv patriota. DogaÄ‘aji od nedelje, povezuju se sa utakmicom i govori se da su to isti ljudi koji su uÄestvovali u protestima, samo postavlja se jasno pitanje kako je moguće da se na jednu meÄ‘unarodnu utakmicu unese sve Å¡to smo videli u rukama "voÄ‘e" koji je sedeo na žici i glumio svoju ulogu dok su kamere sve to prenosile. Istetovirani rmpalija sa fantomkom, za kojeg novine piÅ¡u da mu je u kući naÄ‘ena droga je idealan "primer" da se takvima predstave svi protivnici vlasti. VeÅ¡t pokuÅ¡aj manipulacije da se patriote prikažu kao huligani koji napadaju svoje igraÄe i prekidaju utakmice svog državnog tima je samo jedan u nizu koje će režim pokuÅ¡ati da iscenira kako bi bacio senku na srpske rodoljube. meÄ‘utim ovoga puta moramo biti pametni i smireno odreagovati na sve koske koje nam bacaju, režim je pred slomom i neće se libiti da pokuÅ¡a joÅ¡ veće i monstruoznije podmetaÄine i prevare. Srpski navijaÄi i patriote, ne nasedajte na provokacije koje nam podmeće udbaÅ¡ki režim, sjedinimo se kako bi sruÅ¡ili ovo zlo sa vlasti, i ne predajmo se u borbi za normalnu Srbiju! Ivan Ivanović SNP NAÅ I 1389 Izmenio/la Miroljub Petrovic na 13.10.2010 14:12 Gordan
|
|
|
New man |
Odgovorio 13.10.2010 15:07
|
Član Odgovori: 46 Pristupio/la: 01.09.2010 17:42 Lokacija: Nepoznata |
Evo dobrog teksta oko desavanja iz Djenove: http://www.nspm.r...acak-q.pdf |
|
|
Alen P |
Odgovorio 13.10.2010 16:07
|
Član Odgovori: 163 Pristupio/la: 11.06.2008 22:43 Lokacija: ÄŒakovec, Hrvatska |
Zbog svojeg svjetonazora gÄ‘a. Palin je Äesto bila meta ismijavanja medija jer izgleda da spada pod konzervativne vjernike s obzirom da vjeruje u mladu zemlju, dakle ona je kreacionista, vjeruje da je Äovjek živio s dinosaurima. Zanimljiva i jedna od rijetkih...
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 13.10.2010 18:08 |
|
|
Konstantin |
Odgovorio 13.10.2010 16:22
|
Član Odgovori: 81 Pristupio/la: 16.02.2008 20:38 Lokacija: Nepoznata |
http://www.dveris...st/1873386 Mitropoli Amfilohije o "propasti hriscanskih naroda" |
|
|
nebojsaCA |
Odgovorio 13.10.2010 17:07
|
Član Odgovori: 34 Pristupio/la: 02.08.2008 21:11 Lokacija: Nepoznata |
Ovako je trebalo govoriti i ustajati protiv satanskog rezima malo ranije, a ne kada je sve bilo gotovo!!! Ipak, ovo je samo jedan svetao primer u moru cutanja, straha, nebrige za duhovno zdravlje naroda od onih od kojih se ocekuje da najostije reaguju! http://www.dveris...st/1873386 Acim
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.10.2010 18:09
|
Odlican tekst. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.10.2010 18:11
|
Konstantin - poruka glasi: http://www.dveris...st/1873386 Mitropoli Amfilohije o "propasti hriscanskih naroda" Svaka mu cast, samo sto to treba da progovori na televiziji. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.10.2010 18:14
|
nebojsaCA - poruka glasi: Ovako je trebalo govoriti i ustajati protiv satanskog rezima malo ranije, a ne kada je sve bilo gotovo!!! Ipak, ovo je samo jedan svetao primer u moru cutanja, straha, nebrige za duhovno zdravlje naroda od onih od kojih se ocekuje da najostije reaguju! http://www.dveris...st/1873386 Dobro si rekao, ali jos uvek nije kasno. |
|
Predji na forum: |