Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
New man
Zanimljiva izjava :

http://www.dveris...st/1873271

Miroljub Petrovic
fan1 - poruka glasi:
MIROLJUBE JESILI SE TO PREPAO DA TE NE UHAPSE PA KAŽEŠ DA SI DRŽAO PREDAVANJE

Hej mišu, pa ja sam se kršio sa ustašama dok si ti prizivao okupaciju jos pre 18 godina. Nisam se plašio da poginem, a ne da me hapse ove evropske jajare.

AJ DAJ LINK DA POGLEDAMO TO PREDAVANJE ŠTO SI DRŽAO U TOM MANASTIRU???

Predavanje je snimao jedan momak iz Republike Srpske koji radi za jednu banjalucku televiziju. Videcu da obezbedim snimak i da ga postavim na internet što pre. Svideće ti se, veruj mi. Predavanje je nosilo naziv "Istina o masoneriji", a držao sam ga u manastiru Slanci u predgrađu Beograda.

MADA ĆU JA TEBI DATI LINK NA KOME SE TI VIDIŠ DA SI BIO NA DEMON-STRACIJAMA http://www.youtub...-iHBM_wibs

To nisam ja, to je Čeda Jovanović. Počeo je da gleda moja predavanja, oblači se kao ja i hoće da me imitira, pa malo liči na mene.

Miroljub Petrovic
Marko8 - poruka glasi:
Å teta Å¡to u Hrvatskoj nije bilo takvog otpora! ÄŒestitke !!

Biće brate i u Hrvatskoj uskoro takvog otpora. Kad oslobodimo Srbiju onda dolazimo i vama u pomoć u Hrvatsku.

ljubas
Direktna poruka Satanista !

http://forum.vido...79#p181679

pogledajte sliku! haos!

http://sviuselo.wordpress.com/
Miroljub Petrovic
markoinformaticar - poruka glasi:
Poštovanje,
Interesuje me Vaše mišljenje o 15. delu Digitalnog Andjela 2, koji dokazuje prisustvo pakla u dubini Zemlje.

...

Narocito o kricima koji su snimljeni. Mene su zaista prestravili.
Unapred zahvalan

Govorio sam o tome. U pitanju su klasicne budalastine.

Miroljub Petrovic
Ovakve zakone ce uskoro da uvedu i za ljude:

http://www.kurir-...-54005.php

nebojsaCA
Toliko je u zadnje vreme bilo znakova i simbola poslednjih dana planete zemlje, da to samo slep covek ne vidi. Najvise me razocarala SPC, iako me, upucen u desavanja u samoj Crkvi, nije iznenadila njena reakcija, tj. nedostatak reakcije. Samo da su pozvali narod na otpor, da su doveli svoje svestenstvo iz cele zemlje, bilo bi milon ljudi na ulicama, i ovi satanisti bi se sakrili u misje rupe, a policija bi prisla narodu. Jasno je da su i stubovi nase Crkve uzdrmani, a to je proces koji je nezaustavljiv. Doslo je vreme da se setimo Hristovih reci-gde se dvoje, ili troje mole meni, i Ja sam sa njima.
Acim

eric burdon
http://www.nspm.r...kcije.html

anton
Miroljube,kada je u pitanu javno okupljanje,odnosno prijava javnog okupljanja,policija ima sve zakonske ovlasti da skup zabrani ukoliko se pretpostavlja da će na istome doći do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu,da postoji opasnost da će doći do ljudskih žrtava i veće materijalne štete,kao i do izliva mržnje.

Dakle u ovom slučaju (gej parada),svi su uvjeti bili ispunjeni,a policija, usprkos ovlastima nije zabranila ovo okupljanje.

Sve mi se čini da je skup jednostavno morao biti održan,pa makar na njemu padale i glave.

Miroljub Petrovic
nebojsaCA - poruka glasi:
Toliko je u zadnje vreme bilo znakova i simbola poslednjih dana planete zemlje, da to samo slep covek ne vidi. Najvise me razocarala SPC, iako me, upucen u desavanja u samoj Crkvi, nije iznenadila njena reakcija, tj. nedostatak reakcije. Samo da su pozvali narod na otpor, da su doveli svoje svestenstvo iz cele zemlje, bilo bi milon ljudi na ulicama, i ovi satanisti bi se sakrili u misje rupe, a policija bi prisla narodu. Jasno je da su i stubovi nase Crkve uzdrmani, a to je proces koji je nezaustavljiv. Doslo je vreme da se setimo Hristovih reci-gde se dvoje, ili troje mole meni, i Ja sam sa njima.

Polako, videcemo da li je proces nezaustavljiv. Bog je i gore situacije resavao u svoju korist. Vazno je da postoji zdrvao tkivo u nasem drustvu, a onda je Bogu sve moguce.

Miroljub Petrovic
eric burdon - poruka glasi:
http://www.nspm.r...alphabet=l

Sjajno.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 11.10.2010 19:18

Miroljub Petrovic
anton - poruka glasi:
Miroljube,kada je u pitanu javno okupljanje,odnosno prijava javnog okupljanja,policija ima sve zakonske ovlasti da skup zabrani ukoliko se pretpostavlja da će na istome doći do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu,da postoji opasnost da će doći do ljudskih žrtava i veće materijalne štete,kao i do izliva mržnje.

Dakle u ovom slučaju (gej parada),svi su uvjeti bili ispunjeni,a policija, usprkos ovlastima nije zabranila ovo okupljanje.

Sve mi se čini da je skup jednostavno morao biti održan,pa makar na njemu padale i glave.

Tako je, vlast u Srbiji je MORALA da organiuje gej paradu da bi sacuvala svoje privilegije koje zavise od medjunarodnih gazda. U tom cilju spremni su na sve.

Miroljub Petrovic
Cuo sam se sa stamparem u vezi Biblije. Ostampana je, sad se rade korice, tako da izlazi iz stampe pocetkom ili sredinom iduce sedmice, ako da Bog. Pozivam sve da se u svojim molitvama sete ovog projekta da se dobro zavrsi.

New man
http://www.dveris...st/1873321

Jasna12
ne cini li vam se da postavljate suviše visoke standarde ponasanja morala itd. ipak smo svi samo ljudi, uključujući i vas naravno. Rad Vam je interesantan edukativan ali malo više osjećajnosti vam ne bi skodilo(ovo zaključujem iz vaših odgovora na ovom mjestu) pozdrav

Miroljub Petrovic
Jasna12 - poruka glasi:
ne cini li vam se da postavljate suviše visoke standarde ponasanja morala itd. ipak smo svi samo ljudi, uključujući i vas naravno. Rad Vam je interesantan edukativan ali malo više osjećajnosti vam ne bi skodilo(ovo zaključujem iz vaših odgovora na ovom mjestu) pozdrav

U pitanju su previse ozbiljne stvari da bismo se igrali. Savremeni covek se uljuljkao u neke obrasce ponasanja koji ga vode u sigurnu propast. Stanje je toliko tesko da sam ja isuvise blag, kako bih treba da budem. Znam da je ljudima veoma tesko da se pomere iz gradova u prirodni ambijent i da pocnu iz pocetka - da uce stvari o kojima nista ne znaju, a to je proizvodnja hrane i zivot u prirodi, odvojeno od robovlasnickog sistema. Znam da je ljudima veoma tesko da odbace kurvarstvo i druge slicne oblike savremenih zavisnosti, i da se osposobljavaju za stvaranje dobrih ljudi. Ali, to je jedini put ka ozdravljenju i sreci u zivotu. Sve drugo je crna pogibija. Tu uopste ne postoji prostor za neki kompromis.

srbinns
Veliki pozdrav za gospodina Miroljuba, kao i za sve posetioce foruma!

Doživljavam Vas gospodine Miroljube kao izuzetno upućenu i inteligentnu osobu čija su me predavanja, koja sam sa zadovoljstom pratio na TV-u kada god bih imao prilike, između ostalog naučila da ne verujem svemu već da razmišljam svojom glavom. U toj potrazi za istinom saznao sam neke "neverovatne" stvari, pa bih bio veoma zahvalan ukoliko bih dobio vaše komentare na sledeće:

1. Kako gledate na priču o stvaranju iz Anuma Eliš?
2. Dali smatrate Solarnu Jogu koju praktikuje Hira Ratana Manek nekim vidom obožavanja Sunca?

U želji da ne preteram u svom prvom pisanju ovde, za sada samo ovoliko.

Miroljub Petrovic
srbinns - poruka glasi:
Veliki pozdrav za gospodina Miroljuba, kao i za sve posetioce foruma!

Doživljavam Vas gospodine Miroljube kao izuzetno upućenu i inteligentnu osobu čija su me predavanja, koja sam sa zadovoljstom pratio na TV-u kada god bih imao prilike, između ostalog naučila da ne verujem svemu već da razmišljam svojom glavom. U toj potrazi za istinom saznao sam neke "neverovatne" stvari, pa bih bio veoma zahvalan ukoliko bih dobio vaše komentare na sledeće:

1. Kako gledate na priču o stvaranju iz Anuma Eliš?

U pitanju je jedan od najstarijih zapisa koji su inspirisali demoni o nastanku sveta, koji neodoljivo podseca na evoluciju.

2. Dali smatrate Solarnu Jogu koju praktikuje Hira Ratana Manek nekim vidom obožavanja Sunca?

Svaka vrsta joga ne ukljucuje samo fizicke vezbe, vec i duhovne, a te duhovne vezbe su vrsta samohipnoze i prizivanja demona. Zato se od toga treba sklanjati.

srbinns
Zahvaljujem se na odgovorima!
Za jogu mogu da se prihvatim bez nekog daljeg razlaganja problematike, medjutim, možete li me uputiti na neki rad u kome ste Vi ili neko drugi od kreacionista podrobnije tretirali pitanje "pre-biblijskih?!" spisa?

Miroljub Petrovic
srbinns - poruka glasi:
Zahvaljujem se na odgovorima!
Za jogu mogu da se prihvatim bez nekog daljeg razlaganja problematike, medjutim, možete li me uputiti na neki rad u kome ste Vi ili neko drugi od kreacionista podrobnije tretirali pitanje "pre-biblijskih?!" spisa?

Imas na internetu tekstove o sumerskim spisima, koji su najstaroji do sad pronadjeni, u kojima ima interesantnih stvari, kao sto je Ep o Gilgamesu, koji je veoma slican biblijskom izvestaju o Potopu. To je najvrednije, sto se tice "pre-biblijskih" spisa. Ima i drugih interesantnih tekstova, ali oni nisu toliko bitni.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.61 sekundi!