pocetak foruma
|
|
New man |
Odgovorio 10.10.2010 20:05
|
Član Odgovori: 46 Pristupio/la: 01.09.2010 17:42 Lokacija: Nepoznata |
Zanimljiva izjava : http://www.dveris...st/1873271 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.10.2010 20:49
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
fan1 - poruka glasi: MIROLJUBE JESILI SE TO PREPAO DA TE NE UHAPSE PA KAŽEÅ DA SI DRŽAO PREDAVANJE Hej miÅ¡u, pa ja sam se krÅ¡io sa ustaÅ¡ama dok si ti prizivao okupaciju jos pre 18 godina. Nisam se plaÅ¡io da poginem, a ne da me hapse ove evropske jajare. AJ DAJ LINK DA POGLEDAMO TO PREDAVANJE Å TO SI DRŽAO U TOM MANASTIRU??? Predavanje je snimao jedan momak iz Republike Srpske koji radi za jednu banjalucku televiziju. Videcu da obezbedim snimak i da ga postavim na internet Å¡to pre. Svideće ti se, veruj mi. Predavanje je nosilo naziv "Istina o masoneriji", a držao sam ga u manastiru Slanci u predgraÄ‘u Beograda. MADA ĆU JA TEBI DATI LINK NA KOME SE TI VIDIÅ DA SI BIO NA DEMON-STRACIJAMA http://www.youtub...-iHBM_wibs To nisam ja, to je ÄŒeda Jovanović. PoÄeo je da gleda moja predavanja, oblaÄi se kao ja i hoće da me imitira, pa malo liÄi na mene. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.10.2010 21:50
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Marko8 - poruka glasi: Šteta što u Hrvatskoj nije bilo takvog otpora! Čestitke !! Biće brate i u Hrvatskoj uskoro takvog otpora. Kad oslobodimo Srbiju onda dolazimo i vama u pomoć u Hrvatsku. |
|
|
ljubas |
Odgovorio 11.10.2010 00:10
|
Član Odgovori: 149 Pristupio/la: 15.02.2009 20:29 Lokacija: Bg |
Direktna poruka Satanista ! http://forum.vido...79#p181679 pogledajte sliku! haos! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2010 04:11
|
markoinformaticar - poruka glasi: Poštovanje, Interesuje me Vaše mišljenje o 15. delu Digitalnog Andjela 2, koji dokazuje prisustvo pakla u dubini Zemlje. ... Narocito o kricima koji su snimljeni. Mene su zaista prestravili. Unapred zahvalan Govorio sam o tome. U pitanju su klasicne budalastine. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2010 04:34
|
Ovakve zakone ce uskoro da uvedu i za ljude: http://www.kurir-...-54005.php |
|
|
nebojsaCA |
Odgovorio 11.10.2010 13:36
|
Član Odgovori: 34 Pristupio/la: 02.08.2008 21:11 Lokacija: Nepoznata |
Toliko je u zadnje vreme bilo znakova i simbola poslednjih dana planete zemlje, da to samo slep covek ne vidi. Najvise me razocarala SPC, iako me, upucen u desavanja u samoj Crkvi, nije iznenadila njena reakcija, tj. nedostatak reakcije. Samo da su pozvali narod na otpor, da su doveli svoje svestenstvo iz cele zemlje, bilo bi milon ljudi na ulicama, i ovi satanisti bi se sakrili u misje rupe, a policija bi prisla narodu. Jasno je da su i stubovi nase Crkve uzdrmani, a to je proces koji je nezaustavljiv. Doslo je vreme da se setimo Hristovih reci-gde se dvoje, ili troje mole meni, i Ja sam sa njima.
Acim
|
|
|
eric burdon |
Odgovorio 11.10.2010 17:44
|
Član Odgovori: 27 Pristupio/la: 10.05.2008 12:06 Lokacija: Nepoznata |
http://www.nspm.r...kcije.html |
|
|
anton |
Odgovorio 11.10.2010 18:02
|
Član Odgovori: 230 Pristupio/la: 31.08.2008 22:35 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube,kada je u pitanu javno okupljanje,odnosno prijava javnog okupljanja,policija ima sve zakonske ovlasti da skup zabrani ukoliko se pretpostavlja da će na istome doći do naruÅ¡avanja javnog reda i mira u većem obimu,da postoji opasnost da će doći do ljudskih žrtava i veće materijalne Å¡tete,kao i do izliva mržnje. Dakle u ovom sluÄaju (gej parada),svi su uvjeti bili ispunjeni,a policija, usprkos ovlastima nije zabranila ovo okupljanje. Sve mi se Äini da je skup jednostavno morao biti održan,pa makar na njemu padale i glave. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2010 19:16
|
nebojsaCA - poruka glasi: Toliko je u zadnje vreme bilo znakova i simbola poslednjih dana planete zemlje, da to samo slep covek ne vidi. Najvise me razocarala SPC, iako me, upucen u desavanja u samoj Crkvi, nije iznenadila njena reakcija, tj. nedostatak reakcije. Samo da su pozvali narod na otpor, da su doveli svoje svestenstvo iz cele zemlje, bilo bi milon ljudi na ulicama, i ovi satanisti bi se sakrili u misje rupe, a policija bi prisla narodu. Jasno je da su i stubovi nase Crkve uzdrmani, a to je proces koji je nezaustavljiv. Doslo je vreme da se setimo Hristovih reci-gde se dvoje, ili troje mole meni, i Ja sam sa njima. Polako, videcemo da li je proces nezaustavljiv. Bog je i gore situacije resavao u svoju korist. Vazno je da postoji zdrvao tkivo u nasem drustvu, a onda je Bogu sve moguce. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2010 19:18
|
Sjajno. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 11.10.2010 19:18 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2010 19:20
|
anton - poruka glasi: Miroljube,kada je u pitanu javno okupljanje,odnosno prijava javnog okupljanja,policija ima sve zakonske ovlasti da skup zabrani ukoliko se pretpostavlja da će na istome doći do naruÅ¡avanja javnog reda i mira u većem obimu,da postoji opasnost da će doći do ljudskih žrtava i veće materijalne Å¡tete,kao i do izliva mržnje. Dakle u ovom sluÄaju (gej parada),svi su uvjeti bili ispunjeni,a policija, usprkos ovlastima nije zabranila ovo okupljanje. Sve mi se Äini da je skup jednostavno morao biti održan,pa makar na njemu padale i glave. Tako je, vlast u Srbiji je MORALA da organiuje gej paradu da bi sacuvala svoje privilegije koje zavise od medjunarodnih gazda. U tom cilju spremni su na sve. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2010 20:12
|
Cuo sam se sa stamparem u vezi Biblije. Ostampana je, sad se rade korice, tako da izlazi iz stampe pocetkom ili sredinom iduce sedmice, ako da Bog. Pozivam sve da se u svojim molitvama sete ovog projekta da se dobro zavrsi. |
|
|
New man |
Odgovorio 11.10.2010 20:47
|
Član Odgovori: 46 Pristupio/la: 01.09.2010 17:42 Lokacija: Nepoznata |
http://www.dveris...st/1873321 |
|
|
Jasna12 |
Odgovorio 11.10.2010 21:26
|
Član Odgovori: 9 Pristupio/la: 11.10.2010 21:13 Lokacija: Nepoznata |
ne cini li vam se da postavljate suviÅ¡e visoke standarde ponasanja morala itd. ipak smo svi samo ljudi, ukljuÄujući i vas naravno. Rad Vam je interesantan edukativan ali malo viÅ¡e osjećajnosti vam ne bi skodilo(ovo zakljuÄujem iz vaÅ¡ih odgovora na ovom mjestu) pozdrav |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2010 21:41
|
Jasna12 - poruka glasi: ne cini li vam se da postavljate suviÅ¡e visoke standarde ponasanja morala itd. ipak smo svi samo ljudi, ukljuÄujući i vas naravno. Rad Vam je interesantan edukativan ali malo viÅ¡e osjećajnosti vam ne bi skodilo(ovo zakljuÄujem iz vaÅ¡ih odgovora na ovom mjestu) pozdrav U pitanju su previse ozbiljne stvari da bismo se igrali. Savremeni covek se uljuljkao u neke obrasce ponasanja koji ga vode u sigurnu propast. Stanje je toliko tesko da sam ja isuvise blag, kako bih treba da budem. Znam da je ljudima veoma tesko da se pomere iz gradova u prirodni ambijent i da pocnu iz pocetka - da uce stvari o kojima nista ne znaju, a to je proizvodnja hrane i zivot u prirodi, odvojeno od robovlasnickog sistema. Znam da je ljudima veoma tesko da odbace kurvarstvo i druge slicne oblike savremenih zavisnosti, i da se osposobljavaju za stvaranje dobrih ljudi. Ali, to je jedini put ka ozdravljenju i sreci u zivotu. Sve drugo je crna pogibija. Tu uopste ne postoji prostor za neki kompromis. |
|
|
srbinns |
Odgovorio 11.10.2010 21:53
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 11.10.2010 21:15 Lokacija: Nepoznata |
Veliki pozdrav za gospodina Miroljuba, kao i za sve posetioce foruma! Doživljavam Vas gospodine Miroljube kao izuzetno upućenu i inteligentnu osobu Äija su me predavanja, koja sam sa zadovoljstom pratio na TV-u kada god bih imao prilike, izmeÄ‘u ostalog nauÄila da ne verujem svemu već da razmiÅ¡ljam svojom glavom. U toj potrazi za istinom saznao sam neke "neverovatne" stvari, pa bih bio veoma zahvalan ukoliko bih dobio vaÅ¡e komentare na sledeće: 1. Kako gledate na priÄu o stvaranju iz Anuma EliÅ¡? 2. Dali smatrate Solarnu Jogu koju praktikuje Hira Ratana Manek nekim vidom obožavanja Sunca? U želji da ne preteram u svom prvom pisanju ovde, za sada samo ovoliko. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2010 22:03
|
srbinns - poruka glasi: Veliki pozdrav za gospodina Miroljuba, kao i za sve posetioce foruma! Doživljavam Vas gospodine Miroljube kao izuzetno upućenu i inteligentnu osobu Äija su me predavanja, koja sam sa zadovoljstom pratio na TV-u kada god bih imao prilike, izmeÄ‘u ostalog nauÄila da ne verujem svemu već da razmiÅ¡ljam svojom glavom. U toj potrazi za istinom saznao sam neke "neverovatne" stvari, pa bih bio veoma zahvalan ukoliko bih dobio vaÅ¡e komentare na sledeće: 1. Kako gledate na priÄu o stvaranju iz Anuma EliÅ¡? U pitanju je jedan od najstarijih zapisa koji su inspirisali demoni o nastanku sveta, koji neodoljivo podseca na evoluciju. 2. Dali smatrate Solarnu Jogu koju praktikuje Hira Ratana Manek nekim vidom obožavanja Sunca? Svaka vrsta joga ne ukljucuje samo fizicke vezbe, vec i duhovne, a te duhovne vezbe su vrsta samohipnoze i prizivanja demona. Zato se od toga treba sklanjati. |
|
|
srbinns |
Odgovorio 11.10.2010 22:20
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 11.10.2010 21:15 Lokacija: Nepoznata |
Zahvaljujem se na odgovorima! Za jogu mogu da se prihvatim bez nekog daljeg razlaganja problematike, medjutim, možete li me uputiti na neki rad u kome ste Vi ili neko drugi od kreacionista podrobnije tretirali pitanje "pre-biblijskih?!" spisa? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.10.2010 22:32
|
srbinns - poruka glasi: Zahvaljujem se na odgovorima! Za jogu mogu da se prihvatim bez nekog daljeg razlaganja problematike, medjutim, možete li me uputiti na neki rad u kome ste Vi ili neko drugi od kreacionista podrobnije tretirali pitanje "pre-biblijskih?!" spisa? Imas na internetu tekstove o sumerskim spisima, koji su najstaroji do sad pronadjeni, u kojima ima interesantnih stvari, kao sto je Ep o Gilgamesu, koji je veoma slican biblijskom izvestaju o Potopu. To je najvrednije, sto se tice "pre-biblijskih" spisa. Ima i drugih interesantnih tekstova, ali oni nisu toliko bitni. |
|
Predji na forum: |