Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
croat
G. Petroviću, gostovali ste više puta u emisji "Na rubu znanosti" sa voditeljem Krešimirom Mišak Starije. On je obradio razne teme (ovakve i onakve) pa me zanima ako ste ga bolje upoznali da li vi znate kakvo je njegovo osobno mišljenje, jel on pristaša evolucije ili kreacionizma?

Drugo pitanje, da li znate (ili netko na forumu) nekakav link sa emisijom ili nešto slično sa prijevodom di se suočavaju dvije različite strane: evolucija vs kreacionizam? (govorili ste u jednoj emsiji da ste imali ponudu ali na kraju da se nije realiziralo jer evolucionista nije pristao)

I zadnje, da li je u redu da imam svoj obrt/firmu na principu kupi (na veliko) i prodaj (na malo)?
Izmenio/la croat na 17.09.2010 13:47

_Anonimus_
Miroljube,krajem septembra ili pocetkom oktobra bice sajam knjiga u banjaluci i da li vi znate da li ce biti neki stand od izdanja cps,proslo godine nijednu knjigu nisam nasla?Imate veliku podrsku iz Banjaluke u vezi otvaranja centra za lijecenje homoseksualizma i samo naprijed,ali nazalost malo je ljudi kao vi!

Miroljub Petrovic
p e d e r - poruka glasi:
To je znak converse patika Smile

Ha, ha. Dakle, firma "Converse" je prva izmislila taj simbol (pentagram u krugu)? Saljivdzija si ti, vidim ja.

p.s. pogledaj knjigu "Masonski i okultni simboli", poglavlje o pentagramu:

http://www.cps.or...imboli.zip

trilogyopus
Čitajući poslednje stranice ovog foruma u kojem se intenzivno obrađuje tematika homoseksualizma uistinu je nemoguće

ostati ne fasciniran.

Ovo je čini se jedinstveno mjesto na internetu gdje se ljudi različitih (da ne kažem suprostavljenih) religijskih, političkih,

nacionalnih i ostalih pripadnosti, za koje očekujete da su intezivno u sukobu (kao na ostalim forumima), odjednom

udružuju i to u osudi i borbi protiv širenja zla.

To u svakom čestitom budi nadu, jača vjeru i slavi ljubav Božiju.

Znam da ne volite velike pohvale ali sve čestitke svima koji rade u i za CPS !

Međutim pravi okršaji tek predstoje.....

Imajući na umu s kime posla imate u ovoj borbi, za očekivati je sudski epilog priče o Centru za liječenje od

homoseksualizma i to može biti veliko iskušenje.

I samo još nešto usput ....zamolio bih re-post CIJELOG predavanja istoričara Predraga Markovića o hrišćansko-jevrejskim

odnosima (već je jednom traženo) koje za većinu nas baca jedno novo svijetlo na razvoj pomenutih odnosa.

Srećno!

Miroljub Petrovic
croat - poruka glasi:
G. Petroviću, gostovali ste više puta u emisji "Na rubu znanosti" sa voditeljem Krešimirom Mišak Starije. On je obradio razne teme (ovakve i onakve) pa me zanima ako ste ga bolje upoznali da li vi znate kakvo je njegovo osobno mišljenje, jel on pristaša evolucije ili kreacionizma?

Koliko mi je poznato, on ne prihvata darvinizam, a kreacionizam mu se svidja.

Drugo pitanje, da li znate (ili netko na forumu) nekakav link sa emisijom ili nešto slično sa prijevodom di se suočavaju dvije različite strane: evolucija vs kreacionizam? (govorili ste u jednoj emsiji da ste imali ponudu ali na kraju da se nije realiziralo jer evolucionista nije pristao)

Imam jednu debatu amerikanaca na VHS-u, mozda je prebacim na DVD pa postavim na internet, ali te debate su neozbiljne.

I zadnje, da li je u redu da imam svoj obrt/firmu na principu kupi (na veliko) i prodaj (na malo)?

Naravno da je u redu, samo gledaj da radnike isplacujes na vreme, najbolje je istog dana uvece, "da njegova dnevnica ne prenoci u tvom dzepu", kako kaze Biblija.

Miroljub Petrovic
_Anonimus_ - poruka glasi:
Miroljube,krajem septembra ili pocetkom oktobra bice sajam knjiga u banjaluci i da li vi znate da li ce biti neki stand od izdanja cps,proslo godine nijednu knjigu nisam nasla?Imate veliku podrsku iz Banjaluke u vezi otvaranja centra za lijecenje homoseksualizma i samo naprijed,ali nazalost malo je ljudi kao vi!

Ne znam da li ce biti neki stand sa nasim knjigama. Probajte da kontaktirate mog kolegu u Banjaluci na , on je upucen u to ko ce, i da li ce, prodavati nase knjige.

Miroljub Petrovic
trilogyopus - poruka glasi:
Čitajući poslednje stranice ovog foruma u kojem se intenzivno obrađuje tematika homoseksualizma uistinu je nemoguće ostati ne fasciniran. Ovo je čini se jedinstveno mjesto na internetu gdje se ljudi različitih (da ne kažem suprostavljenih) religijskih, političkih, nacionalnih i ostalih pripadnosti, za koje očekujete da su intezivno u sukobu (kao na ostalim forumima), odjednom udružuju i to u osudi i borbi protiv širenja zla.

Tako je radio i moj cukundjed vojvoda Radonja Petrovic koji je ujedinio sva pravoslavna i katolicka bratstva u 18. veku u borbi protiv okupatora.

To u svakom čestitom budi nadu, jača vjeru i slavi ljubav Božiju. Znam da ne volite velike pohvale ali sve čestitke svima koji rade u i za CPS! Međutim pravi okršaji tek predstoje.....

Imajući na umu s kime posla imate u ovoj borbi, za očekivati je sudski epilog priče o Centru za liječenje od homoseksualizma i to može biti veliko iskušenje.

Ne verujem da su toliko glupi da udju u pricu sa sudskim proganjanjem jer bi mi onda napravili jos vecu reklamu. Ali, ako su toliko glupi, neka krenu.

I samo još nešto usput ....zamolio bih re-post CIJELOG predavanja istoričara Predraga Markovića o hrišćansko-jevrejskim

odnosima (već je jednom traženo) koje za većinu nas baca jedno novo svijetlo na razvoj pomenutih odnosa.

Vec sam postavio link za to predavanje. To je jedini link, nema drugog, i to je celo predavanje.

Srbija_zemlja_heroja
Sta mislite o ovom sajtu ?
http://www.nutric...
Srbin je Hristov, raduje se smrti vise nego zivotu u ponizenju.

Igor123
Miroljube uz vas smo.

Citao sam mnoge komentare po raznim net sajtovima na temu homoseksualizma o cemu ste pricali i neverovatno mi je bilo to koliko su agresivni ovi ljudi koji su ostavljali komentare medju kojima su velika vecina homoseksualci, nazivajuci vas pogrdnim imenima, i sve ostale ljude koji dele vase misljenje. Znaci ako nismo sa njima onda smo protiv njih, neverovatno.

Hteo bih i da postavim i jedno pitanje.

Zapazio sam da se danas ljudi dele na homo, hetero i biseksualce, ko je uopste smislio ovakvu podelu? Zar se onda to ne namece samo po sebi kao neki izbor sta cemo izabrati? Nadam se da razumete sta pitam?

Dali homoseksualce trebamo nazivati jednostavno sa peder i lezbejka?

Svaka vam cas na vasem radu i hvala vam na tome,

Miroljub Petrovic
Srbija_zemlja_heroja - poruka glasi:
Sta mislite o ovom sajtu ?
http://www.nutric...

Ja sam za jednostavnije stvari, sa pijace. Ovde ima dosta proizvoda firme "Makrobiotik" koji su vrlo problematicni.

Miroljub Petrovic
Makster - poruka glasi:
ALARMANTNO
O cemu je ovde rec??????
Hvala

...

Ma gluposti, ne obracaj paznju.

Miroljub Petrovic
Igor123 - poruka glasi:
Zapazio sam da se danas ljudi dele na homo, hetero i biseksualce, ko je uopste smislio ovakvu podelu? Zar se onda to ne namece samo po sebi kao neki izbor sta cemo izabrati? Nadam se da razumete sta pitam?

Ti termini se zloupotrebljavaju. Hetero se u ovom slucaju odnosi na nesto prirodno, a ostalo na bolest.

Dali homoseksualce trebamo nazivati jednostavno sa peder i lezbejka?

Nemoj uopste da ih nazivas, nemoj njima da se bavis.

_Anonimus_
da li je alkoholizam psihicka bolest kao i homoseksualizam?Jer mislim da moj muz ima problem sa alkoholom.Vec u nazad 1-2god.ne postoji dan da nije pio,a vrlo cesto se javlja i agresivnost.Ja vise neznam kako da mu pomognem,ponasa se destruktivno,sve negira sto mu se kaze.Jer on misli da nemoze bez alkohola i misli kako mu to uopste ne steti,poceo je da prica velike gluposti.Neznam kome da se obratim za neki savjet.Sta vi mislite o tome?

Miroljub Petrovic
_Anonimus_ - poruka glasi:
da li je alkoholizam psihicka bolest kao i homoseksualizam?Jer mislim da moj muz ima problem sa alkoholom.Vec u nazad 1-2god.ne postoji dan da nije pio,a vrlo cesto se javlja i agresivnost.Ja vise neznam kako da mu pomognem,ponasa se destruktivno,sve negira sto mu se kaze.Jer on misli da nemoze bez alkohola i misli kako mu to uopste ne steti,poceo je da prica velike gluposti.Neznam kome da se obratim za neki savjet.Sta vi mislite o tome?

Alkohol je losa navika, kao i svaka druga, ukljucujuci i homoseksualizam. Mozete da se molite za njega, svaki dan, a izbegavajte da mu pricate kako je alkohol los, jer ste mu to vec rekli. Pokusajte da budete ljubazni prema njemu i da se ponasate kao da on ne pije. Ako mu budete skakali po glavi i pricali ono sto on vec zna, samo cete stvoriti zver od njega. Mozete da budete strpljivi i da pokusate, uz Bozju pomoc, da od njega napravite dobrog coveka, ili da mu budete dosadni i da se sukobite sa njim.

Druga je stvar ukoliko vam je zivot ugrozen. U tom slucaju se primenjuje drugacija strategija. Ali, ako vas on ne dira i ako obezbedjuje sve sto vam je potrebno za zivot i izdrzavanje i vaspitanje dece, onda pokazite malo strpljenja, kao da ste mu majka.

Miroljub Petrovic
prav - poruka glasi:
U knjizi "...." se stalno pominje energija i energetski kanali... Kaze da trebamo ici na tretmane uravnotezivanja energije ?

U pitanje je delovanje demona. O tome imas objasnjeno u knjizi "Misticna medicina" koju imas na nasem sajtu www.zakonizdravlj...

New man
http://www.rts.rs...D1%83.html

nikola
http://vimeo.com/...

Žarko Gavrilović

_Ivan_
Jeremija 23,5-6. Moze li komentar, koji je taj kralj kome je takvo ime, On?
Izmenio/la _Ivan_ na 18.09.2010 11:48

Alen P
Stvaranje ili evolucija, eknjiga:

http://udrugapost...z.com/load

http://www.udrugapostanak.ucoz.com
Miroljub Petrovic
Ivan7 - poruka glasi:
Jeremija 23,5-6. Moze li komentar, koji je taj kralj kome je takvo ime, On?

Ocigledno da ovo prorocanstvo ima dve projekcije - jednu u vreme buduceg obracenja Izraela, a drugu za sam kraj istorije i Obnovljenju zemlju. U prvom slucaju to moze da bude neki covek, a u drugom je to Isus Hristos.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.58 sekundi!