pocetak foruma
|
|
_Ivan_ |
Odgovorio 16.09.2010 19:33
|
Član Odgovori: 118 Pristupio/la: 24.05.2009 19:20 Lokacija: pancevo |
i Mondo se oglasio, dize se prasina: http://www.mondo....ejeva.html |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2010 19:46
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
IDF - poruka glasi: Miroljube upravo vodim polemiku sa nekim tkz Hriscanima koji pljuju po Jevrejskom narodu te Jevreji su uradili ovo te uradili ono.Ja kazem kako su od Spanije do Rusije svi Hriscanski vladari zatvarali i ubijali taj narod oni cute.Onda iznose neka prorocanstva da li je istina Miroljube ako im odgovorim da su samo Biblijska prorocanstva istinita tj validna. i kako da im odgovorim tj imali nesto iz Biblije sta direktno govori o tome i kako da im zatvorim usta tj argumentujem unapred zahvalan .alek. Gubis vreme sa takvima. Mozes da im ponudis da procitaju nekoliko knjiga iz Biblije, i to je to. Ako ih zaista interesuju informacije moci ce to lako da vide, a ako nece, nemo da gubis vreme u praznim razgovorima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2010 19:50
|
Super Administrator Odgovori: 22625 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Slobenovic - poruka glasi: Pozdav Miroljube, Imam jedno pitanje u vezi Teorije stvaranja,odnosno pronalazenja naucnih objasnjenja za koncept stvaranja.Ne zelim da pricam o teoriji evolucije.Verovatno bolje od mene znate koja od ove dve teorije ima vise rupa i mana, s’ obzirom da ste neko ko se bavi ovom problematikom.Zeleo bih da vas pitam sta je trenutno najveci problem u teoriji stvaranja.Odnosno koje fenomene I pojave teorija stvaranja jos uvek nije uspesno uspela da objasni.U kojim oblastima mozemo uskoro da ocekujemo uspesne proboje podstaknute teorijom stvaranja.Znaci pitam vas delimicno za sadasnje stanja ali i za dalji razvoj, za dalja istrazivanja kao i ona koja se obavljaju verovatno u trenutku dok mi ovo pricamo. Teorija Stvaranja nema nikakvih problema, niti rupa. Mozda zvuci prepotentno, ali zaista je tako. Postoje neki tehnicki detalji koje tek treba da saznamo, o tacnim detaljima klimatskih uslova pre Potopa, stopi razdvajanja kontinenata za vreme Faleka, i slicno, ali to su ne mnogo vazna pitanja. Ono sto moze da se ocekuje vezano je za eventualno otkrice Nojeve barke (vise podataka o tome). |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2010 19:53
|
Situacija se zestoko zakuvava, a ja evo da dolijem jos malo ulja na vatru sa snimkom gostovanja koje sam imao pre par dana u Sarajevu, gde sam govorio o homoseksualizmu: http://www.vimeo.... |
|
|
MiB |
Odgovorio 16.09.2010 20:46
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 19.09.2009 11:53 Lokacija: Nepoznata |
http://www.b92.ne..._id=459288 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2010 20:53
|
marijan - poruka glasi: ImaÅ¡ punu podrÅ¡ku od mene i ostalih mojih prijatelja(nema ih mnogo al su pravi) i obitelji zajedno sa djecom, nedaj se, neka te Bog prati ako ti je srce Äisto, a po mojoj procjeni je, stoga drži se brate. Hvala. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2010 20:58
|
Kad B92 objavljuje ovakvu vest, to znaci da su se zaista isprepadali. |
|
|
boricio |
Odgovorio 16.09.2010 21:59
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 07.09.2010 01:27 Lokacija: Nepoznata |
ne daj se Miroljube!!!!! bez obzira na to sto nam se stavovi razlikuju po pitanju indijske konoplje,sa svim ostalim cinjenicama koje iznosis i predajes slazem se potpuno,i svaku tvoju emisiju,bilo da je audio ili video,upijam kao sundjer. uspeo sam i neke svoje rodjake da zainteresujem,pa te i oni slusaju i uzivaju. imas apsolutnu podrsku od svih nas,u borbi protiv homoseksualizma!!!!!!! .....posto vidim da su poceli da reze na tebe po raznim novinama....ja i moji rodjaci cemo da zasolimo tim kerovima tako sto cemo slati razne komentare na njihove clanke,a opsedacemo i institucije koje te budu teretile,djubrad neopevana!!! veliki pozdrav i drz' se!!!!!! Boricio. |
|
|
shalom |
Odgovorio 16.09.2010 22:13
|
Član Odgovori: 74 Pristupio/la: 17.01.2010 09:49 Lokacija: Nepoznata |
http://dnevnik.hr...-kriv.html veliki pomor ribe Neki se put Äini Äovjeku prav, a na kraju vodi k smrti.
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 16.09.2010 22:47
|
Postoji veliki pomor ribe, ali da li ce se neka od njih fosilizovati? Naravno da nece, jer je za fosilizaciju potrebno rapidno zatrpavanje. Dakle, jedino Potop, opisan u 1. Mojsijevoj moze da objasni groblja riba i drugih organizama koje pronalazimo kao fosile. |
|
|
Dusan Jovanovic Supraska |
Odgovorio 17.09.2010 00:31
|
Član Odgovori: 38 Pristupio/la: 27.01.2009 13:54 Lokacija: Nepoznata |
http://www.vesti-...eksualnost |
|
|
senad |
Odgovorio 17.09.2010 00:44
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 19.02.2010 03:33 Lokacija: Nepoznata |
MIROLJUBE LEGENDO UZ TEBE SMO... AKO TREBA POMOC SAMO ZOVI STIZU SOKOLOVI JER TI SI POSLEDNJA ODBRANA MORALNOSTI I BOZJEG ZAKONA U SRBIJI |
|
|
milos86 |
Odgovorio 17.09.2010 03:58
|
Član Odgovori: 20 Pristupio/la: 14.07.2010 02:30 Lokacija: Nepoznata |
Zasto ovaj peder jos uvjek nije banovan? Miroljube svaka cast na istrajnosti, poslao sam link sa ovim prilogom sa Red Carpeta drugovima, bas smo danas komentarisali, puno podrske iz Banja Luke.
Kreacionizam Facebook grupa: http://www.facebook.com/pages/Kreacionizam/136259633080566?ref=ts
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.09.2010 07:21
|
Kotor - poruka glasi: Koliko je tacan ovaj odgovor i moze li pojasnje ?? http://forum.krst...ost9557273 Tvrdnja : “Polonijumske aure (polonijumski oreoli) koje je otkrio Robert Džentri (Robert Gentry) dokazuju da su stene stvorene trenutno, poÅ¡to bi se radioaktivni elementi koji uzrokuju takve aure raspali veoma brzo nakon stvaranja stene.â€... Ako su "naucnici" utvrdili da Dzentrijevi nalazi nisu tacni, zasto te informacije ne objave u nekom poznatom casopisu, kao sto su Science ili Nature, gde su i objavljeni Dzentrijevi nalazi, koij su pre toga detaljno provereni? Naravno da "ugledni" evolucionisticki casopisi nece da se kompromituju sa objavljivanjem takvih demantija nego se takve lazne informacije objavljuju po forumima i miki maus casopisima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.09.2010 07:26
|
p e d e r - poruka glasi: Gresis Miroljube. Ja sam licno naisao na fosilizovanog trilobita u uglju. Radi se o fosilu iz doba kambriuma ili perma A kad je bese bio taj tvoj potop? Pre koliko hiljada godina? Odlicno, i ja sam nasao trilobita u uglju u jednom rudniku iz Srbije za koji zvanicna nauka veruje da je miocenske starosti (oko 10 miliona godina). Pitanje za tebe: Da li zaista verujes da je taj fosil star milione godina kako tvrdi evoluciona nauka. Predlazem ti da se upoznas sa cinejnicama vezano za starost Zemlje i za metode radioantivnog datiranja koje navodno utvrdjuju da su Zemlja i fosili veoma stari. Sve imas na donjem linku: http://www.cps.or.../cks2.html Takodje, ja sam to objasnio u poslednja tri predavanja sa donjeg serijala: http://www.creati...roblem.htm |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.09.2010 07:40
|
senad - poruka glasi: MIROLJUBE LEGENDO UZ TEBE SMO... AKO TREBA POMOC SAMO ZOVI STIZU SOKOLOVI JER TI SI POSLEDNJA ODBRANA MORALNOSTI I BOZJEG ZAKONA U SRBIJI Hvala na podrsci. Pozdravi sokolove, za sada ne treba pomoc jer sam i ja (sa Bogom) prejak za nerijatelja. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.09.2010 07:59
|
p e d e r - poruka glasi: Miroljibe samo talasaj zabokrecinu, vidis da su skocili ko popareni cim im malo dirnes u njihove "evropske vrednosti". Svi cestiti ljudi iz Srbije su uz tebe. Miroljub je odavno zatalasao na novÄanicima vas lakovernih klerofaÅ¡ista. Ali ko te Å¡iÅ¡a, dok je ovaca biće i džempera. Miroljube, samo cepaj. I ti i ja znamo da ti ovo radiÅ¡ samo da bi uzeo kintu od lakovernih srpskih vernika. U Americi ovaj biznis je vrlo unosan. Hej peki, razmisli malo sta pricas. Pa zar ne vidis da sve knjige i video materijale postavljam za dzabe na sajtu. Prvo knjiga i video izadju za dzabe, pa posle budu u prodaji. Dalje, prodaju ne radi nas centar nego distributeri kojima nije lako da rade jer su skoro sve knjizare pod kontrolom neprijatelja kojeg zakoni stite da ne isplacuje prodate knjige, tako da se distribucija odvija maltene od ruke do ruke. Kakve pare? Da me interesuju pare bavio bih se politikom ili trgovinom, ali u tom poslu nema bogatstva. Bogatstvo su dobri ljudi i prijatelji, a oni se sticu korektnim i principijelnim odnosom, kvalitetnom informacijom i brigom o onome sto ti je povereno. Evo, na ovom forumu mozes da vidis koliko sam bogat - koliko imam prijatelja. To se stice znanjem i karakterom, a ne novcem. Cilj ovog posla je da se ljudi obogate pravim bogatstvom, i na taj nacin postajemo prijatelji i braca. Mogao bi i ti da se ukljucis u tu pricu. Zapravo ovi kreacionisti ala Miroljub ne veruju u Boga, nego samo prodaju knjige i publikacije, nekad drže predavanja ljudima koji nemaju elementarna znanja iz biologije i fizike. Zar mislis da bih sve ovo mogao da uradim da me Bog nije gurao? Jednom prilikom mi je dosao jedan sektas koji delimicno misli svojom glavom i rekao: "Slusao sam mnogo dobrih i losih stvari o tebi, i zauzeo sam negativan stav prema ovome sto radis. Ali, moja crkva je ulozila velike pare u razne misionske projekte, iznajmljivali smo Sava Centar za velike pare, dovodili najpoznatije strane predavace, i skoro da se niko nije obratio Bogu. A ti, bez dinara, izlazis na najace televizije i ljudi se okrecu Bogu preko tebe. Tu se jasno vidi preko koga Bog radi. Promenio sam stav prema tebi." Nisam ovim hteo da se hvalim, nego da te podstaknem na razmisljanje. Daleko od toga da sam ja dobar, i ja treba jos puno da se izgradjujem, kao i ti, i svako. Pozdrav Miroljube i Å¡iÅ¡aj ovce, uzmi im svaki dinar. Jos nisam nabavio ovce, ali i to uskoro planiram, pa kad ih osisam, poslacu ti vunu da strikas dzempere (ako do tada nesto ne promenis). Izmenio/la Miroljub Petrovic na 17.09.2010 08:00 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.09.2010 08:13
|
milos86 - poruka glasi: Zasto ovaj peder jos uvjek nije banovan? Ne moze se coveku suditi na osnovu par neodmerenih izjava. U ovom trenutku mislim da clan koji se potpisuje sa "peder" ima generalno pozitivan stav prema onome sto se ovde govori, ne slaze se sa svime, ali je zainteresovan da cuje i drugu stranu, da proveri informacije i da na osnovu toga donese zakljucke. Podseticu te na razgovor Filipa i Natanaila (Jovan 1,45-51), kada je Filip rekao Natanailu da je Isus Mesija, a Natanailo je to negirao recima: "Moze li ista dobro da dodje iz Nazareta?" Isus je to cuo i pohvalio Natanaila sto je skeptik i sto ne veruje slepo, nego trazi dokaze. Isus mu je dao dokaze i ovaj ih je odmah prihvatio. Miroljube svaka cast na istrajnosti, poslao sam link sa ovim prilogom sa Red Carpeta drugovima, bas smo danas komentarisali, puno podrske iz Banja Luke. Pozdrav svim vitezovima Krajine i gradu junaka. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 17.09.2010 08:25
|
http://www.24sata...170910.pdf http://www.24sata...p?id=80221 Izmenio/la Miroljub Petrovic na 17.09.2010 08:28 |
|
|
p e d e r |
Odgovorio 17.09.2010 11:00
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 10.08.2010 15:38 Lokacija: Nepoznata |
To je znak converse patika |
|
Predji na forum: |