pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.08.2010 13:10
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
crnitrn - poruka glasi: Poljoprivredne kulture u cacanskom su 100% unistene od oluje sa gradom. I ovde je drzava podpomogla jer ima tedenciju da ukine protiv gradnu zastitu raketama ( "jer su skupe" ) a kao resene nam nudi osigutanje parcela kod Delta djenerali- cika Miskovica! Ako je Cacak trenutno duhovni centar srbije sto Bog nije sprecio oluju ili je ona neka vrste opomene ovim popovima po cacku sto idu ekumenizmu!? Odgovorio ti je gore Aleksandar Simovic koji je iz tog kraja. Ima jedan duhovit dogadjaj, koji je slican pitanju koje si ti postavio. Neka zena, gradjanka, dosla na pijacu u svom gradu gde ljudi sa sela prodaju hranu. I pocela ona naglas da se zali kako lose zivi, kako ljudi na vlasti "zive dobro", a samo sirotinja strada, i na kraju pita: "Gde je tu Bog, kad samo sirotinja strada?" A jedan seljak, sa slamkom u ustima, hladnokrvno joj odgovara: "Gospodjo, od njih je Bog digao ruke." Dakle, kao sto pise u Bibliji, Bog koga voli njega i kaznjava. Za cacanski kraj ima nade, a nemoralni delove drzave, koji su ogrezli u grehu kao Sodom, kada bi bili suoceni sa nekom jos vecom nevoljom od ove koju imaju (bedan evropski zivot, bez porodice i prijatelja), verovatno bi hulili na Boga kao oni bezboznici iz 16.poglavlja Otkrivenja. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.08.2010 13:11
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
ilija89 - poruka glasi: Dali moze da se nadje na netu knjiga na Srpskom od Nehemije Gordon - Molitva nasem ocu (prayer to our father), ja sam trazio ali nisam nasao. Tu knjigu nismo preveli. Dakle, nema je na nasem jeziku. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.08.2010 13:11
|
ilija89 - poruka glasi: Dali moze da se nadje na netu knjiga na Srpskom od Nehemije Gordon - Molitva nasem ocu (prayer to our father), ja sam trazio ali nisam nasao. Tu knjigu nismo preveli. Dakle, nema je na nasem jeziku. |
|
|
trilogyopus |
Odgovorio 09.08.2010 13:42
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 28.05.2010 17:32 Lokacija: Nepoznata |
Povremeno se na ovom forumu postavljaju linkovi za sadrzaje/knjige postavljene na sajtu scribd.com koji se mogu samo citati online. Ako neko zna kako se i da li se naslovi mogu downloadovati sa ove web stranice neka javi.Hvala! |
|
|
MilosC |
Odgovorio 09.08.2010 14:59
|
Član Odgovori: 54 Pristupio/la: 10.07.2008 17:40 Lokacija: Srbija |
trilogyopus - poruka glasi: Povremeno se na ovom forumu postavljaju linkovi za sadrzaje/knjige postavljene na sajtu scribd.com koji se mogu samo citati online. Ako neko zna kako se i da li se naslovi mogu downloadovati sa ove web stranice neka javi.Hvala! Moraš da se registruješ na Scribd i onda ćeš moći da skidaš knjige koje su dozvoljenje za skidanje, ne može baš svaka, ali većina može. |
|
|
Dusan Jovanovic Supraska |
Odgovorio 09.08.2010 17:26
|
Član Odgovori: 38 Pristupio/la: 27.01.2009 13:54 Lokacija: Nepoznata |
http://ikiprev.co...8-20-03-24 Beseda kralja Nikole I pred narodnom skupstinom 29.01.1914. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 09.08.2010 17:34 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.08.2010 17:33
|
Pozdravljam. |
|
|
Baba Olga |
Odgovorio 09.08.2010 19:04
|
Član Odgovori: 10 Pristupio/la: 28.07.2010 01:03 Lokacija: Balkan |
Psalm 125, 1-2. http://www.youtub...NIxqHJrL68 |
|
|
VIZANTIJA |
Odgovorio 09.08.2010 19:28
|
Član Odgovori: 11 Pristupio/la: 24.07.2010 08:31 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Pozdravljam. Zasto tako govoris,to je nepravda zbog toga sto niko nije pogubio muza zbog preljube a pred bogom u valjda SVI jednaki.Govoris kao musliman a ne kao hriscanin.TREBA JE KAZNITI ALI SA MOGUCNOSU DA SE POKAJE A NE OVAKO, JER SAMO BOG KOJI DAJE ZIVOT IMA PRAVO I DA GA UZME!? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.08.2010 20:36
|
Mnogo lepo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.08.2010 20:43
|
VIZANTIJA - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Pozdravljam. Zasto tako govoris,to je nepravda zbog toga sto niko nije pogubio muza zbog preljube a pred bogom u valjda SVI jednaki.Govoris kao musliman a ne kao hriscanin.TREBA JE KAZNITI ALI SA MOGUCNOSU DA SE POKAJE A NE OVAKO, JER SAMO BOG KOJI DAJE ZIVOT IMA PRAVO I DA GA UZME!? Govorim kao svaki pravi hriscanin i pravi musliman. U drzavama gde ima koliko-toliko morala, kao sto su to neke islamske drzave, postoji zakon koji sankcionise kurvarstvo smrtnom kaznom. U pitanju je zakon koji je Bog dao preko Mojsija, i talibani su postupili ispravno, po zakonu, dakle objavili su zakon, a onda ko ga krsi biva sankcionisan. Ovakvim sankcionisanjem kurvarstva sprecava se umiranje i patnja velikog broja ljudi - abortusa, napustene dece, unistenih brakova i porodica, itd. itd. To sto pricas je klasicno evropejsko tolerisanje greha namazano farbom "hriscanstva". Na zalost, takvo je skoro svo savremeno hriscanstvo. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 09.08.2010 20:49 |
|
|
Alca |
Odgovorio 09.08.2010 22:01
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 22.01.2010 08:04 Lokacija: Nepoznata |
Profesore, jednom si rekao, da u Iranu ima oko 10000 Jevreja koje niko ne dira i koji sasvim mirno žive . Otkud onda tolika mržnja prema svemu Jevrejskom u Izraelu ? |
|
|
rastik5 |
Odgovorio 10.08.2010 00:49
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 09.08.2010 23:31 Lokacija: Nepoznata |
Profesore, puno pozdrava od mene. Imam dva pitanja za vas. Prvo pitanje: Da li je igranje karata greh i da li je to djavolja igra kao sto kazu? Drugo pitanje: Da li ste culi za Hira Ratana Maneka i Solarnu Jogu (gledanje u sunce) naime,covek kaze da vec 15 godina ne jede hranu i zivi od sunceve energije.http://www.youtub...JnV6rpYVNg Sta mislite ima li istine u tome ili je covek prevarant? Mozete li nam reci nesto iz istorije o tome, posto su neke drevne civilizacije verovale da je moguce ziveti od sunca i klanjale se suncu. Mozda je to bio nacin kako su oni prezivljavali. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.08.2010 06:07
|
Alca - poruka glasi: Profesore, jednom si rekao, da u Iranu ima oko 10000 Jevreja koje niko ne dira i koji sasvim mirno žive . Otkud onda tolika mržnja prema svemu Jevrejskom u Izraelu ? Govorio sam o tome. Islamski lideri su pod uticajem jezuita koji im obezbedjuju medjunarodnu finansijsku i medijsku podrsku da se bore protiv Izraela, a za interese Vatikana, cega ovi nisu svesni. Slicno imamo i u Bosni u zadnjih 100 godina gde su se muslimani podsticali da budu u dobrim odnosima sa katolicima, a protiv katolickih (papskih) neprijatelja. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.08.2010 06:10
|
rastik5 - poruka glasi: Profesore, puno pozdrava od mene. Imam dva pitanja za vas. Prvo pitanje: Da li je igranje karata greh i da li je to djavolja igra kao sto kazu? Najcesce je u pitanju klasicno kockanje koje je praceno delovanjem demona. Postoje izuzeci kada roditelj igra tablic sa malim detetom da bi se dete igralo i ucilo da sabira brojeve, iako bi i tu trebalo naci neke pametnije igre, a izbeci karte. Imas u knjizi "Masonski i okultni simboli" opis okultnog porekla karata. Drugo pitanje: Da li ste culi za Hira Ratana Maneka i Solarnu Jogu (gledanje u sunce)... Teske gluposti i teski okultizam. |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 10.08.2010 11:48
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
http://www.novina...more-13644 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.08.2010 15:32
|
Doktor Biblije - poruka glasi: Miroljub je napisao Govorim kao svaki pravi hriscanin i pravi musliman. U drzavama gde ima koliko-toliko morala, kao sto su to neke islamske drzave, postoji zakon koji sankcionise kurvarstvo smrtnom kaznom. U pitanju je zakon koji je Bog dao preko Mojsija, i talibani su postupili ispravno, po zakonu, dakle objavili su zakon, a onda ko ga krsi biva sankcionisan. Ovakvim sankcionisanjem kurvarstva sprecava se umiranje i patnja velikog broja ljudi - abortusa, napustene dece, unistenih brakova i porodica, itd. itd. To sto pricas je klasicno evropejsko tolerisanje greha namazano farbom "hriscanstva". Na zalost, takvo je skoro svo savremeno hriscanstvo. ZaÅ¡to Isus nije odobrio kamenovanje žene koju su mu doveli Fariseji??[/quote] Govorio sam o tome vise puta na forumu, ali da ponovim za one koji su lenji da citaju moje prethodne postove. U ovom svetu postoje zakoni koje je Tvorac uspostavio sa ciljem da covek srecno i kvalitetno zivi. Na primer, potrebno je prati ruke pre jela da bi se otklonila eventualna necistoca sa ruku koja bi mogla preko hrane da udje u organizam i izazove oboljenje. Ako neko dete u porodici nece da opere ruke pre jela, onda otac ima obavezu pred Bogom da primeni ZAKON, i da sankcionise dete. Ukoliko to ne ucini, dete moze da se razboli, da bolest prenese na druge ljude, a moze svojim ponasanjem drugu decu da podstakne na krsenje ZAKONA, i tako se bolest i smrt sire medju ljudima, a ljudi ne mogu srecno i kvalitetno da zive. U slucaju krsenja ZAKONA na nivou deteta, kada dete nece da opere ruke, primenjuju se adekvatne sankcije, a za krsenje nekih drugih ZAKONA, sankcije su radikalnije - od placanja novcane kazne, preko odlazenja u zatvor, odvodjenje pod starateljstvo (ropstvo), pa sve do bicevanja i smrtne kazne. Sve te ZAKONE je Tvorac dao i ZAPOVEDIO da se primenjuju da pojedinci, porodice i drustvo ne bi propali, odnosno oboleli i otisli u smrt. E sad, sta se desava ako otac ne sankcionise dete koje nece da pere ruke? Prljavstina i bolest ce se siriti u porodici, i cela porodica, a vremenom i veci deo zajednice ce oboleti (ako se zajednica ne suprostavi pojavi prljavstine u odredjenoj porodici). Dakle, otac je propustio da zabrani detetu da jede, ili da ga malo potapse po zadnjici, kao i da mu dodatno odrzi predavanje o opasnosti jedenja bez odrzavanja elementarne higijene. Posto je otac propustio to da uradi, vremenom su se zaboravila pravila higijene i prljav nacin zivota je postao pravilo ponasanja (i danas postoje ljudi koji tako zive). Kako tim ljudima pomoci? Jedini nacin da im se pomogne jeste da im se nakon oboljevanja iznesu cinjenice vezano za higijenu i ZAKONE zdravlja, i da se pozovu na zdrav zivot i uvodjenje ZAKONA u svoje porodice, a da se glave porodica pozovu da preuzmu odgovornost i uspostave ZAKONE zdravlja i higijene u svojim porodicama. Slicna je situacija bila i sa drevnim Izraelom. Bog im je dao ZAKONE preko Mojsija kako da budu zdravi pojedinci i porodice, i da bude zdrava drzava. Oni su to odbili, pa su na porodicnom nivou prestali da sankcionisu kurvarstvo. Dakle, sinovi su se kurvali, kao i cerke, a posledice su bila strasne - abortusi, napustena deca, nevaspitanje, svi oblici nemorala, a vrhunac nemorala je bilo obozavanje demona, jer je poznato da oni koji se "zaljubljuju" i "kurvaju" su ustvari pod direktnim vodjstvom demona. Tako su Izraelci poceli da obozavaju paganska bozanstva (demone) i kada se greh rasirio kao epidemija po celoj drzavi, Bog je poslao okupaciju kao pedagosko sredstvo. Kao sto je bol ono sto trpi bolestan covek, tako je jaram okupacije bol koji trpi drustvo pod okupacijom. I sada, kako izleciti jedno drustvo ili drzavu u kojoj je kurvarstvo NORMALNA POJAVA? Ne mogu ljudi da se ubijaju zbog kurvarstva, jer oni NE ZNAJU da je to destruktivno. Njih uce da je to nesto odlicno. Bog resava taj problem tako sto dopusta bolesti, raspad porodice i stradanja koja proizilaze iz toga (maloletnicka delikvencija, kriminal, razbojnistvo...), tako da ljudi koji stradaju postavljaju pitanje: "Zasto stradamo?" Jedino tada moze da im se ponudi odgovor. Isus dolazi u Izrael pre 2000 godina gde su mnogi oblici nemoralnog ponasanja smatrani "normalnim". Narod je bio ogorcen okupacijom i zeleo je da skine jaram s vrata. Isus dolazi i objasnjava im da su okupacija i stradanje na svakom nivou dosli kao posledica krsenja ZAKONA koje je Bog dao. Odgovor na Isusovu pricu je bio da su se formirale dve grupe ljudi: 1) oni koji su prihvatili Isusov poziv na promenu nacina zivota, dakle ljudi koji su se pokajali i poceli da primenjuju ZAKONE koje je Bog dao preko Mojsija, i 2) oni koji su napadali Isusa sto poziva na pokajanje i kritikuje nemoralno ponasanje. Ovi ljudi su se pravili spolja poboznim, a ustvari su ziveli nemoralno. I sada, dolazimo do situacije sa bludnicom koju su doveli kod Isusa. Postavlja se pitanje: Ko je doveo ovu bludnicu kod Isusa - oni iz prve grupe, ili oni iz druge grupe (gore opisane). Oni koji su bili svesni svojih greha i pokajali se, zeleli su da i druge ljude pozovu na pokajanje i izlecenje, a ne da ih osudjuju, jer su i sami bili gresnici - koji su saznali - i pokajali se (promenili nacin zivota). Dakle, oni koji su doveli bludnicu bili su oni iz druge grupe, koji su Isusu "pronalazili mane". Isti ti razbojnici su iznajmljivali prostitutke i radili druge strasne stvari. I sta je Isus uradio kad su doveli bludnicu i trazili da se ona kamenuje? Isus je uradio isto ono sto je radio i do tada, ali ovog puta na drugaciji nacin: Poceo je po prasini na zemlji da ispisuje grehe onih koji su doveli bludnicu da je kamenuju. Kada su ovi razbojnici to videli, svi su se razbezali, a Isus je bludnicu pozvao na pokajanje. Dakle, Isus ih je sve pozvao na pokajanje - odnosno promenu nacina zivota u skladu sa ZAKONIMA koje je vec dao preko Mojsija. Dakle, treba praviti razliku izmedju zdravog i slobodnog drustva, sa jedne strane, i bolesnog i okupiranog drustva, sa druge strane. Prvo drustvo je Izrael u vreme Isusa Navina, a drugo drustvo je Izrael za vreme rimske okupacije. Postoje ZAKONI koji mogu da se primenjuju za vreme okupacije i ta primena je sasvim dovoljna za izlecenje - za oslobodjenje od okupacije. To nije ubijanje ljudi, vec poziv na pokajanje. U slucaju Avganistana imamo da su se mnogi ZAKONI, koje je Bog dao preko Mojsija, zadrzali, i da su ljudi UPOZNATI sa strahotama krsenja tih zakona i sa zakonskim konsekvencama. To je sjajno, jer se tako sprecava da Avganistan, bar po pitanju kurvarstva, postane kao savremene moralno razvaljene "hriscanske" i druge paganske drzave. Postoje i drugi ZAKONI koji su u redu u Avganistanu, ali naravno, postoje i oni koji nisu u redu. Ja sam ovde govorio samo o kamenovanju kurve. Gdje postoje muslimani koji se drže staroga zavjeta i gdje ima dobrih muslimana, mislim kao država.. Ne postoje savrsene drzave i savrseni ljudi, i mi se ovde ne bavimo pronalazenjem takvih "savrsenih", vec govorimo o onome sto je pozitivno i kako dostici ono sto je dobro. meni je poznato da je svaka muslimanska država oblik faÅ¡izma bez obzira Å¡to drže neke moralne norme... Lose si upoznat. a Kuran sotonska faÅ¡istiÄka knjiga... Lose si upoznat. U Kuranu jasno pise da su Mojsijevo petoknjizje (Zakon ili Tora), kao i Jevandjelje - tacni. Druga je stvar sto mnogi muslimani ne zive po Kuranu, a to je slucaj i sa mnogim hriscanima (da ne zive po Bibliji), i Jevrejima (da ne zive po Tori). a pravi muslimani koji se stvarno drže Kurana su TALIBANI... Vidi se da si teoloski lose informisan, da citas dnevnu stampu i da se o teologiji informises za kafanskim stolom. SVI OSTALI su mrÅ¡avi muslimani.....jer u Kuranu piÅ¡e da poslije molitve u đžamiji treba otići i pobiti nevjernike a ako bi prihvatili Kuran kao religiju onda ih treba pustiti..imam i druge citate To ne pise u Kuranu, i nemoj da se brukas pricajuci gluposti. Proveravaj citate koje slepo prihvatas. |
|
|
p e d e r |
Odgovorio 10.08.2010 15:41
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 10.08.2010 15:38 Lokacija: Nepoznata |
Å ta vi imate protiv homoseksualaca? Ja volim to Å¡to sam peder, na muÅ¡karce se ložim otkad znam za sebe, meni je to u prirodi. Tako sam roÄ‘en i taÄka! Navedite mi i jedan razlog zaÅ¡to je to protiv Boga, uzgred, ja sam agnostik Homoseksualci NIKOG ne diraju, nikog ne ubijaju i nikog ne mrze!!! Izmenio/la p e d e r na 10.08.2010 15:45 |
|
|
p e d e r |
Odgovorio 10.08.2010 15:43
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 10.08.2010 15:38 Lokacija: Nepoznata |
i joÅ¡ neÅ¡to, imam deÄka sa kojim sam 4 godine u vezi, joÅ¡ od prvog srednje! I VOLIMO SE!!! Da se volimo nam niko ne može zabraniti! A kakav bi Bog bio Bog koji bi zabranjivao ljubav? Da, upražnjavam seksualne odnose i lepo mi je! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.08.2010 16:25
|
p e d e r - poruka glasi: Å ta vi imate protiv homoseksualaca? Nemam nista protiv homoseksualaca. Ja volim homoseksualce, ali ne volim to sto oni rade. Dakle, zelim da im pomognem jer su u velikom problemu kojeg nisu svesni, kao i mnogi narkomani koji misle da im je "lepo". Na donjem linku imas vise informacija o bolesti zvanoj "homoseksualizam": http://www.gaycur...amflet.pdf Ja volim to Å¡to sam peder, na muÅ¡karce se ložim otkad znam za sebe, meni je to u prirodi. Tako sam roÄ‘en i taÄka! To sto si napisao nije istina. Sam sebe lazes. Verovatno si od malih nogu bio prepusten ulici i losem vaspitanju, verovatno su ti roditelji neki materijalisti koji su te "bacili" u neku "elitnu" (ultra zaglupljujucu skolu), pa su te tamo naucili raznim losim stvarima na koje si se navikao, i sada mislis da ti je "lepo", i opravdavas takvo ponasanje pricom kako si se "takav rodio". To je neozbiljno. Navedite mi i jedan razlog zaÅ¡to je to protiv Boga, Bog je protiv svakog oblika ponasanja koje je suprotno stvaranju dobrih ljudi. Homoseksualizam je bolest, teski psihijatrijski poremecaj, o cemu ukratko mozes da procitas u pamfletu sa gornjeg linka. Dakle, u pitanju je aktivnost koja unistava coveka, pod plastom laznog "zadovoljstva", kao i svaki oblik drogiranja. uzgred, ja sam agnostik U ovome sto si napisao lezi tvoj problem. Ti smatras da je nemoguce saznati apsolutnu istinu, i onda si sebi dao izgovor za prihvatanje principa da "ne postoje apsolutna moralna nacela". Time iskljucujes Boga iz svakog razmatranja i upadas u veliki problem, jer ne shvatas da je homoseksualizam, bas kao i kurvarstvo, bolest duhovne zavisnosti u kojoj je bolesnik opsednut demonima. Posto kao agnostik negiras postojanje Boga, automatski negiras i mogucnost postojanja duhovnih bica o kojima nas Tvorac obavestava da itekako mogu da nas povrede i paralisu. Savetujem ti da procitas knjigu "Ispovest palog andjela", koju imas na donjem linku, u kojoj mozes da vidis sta je pozadina tvog problema: http://www.cps.or...povest.zip Za pravilan pogled na zivot, predlazem ti moju knjigu "Tajna srecnog zivota", imas je na donjem linku: http://www.creati...e_m_p.html Homoseksualci NIKOG ne diraju, nikog ne ubijaju i nikog ne mrze!!! To nije istina. Ti jos nisi dostigao taj nivo destrukcije u homoseksualizmu, pa ne znas za zlocine koje rade homoseksualci, brutalna ubistva, zrtvovanje dece u satanskim ritualima, itd, itd. Pogledaj video o ponasanju homoseksualaca u San Francisku, imas link na gornjem pamfletu. i joÅ¡ neÅ¡to, imam deÄka sa kojim sam 4 godine u vezi, joÅ¡ od prvog srednje! I VOLIMO SE!!! Skoro svako ko iznajmi prostitutku misli da ga prostitutka voli. Svaka devojka koja se kurva misli da je njen "decko" voli. Pitanje je dana kada ces se probuditi iz tog zimskog sna. Bolje je da se sam probudis, jer ce ono drugo budjenje biti bolno, bas kao i raskid veze bludnice sa svojim "deckom". Dakle, taj osecaj "ljubavi" koji imas, je isti sa osecajem "zadovoljstva" koji ima narkoman. Razuman covek se ne oslanja na osecanja, nego na razum. Razuman covek razmislja da li je ono sto radi dobro, a ne samo da li ce se "lepo osecati". Postoje aktivnosti koje izazivaju lep osecaj, a koja cine da covek napreduje, i aktivnosti koje unazadjuju coveka dok se on prepusta "lepim osecanjima". Covekov mozak je tako dizajniran da moze da se navikne na svaki oblik ponasanja i da "oseca" zadovoljstvo, s tim da odredjene vrste ponasanja vode u bolest, a druge u napredak. Da se volimo nam niko ne može zabraniti! U satanskoj drzavi kao sto je Srbija to niko ne moze da ti zabrani. Ali, posto postoji Bog koji to zabranjuje, i koji se za sve pita, i koji ce takav oblik ponasanja uskoro da ukine, ili svojom rukom na kraju istorije (koji se blizi), ili dovodjenjem na vlast nekoga preko koga ce uvesti zakone zdravlja. A kakav bi Bog bio Bog koji bi zabranjivao ljubav? I Hitler je mislio da radi dela ljubavi - da ce tako da ubrza evoluciju i pomogne nemackom narodu i covecanstvu. To sto ti radis je ista "ljubav" kao i "ljubav" koju pruzaju prostitutke, kurvari i roditelji koji svojoj deci daju novac da kupuju drogu. Da, upražnjavam seksualne odnose i lepo mi je! Samo mislis da ti je lepo. Taj osecaj je kao osecaj mucenika koji je iznajmio prostitutku - on se trenutno oseca lepo, ali je ustvari sebe tesko povredio, kao i mucenicu koja misli da nema drugi izvor prihoda. Tako ti sebe duhovno sakatis, kao i tog mucenika koji se sa tobom druzi. |
|
Predji na forum: |