Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Alca
Profesore,

rekli ste da bi ako bi mogli, spalili grad Cetinje . Koji je najveći razlog ?

ALEX
Kotor - poruka glasi:
U razmeni vatre libanskih i izraelskih snaga u pograničnoj oblasti, poginula četiri Libanca i jedan izraelski oficir. Povod okršaja nejasan. Najozbiljniji sukobi od jednomesečnog rata Izraela protiv libanskog Hezbolha, u leto 2006. godine.

Ovo je vec ustaljena metodologija koju koriste oni koji zele da uniste Izrael... Liban isprovocira napad i onda kad Izrael odreaguje, svi skacu i pljuju po Izraelu i Jevrejima...

U ovom slucaju, jedna izraelska patrola je srusila drvo koje je zaklanjalo pogled na Libansko selo (puno Hezbolahovih terorista) iz jedne Izraelske osmatracnice... Libanska vojska se naravno pobunila i ispalila "hice upozorenja"... A sa Izraelskom vojskom nema sale, ljudi su uzvratili vatru i ubili 3 libanska vojnika i jednog novinara (vjerovatno neki evropski pacenik koji je trebao da snimi "neopravdanu upotrebu sile od strane zle Izraelske vojske" )...

Ma stara prica, samo lud covjek ne vidi sta se tu desava...
Izmenio/la ALEX na 06.08.2010 18:18

Miroljub Petrovic
Alca - poruka glasi:
Profesore,

rekli ste da bi ako bi mogli, spalili grad Cetinje . Koji je najveći razlog ?

Nisam to rekao. Rekao sam da AKO bi moja drzava postala teokratska, a stanovnici okupiranih teritorija nastavili da upraznjavaju idolopoklonstvo i satanizam, i da brane taj koncept, i AKO bih se ja nesto pitao, U TOM SLUCAJU bi grad Cetinje bio zbrisan sa karte. Cetinje je nakon Njegosa pocelo da postaje cettar evropejstva i nemorala. Najpre je knjaz Danilo cinio velike zlocine (uvodio je poreze svojoj braci, silovao i otimao sestre svojoj braci i ubijao bracu koju su mu se suprotstavljala u tom ponasanju). Zatim je kralj Nikola uglavom nastavio tu politiku, iako je bio dosta bolji od Danila. Svoju cerku je dao patuljku - italijanskom caru, da bi se dodvorio Rimu, da bi kasnije postao rimski covek protiv svog naroda (to sto su Karadjordjevici bili nekorektni prema njemu nije opravdajne za takvo ponasanje).

Cetijne kao prestonica takve evropske Crne Gore stalno je zelela da zadrzi privilegije glavnog grada po svaku cenu. U tom slepilu i sebicnosti prihvatili su vatikansku laznu pricu da su Crnogorci poseban narod, ustvari bivsi katolici, koje je navodno Sveti Sava nasilno preveo u pravoslavlje, i sada Crnogorci treba da se vrate u staru veru. Vremenom je Cetinje postalo centar papizma i evropejstva u Crnoj Gori, odnosno centra najgoreg ustastva. Kada bi imali snage i moci, ponovili bi zlocine Ante Pavelice na mnogo gori nacin, ali jos uvek nemaju, iako o tome mastaju. Dakle, Cetinje je dno dna, iz kojeg su Milo Djukanovic i savremeni "Crnogorci" evropljani crpili ideologiju i "mudrost". Cetinje je sotonsko leglo, centar papske Crnogorske pravoslavne crkve, kolevka novih Pavelica, pravi zmijarnik.

istrazitelj
Dobro jutro,
Pod pretpostavkom da se uskoro realizuje vaša ideja o teokratskoj državi:
1. Å ta biste promenili u SPC?
2. Ko bi, pored vas naravno, bili ljudi koji bi vodili državu? Ako može imena.
3. Da li biste upozorili mitropolita Amfilohija i njegove ljude da se sklone iz Cetinja pre zatiranja grada?
4. Da li ste nekad bili u Cetinju i upoznali tamošnje ljude ili je vaša slika o tom gradu formirana na osnovu stereotipa?
5. Koliko stanovnika posle čistke bi imala vaša teokratska država?
Unapred hvala na odgovorima!

Leviatan
Odlicna pitanja Istrazitelju.
Mene jos zanima. Dali bi vi odma napravili cistku smeca ili bih uveli neki vid Teokratije. Mislim, da postedite toliki narod od inkvizicije ili cete ipak to prepustiti Bogu.
Sta bi vam bio prioritet, odnosno sta bi ste prvo izmenuli u novoj Srbiji?
Sta bi ste uradili po pitanju nase industrije i dali bi ste iskoristavali sve resurse u Srbiji, itd, itd....

Nebi bilo lose da okacite kratki plan CPS-a.

a
Miroljub Petrovic
istrazitelj - poruka glasi:
Dobro jutro,

Iako se vidi da su pitanja pisana uglavnom sa namerom provokacije, odgovoricu na njih, jer ce veci deo posetioca foruma biti zainteresovan da cuje odgovore:

Pod pretpostavkom da se uskoro realizuje vaša ideja o teokratskoj državi:
1. Å ta biste promenili u SPC?

Ako iole poznajes teologiju, onda znas sta bi se promenilo. Dakle, cela drzava bi bila kao crkva. O tome sam govorio u knjizi "Osnovi teokratije" koju ocigledno nis procitao. Imas je na donjem linku:

http://www.creati...e_m_p.html

Dakle, u drzavi ne bi bilo nijednog paganina ili ekumeniste. To znaci da bi vecina vladika bila smenjena, a Zarko Gavrilovic bi verovatno bio na mestu patrijarha.

2. Ko bi, pored vas naravno, bili ljudi koji bi vodili državu? Ako može imena.

Pitanje nema smisla, jer ne razumes koncept teokratije. Da bi drzava mogla da funkcionise potrebno je da odgovornost bude preneta na slobodne ljude koji su dovoljno teoloski pismeni i moralni da mogu da vode porodice i bratstva, kao i da resavaju sporove na nizim i visim nivoima. Imena nisu vazna, jer bi nosioci drzave bili ljudi koji znaju nesto da rade i moralni su, a takvih skoro da nema medju poznatim licnostima Srbije.

3. Da li biste upozorili mitropolita Amfilohija i njegove ljude da se sklone iz Cetinja pre zatiranja grada?

Nikome licno ne bi bila upucena pozivnica za napustanje grada. Jedino bi tebi ucinili ustupak, posto si neinformisan. Tebi bi poslali pozivnicu sa cveticima.

4. Da li ste nekad bili u Cetinju i upoznali tamošnje ljude ili je vaša slika o tom gradu formirana na osnovu stereotipa?

Naravno da sam bio na Cetinju. Ali, nije potrebno da odem da bih znao sta se tamo radi. Danas postoje sredstva informisanja koja odlicno opisuju sta se negde radi. Znam da kada sam otisao prvi put u Las Vegas bio sam sokiran, jer je stanje mnogo gore nego sto sam ocekivao. Slicno je i sa Cetinjem.

5. Koliko stanovnika posle čistke bi imala vaša teokratska država?

Ne bi bilo nikakve "cistke", nego bi se svi satanisti lepo zamolili da napuste drzavu, a granice bi bile otvorene za sve one, iz celog sveta, koji zele da dodju i zive po zakonima teokratske drzave (naravno da bi se obavio lekarski pregled useljenika). Dakle, nema potrebe da niko pogine. Druga je stvar sto bi evropljanima u drzavi bila ponudjena razna lazna obecana od strane medjunarodne zajednice da ce "imati podrsku", ako se suprostave uvodjenju teokratije, sto bi bilo mnogo lose po njih.

Miroljub Petrovic
Leviatan - poruka glasi:
Odlicna pitanja Istrazitelju.
Mene jos zanima. Dali bi vi odma napravili cistku smeca ili bih uveli neki vid Teokratije. Mislim, da postedite toliki narod od inkvizicije ili cete ipak to prepustiti Bogu.

O kakvoj inkviziciji pricas? Nema inkvizicije. Postoje zakoni koje je Bog dao u Bibliji i to je to. Ko izaziva smrt, treba da bude adekvatno kaznjen, dakle "svakome po delima njegovim", kako kaze Isus.

Sta bi vam bio prioritet, odnosno sta bi ste prvo izmenuli u novoj Srbiji?

Prvo bi se prestalo sa laganjem, sto znaci da bi se uvele reforme u medijima i sistemu obrazovanja, a onda ostali zakoni dati preko Mojsija.

Sta bi ste uradili po pitanju nase industrije i dali bi ste iskoristavali sve resurse u Srbiji, itd, itd....

Podsticala bi se ona "proizvodnja" koju je Bog preporucio, a to je "proizvodnja" dobrih ljudi, a to bi bilo praceno proizvodnjom zdrave hrane, prirodnom medicinom i zivotom u prirodi.

Nebi bilo lose da okacite kratki plan CPS-a.

O tome sam generalno govorio u knjizi "Osnovi teokratije". Sada kada bih detaljnije o tome govorio bilo bi neozbiljno, jer ljude vecinski interesuje destrukcija, Evropa i slicno. Mozda ako se stanje jednog dana promeni, mozemo detaljnije da pricamo na tu temu.

Serbon Vaskrsnuti
Direktan dokaz da su ljudi i dinosaurusi ziveli zajedno:

http://www.youtub...re=related

istrazitelj
O tome sam govorio u knjizi "Osnovi teokratije" koju ocigledno nis procitao.

Pročitao sam tu vašu knjigu, nije loša, ali ono što upada u oči je promovisanje teologije mesijanskih Jevreja, trećeg hrama i sl.

To znaci da bi vecina vladika bila smenjena, a Zarko Gavrilovic bi verovatno bio na mestu patrijarha.

Današnji analitičari bi kazali "vrlo kontraverzna ličnost." Neki kažu da je antisemita?? A i organizovao je protiv "parade ljubavi" što mu se može pripisati kao pozitivno. Za drugo ne znam, ali nije li vam izbor malo čudan?

Tebi bi poslali pozivnicu sa cveticima.

Hvala! Nema potrebe da se trošite na cvetiće. Mogao bih pomisliti da je pozivnica od neke gej organizacije i tako baciti tu dragocenu poruku.

Dakle, nema potrebe da niko pogine

Ovo je mnogo blaža varijanta, samo nikako ne shvatam kako bi vam uspelo da zatrete čitave gradove bez borbe i organizovanog otpora njihovih žitelja. Ne čini li vam se ponekad da preterujete?

Ali imam još pitanja. Prvo oko srpske nacije: ako odemo dalje u prošlost zar ne bismo otkrili i za Srbe isti obrazac kao i za druge kvazi nacije koje ste naveli?

Kako Jevreji uopšte znaju za svoj identitet posle vekova rasejanosti među narodima? Zar nije današnja država Izrael stvorena zahvaljujući Vatikanu i praktično privatni posed Rotšilda, Varburga i Rokfelera, a Amerika cionistički sluga?

Miroljub Petrovic
istrazitelj - poruka glasi:
O tome sam govorio u knjizi "Osnovi teokratije" koju ocigledno nis procitao.

Pročitao sam tu vašu knjigu, nije loša, ali ono što upada u oči je promovisanje teologije mesijanskih Jevreja, trećeg hrama i sl.

Mogao sai da kazes da je to teologija Jehovinih svedoka ili Pentakostalaca, jer i oni veruju u Bibliju i neke "slicne" stvari. Da li si nasao neko odstupanje u toj knjizi u odnosu na ono sto je Bog zapovedio u Bibliji? To je pravo pitanje. Dakle, primedba je neumesna i neozbiljna.

To znaci da bi vecina vladika bila smenjena, a Zarko Gavrilovic bi verovatno bio na mestu patrijarha.

Današnji analitičari bi kazali "vrlo kontraverzna ličnost."

Danasnji "verski analiticari" kao Mirko Djordjevic i Zivica Tucic su klasicni pioni okupiranih medija koji se po potrebi vade iz ormana da pricaju gluposti. Nasao si na koga ces da se pozivas - na "analiticare"? Imas li neku primedbu na njegov (Zarkov) racun u odnosu na biblijske principe? Ja kazem da je u pitanju najhrabriji i teoloski najobrazovaniji svestnik kojeg imamo na Balkanu, a i sire. Ne govorim ovde o njegova dva doktorata, vec o njegovom pogledu na teologiju, Boga, crkvu, drzavu, moral, nauku, obrazovanje itd.

Neki kažu da je antisemita??

U proslosti je imao neke greske po tom pitanju, uglavnom jer je citirao neke autore kojima je verovao, a cije citate nije proverio. Sada su njegovi stavovi drugaciji.

A i organizovao je protiv "parade ljubavi" što mu se može pripisati kao pozitivno. Za drugo ne znam, ali nije li vam izbor malo čudan?

U cemu je cudan? Mi nemamo savrsene ljude. Imamo dobre ljude, kakve ces tesko naci u celom svetu. Coveka znam licno i mogu da kazem da kada sam popricao sa njim shvatio sam da je u pitanju intelektualna i duhovna gromada, intelektualac i teolog visokog ranga kakvih nema mnogo u svetu.

Dakle, nema potrebe da niko pogine

Ovo je mnogo blaža varijanta, samo nikako ne shvatam kako bi vam uspelo da zatrete čitave gradove bez borbe i organizovanog otpora njihovih žitelja. Ne čini li vam se ponekad da preterujete?

Ponavljam, govorio sam hipoteticki, u slucaju da se formira teokratska drzava i da se stvore uslovi slicni onima koji su bili prilikom zauzimanja Obecane zemlje - Izraela u vreme Isusa Navina. Dakle, ako bih se ja nesto pitao, onda to znaci da bi ljudi za kratko vreme bili adekvatno informisani. Verujem da bi mnogi ljudi, cak vecina, na sadasnjim okupiranim teritorijama razumeli jednostavnu poruku i da bi presli na stranu teokratije. Posto znamo kakve su mlakonje evropljani, znam da ne bi bilo nikakvog otpora, jer te ljude ne bi imao ko da huska. Danasnje vodje naroda na okupiranim teritorijama su samo eksponenti medjunarodnih kriminalaca. Pa jel stvarno mislis da Milo Djukanovic ima silu kojom bi mogao da brani svoju vlast da ga ne stiti medjunarodna zajednica? Dakle, formiranje teokratije bi bilo praceno kolapsom stranog faktora (usled katastrofa, medjusobnih ratova i sl). U tom slucaju bi stvari brzo i lako dosle na svoje mesto, bar na nasim prostorima.

Problem kod tebe je sto ne verujes da su dogadjaji opisani u Bibliji zaista stvarni i da Bog tako nesto moze da ponovi. Bog je velike stvari radio preko obicnih postenih ljudi, i nije ih radio zato sto je bilo MNOGO dobrih ljudi, nego zato sto ih je bilo DOVOLJNO za veliko delo koje ce biti videlo drugim ljudima i narodima za okretanje ka Bogu. Ja se uzdam u Bozja obecanja, a ne u ljudski faktor, i zato mogu da sanjam velike snove koje Bog lako moze da pretvori u javu. Sam moj zivot, od kako sam postao religiozan, je veliko cudo koje me stalno podstice da verujem da je Bogu moguce i ono sto sam nekada mislio da nikako nije moguce. Sve je moguce ako se covek drzi Boga.

Ali imam još pitanja. Prvo oko srpske nacije: ako odemo dalje u prošlost zar ne bismo otkrili i za Srbe isti obrazac kao i za druge kvazi nacije koje ste naveli?

Ako bismo otisli dalje u proslost dosli bismo do Noja. Ovde se radi o jednostavnom obrascu da neko menja svoju veru i naciju zbog novca i "privilegija" koje mu nude kriminalci. Naravno, on ima pravo to da radi, ali onda mora da trpi posledice takvog izbora - da ce trpeti sramotu, da ce mu deca biti evropljani, i da ce mu zivot biti kosmar, kao i ostalim evropljanima. Na zalost, nije moguce biti destruktivan, a ne ugrozavati druge. Dakle, "evropljanin" je dijagnoza, to je naziv za tesku duhovnu bolest, koja se manifestuje na dva nacina - papizmom i materijizmom. Takav covek menja naciju da bi sto pre usao u Evropu, da bi se dodvorio kriminacima, i ljubi ruku najvecem svetskom dzelatu.

Kako Jevreji uopšte znaju za svoj identitet posle vekova rasejanosti među narodima?

Ne poznajes jevrejsku istoriju i tradiciju pa zato to pitas. Niko nije cuvao svoj identitet tokom istorije kao Jevreji. Na primer, kada se u sinagogi cita Tora, rabin najpre poziva one koji su potomci Arona, pa onda one koji su iz Levijevog plemena, pa onda ostale da citaju. Dakle, ljudi znaju svoje poreklo unazad sve do Adama. To nije slucaj sa svim Jevrejima, ali jeste sa velikim procentom. To covek tesko moze da poveruje, ali kad vidi cinjenice na terenu onda ostaje fasciniran.

Zar nije današnja država Izrael stvorena zahvaljujući Vatikanu i praktično privatni posed Rotšilda, Varburga i Rokfelera, a Amerika cionistički sluga?

Bog je koristio strukture i organizacije koje je imao na "terenu" za ostvarenje svojih ciljeva. Vatikan nema veze sa osnivanjem drzave Izrael, ali neki drugi uticajni krugovi su bili upotrebljeni, od strane Boga, za stvaranje drzave Izrael. To je kao sto je Bog upotrebio Hanance da odrzavaju i urede Obecanu zemlju pre dolaska Jevreja, posle izlaska iz Egipta. Tako je Bog upotrebio razne ljude, razlicitih pobuda, da stvore drzavu Izrael, modernizuju je, i pripreme sve sto je potrebno za veliki povratak Njegovog naroda i najvece cudo u istoriji koje ce uskoro da se desi - formiranje teokratske drzave Izrael koja ce biti kao Edemski vrt, kada ljudi iz celog sveta budu dolazili da vide to cudo, kako vuk i jagnje zive zajedno, itd, itd, kada deset ljudi iz svakog naroda bude hvatalo jednog Jevrejina za ruku i govorilo: "Idemo s vama, jer cujemo da je s vama Bog."

Miroljub Petrovic
Evo malo delovanja demona koje je kamera snimila, a koje mediji objasnjavaju kao "gravitacionu anomaliju". Sad ce da dolaze turisti i da se ih sve redom opsedaju demoni. Postacemo prava demonska turisticka destinacija. Kad nemamo teologe da progovore o okultizmu, onda se i ovakve stvari desavaju:

http://www.b92.ne..._id=449862
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 04.08.2010 21:25

Miroljub Petrovic
Evo jedne lepe muslimanske pesme:

http://nedjeljist...lellah.mp3

Izrailj
Ovo je ocigledno neka manipulacija sa naivnim narodom. http://www.rts.rs...D0%B5.html
Izmenio/la Izrailj na 05.08.2010 18:55

Johanan
Evo malo hebrejskog...

Prva pojava riječi ljubav - אהבה (ahavah) u Svetom Pismu je u Postanku 22,2:
Bog nastavi: "Uzmi svoga sina, jedinca svoga Izaka koga ljubiš, i pođi u krajinu Moriju pa ga ondje prinesi kao žrtvu paljenicu na brdu koje ću ti pokazati.
Riječ ahavah dolazi od korijena koji je sastavljan od dva konsonanta הב koji označuju radnju davanja i א koji predstavlja prvo lice jednine. U prijevodu bi bilo - JA DAJEM. Vidimo da je ljubav u osnovi djelo žrtve, tj. davanja samog sebe.

Dusan Jovanovic Supraska
http://www.vesti-...u-vehabija

Evo kako se blate zene koje zele pristojno da se obuku.

Miroljub Petrovic
dusanj - poruka glasi:
http://www.vesti-...u-vehabija

Evo kako se blate zene koje zele pristojno da se obuku.

Oni milse da blate, a ustvari prave reklamu onome sto je dobro.

Miroljub Petrovic
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
[quote]marijan - poruka glasi:
Korisne informacije za one koji žele proizvoditi organsko sjeme, upitanju je kompost.

http://www.mzopu....ompost.pdf

http://www.humus-..._hrana.php

http://www.google...mp;cad=rja

p.s. samo da nadodam da tekuće gnojivo od kopriva osobito se preporuča za lisnato povrće zbog dušika, a sadrži niz mineralnih tvari, znači nema potrebe za uporabom hemije da bi se zaštitili od lisnih uši već gnojivom od koprive se prska i ujedno jača biljka.

Bobyus
Miroljube sta mislis o ovome?
http://www.youtub...BQLq2VmZcA
Da li je 100% demonsko delo ili koristi pola pola? Postoji razotkrivanje ali mi deluje tako da oni sve to objasnjavaju kao prost trik, isto je i sa svakim drugim snimkom.

Miroljub Petrovic
Bobyus - poruka glasi:
Da li je 100% demonsko delo ili koristi pola pola? Postoji razotkrivanje ali mi deluje tako da oni sve to objasnjavaju kao prost trik, isto je i sa svakim drugim snimkom.

Ako nije fotomontaza onda je delovanje demona. Tog ce biti sve vise i vise u narednom periodu.

milos_va
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
Bobyus - poruka glasi:

Ako nije fotomontaza onda je delovanje demona. Tog ce biti sve vise i vise u narednom periodu.

Majstor iluzije!

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.67 sekundi!