pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.06.2010 21:38
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Povodom incidenta oko brodova "humanitarne pomoci" Gazi, oglasio se predsednik ÄeÅ¡kog parlamenta koji je izjavio: "Nema sumnje da se radilo o planiranoj provokaciji, kako bi se Izrael uvukao u zamku. Mnogi u evropskoj zajednici osećaju kao ja, ali se boje da javno istupe!" http://www.israel...spx/137860 |
|
|
NoMeN |
Odgovorio 04.06.2010 08:57
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 03.06.2010 00:22 Lokacija: PoreÄ |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Postoje i drugi katolicki svestenici koj se bave istim poslom kao i Zlatko Sudac, ali im nije zabranjen rad. Zasto? Mogao bih nabrojati barem pet svećenika koji su na svojim duhovnim obnovama u kratkom vremenu okupljali do deset tisuća ljudi, meÄ‘u kojima je bilo mnogo obraćenja, Äudesnih tjelesnih ozdravljenja, gdje se naveliko slavilo naÅ¡ega Gospodina. Svim tim svećenicima je zabranjen daljnji rad. A Å¡to se tiÄe MeÄ‘ugorja, Vatikan ga nikada nije priznao, nego je upravo sada u ovo vrijeme papina delegacija tamo da utvrdi nakon svih tih silnih godina, da li da prizna MeÄ‘ugorje ili ne. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.06.2010 09:16
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
minaa - poruka glasi: Evo odmah da vam se izvinim sto odmah nisam procitala vase knjige koje ste mi preporucili i ceo forum pa sam Vam ponavljala vec postavljena pitanja. U redu je. Bilo je 3-4 pitanja zasto ne nalazimo fosile ljudi. Vi ste rekli da je to bila pre svega vodena katastrofa....jedino su ljudi mogli da misle pa su se verovatno na vreme sklonili. Kako su to mogli da se sklanjaju kad je potop sve unistio? I medvedi su se sklonili pa su i njih pronasli ( 30 000 u jednoj pecini). To bi znacilo da su preziveli. Zamolila bih vas da nadjete vremena da to detaljnije objasnite jer sam bas zbog tog pitanja ja nasla vremena i citala sve ovo. Niste pazljivo citali. Rekao sam da je verovatnoca da dodje do fosilizacije kicmenjaka najmanja. 95% svih fosila cine morski beskicmenjaci, a od ostalih 5% - 95% cine ribe, itd. To je normalno jer je katastrofa bila vodenog karaktera. Ljudi kao najinteligentnija bica, narocito prepotopni ljudi sa velikim potencijalima, imali su najvece sanse da se sklone (iako se niko nije sklonio). Dalje, nije dovoljno da neki organizam bude ubijen da bi se fosilizovao - potrebno je da bude i zatrpan. Zatim, savremenu nauku kontrolisu ateisti, koji ne objavljuju podatke koji se ne uklapaju u njihov sistem. Kada se sve to sabere, onda imamo veoma malo fosila prepotopnih ljudi koji su ugledali svetlo dana. Zatim, zasto ne verujete u srebrnu vodu ( koloidno srebro)? Dokazano je da je delotvorno protiv bakterija, brzem zarastanju rana a i jos mnogo toga. Ja licno sama to pravim i dokaz je moj poznanik ( pusac) kome su se zubi iscistili, meni je upala ocnih kapaka prosla tog istog dana ( pre je bilo 3-4 dana), mom muzu je rana brze zarasla....Nemojte mi reci da to ne raste na drvetu i da su ateisti to dokazali. Ja sam to dokazala. To sto ste vi "dokazali" je klasican placebo efekat, a postoji mogucnost i delovanja demona kada ljudi bez provere veruju u besmislice. Nasem centru je nudjeno da distribuira i reklamira taj "proizvod". Posto smo pretpostavljali da je u pitanju prevara, dali smo na analizu tu "vodu" i na donjem linku mozete da vidite rezultate analiza zvanicnih institutcija. Dakle, platili smo da se izvrsi hemijska i bakterioloska analiza i utvrdi ispravnost tog "proizvoda". Rezultat je bio vise nego jasan - u pitanju je prodavanje "macke u dzaku". Evo linka sa analizama: http://www.cps.or...s_voda.zip Niko vas do sad nije pitao sta mislite o Crnoj Madoni( boginji plodnosti)? Cudi me da posle procitanog celog foruma mozete tako nesto da me pitate. Uopste ne razmisljam o smecu i okultizmu. Znam da je najbolje poradjanje kod kuce al sta ako zena mora zbog velike miopije u bolnici, kako da se izbegnu vakcine? Jedna se mislim daje u roku od 24h. Zaista su retki slucajevi da su potrebna posebno strucna lica, tipa hirurg i slicno, prilikom porodjaja. Zena koja zdravo zivi nece imati potrebu za takvom pomoci. U najgorem slucaju moze da se ode u privatnu kliniku i sve zavrsi bez vakcinacije. Nemojte da mi kazete: "A sta ako porodica nema para za privatnu kliniku?" O svemu tome treba da se misli pre porodjaja. Osobe koje nisu u stanju da budu roditelji na zdrav i normalan nacin ne treba da se upustaju u brak. Veliki procenat danasnje moralne dekadencije je upravo rezultat omogucavanja nesposobnim ljudima da ulaze u brak, odakle sledi nebriga o deci. Dopustanje da se deca vakcinisu je upravo jedna vrsta nebrige o deci. Rekli ste da nema ledenog doba. Zbog cega su se momentalno zamrzli mamuti i ostale zivotinje? Nema ledenog doba na nacin kako to evolucionsiti pricaju - da se svakih par desetina hiljada godina desavaju ledena doba. Nakon Potopa doslo je do zahladjenja, koje jos uvek traje, i to je to. Ako hocete da to nazovete "ledenim dobom", onda neka bude. Ali, u pitanju je samo promena klimatskih uslova nakon Potopa. Govorili ste da moze pepeo da se koristi za higijenu. Mozete reci kako? Mozda ste culi za cedj. Pogledajte na internetu, postoje recepti kako se pravi cedj, vrlo je jednostavno. Takodje, pepeo moze da se koristi tako sto se uzme malo na vrh prstiju, kao sapun, a onda se sa vodom istrlja po rukama i ispere vodom. Bilo je par postova u vezi sirovog krompira. To je vise "mit" da se dobija temperetura. Ja ga redovno pijem u sokovima a par puta sam ga jela sirovog dok sam isla u skolu kako bih dobila temp. al nista od toga. Treba dobro da se ocisti od klica i zelenih delova i to je to. Moj prijatelj ga je jeo na prazan stomak ujutro ( jedan srednji krompir ) mislim 15 dana i od tada ga ne muci vise kiselina koju je imao vise godina. Hvala na jos jednom iskustvu. Ne verujem da se neko slaze sa vasim izlaganjima u knjizi " Brak i porodica" osim ljudi iz Crne gore ( uz duzno postovanje). Iz ovoga sto ste napisali zakljucujem da se krecete u jako losem drustvu. Treba da pitate bilo koju normalnu stariju zenu, koja je u braku vise godina, pa biste culi pricu kako je i ona mislila to sto vi mislite dok se nije udala, ali zivotno iskustvo joj je pokazalo da nije sve onako kako su je ucili i kako se govorilo o musko-zenskim odnosima. Dajte moju knjigu nekoj takvoj starijoj zeni, koja ima zivotno iskustvo, pa cete videti da jako gresite. Knjigu kao da ste pisali u srednjem (mracnom) veku. U srednjem veku je bilo mnogo vise morala nego danas. Ovo je najmracniji period u ljudskoj istoriji. Vidi se da nasedate na neprijateljsku propagandu koja ovaj vek - vek najvece destrukcije naziva "vek slobode", a sve iz proslosti nipodastava i izruguje. Sve teme ste presli ali nigde niste napisali rec" LJUBAV" ( osim prema Bogu). Verujte kako hocete ali bez ljubavi nema dobrog braka. To sto vi nazivate "ljubav" je ustvari "strast". Ljubav je kada muz brine o zeni, kada joj obezbedjuje egzistenciju, decu, ambijent da moze da stvara dobre ljude i da bude istinski srecna, a ne kada je "zabavlja" i glumi klovna u kuci, trosi novac na glupe ateisticke "zabave" da bi on i njegova "zena" mogli psihicki da se prazne - da svoje unutrasnje nezadovoljstvo iskaljuju u ateistickim necistim restoranima, satanskim diskotekama, putovanjima po paganskim zemljama i slicno. Ljubav se manifestuje cinjenjem dobra, a svako cinjenje dobra je povezano sa stvaranjem dobrih ljudi. Ljubav nije "zadovoljavanje u krevetu" i pricanje praznih prica: "Volim te", "kako si lep(a)" i slicno. Ljubav se pokazuje nacinom zivota. Duhovno zdravi ljudi nemaju potrebe da se "zadovoljavaju u krevetu" jer je ceo njihov zivot zadovoljstvo - i zajednicki obrok, i razgovor, i vreme provedeno u krevetu, i poseta prijateljima, i sve drugo. Ateisticki koncept "ljubavi u braku" jeste da "partner" treba da bude izvor drogiranja drugom partneru, i dok to postoji, onda postoji i ateisticka "ljubav", a time i brak. Onda u takvom "braku" zena pokusava da muskarca drogira svojim fizickim izgledom i telesnoscu, a muskarac pokusava da zenu drogira sa poklonima, laznim komplimentima, trosenjem novca na njene bolesne hirove i slicno. Zdravi ljudi se udruzuju u brak zbog dece i stvaranja dobrih ljudi, a ne zbog strasti. Kada majka vaspitava dete da bude dobar covek i da voli i postuje oca, to je najvisi oblik ispoljavanja ljubavi zene prema muzu. Isto tako, kada otac drzi sve pod kontrolom u kuci i omogucava zeni da moze da se posveti deci, to je najvisi oblik ljubavi koji muz moze da pokaze prema zeni. Pitajte neku stariju zenu o ovome, pa cete cuti odgovor. Nemojte da gledate serije tipa "Seks i grad" i da na osnovu toga formirate svoje misljenje. To ce se u praksi pokazati jako pogubnim za vas, a u drustvu ozbiljnih ljudi cete se kompromitovati sa takvim izjavama. Po vama se muz i zena upoznaju skoro na oltaru. To nisam rekao. Rekao sam da postoji normalan i zdrav nacun upoznavanja, a ne "zabavljanje", predbarcni odnosi i drugi oblici satanizma i unistavanja coveka. ali Vi ste poznati da ste za Vas Vi uvek u pravu tako da ne moramo trositi energiju daljom pricom na tu temu jer se tu nista nece promeniti. Nisam ja u pravu nego je Bog u pravu, a ovde raspravljamo sta je Bozja volja. Nisam siguran da je to sto vi zastupate Bozja volja. Preterujete i u vezi oblacenja zena. Pa i muskarci treba onda da skrivaju kosu i cuvaju je samo za svoju zenu. Postoji razlika u psihologiji muskarca i zene, po ovom pitanju. Drugacije reaguje muskarac kada vidi dugu i pustenu zensku kosu, a drugacije zena kada vidi muskarca sa dugom kosom. Zato su tokom istorije prostitutke bile prepoznavane po tome sto su isle nepokrivene kose. Danas je to postalo normalno za sve "savremene" zene. Probajte vi tako da se obucete i na 40°C setajte ko nindze i smrdite na kilometar. Te zene, nazalost, strasno smrde, grubo da kazem, ali je stvarno tako. To nije pitanje higijene, kupaju se one ali pod svom tom odecom na Suncu nema sanse da se ne znoje. Kazete da nema pakla al pravi pakao je biti na kasi u redu iza jedne takve zene ili u istoj ucionici. Pricate besmislice. Kada ste videli neku baku da zaudara? Bake su pristojno obucene i na suncu i po zimi, i predstavljaju primer cistoce i higijene. E sad, to sto njihovo oblacenje nije "moderno" (citaj "satansko") to je druga stvar. Mislim da treba vise da se druzite sa normalnim zenama. Znam da ih nema mnogo u vasem okruzenju, ali ako se potrudite, nacicete ih. Starije zene, koje su odrase na selu, su najzahvalnije drustvo za mlade zene i devojke. I jos ako su biblijski pobozne, onda odlicno. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.06.2010 09:20
|
NoMeN - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Postoje i drugi katolicki svestenici koj se bave istim poslom kao i Zlatko Sudac, ali im nije zabranjen rad. Zasto? Mogao bih nabrojati barem pet svećenika koji su na svojim duhovnim obnovama u kratkom vremenu okupljali do deset tisuća ljudi, meÄ‘u kojima je bilo mnogo obraćenja, Äudesnih tjelesnih ozdravljenja, gdje se naveliko slavilo naÅ¡ega Gospodina. Svim tim svećenicima je zabranjen daljnji rad. Hajde, navedi njihova imena da imamo siri spisak "iscelitelja" i "misionara" u rimskoj crkvi. A Å¡to se tiÄe MeÄ‘ugorja, Vatikan ga nikada nije priznao, nego je upravo sada u ovo vrijeme papina delegacija tamo da utvrdi nakon svih tih silnih godina, da li da prizna MeÄ‘ugorje ili ne. Ako se dogovore oko "cifre" mozda se papa i preseli u Medjugorje, za stalno. |
|
|
Izrailj |
Odgovorio 04.06.2010 14:03
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 09.03.2010 23:27 Lokacija: Nepoznata |
http://www.youtub...r2-2r-6-HM |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.06.2010 15:50
|
Evo jednog dobrog foruma o prezivljavanju u prirodi: http://survival.a...-t1595.htm |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.06.2010 19:17
|
nesa013 - poruka glasi: Postovanje Miroljube.Zanimaju me par stvari.Kako da shvatimo vas odlazak u Izrael?Da li treba da shvatimo da je moralno stanje toliko katastrofalno kod nas da je nemoguc bilo kakav moralan preporod,da je vasa misija u Srbiji zavrsena ili da je bilo kakav rad u vecim razmerama nemoguc? Moje odlazenje u Izrael je pre svega povezano sa mojom zeljom da se sto bolje osposobim za kvalitetan zivot, a samim tim i da budem jos spremniji da drugima pomognem. Ja ne znam sta ce sutra biti moja misija. To Bog zna. Moje je da uradim onaj posao koji imam za taj dan i da imam viziju onoga sto radim, a Bog ce lako pokazati gde treba da se angazujem. Pricate kako postoje vise patriotskih organizacija koji imaju potencijale (sto ja zaista verujem) za nekakav uticaj u buducnosti.Pa zar je nemoguce da se,pored mnogih neslaganja,nadje zajednicki jezik i da se na jedan radikalniji nacin predstave nasi zajedniciki ciljevi,sto bi uz Bozju pomoc,uticalo na ljude.Iskreno, ja sam mislio da ce te vi u bliskoj buducnosti poneti najtezi teret.To sam rekao zato sto mislim da imate dovoljno sposobnosti,znanja i autoriteta da okupite patriote za neku dalju 'borbu'.Znam da svojim moralnim zivotom treba da damo primer drugima i da se na taj nacin dodje do promena u drustvu.Ali ne razumem zasto ne postoji volja i nacin barem da se pokusa da se na jedan organizovaniji nacin(osnivanjem neke patriotske stranke sto bi vodilo ka osnivanju teoktatske stranke) pokusa nesto da se promeni.Molim da ova pitanja shvatite kao dobronamerna. Momentalno se ozbiljno radi na formiranju politicke stranke u Srbiji koja bi objedinila sve patriotske organizacije. Pojavili su se neki novi momenti koji bi mogli rezultovati tako necim. Mozes da se molis Bogu za taj projekat (kao i ostali koji ovo citaju), a videcemo sta je Bozja volja. U celoj toj prici ja sam samo neko ko to verbalno podrzava, a postoje ljudi koji su od mnogo veceg autoriteta od mene i koji bi trebalo da pokrenu ceo projekat. Javicu ako bude nesto uradjeno na tom polju, iako ce mediji itekako objaviti ako se realizuje to sto se planira. I jos jedno pitanje koje bih voleo da mi odgovorite direktno.Znamo da se vecina hriscanskih praznika poklapaju sa paganskim datumima obozavanja sunca.Da li odlazenjem u crkvu nedeljom(sunday),praznovanem praznika i prisustvovanjem liturgijama koje imaju elemente paganskih sluzbi mi direktno sluzimo sotoni? Sve sto radis treba da bude po svojoj savesti, tako pise u Bibliji. Bog ne gleda ono sto covek gleda - covek gleda ono sto je spolja, a Bog gleda ono sto je u srcu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.06.2010 21:17
|
Sale - poruka glasi: Postavio bih jedno pitanje u vezi Jevreja ako su oni odbacili Hrista,kako oni mogu biti spaÅ¡eni na Božijem sudu?Hrist je rekao ko se odrekne mene odreći će se i on od njega pred ocem svojim. Isus je rekao: "Svaka hula ce se oprostiti, pa cak i hula na Sina, ali hula na Duha Svetoga nece se oprostiti." Dakle, ne moze da se sudi nekome za nesto sto on ne zna. U Bibliji takodje pise da onaj ko radi na Shabat, ili ko jede svinjetinu, treba da se pogubi. Ali, postoje ljudi koji nemaju svetlost po tom ili drugim pitanjima, i ne moze da im bude sudjeno za ono sto ne znaju. U Bibliji se kaze da postoje ljudi koji imaju "slepilo" za neke stvari, ali svakome ce se suditi po svetlosti koju ima. Isus kaze: "Kome je vise dato od njega ce se vise traziti." Dakle, postoje ljudi koji su pogresno nauceni da Isus nije Mesija, kao sto postoje ljudi koji su pogresno nauceni po nekim drugim teoloskim pitanjima. Ali, ako su oni iskreni i zive po svetlosti koju imaju, naravno da su ugodni pred Bogom. A znamo ne samo da su ga odbacili već su ga na naj brutalniji naÄin liÅ¡ili života,naravno sve to za otkup greha ÄoveÄanstva. Isusa nisu ubili Jevreji nego neznabosci - Rimljani. Jevreji nisu mogli da ga ubiju i da su hteli. Jevreji su Isusa docekali kao cara na ulazu u Jerusalim, pre nego sto je bio razapet, i vecina Jevreja je volela Isusa, ali postojala je manja grupa jevrejskih mafijasa koja je saradjivala sa rimskim okupatorom i koja je zelela da se otarasi Isusa koji im je kvario "biznis". Onda su jevrejski mafijasi (manjina) trazili od Rimljana da ga ubiju. To je kao sto je Zoran Djindjic trazio od Haga (okupatora) da optuze Seselja i sprovedu ga u Hag, jer mu je smetao. Dakle, nisu Srbi isporucili Seselja, Karadzica, Sljivancanina i druge u Hag, nego srpski izdajnici u saradnji sa okupatorom, koji su manjina u odnosu na narod. Tako su i jevrejski izdajnici, u saradnji sa rimskim okupatorom, zeleli da se obracunaju sa Isusom. Ali ipak su Jevreji bili izabrani narod od Boga i to mu sve uradili,tako da nevidim da su oni danas isto kao Å¡to je to bilo u starozavetno vreme. Bog u Bibliji jasno kaze da jevrejski narod ostaje Njegov narod i da ce se oni Njemu okrenuti u poslednja vremena, i tu je kraj svake price, a sve drugo je klasicno pagansko blebetanje. U prilog ovome pronaÅ¡ao sam jednu broÅ¡uru pod nazivom "SRPSKI NAROD U KANDŽAMA JEVREJA" napisao Milorad Mojić.Podnaslov glasi -Porazna svedoÄanstva iz Talmuda i Å ulhan aruha i primena njihova u sadaÅ¡njosti- U citiranim delovima Talmuda i Å ulhan aruha toliko je izneto grozota o hrišćanima i samom Hristu da je neverovatno da se neko tome uÄi. A evo i linka za ovu knjigu pa prosudite sami . http://www.scribd...ma-Jevreja Ovakve "reklame" obicno brisem, ali evo, da iskoristim priliku da se obracunam sa satanistima koji pljuju po Jevrejima. Na donjem linku moze da se skine ceo Talmud na engleskom jeziku: http://wilkerson..../index.htm Hajde neka neko nadje u Talmudu te "reference" koje se spominju u knjizi koju reklamiras i slicnim takvim knjigama. Takve reference i izjave o klanju hriscana, pijenju njihove krvi i slicno jednostavno ne postoje, ali takva propaganda pali kod glupih i maloumnih ljudi koji veruju sve sto cuju. Nedavno sam razgovarao sa jednim covekom koji je napisao knjigu protiv Jevreja. I ja ga pitam: "Ti u knjizi citiras Fridmana, poreklom Jevrejina, koji pljuje po Jevrejima i iznosi najgnusnije lazi navodno citirajuci Talmud. Zar ne znas da on radi za jezuite?" A on mi kaze: "Nisam o tome razmisljao, ali znam da je Fridman postao katolik." Tom coveku sam dao Talmud na engleskom jeziku da proveri navodne citate o klanju i ubijanju hriscana. Mi mozemo da pronalazimo Talmudu mane po nekim teoloskim pitanjima, ali je suludo prihvatati tvrdnje satanista kako u Talmudu pisu grozote o klanju hriscana, pijenju njihove krvi i slicno. |
|
|
velicko |
Odgovorio 04.06.2010 22:08
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 18.01.2010 21:29 Lokacija: Nepoznata |
Evo jos jednog dobrog sajta,o kursu prezivljavanja i ishrane u prirodi.Malo sam se blize raspitao u vezi kursa,pa sam hteo da podelim informacije sa onima koje ova oblast interesuje. Kurs ishrane u prirodi, se odrzava svake godine u okolini Valjeva,traje od 20-og jula do 10-og avgusta.Zainteresovani se mogu prijaviti za period od 10 dana ili za pun period od 20 dana.Organizatori su spremni su da pomognu u davanju vreca ili podloga za spavanje,posudja,itd.Ucesce se placa,i iznosi 300din po danu.Kako oni kazu,moze dosta toga da se nauci:nalazenje vode u prirodi,paljenje vatre,pravljenje sklonista,prepoznavanje i pripremanje jestive flore i faune,spremanje jela,itd. Evo i adrese za zainteresovane. www.istrazivaci.rs/ |
|
|
velicko |
Odgovorio 04.06.2010 22:40
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 18.01.2010 21:29 Lokacija: Nepoznata |
Evo jos jednog www.psd-kopaonik.... |
|
|
Alca |
Odgovorio 04.06.2010 22:56
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 22.01.2010 08:04 Lokacija: Nepoznata |
Profesore, neki dan ste rekli za one iz Obraza da su dobri momci, patriote i da bi ih Bog mogao upotrijebiti za neke stvari . Kako komentarišete izjavu vođe Obraza, da su Jevreji najveće zlo na svijetu i izvor svih problema i da ih treba sviju pobiti ? |
|
|
shalom |
Odgovorio 05.06.2010 08:59
|
Član Odgovori: 74 Pristupio/la: 17.01.2010 09:49 Lokacija: Nepoznata |
Evo jedan dobar atlas o drveću u naÅ¡im krajevima, pa možda nekom i pomogne. http://www.4share...rmlja.html Neki se put Äini Äovjeku prav, a na kraju vodi k smrti.
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 05.06.2010 09:37
|
Alca - poruka glasi: Profesore, neki dan ste rekli za one iz Obraza da su dobri momci, patriote i da bi ih Bog mogao upotrijebiti za neke stvari . Kako komentarišete izjavu vođe Obraza, da su Jevreji najveće zlo na svijetu i izvor svih problema i da ih treba sviju pobiti ? Ne znam za tu izjavu, nisam siguran da su to izjavili, ali znam da na njihovom sajtu spominju "cioniste" kao neprijatelje i da u tom tekstu iznose klasicne netacnosti koje su samo prepisane od nekog antisemite. Ali, to nije mnogo relevantno. I apostol Pavle je imao pogresno misljenje o nekim stvarima, pa je promenio stav, i mnogi drugi. Momci iz Obraza imaju pozitivnu energiju i misle svojom glavom, tako da u hodu mogu da menjaju svoje greske, kao i svako od nas. |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 05.06.2010 10:17
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
Ako npr. dans u Srbiji u ovako okupiranom stanju ja zaletim nekog pilicara kako mi krade usev i to sa dzakovima a niko drugi ne gleda da li bih bio gresan da ga malo izlemam a on nena dokaz da sam ga ja naucio pameti pa mi ova okupatorska vlast ne moze nista! Taj pilicar je npr. iz naroda nije neki budzovan! Idete da zivite za stalno u Izrael? Nije ni cudno ovde tonemo kao titanik a camci za spasavanje su skoro prazni, ako se uskoro nesto radikalno ne desi ... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 05.06.2010 10:55
|
crnitrn - poruka glasi: Ako npr. dans u Srbiji u ovako okupiranom stanju ja zaletim nekog pilicara kako mi krade usev i to sa dzakovima a niko drugi ne gleda da li bih bio gresan da ga malo izlemam a on nena dokaz da sam ga ja naucio pameti pa mi ova okupatorska vlast ne moze nista! Taj pilicar je npr. iz naroda nije neki budzovan! Bolje je da ga isprepadas nego da ga izlemas. Na primer, ako imas psa, onda pustis da pas malo laje na njega, a on se isprepada i pobegne. Lemanje se primenjuje samo u krajnjoj nuzdi, kad ti je zivot ugrozen, ako bas nemas nijednu drugu opciju na raspolaganju. Idete da zivite za stalno u Izrael? Ja sam svuda privremeno. Idem tamo gde ima neke koristi od mene ili gde mogu nesto da naucim. Nije ni cudno ovde tonemo kao titanik a camci za spasavanje su skoro prazni, ako se uskoro nesto radikalno ne desi ... To mnogi misle. Zato ce Bozje izbavljenje svima da bude jasno i prepoznatljivo. |
|
|
probudjen |
Odgovorio 05.06.2010 14:44
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 19.02.2010 23:52 Lokacija: beograd |
Dobar dan Miroljube, imam jedno pitanje, kako se tacno zove nastavak ovog predavanja http://video.goog...491548938# da li postoji na internetu? |
|
|
NoMeN |
Odgovorio 05.06.2010 14:55
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 03.06.2010 00:22 Lokacija: PoreÄ |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Hajde, navedi njihova imena da imamo siri spisak "iscelitelja" i "misionara" u rimskoj crkvi. A Å¡to da ih navodim kada si ih već u startu osudio. Gospodin ne sudi Äovjeka po njegovoj stranaÄkoj pripadnosti, da li bio rimokatolik, pravoslavac, roker ili vatrogasac; te i sliÄne podjele napravio je Äovjek kako bi se Å¡to viÅ¡e Äovjek zavadio protiv Äovjeka. Naprotiv, Gospodin gleda samo na naÅ¡a srca! A tako bi trebali i mi. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 05.06.2010 14:56
|
probudjen - poruka glasi: Dobar dan Miroljube, imam jedno pitanje, kako se tacno zove nastavak ovog predavanja http://video.goog...491548938# da li postoji na internetu? Nastavak se zove "Kuca od palme". Ceo serijal imas na donjem linku: http://www.creati...roblem.htm |
|
|
milos_va |
Odgovorio 05.06.2010 15:22
|
Član Odgovori: 56 Pristupio/la: 20.08.2008 10:38 Lokacija: Valjevo |
http://www.politi...pe.sr.html |
|
|
antartic |
Odgovorio 05.06.2010 20:18
|