Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
instudio1 - poruka glasi:
BIBLIJSKI FILM: Josif
http://www.vimeo....

Ne preporucujem ovu verziju filma "Josif", kao ni filma "Samson i Dalila", jer su u pitanju originalne verzije filmova. U verzijama ova dva filma koje cemo mi postaviti bice izbaceni delovi filmova u kojima su erotske scene naglasene (ti delovi filmova su vise nego nepotrebni).

panta
Zaharija 14
12 A ovo je pošast koju će Jahve pustiti na sve narode koji budu ratovali protiv Jeruzalema: meso će im istrunuti dok još budu na nogama stajali, oči će im istrunuti u dupljama, jezik će im istrunuti u ustima.

Jel ovde Izrael koristi nuklearno oruzje u svoju odbranu?

REDSTAR
http://www.youtub...857HU-mS_k
Gordan

Vladimir1979
Gogi - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube !

Izrael opstaje...,pogledao sam,ali ne vidim da se moze skinuti,kada ce mo ci ?

Pozdrav
Goran

Ja sam ga skinuo bez problema ako koristiš mozilu instaliraj download helper,skida skoro svaki video.

Miroljub Petrovic
panta - poruka glasi:
Zaharija 14
12 A ovo je pošast koju će Jahve pustiti na sve narode koji budu ratovali protiv Jeruzalema: meso će im istrunuti dok još budu na nogama stajali, oči će im istrunuti u dupljama, jezik će im istrunuti u ustima.

Jel ovde Izrael koristi nuklearno oruzje u svoju odbranu?

Tu Izrael koristi molitvu, a Bog przi neprijatelje Njegovog naroda.

Filip_92
Pozdrav, ja veoma poštujem Vaš rad i imam par pitanja. Ja sam učenik srednje škole i u toj školi ima preko 60% učenika koji ne znaju šta će sa sobom pa idu okolo i drugima uništavaju školovanje i trude se da boljim učenicima otežaju školu i učenje što je više moguće. Ko je kriv za to i da li je moguće to ispraviti u budućnosti? I samo još jedno pitanje, kako se treba odnositi prema takvim učenicima da oni imaju što manji uticaj na nas?

Pozdrav.

Miroljub Petrovic
Filip_92 - poruka glasi:
Pozdrav, ja veoma poštujem Vaš rad i imam par pitanja. Ja sam učenik srednje škole i u toj školi ima preko 60% učenika koji ne znaju šta će sa sobom pa idu okolo i drugima uništavaju školovanje i trude se da boljim učenicima otežaju školu i učenje što je više moguće. Ko je kriv za to i da li je moguće to ispraviti u budućnosti? I samo još jedno pitanje, kako se treba odnositi prema takvim učenicima da oni imaju što manji uticaj na nas?

Pozdrav.

Ne znam u koju skolu ides, ali sve te skole su klasicno blejanje. Jedino ako ides u srednju medicinsku skolu naucices nesto sto ce ti trebati u zivotu. Eventualno u nekoj dobroj elektrotehnickoj skoli.

Male su sanse da se nesto ispravi na drzavnom nivou. Gledaj da se sklanjas od budala, a ne da trcis za "dobrim ocenama". Koristi vreme da nesto korisno ucis van skole, jer od te "skole" nema koristi.

Iksan
Miroljube,
poznato je da je Bog tokom istorije počistio i zatro sve narode koji su duhovno i moralno propali, bavili se demonskim poslovima itd. Ali nije mi jasno, ako Bog postupa sa narodima po tom principu kako onda opstaju civilizacije kao Kina, Indija i druge istočnjačke zemlje sa onakvom religijom i svakojakim budalaštinama i to hiljadama godina?

sikili
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
Zadovoljstvo mi je da objavim da je zavrseno grubo sredjivanje prevoda kompletne Biblije. Na donjem linku se moze skinuti ceo prevod u koji su unete ispravke u Stari zavet (slovne greske) u odnosu na verziju koja je bila postavljena, a sada se radi jos jedna lektura Novog zaveta. U Novi zavet je ukljucen revod Mateja sa hebrejskog jezika.

Sada se rade tehnicki detalji vezano za odvajanje pasusa, postavljanje fusnota itd. Ocekujem da vrlo brzo Biblija ode u stampu. Dakle, evo linka za ceo prevod Biblije:

http://www.mediaf...2nyya5hdty

Kako idu radovi?

Miroljub Petrovic
Iksan - poruka glasi:
Miroljube,
poznato je da je Bog tokom istorije počistio i zatro sve narode koji su duhovno i moralno propali, bavili se demonskim poslovima itd. Ali nije mi jasno, ako Bog postupa sa narodima po tom principu kako onda opstaju civilizacije kao Kina, Indija i druge istočnjačke zemlje sa onakvom religijom i svakojakim budalaštinama i to hiljadama godina?

Ocigledno je da neki narodi nisu "presli crtu" u bezakonju i nemoralu, da imaju odredjene kvalitete zbog kojih jos uvek opstaju. Kina i Indija su "mila majka" za Evropu.

Miroljub Petrovic
sikili - poruka glasi:
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
Zadovoljstvo mi je da objavim da je zavrseno grubo sredjivanje prevoda kompletne Biblije. Na donjem linku se moze skinuti ceo prevod u koji su unete ispravke u Stari zavet (slovne greske) u odnosu na verziju koja je bila postavljena, a sada se radi jos jedna lektura Novog zaveta. U Novi zavet je ukljucen revod Mateja sa hebrejskog jezika.

Sada se rade tehnicki detalji vezano za odvajanje pasusa, postavljanje fusnota itd. Ocekujem da vrlo brzo Biblija ode u stampu. Dakle, evo linka za ceo prevod Biblije:

http://www.mediaf...2nyya5hdty

Kako idu radovi?

Idu dobro. Ocekujem da za oko mesec dana Biblija ode u stampu.

NR
http://www.eutime...ut-europe/

Alen P
Ima li kakav problem s linkom 'Vesti iz Izraela'? Ne otvara mi stranicu...

http://www.udrugapostanak.ucoz.com
Miroljub Petrovic
Alen P - poruka glasi:
Ima li kakav problem s linkom 'Vesti iz Izraela'? Ne otvara mi stranicu...

Ne znam zasto je bio obrisan index file. Sad je sredjeno.

Miroljub Petrovic
tripo 41 - poruka glasi:
Gospodine Petroviću zanime me Vaše mišljenje u vezi deklaracije Savjeta Evrope o navodnoj opasnosti od kreacionizma. Da li je to već na neki način represija prema onima koji drugačije misle? Pozdrav!

Ceo koncept i zakoni EU su represija prema svima koji misle.

Miroljub Petrovic
Zvonimir - poruka glasi:
Lijep pozdrav slusao sam vasa predavanja i veoma su mi se svidila.Slusao sam i vasa predavanja o masonima i otvorio sam oficijelnu stranicu masona hr i imaju redovi o kojima ste pricali.Procitao samo njima međutim nejasno mi je kakvi su ono redovi o Drevni Arapski Red Plemića Mističnog Hrama Shrine Hrvatske i VELIKA IMPERIJALNA KONKLAVA
REDA CRVENOG KRIŽA CARA KONSTANTINA
ZA HRVATSKU i u njima se spominje npr
Red Crvenog Križa osnovao je Konstantin Veliki u spomen božanskog čuda (vizije crvenog križa na bijelom stijegu oko kojeg je stajao natpis: In Hoc Signo Vinces) koje ga je navelo na preobraćenje na Kršćanstvo te kao nagradu za vjernost pojedinih vojnika u nezaboravnoj bitci kod Saxa Rubre (u blizini Rima) 28. listopada 312. godine. Prema predanju, kralj Konstantin je naredio da svaki vojnik na svom štitu napiše XPICMON (Chrismon) odnosno nacrta znak kojeg su činila grčka slova X (chi) e P (ro) za što se u Bizantu vjerovalo da predstavlja grčku riječ XPICTOS (Christos). Taj isti znak nacrtan je i na carskoj zastavi, podno orla, zastavi koja je predvodila njegove legije u pobjedu. Potom je okupio vođe tih kršćanskih legija i u prisutnosti ostalih časnika osnovao Kršćanski viteški red (Christian Order of Knighthood) imenujući ih Vitezovima Crvenog križa formiravši tako poseban odred carske tjelesne straže. Na njihovo čelo postavlja Euzebija, Nikomedijskog biskupa, koji dobiva titulu potkralja, odnosno drugog zapovjednika.[b]Što je to njima na oficijelnoj stranici nije mi jasno ako za sebe kazu da su vjerska organizacija zasto se oni tu doticu krscanstva. A iskreno veliki sam protivnik masonerije.

Sve to sto ste naveli nije istina. Sve te price vezano za cara Konstantina su lazne, i paganskog su porekla. Posto se masonerija, i ostala tajna drustva baziraju na paganstvu i okultizmu, onda je logicno sto se pozivaju na izmisljene paganske price koje su usle u hriscanstvo, pa onda nekima izgleda da tajna drustva imaju veze sa hriscanstvom.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 18.03.2010 11:20

Miroljub Petrovic
Izjava Baraka Obame, u kojoj za ugrozavanje odnosa Amerike i Izraela optuzuje vodju religiozne partije Shas, koja je deo Vlade Izraela, pokazuje pravu pozadinu "sukoba" Amerike i Izraela - vrsenje pritiska na religiozni deo Izraela koji je glavna prepreka za pokoravanje Izraela i uvodjenja svih vrsta destruktivnih zakona pomocu kojih bi se od Izraela napravio Vavilon kao i u drugim delovima sveta. Za vise informacija pogledati "Vesti iz Izraela" na donjem linku:

http://www.vestii...net16.net/

Eh, kad bi kod nas postojala neka religiozna stranka koja bi okupljala religiozne ljude. Ovako, narod je prepusten na milost i nemilost mafijasima i okultistima.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 18.03.2010 11:36

instudio1
BIBLIJSKI FILM: U Početku 1, deo

instudio1
BIBLIJSKI FILM: U Početku 2, deo

Visoki
Da li se u Bibliji javljaju naucne zablude koje su bile tipicne za stare kulture, kao na primer da je Zemlja ravna, nebo drzi okean vode iznad tla kao i razna slicna verovanja koja su danas dokazana kao netacna?
U Bibliji se pominje stvaranje Zemlje pre svetlosti. Shodno tome od kakvog su uticaja ostali svetovi Vaseljene i koja je njihova uloga u stvaranju? Da li je mozda pisac Biblije bio neznalica po pitanjima van nase planete ili ima tu vise nego sto se vidi?
Sa postovanjem i nestrpljenjem ocekujem odgovor.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.54 sekundi!