Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Alen
Prije nekoliko je M.Petrović bio gost na jednoj CGskoj televiziji. ok za vakcinu slažem se apsolutno.Al niko nije postavio pitanje ovog tipa
koja biljka sadži veliku dozu proteina recimo za aktivne sportiste?( a da nije genetcki prerađena soja) Jer ja ne mogu da izdržim isti intezitet treninga kad uzimam biljnu hranu. Brže se zamaram i bukvalno u odnosu na mesnu ishranu tijelo mi bukvalno stagnira ili čak propada.

Miroljub Petrovic
Obilic - poruka glasi:
Molim vas da objasnite 38. i 39. poglavlje Jezekilja. Rat Goga i Magoga? Ovo su likovi koje se pominju i u otkrivenju? Da li se ovaj rat protiv Izraela desava pre velikog obracenja?

U pitanju je poslednji sukob pred sam Hristov dolazak, kad sudbine vec budu bile odlucene.

Sta znaci ustajanje suvih kostiju i ozivljavanje? Dalje se kaze da David pocinje da vlada Izraelom, i to vecno. Koji je ovo istorijski ili buduci period? Jel ovde David upotrebljen simbolicki?

Ovo ukazuje na vaskrsenje koje ce se desiti prilikom Hristovog drugog dolaska, iako postoji mogucnost da je u pitanju i dogadjaj prilikom obracenja Jevreja, kada moguce dodje do velikog vaskrsenja velikog broja ubijenih tokom istorije. To jos treba proveriti u originalu.

Vladimir1979
Ja nisam novi član morao sam da promenim staru šifru i produžim nadimak.
Jedno pitanje videli smo šta je bilo na Haitiju pa zemljotres u Kini i Argentini,šta mislite da li je to samo okidač za još veća dešavanja?
Pozdrav.

VladaKG1980
Miroljube pretpostavljam da veliki nemoral stoji iza zemljotresa na Haitiju ?

Miroljub Petrovic
Obilic - poruka glasi:
Sta moze da se ucini ako je neko zavistan od sportskog kladjenja? Nemojte da se rugate jer je to ozbiljna zavisnost. Molitva ne pomaze, nista ne pomaze. Da li bi mozda pomoglo preseljenje u prirodu?

Zavisnost od kladjenja je klasicna opsednutost demonima. Dakle, ono sto treba da se radi jeste da se um zaposli pametnim stvarima, korisnim radom i obavezno molitva. Idealno je da se uzme post jednom sedmicno, tako da se nista ne jede i ne pije 24 sata, i da se covek moli Bogu. Post i molitva su najjaca sredstva za oslobadjanje od demona.

Miroljub Petrovic
SasaBD - poruka glasi:
Postovani Miroljube, imam par pitanja za vas:

Kada ljudi budu ponovo stvoreni, kakve ce potencijale dobiti (kao prepotopni ili postpotopni ljudi)? Logocno bi bilo da dobiju potencijale kao prepotopni ljudi, posto je covek stvoren da vecno zivi, ali me svakako zanima sta o tome mislite?

Imace potencijale kao sto je imao Adam pre pobune.

Hoce li prepotopni ljudi odgovarati za svoja nedela kao i ovi posle potopa?

Naravno.

Kada treba ocekivati drugi Hristov dolazak na zemlju (oko koje godine, 2020., 2030., . . . )?

U Bibliji jasno pise da niko ne zna sat i dan Njegovog dolaska. Vazno je da vidimo da prepoznamo znake Njegovog dolaska, a to su strasni dogadjaji - strasni ratovi, bolesti, prirodne katastrofe. Mislim da upravo ulazimo u taj strasni period kojim ce biti ubrzano opredeljivanje ljudi na koju ce stranu - Bozju ili sotonsku. Ali, kad pitas za vreme, otprilike, mislim da ce Njegov dolazak biti pre sredine ovog veka.

Miroljub Petrovic
kolarac - poruka glasi:
GDE SE MOGU NACI `BIBLISKI`FILMOVI. `POZDRAV`

Videcemo da ih uskoro okacimo na internet.

Miroljub Petrovic
Alen - poruka glasi:
Prije nekoliko je M.Petrović bio gost na jednoj CGskoj televiziji. ok za vakcinu sla�em se apsolutno.Al niko nije postavio pitanje ovog tipa
koja biljka sad�i veliku dozu proteina recimo za aktivne sportiste?( a da nije genetcki prerađena soja) Jer ja ne mogu da izdr�im isti intezitet treninga kad uzimam biljnu hranu. Br�e se zamaram i bukvalno u odnosu na mesnu ishranu tijelo mi bukvalno stagnira ili čak propada.

Ocigledno treba da se naucis da kombinujes energetski jake biljke i neces imati problema, iako "aktivni sport" nije nesto sto je zdravo za coveka. Poznati maratonac iz Republike Srpske Zeljko Blagojevic, sada predsednik udruzenja planinara, govorio je o tome koliko ga je sirova biljna hrana ucinila jacim i izdrzljivijim. Mislim da ima na internetu njegovih intervjua, pa pogledaj.

Miroljub Petrovic
Vladimir1979 - poruka glasi:
Ja nisam novi član morao sam da promenim staru šifru i produžim nadimak.
Jedno pitanje videli smo šta je bilo na Haitiju pa zemljotres u Kini i Argentini,šta mislite da li je to samo okidač za još veća dešavanja?

Tako je.

Miroljub Petrovic
VladaKG1980 - poruka glasi:
Miroljube pretpostavljam da veliki nemoral stoji iza zemljotresa na Haitiju ?

Tako je. haiti je poznat lokalitet po najstrasnijem okultizmu. Vudu je tamo zvanicna religija. Vlada je zvanicno uvela Vudu kao religiju na Haitiju 2007. godine uz saopstenje da je to ravnopravna religija sa hriscanstvom. Haiti je formalno katolicka zemlja, ali je Vudu religija ustvari najzastupljenija. Haiti se smatra kolevkom ove religije, a doneta je u 18. veku sa naseljavanjem robova iz zapadne Afrike. Sa Haitija se prosirila i u Ameriku, a u Majamiju je bilo rituala u kojima su prinosena deca na zrtvu, zbog cega su uhapseni vudu svestenici sa Haitija. Francuzi su Vudu zabranjivali dok su vladali Haitijem, ali bez veceg uspeha.

Mozes da gledas na youtube, to je strasno, uzas. Grozni rituali, opsednuti ljudi, spaljivanje zive dece, vadjenje leseva iz grobova, ispijanje krvi. Ima nekih clanaka na netu gde se govori da je rasprostranjena decja prositucija na Haitiju, nesto kao u Indoneziji.

Jos jedna zanimljivost: obicaj je na Haitiju da se prosipa alkohol na zemlju na sahranama jer se veruje da je to dobro za dusu umrlog. Kao i kod nas na sahranama - "za dusu." Obicaj iz demonskih religija.

Evo dole par linkova da vidis sta se tamo radi:

http://www.jutarn...om/487663/
[url]
http://news.natio...oodoo.html [/url]

Miroljub Petrovic
Nesto bih napisao, sto ce mnogi pokusati da zloupotrebe, ali mislim da je vazno i korisno da to napisem. Mislim da ce to biti dobra prilika da se neke stvari jos bolje razjasne.

Naime, ja veoma retko sanjam, ali kad nesto sanjam, onda se uvek desavalo da se ono sto sam sanjao i obistinilo. Informacije koje ponekad dobijam u snu znace mi da saznam neke stvari koje ni na jedan drugi nacin ne bih mogao da saznam, a od velike su mi koristi u zivotu. Obicno su to do sada bile neke informacije vezane za mene licno i moj rad, ali posto sam sinoc sanjao nesto sto se tice necega sireg, mislim da to nije bilo slucajno i da bih to trebao da podelim sa onima koji se za to interesuju.

Dakle, sinoc sam sanjao da je strasan zemljotres pogodio Crnu Goru, i to strasniji od onog na Haitiju - tako je izgledalo u snu. Kao da je epicentar bio negde na primorju Crne Gore.

Danas kada sam se cuo sa dobrim prijateljem iz Crne Gore, u vezi nekih zdravstvenih tema, rekao sam mu u vezi ovog mog sna, i on mi je rekao da je u proteklih par dana bilo par slabijih potresa u Crnoj Gori, kao i da su poplave izazvale velike stete u Crnoj Gori.

Posto znamo da su slabiji potresi ponekad uvod u one jace i strasnije potrese (kao sto je to bio slucaj sa planinom Sveta Helena), ostaje da vidimo da li sam ja bio demonizovan, ili sam sanjao "sam od sebe" (ja tvrdim da takvi snovi ne postoje), ili je u pitanju bilo nesto trece.

Miroljub Petrovic
Bio sam na putu zadnjih par dana, imao sam par gostovanja na nekim televizijama (uskoro ce te emisije biti okacene na internet), i posto sam bio jako zauzet, nisam mogao da ulazim na forum, pa je bilo zloupotreba od strane nekih "posetilaca". To je podstaklo naseg programera da ubrza postavljanje novog programa za forum, tako da ce sada forum biti bolje zasticen od nepristojnih posetilaca, bice lakse za rad itd. Izgubljeno je nekoliko desetina stranica, ali to je najmanja steta koja je mogla da se pretrpi.

Nastavljamo dalje sa radom uz Bozju pomoc.

SasaBD
Imam jos par pitanja kojih sam se setio u medjuvremenu...

Da li je drvece koje je staro nekoliko stotina godina kao i zivotinje koje mogu dugo da zive tvorac dao kao primer coveku da i on to moze da postigne, ukoliko postuje moralne zakone?

Kako ce se ponasati zivotinje koje su mesojedi kada tvorac obnovi planetu tj. kada ponovo stvori, posto zivotinja mesojed mora da lovi, odnosno ubija druge zivotinje da bi prezivela? Hoce li mozda sve zivotinje biti biljojedi ili...?

Zasto nije dobro jesti ljudsko meso sa aspekta nutricionisticke nauke? Kakve su posledice po zdravlje ljudi?

Kada se dogodi neka nesreca kao ovaj zemljotres, ili uragan Katrina npr. , ljudi umesto da spasavaju druge ljude, da pomazu nastradalima, masovno se okrecu pljackanju napustenih kuca, hotela, butika... Sav onaj "moral" u momentu pada u vodu i ljudima se tok misli za cas promeni. Ako moze neki komentar na ovu cinjenicu?

Hvala!

Miroljub Petrovic
SasaBD - poruka glasi:
Imam jos par pitanja kojih sam se setio u medjuvremenu...

Da li je drvece koje je staro nekoliko stotina godina kao i zivotinje koje mogu dugo da zive tvorac dao kao primer coveku da i on to moze da postigne, ukoliko postuje moralne zakone?

Moze i tako da se kaze.

Kako ce se ponasati zivotinje koje su mesojedi kada tvorac obnovi planetu tj. kada ponovo stvori, posto zivotinja mesojed mora da lovi, odnosno ubija druge zivotinje da bi prezivela? Hoce li mozda sve zivotinje biti biljojedi ili...?

Bice stvorene kao sto su bile stvorene i u pocetku, pre pobune, dakle kao biljojedi.

Zasto nije dobro jesti ljudsko meso sa aspekta nutricionisticke nauke? Kakve su posledice po zdravlje ljudi?

Imas detaljnije o tome na internetu, to nema veze sa temom.

Kada se dogodi neka nesreca kao ovaj zemljotres, ili uragan Katrina npr. , ljudi umesto da spasavaju druge ljude, da pomazu nastradalima, masovno se okrecu pljackanju napustenih kuca, hotela, butika... Sav onaj "moral" u momentu pada u vodu i ljudima se tok misli za cas promeni. Ako moze neki komentar na ovu cinjenicu?

Kada nema zakona, ljudi pokazu svoje pravo lice. To samo znaci da oko nas zive monstrumi koji se prikazuju kao jaganjci (kod nas je stanje dobro, kako je na Zapadu).

ShehEl
Miroljube ocu da pitam,zar nije to nemonovno da ma kakva osoba bila pobozna,demoni su uvek tu negde da nagovore coveka na lose stvari,da ga uniste,tj da mu stvore situaciju da mi sami sebe prevarimo i unistavamo.A onda ce da kazu da su nam samo sapnuli na uvo,kad dodje sudnji dan.
Demoni ce nas smarati sve do sudnjeg dana,znaci od njih nikako 100 % ne mozemo da se otarasimo,al mozemo da smajimo njihov uticaj ili da ih izbegavamo postom i molitvom?
Shemaiah

Miroljub Petrovic
ShehEl - poruka glasi:
Miroljube ocu da pitam,zar nije to nemonovno da ma kakva osoba bila pobozna,demoni su uvek tu negde da nagovore coveka na lose stvari,da ga uniste,tj da mu stvore situaciju da mi sami sebe prevarimo i unistavamo.A onda ce da kazu da su nam samo sapnuli na uvo,kad dodje sudnji dan.
Demoni ce nas smarati sve do sudnjeg dana,znaci od njih nikako 100 % ne mozemo da se otarasimo,al mozemo da smajimo njihov uticaj ili da ih izbegavamo postom i molitvom?

Lose si zakljucio. Demoni mogu da nam "sapucu" na uvo samo kad dodjemo na njihov teren, a to znaci kad radimo nesto destruktivno ili dopustimo sebi da razmisljamo o glupim i nemoralnim stvarima. Kad bismo se mi bavili Bogom i onim sto je On rekao, demoni ne bi imali nikakav pristup nama, jer bismo smo stalno bili ispuneni Svetim Duhom, a tamo gde je Sveti Duh, tu nema demona.

miki
Koliko je vremena prolazilo da bi se vasi snovi i obeistinili? Neko krace vreme ili duze. Sta mislite za ovaj poslednji ukoliko se desi, kada ce okvirno to da se desi. Ako se desi vi postajete Bozji prorok a i dobicete bolje poverenje mnogih ljudi... a pogotovo sa foruma.

miki
Da li se prirodne katastrofe tipa poplave, uragani, tornadi i slicne vremenske nezgode mogu pripisati klimatskim promenama koje je izazvao covek? Po meni to ima smisla ali zemljotresi su ocigledno delovanje Boga i nemoguce ih je na drugi nacin objasniti.
Izmenio/la miki na 19.01.2010 13:39

Znatizeljno dete
Postovani gospodine Miroljube,

nova sam na ovom forumu i zelim pre svega da Vam kazem da mi se mnogo svidja. Raspravlja se o mnogim temama. Stvarno sam mnogo naucila od Vas i samo nastavite, ne dajte se zbuniti. Smile

Primetila sam da ima ljudi koji su protiv Vas i Vaseg rada, (cast izuzecima) i da ima onih koji sumnjaju u ono sto pricate. Moram Vam priznati da kada sam Vas prvi put cula i "upoznala" se sa Vasim radom, ni sama nisam u to sve potpuno verovala. Kasnije sam videla da ste Vi cika koji zna o cemu govori, vrlo pametan covek. Svaka cast na svemu. Cool

Htela sam samo da Vas pitam nesto u vezi muzike, filmova i muzickih spotova koji dolaze sa Zapada. Videla sam da ta muzika, a pogotovo ti tinejdzerski filmovi, predstavljaju, kako da se izrazim, pogresan izgled pravih vrednosti. Izgleda da tamo samo ako imas najnovije patike, telefon, i ogromnu kucu, ti nesto vredis.
Moja generacija (tinejdzeri) slusaju muziku poput Rihanne, Britney itd. I primetila sam da se u tim muzickim spotovima forsira golotinja, da izvinete na izrazu, neko seksualno izivljavanje, samoubistva, depresija itd. Mislim da to mnogo utice na decu naseg uzrasta, a pogotovo na mladju decu, ciji je mozak kao spuzva, sve sto vide na TV-u, upijaju i misle da je dobro.
Znam da ovo i nema neke veze sa ovim o cemu se raspravlja ovde na forumu, ali posto sam dete pa me stvarno interesuje Vase licno misljenje o tim Zapadnim medijima. Sta mislite o tome sto se danas "servira" deci na TV-u?

Ako imate vremena za ovaj moj post, molim Vas da odgovorite. Bila bih i vise nego pocascena da primim Vas odgovor. Nadam se da ovu poruku ne smatrate neozbiljnom. Smile

Zelim Vam sve najbolje! Wink
Izmenio/la Znatizeljno dete na 19.01.2010 15:23

Miroljub Petrovic
miki - poruka glasi:
Koliko je vremena prolazilo da bi se vasi snovi i obeistinili? Neko krace vreme ili duze.

Sve zavisi, nekada za par dana, a nekada za par sedmica ili meseci.

Sta mislite za ovaj poslednji ukoliko se desi, kada ce okvirno to da se desi.

Mislim da je u pitanju neki skori vremenski period, mozda dani, sedmice ili najkasnije za neki mesec. Ali, da ne licitiramo.

Ako se desi vi postajete Bozji prorok a i dobicete bolje poverenje mnogih ljudi... a pogotovo sa foruma.

Nije mi bilo svejedno da napisem taj post. U nauci, a pogotovo u teologiji, dovoljna je najmanja sitnica da se covek iskompromituje za sva vremena. Na osnovu iskustava koja sam imao u zivotu, od kako sam postao religiozan, smatrao sam obavezom da to napisem. Vise bih voleo da se ljudi u Crnoj Gori dovedu u red, a ja da ispadnem lazov, nego da se desi nesto strasno, a da ja ispadnem neki mudrac.

Rec "Bozji prorok" u nasem jeziku nema isto znacenje kao sto ima u hebrejskom jeziku. Svaki onaj ko poznaje Bozji zakon u stanju je da predvidi sta ce se desiti onima koji dobro, kao i onima koji zlo cine. U nauci postoji "predvidjanje". Dakle, ne bih ja to nazvao "prorokom", iako ce Bog jasno pokazati koji su Njegovi, a koji nisu.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.55 sekundi!